Yaaa senin karnın daha minicik ne güzelBende dalga geçiyorum artık. Karnın çok güzel diyip duruyor. Duyduğum tek iltifatben o seviyeye gelmedim henüz
Oldum ArtıkHiçbir fikrim yok canım.
Ben onu bunu bilmem İnstagram atılan resimlerden olsun
Ya çok ara verdiniz yeni evlisiniz çok şe yapmadan bence şe yapınGeçen komşumda söylüyordu bunu
Bizim ilk ya sadece bizde böyle sanıyoruz
Korkuyorlar bence canım
Doktor izin verdi ama eşim yine aynı devam edecek bence
Dedim ya alıştık biz kanka gibi yaşamaya
Biz bebişi öğrendiğiniz günden beri
Akşamları çok büyük ya benim de eşimde akşamları görüyor daha çok zatenYaaa senin karnın daha minicik ne güzel
Özellikle akşamları koca bir göbekle dolanıyorum evde
Kızlarrr bu sabah buzluktan tavuk çıkardım
Eşim bu gün geç gelecekmiş
Yarın akşam kızartsam bir şey olur mu
Çok haklisin.artık aklımda 3 gün sonra kullanmaya başlarim sadece..Canim cok tesekkue ederim. Haftaya fetal eko cekolimce temiz cikacak ins diye dusunuyorum
Benim de yemeklerden sonra oluyor, o yuzden surekli birseyler yiyip icme ihtiyaci duyuyorum.
Benim de detaylimda aynen parlama ve sag bobrekte genisleme goruldu. Bakalim takip edecegiz dediler. Ben de cok endiselendim senin gibi. Bekleyip gormekten baska care yok simdilik. Insaallah ilerleyen haftalarda ikimiz de guzel haberlee veririz burda.
Canim tekrardan gecmis olsun. Bundan sonra aklinda olsun idrar yolu enfeksiyonunda da bogaz enfeksiyonunda da kultursuz antibiyotik kullanma sakin. Kendin icin de kizin icin de. Kultur yaptirinca en azindan hangi antibiyotige direncli hangi antibiyotik grubu fayda ediyor gorunmus oluyor, bosuna antibiyotik kullanilmis olmuyor, doktorun demesi bile sen kultur iste mutlaka.
Cok yogundu bugun canim, aslinda kafam da dagilmis oldu bi bakima. Sordugun icin tesekkur ederim, mutlu oldum
Bi biz değilmişiz millet hep kanka olmuş kocasıylan haberimiz yokHerkes mi kanki oldu
SEPTEMBER LOVE -Piraye Nurbal27 bakiyorum da 10 gunde bir ayni muhabbet. Yok kocamla kanka olduk, yok bize yasak, yok bize yasak olmasa da olmaz falan. Farkli yontemler de var kızlar. Uzaklasmayin esinizden hemen. Birinin bunu demesini istiyordunuz. Aha da dedim. Adamlari boş bırakmayın diyorum baska da bisey demiyorum.
Hiç sormaBi biz değilmişiz millet hep kanka olmuş kocasıylan haberimiz yok
Bebekler gelince sabaha kadar nöbetHiç sormabebeler gelince de vakit olmaz zaten bir süre
En guzelini yapiyomus cunku hastaneye erken gidince ister istemez geriliyosun ev rahatligi olmuyo ve devamli aciklik varmi diye muayene ediyolar sancilar sıklasinca gitmek en mantiklisiben yengemden tecrübeliyim aynı evde yaşıyorduk bekarken, sancısı gelince annemlerin ev dubleksti aşağı yukarı iner çıakrdı biz tedirgin olurduk o olmazdı, evde çekicem ben derdi sancımı en son sancılarında dakika tutar öyle giderdi hastahanede yakındı zaten ,gider yarım saatte doğururdu akşamına gelirdi
Buzdolabinda tut yavas cozunsun canim birsey olmaz oda sicakliginda bekletme sakinKızlarrr bu sabah buzluktan tavuk çıkardım
Eşim bu gün geç gelecekmiş
Yarın akşam kızartsam bir şey olur mu
Ben Çarşamba 22+5 olacağım inşallah ayrıntılıyıBu erkekler çok fena
Eşime dedim ki doktorumuz erkek sen sor daha iyi olur(tabi numara yapıyorum)
Sonunda da sormadan çıkıyordu ki ben sordum
Evet canım hemde başından beri yasaktı
Yaa sen 3 hafta sonra kaç haftalık oluyorsun ki tam olarak
Kuzum benimki mi erken oluyo senin ki mi geç o zaman çünkü aramızda epey fark var bizim
Hayrıma sorsaydım sizi diycemde zaten senin niyetin yok
Pera gelmeden eniştenin papucu damda
Unuttun kocayı
Eşimi aradım ne kadar geç gelirsem gel aç gel dedimBuzdolabinda tut yavas cozunsun canim birsey olmaz oda sicakliginda bekletme sakin
Kız azıcık daha açsana farklı yollar derken vallahi merak ettim....SEPTEMBER LOVE -Piraye Nurbal27 bakiyorum da 10 gunde bir ayni muhabbet. Yok kocamla kanka olduk, yok bize yasak, yok bize yasak olmasa da olmaz falan. Farkli yontemler de var kızlar. Uzaklasmayin esinizden hemen. Birinin bunu demesini istiyordunuz. Aha da dedim. Adamlari boş bırakmayın diyorum baska da bisey demiyorum.
Ben yaparım bak kızartma yaptım ya bütün dolaplar silindiSEPTEMBER LOVE sen hergün temizlik mi yağıyım bebeğim
Benim eve de temizlik lazım
Ama hiç halim yooogg
Ne güldüm heee Allah seniSEPTEMBER LOVE -Piraye Nurbal27 bakiyorum da 10 gunde bir ayni muhabbet. Yok kocamla kanka olduk, yok bize yasak, yok bize yasak olmasa da olmaz falan. Farkli yontemler de var kızlar. Uzaklasmayin esinizden hemen. Birinin bunu demesini istiyordunuz. Aha da dedim. Adamlari boş bırakmayın diyorum baska da bisey demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?