BEn cok memnundum yine onu kullanicam simdi o kadar artmiski fiytlriHah bendeki de medelaydi
Beeenn. İki gündür bende öyleyim Sağa sola dönerken bile ağrı yaşıyorum. Ayağıma sıcak su tuttum iyi geldi. Sende dene istersenkızlar midede kasılma yaşayan var mı? 3gündür midemkasılıp duruyor,ağrı sızı yokgastritim vardı omu tetikledi acaba..
benimde lazer gecmisim var canım hic yok, hamilelikte de tüylenme olmadı. Bende deneyecegim yagı oyleyse baska arkadaslarda dedi hep kullan diye. Cok tesekkur ederim..yapmadi bende. Ama lazer epilasyon gecmisim var, o yuzden yapmamista olabilir
onceleri ozelden bi yazmistim sana hatirliyonmu canimin istedikleriniyedim. Yemeye de devam ediyorum
Ben biberonu diyordum. Bi bakayim benim makine ne olmus?..... Baktim 150 ye almistim. 300 olmus.seninki ne marka oyle 700 ne yaaaaa.Ben 150 tl almistim 700 olmus elektrikli iyiki almisiz zamaninda
Cok gecmis olsun canimKızlar hastaneden geldim..idrar tahlili verdim ve enfeksiyonun geçmek yerine artmış bile bakterde artmış.ben arabada yattım eşim gösterdi doktora.kültür ve antibiyogram gibi birşey istemiş.O da salı anca çıkarmış.Kızlar lütfen dua edin o zamana kadar bebeklerine birşey olmaz.daha antibiyotiğin biteli 5 gün olmuştu.demek ki hiç ise yaramamış.çok moralim bozuk.....
Medela elektirikli pompaydi biberonuyla beraber cok ucuk fiyatlar olmusBen biberonu diyordum. Bi bakayim benim makine ne olmus?..... Baktim 150 ye almistim. 300 olmus.seninki ne marka oyle 700 ne yaaaaa.
O zaman bide kokoş olduğun zaman bir resim bekliyoruz
Ben onu bunu bilmem İnstagram atılan resimlerden olsuntamamdır kuzum
dün biraz kokoştum fotoğraf çektim de arabada çekmiştim boydan değil.
Çıktım doktordan onu yazsana bırak çatlamayı
Bol su iç bide vücudun suya doysun ki az çatlasın
Açılıııınn topiğin delisi geldiAşı oldum bugün aşırı bir ağrı olmadı ama sızlıyor biraz.Nurbal27 naptın canım çıkmadın mı daha
ben yengemden tecrübeliyim aynı evde yaşıyorduk bekarken, sancısı gelince annemlerin ev dubleksti aşağı yukarı iner çıakrdı biz tedirgin olurduk o olmazdı, evde çekicem ben derdi sancımı en son sancılarında dakika tutar öyle giderdi hastahanede yakındı zaten ,gider yarım saatte doğururdu akşamına gelirdiBu arada Doğumdan konuşmuşsunuz gebelik eğitiminde suyunuz gelirse hemen gelin .sadece nişan denilen kan gelirse sancınız yoksa gelmenize gerek yok dediler .sancınız başlarsa yine koşa koşa gelmeyin ılık bir duş alın sancıların sıklaşmasını bekleyin öyle hastaneye gelin dediler .benim de ilk doğumum olacak inşallah. epidural normal istiyorum ama omuriliğimde kist var o engel olur mu epidurala öğrenmem lazım
Aynen suyun gelmesi acil gitmeyi gerektiriyor. Kistin büyüklüğü yeri önemli olur. Bende bir kaç düzeyde fıtık var o engel olmadı.Bu arada Doğumdan konuşmuşsunuz gebelik eğitiminde suyunuz gelirse hemen gelin .sadece nişan denilen kan gelirse sancınız yoksa gelmenize gerek yok dediler .sancınız başlarsa yine koşa koşa gelmeyin ılık bir duş alın sancıların sıklaşmasını bekleyin öyle hastaneye gelin dediler .benim de ilk doğumum olacak inşallah. epidural normal istiyorum ama omuriliğimde kist var o engel olur mu epidurala öğrenmem lazım
yasak devam ediyormuş de :) eşimde masuz kendi yanında sordurtuyor banaAçılıııınn topiğin delisi geldi
Herşey yolunda şükür
Benim tembel kızım yine hareketsizdi
19.hafta boy 18cm kilo 230gr
Kilosu az geldi bana ama doktor iyi dedi
3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona geleceksin dedi
Haftaya tetanoz aşısı olacam
Bu arada ilişkiyi sordum haftada bir olabilir dedi
Biz alışmıştık kardeş kardeş uyumaya
Oooo sen çok iyi almışsın o zaman. İndirim kovalamak lazım. Ben biberonu acil olarak aldırdığım için indirimsiz almıştım. Saçma bir hareketti bence çünkü hiç kullanamadık biberonu. Belki oğlumda kullanırız.Medela elektirikli pompaydi biberonuyla beraber cok ucuk fiyatlar olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?