2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız azıcık daha açsana farklı yollar derken vallahi merak ettim.... şimdi kanka olmasalardı iyiydi zaten Doğumdan sonra uzun bir süre kankasınız:)
Ben hiç merak etmiyorum
Boşver boşver açmasın yaa böyle daha iyi
Doğumdan sonra ne kadar süre 40 gün filan mı
Ya acaba eşim bunu biliyor mu biliyor dur herhalde
Söyleyim de ya da söylememek daha iyi

Merhaba kizlar♡ bizbde günden güne büyüyoruz, oğluşun 4 lü testini verdik ve 1.5 hafta sonrasina ayrıntılaya gireceğiz. Oğluş hala kıpırdanmıyor, sanırım genel tarzı o:))) tabi ben merakla beklemedeyim. Genel itibariyle bir degisiklik yok, göbeğim hep dısarıdaydı önden önden gidiyor, ben de önlem olarak yağlı güreşci gibi dolasiyorum, bu haftalarda spora agirlik verdim,plates çok çok iyi geldi bana, kasların açilmasi sanki rahatlatiyor gibi hissediyorum.
Şu hareketlerde bir başlasa:)

Ne güldüm heee Allah seni
Hiççç bir şeycik yapamam valla
Her akşam uyumadan iyi geceler öpücüğü veriyorum
Seviyorum ilgi gösterip yatıyorum daha ne yapayım
Seviyorsun ilgi gösteriyorsun öpüyorsun ben kocam gelince evlilik danışmanına gideyim bari..biz de bir sorun var ya... biz de Yanyana çok ilgiliyizdir. Pişti oynarız,tavla oynarız, öyle arkadaş gibi geçinir gideriz işte..

Ben hiç merak etmiyorum
Boşver boşver açmasın yaa böyle daha iyi
Doğumdan sonra ne kadar süre 40 gün filan mı
Ya acaba eşim bunu biliyor mu biliyor dur herhalde
Söyleyim de ya da söylememek daha iyi
Canım dikişin varsa iyileşmesine ve kendini iyi hissetmene bağlı ama 30 ile 40 gün arasında zaten kanama olduğu için olamıyor maalesef. Benim dikişim olmamasına rağmen 2 aydan sonra olabildi. Kendimi o zaman iyi hissettim.

Biz işten gelince bir 5 dakkika sarılırız konuşuruz
Mutlaka tv izlerken ya o gelir öper ya ben gider öperim
Evde 3 tv var ama akşamları mutlaka aynı odada tv izlenir ayrı izlenmez..uyumaya aynı anda gidilir
Uyurken mutlaka birbirimizi severiz filan filan
Bebiş gelince bunlar olmaya bilir tabi ki hiç sorun değil
Benim Kızçem gelsinde sağlıkla yeter

Canim inan bebis olsada esinle yasadigin ayri bisey insan onuda istiyo bilmiyorum bizde cocuktan sonrada hersey ayni devam ediyo biz ayri koltuklarda bile tv izlemeyiz mesela sarilarak ayni koltukta izleriz simdi oglumda ortamiza giriyo ya da sirtimiza cikiyobakalim birda prenses eklencek aramiza insallah

Aslında bebekten sonra daha çok oluyor. Ana benim kız 2 yaşında elimin bu izninde yan yana uzanamadı. Çünkü bizi yan yana gördüğü an aşk menim diye aramıza giriyordu. 2 yaşına kadar sorun olmaz. Sonrasında bir süre Kızçeler babayı paylaşmıyor sanırım.

Masallah bebisede sanada cok guzelsiziniz

Allah ım evlerimizdeki sevgiyi huzuru sağlığı korusun
Aşk meyveleri ile şenlendirsin inşallah
Eş başka birşeymiŞ tabi
Her evlilik aynı olmuyor
Bizler şükürler olsun şanşlıyız

Sanırım bizde öyle olacağız bende annele babamı çok kıskanmışım küçükken
Allah ım evlerimizdeki mutluluğu daim etsin Canımm

S ssule07 Allah ın izni ile herşey çok güzel olacak
Sağlıkla gelecek bebişlerimiz
Biz onlarla 9 aylık bir serüvene çıktık kimi zaman zor , stresli kaygılı korkulu ama en büyük mutluluk en kutsal görevimiz onu taşımakmış Gibi
Ömür boyuda taşıyacağız inşallah yanımızda
Canımızdan öte bir can taşıyoruz
Allah ım bize bu mucizeyi sunduğu için binlerce şükür duyuyoruz

Ay inşallah öyle olur. Hepimiz kolaycacık doğuralım. Bir de bi ot vardı Doğum başlayınca suya atılan. Ondan alınan. Son 2 ay horona yüklenecem.:)
Meryem ana otu Fatma ana otu diyenler de var. Ben kullandım canım. Suyundan içtim. Doktor şaşırdı tabi ben bi tez yazayım bunla ilgili dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…