2017 Nisa’n annelerinde kullananlar var memnunlar canım. Ben kullanmadım.Ebebekte korbel cop kovasi indirimde onceden kullanan var mi? 50 tl ye düşmüş.
Çok doğru söylüyorsun canım :)))SEPTEMBER LOVE @-Piraye Nurbal27 bakiyorum da 10 gunde bir ayni muhabbet. Yok kocamla kanka olduk, yok bize yasak, yok bize yasak olmasa da olmaz falan. Farkli yontemler de var kızlar. Uzaklasmayin esinizden hemen. Birinin bunu demesini istiyordunuz. Aha da dedim. Adamlari boş bırakmayın diyorum baska da bisey demiyorum.
Cokkk guzelmis nerden buldun canim bunuBu nasil bir besik? Kiz analari bakin bi. Fikir olarak faytondan hic haz etmem ama ne guzel olmus bu ya
Cok guzelmis daha once hic gormemistim tabi oglum olunca denk gelmemisim demekkigeronimo_s kızımın beşiği :))) normalde önünde bi şey vardı tamamen kapalıydı onu çıkarınca böyle karyola oluyor :))
Sağol canım. Çilek mobilyadan almıştım. %40 indirim zamanı. Sanırım yine indirim var.Cok guzelmis daha once hic gormemistim tabi oglum olunca denk gelmemisim demekki
https://www.cilek.com/tr/fairy-bebek-karyolasi-70x130-cm-8Cok guzelmis daha once hic gormemistim tabi oglum olunca denk gelmemisim demekki
Cok begendim canim gule gule kullansun senin kuzundaSağol canım. Çilek mobilyadan almıştım. %40 indirim zamanı. Sanırım yine indirim var.
Hersey acayip pahalandi zatenhttps://www.cilek.com/tr/fairy-bebek-karyolasi-70x130-cm-8
Ben 900₺ ye almıştım 2017 de. Çok pahalanmış.
Hiç sorma.Hersey acayip pahalandi zaten
Reklam olarak cikti bana joker magazasinda varmisCokkk guzelmis nerden buldun canim bunu
Beşikten çok süs gibi ZAtenhttps://m.joker.com.tr/urun/terra-t...zgIwL75UQsIguCDQYBJdZWRtpVbSZHMBoC7isQAvD_BwE
Terra tahta fayton diye aratinca ikiyor mavisi de varmis.
Ancak gercek besik degil sanirim. Süs gibi bir sey.
Eşimi aradım ne kadar geç gelirsem gel aç gel dedim
Kızartayımda yenir bir şekilde
Çünkü ben sabah çıkardım mutfakta tezgah üstünde kaç saat kaldı kanlanmıştı kızartayım dedim
S ssule07 Allah ın izni ile herşey çok güzel olacak
Sağlıkla gelecek bebişlerimiz
Biz onlarla 9 aylık bir serüvene çıktık kimi zaman zor , stresli kaygılı korkulu ama en büyük mutluluk en kutsal görevimiz onu taşımakmış Gibi
Ömür boyuda taşıyacağız inşallah yanımızda
Canımızdan öte bir can taşıyoruz
Allah ım bize bu mucizeyi sunduğu için binlerce şükür duyuyoruz
geronimo_s kızımın beşiği :))) normalde önünde bi şey vardı tamamen kapalıydı onu çıkarınca böyle karyola oluyor :))
Evet benimki de çift başlıklı gerçekten çok rahat oluyor kullanımı.Ben de onun çift başlısını kullandım mükemmel bir şey... ama kızlar büyük şehitlerde hastane tipi pompa kiralanıyor arkadaşımda görmüştüm. Onlar çık daha iyi hiç sütü olmayan da bile işe yarıyor. Bakabilirsiniz.
Canım geçmiş olsun endişeni anlıyorum çok zor bir süreçten geçiyorsun Allah yardımcın olsun inş sağlıkla kucağına alırsın minik kuzularıCanım benim lökosit 90 bakteri 230.ben daha öncede tahlil yaptırdım.yine yüksekti 1 hafta antibiyotik kullandım.biteli 5 gün oldu.ama hiç etki etmemiş.yukselmis bile kültür verdik.birde ben normal hamileler gibi değil serklaj dikiş var canım.hiç enfeksiyon kapmamam lazım .lütfen dua edin..
Gecmis olsun cnm peki neden artiyormus ki cözümü yokmuKızlar hastaneden geldim..idrar tahlili verdim ve enfeksiyonun geçmek yerine artmış bile bakterde artmış.ben arabada yattım eşim gösterdi doktora.kültür ve antibiyogram gibi birşey istemiş.O da salı anca çıkarmış.Kızlar lütfen dua edin o zamana kadar bebeklerine birşey olmaz.daha antibiyotiğin biteli 5 gün olmuştu.demek ki hiç ise yaramamış.çok moralim bozuk.....
Suyundan içildiğini bilmiyordum. Sadece suya atıp açılması gerektiğini biliyordum.Meryem ana otu Fatma ana otu diyenler de var. Ben kullandım canım. Suyundan içtim. Doktor şaşırdı tabiben bi tez yazayım bunla ilgili dedi
Ben de papatya ve rezene çok içmiştim. Teyzeme süte de yardımcı oluyor.Papatya çayı karadut çayı demişlerdi bana. Papatya çayı regl iken de çok iyi geliyor.
Bende bilmiyordum bunu ilk defa duydum bi yanlışlık olmasınSuyundan içildiğini bilmiyordum. Sadece suya atıp açılması gerektiğini biliyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?