- 3 Şubat 2012
- 4.843
- 7.927
- 358
- 38
yapmadi bende. Ama lazer epilasyon gecmisim var, o yuzden yapmamista olabilircanım yaglar tüylenme yapıyor mu ben ondan korkuma sadece lie... kremi kullanıyorum
onceleri ozelden bi yazmistim sana hatirliyonmu canimin istedikleriniNe yedin 10 kiloluk ay
Bende emzik vermeyi hic dusunmuyorum ozellikle ilk 3 ay onermiyolar zaten bebek memeye alisinca isteyen veriyo zaten ne kadar cok emzirirsen o kadar cok sut oluyo o yuzden bende gerekli gormuyorumEmzik alistirmayi planlamiyorum onu biraktirmak da zor meme reddi olabiliyor. Biberon da kosturup alinacak bir sey.bence hic almayinSEPTEMBER LOVE
Yani anladığımız kadarıyla bir emzik bir de biberon alsak yetiyor mu
Bu kesin karar mı kızlar
Ya fatos senle ne benzermisiz. Bende sabah 10da yattim 3de dogrudum epidurali yan oda komsudan ben bagirirken duyup istedim. Sana olmaz cok gec dedi bana. Ben yaziyodum agustos anneleri gurubina her saat kontrolumde 2cm.birden aciliodu. 4 6 8 10 dogummm diye hepsini yazmistim. Ay ne heycanliydi. Bu sefer bende kacirmak istemiyorum epidurali. 3 4 saat rahatlama demek dogumu agrisiz yapmak demek bnm icin. Insallah en kolay en guzel en saglikli dogumlari yasariz topluca. Mart ayi cok heyecanli gececek yineBenim de açılma çok hızlı olduğu için epidural yapılamadı. Sanırım belli bir cm sen sonra yapılmıyormuş epidural. İkinci de o eşini kaçırmayacağım.
Evet makine almak Benimde aklımda o konuda bir araştırma yapmam lazımEmzik biberon onemli degil de süt sagma makinesi kesinlikle herkese gerekli bence ben manuel almistim ama guzel bi marka degildi. Cok kotuydu. Makine almak zorunda kaldim.
Biberonun belli bir özelliği gerekli miBen 1 tane biberon almistim anne gogsu gibi olanlardan cokta memnun kalmistik 2 sene emzirdim zaten bazen sut saginca biberonla veriyoduk 1 tane alsan yeterli bence
tam indirim takip etmelik. Karambole alinacak bir sey degil.Evet makine almak Benimde aklımda o konuda bir araştırma yapmam lazım
Anlaşıldı tecrübeli annelerden akıl almak lazımEvet cnm:)
Yine de iyi yapmışsın. 70 m2 3 kisi icin bile az bence. 4 olacaksınız. Her seyin yolu bulunur. Renk renk kagit al. Mesela kirmizi renge banyo yaz. 10 tane banyo yaz. Banyo esyalari kolilenince uzerine yapistir. Yeni evde direk banyoya gitsin. Salon mutfak yatak odasi farkli renklerde kagit hazirla.hepsine ayni islemi uygula stresi acayip azaltir. Bir de bir sepet hazirla hep yaninda olsun makas falcata bant poset ve hazirladigin kagitlar. Ikide bir makas aramaya gitme sepet hep yaninda olsun. Ayrica ilk gun cantasi hazirla.ilk gece lazim olacak seyleri belirle ve onun icine koy. Ben de tasinacagim insallah bir kac ay sonra planlar yapiyorum. Bir de askidaki kiyafetlerin 10 tanesini hic askidan cikarmadan posetle ya da elbise kilifina gecir direk goturur asarsin. Pinterestten surekli tasinma fikirlerine bakiyorum guzel seyler var oneririm. Bahceli giris kati cocuklar icin harika oluyor.Bu arada kizlar kadikoy gobeginde cok guzel yerde ama 70m2 de yasiyordum. Kiza oda yapinca sigmaz olmustuk. 2 numara da cikinca piyasaya tasinmak elzem.oldu. kocami daha ikna edemeden ev buldum zorla baski hile ve cebren ikna ettim tasiniyoruzzz! Hamileyken asiri zor yalniz. Hayallerimin evi bahceli giris kat benim evin de 2 kati kocaman kira da 100tl fark ile olmus oldu ama evde tadilat gerekiyordu. Bu da tasinma isini iyice zorlastirdi. 5 kiz kardesiz onlara guveniyordum biri ise basladi biri zaten hamile oburu kirsum var okulda toren var dedi en guvendigim ise gelirimi yaa planimiz vardi neyse fln dedi yarim agiz hamile kafasi cok moralim bozuldu kadin tuttum gorumceyle kv uzaktalar ya onlar da gelecek hallolucak ins! Nakliye de profesyonel toplayip paketleyen monte demonte yapan tuttuk. Yine de asiri korkuyorum 1 bebe dibimde 1i karnimda kocam zorladim diye zaten gergin o kadar is guc.... yakin zamanda tecrubeli tasinan sunu yap bunu hallet sunu unutma diyecek olan varsa ben cok uzagim bi akil verin bana cok gerginimmm!
Evet kiralamak da cok mantikli. Sütü acayip arttiriyor. Ayrica mastiti onlar daha iyi çözüyor.Bir arkadaşım 1 ay önce doğum yaptı. O hastane tipi makinayı kiralamayı önerdi. Sütüm kullandıkça çok arttı dedi. Kendi makinasıyla 50 cc çıkarken kiralanan makinayla 75-80 cc süt sağıyormuş
Anne memesi gibi cektikce gelenlerden almistim ben medela marka gogus pompasiyla beraber almistim ilk zamanlar sutum cok azdi popmayla sagarak cogaldi sutum anne memesi gibi olan biberonla memeyi birakma sıkıntısi olmuyo canim oyle al sendeBiberonun belli bir özelliği gerekli mi
Nasıl olsa daha iyi olur
Calisiyosan sana devamli lazim olur ama eger calisiyosan bence elektrikli al manuel olan cunku cok zor oluyo kolun agriyo sagmktan kisa sure kullanirim diyosan kiralamak mantikli ama ben 1 seneye yakin kullanmistimBir arkadaşım 1 ay önce doğum yaptı. O hastane tipi makinayı kiralamayı önerdi. Sütüm kullandıkça çok arttı dedi. Kendi makinasıyla 50 cc çıkarken kiralanan makinayla 75-80 cc süt sağıyormuş
Hah bendeki de medelaydiAnne memesi gibi cektikce gelenlerden almistim ben medela marka gogus pompasiyla beraber almistim ilk zamanlar sutum cok azdi popmayla sagarak cogaldi sutum anne memesi gibi olan biberonla memeyi birakma sıkıntısi olmuyo canim oyle al sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?