merhaba benim bulantım ne yazıkli hala ara ara devam ediyor ama 17.haftadan sonra hafifledi..Günaydın kızlar
Size bazi sorularımız vardi:
Mide bulantılarınız gecti mi ne zaman hafifledi?
Göbeğiniz hangi ayda ortaya çıkmaya başladı?
İkili test nasil yapiliyor
Devlet hastanesinde yaptiran oldu mu?
merhaba benim bulantım ne yazıkli hala ara ara devam ediyor ama 17.haftadan sonra hafifledi..
göbeğimde 17.haftada ortaya çıkmaya başladı ama kişiye göre değişiyor..
ikili testi devlet hastaneside yapıyor. kan alıyorlar,ve ordaki bi kaç değere göre risk araştırılıyor..
Ben 14 üncü haftada öğrendim canim kiz yuksek ihtimal dedi 18 haftada kiz oldugunu onayladiTEsekkur ederim canim
Bir soru daha :))
Cinsiyet hangi haftada belli oluyo yaklaşık
Kızımı 22. Haftada öğrenmiştim bir turlu gostermemisti. Simdiki oglan olacak. 13-14 haftadan beri oğlan diyorlar ultrasonda.TEsekkur ederim canim
Bir soru daha :))
Cinsiyet hangi haftada belli oluyo yaklaşık
Hep bunlar hormanlar iştegünaydın analar
güzel hafta sonları olsun inşallah.
bu haftalar bana hep bir giderli hava getirdi.
arkadaş rüyamda bile birileriyle uğraşıp gider yapıyorum
Bu gün izinlisin dimi neler yapacaksın bakalımGünaydın çilekeş analar
Şimdilik evdeyim kuzum akşam üstü çıkarız belki. Yarın da temizlikBu gün izinlisin dimi neler yapacaksın bakalım
Geçmiş olsun. Çabucak atlatsın inşallah. Sana geçmesin dikkat et.Günaydın. Kızım yeni okulundan hemen kaptı hastalığı. Her hastalığında olduğu gibi bana yapışarak uyuyor 2 gecedir. Maasalah cok kotu degil yine de. Okuldaki ilk yılı olmadigindan bu sene hastaliklari hafif atlatacak umuyorum. 38 dereceye kadar cikti atesi, bayagi bi öksürüyor. Bu arada ateşi kolay kolay düşürmem. 40 olursa ancak ilac iciririm. 39 civari ılık dus yaptiririm. Daha cabuk iyilesiyor. Ailede febril konvulziyon öyküsü yoksa atesi mumkun oldugunca dusurmemek lazim. Bebeler doğunca aklinizda olsun.
Ne güzel 3 gün tatil dimiŞimdilik evdeyim kuzum akşam üstü çıkarız belki. Yarın da temizlikgerçi Pazartesi de evdeyim
Oda olabilir kuzum. 3 gün çalıştım 3 gün yatacağımıNe güzel 3 gün tatil dimi
Temizliği PaZartesi ye bırak bence
Benim hala bulantım devam ediyorGünaydın kızlar
Size bazi sorularımız vardi:
Mide bulantılarınız gecti mi ne zaman hafifledi?
Göbeğiniz hangi ayda ortaya çıkmaya başladı?
İkili test nasil yapiliyor
Devlet hastanesinde yaptiran oldu mu?
Günaydın canımGünaydın kızlar.. nasılsınız bugün?
Günaydın. Kızım yeni okulundan hemen kaptı hastalığı. Her hastalığında olduğu gibi bana yapışarak uyuyor 2 gecedir. Maasalah cok kotu degil yine de. Okuldaki ilk yılı olmadigindan bu sene hastaliklari hafif atlatacak umuyorum. 38 dereceye kadar cikti atesi, bayagi bi öksürüyor. Bu arada ateşi kolay kolay düşürmem. 40 olursa ancak ilac iciririm. 39 civari ılık dus yaptiririm. Daha cabuk iyilesiyor. Ailede febril konvulziyon öyküsü yoksa atesi mumkun oldugunca dusurmemek lazim. Bebeler doğunca aklinizda olsun.
Günaydın canım
Benim pek keyfim yok
Tunceli şehitlerine çok üzülüyorum
Kendime gelemedim öğrendiğimden beri
Çok trajik çok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?