2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar
Size bazi sorularımız vardi:

Mide bulantılarınız gecti mi ne zaman hafifledi?

Göbeğiniz hangi ayda ortaya çıkmaya başladı?

İkili test nasil yapiliyor
Devlet hastanesinde yaptiran oldu mu?

merhaba benim bulantım ne yazıkli hala ara ara devam ediyor ama 17.haftadan sonra hafifledi..
göbeğimde 17.haftada ortaya çıkmaya başladı ama kişiye göre değişiyor..
ikili test 11-14.haftalar arasında yapılıyor.. devlet hastaneside yapıyor. kan alıyorlar,ve ordaki bi kaç değere göre risk araştırılıyor..

TEsekkur ederim canim

Bir soru daha :))
Cinsiyet hangi haftada belli oluyo yaklaşık

günaydın analar
güzel hafta sonları olsun inşallah.
bu haftalar bana hep bir giderli hava getirdi.
arkadaş rüyamda bile birileriyle uğraşıp gider yapıyorum

Gunaydin kizlar, sut sagma pompasi konusulmus, yazmayi unutmusum. Ben hep emzirdim 27.aya kadar. Kziim baslarda biberon aliyordu, aventin anne memesine benzeyen biberonunu kullandim, disari cikarken surumu sagip termoslu cantaya koyuyordum, disarda emzirmektense rahatca biberonla besliyordum. Ilk 20 gun civari da mememi tam tutamadi kizim bi turlu, o donemde de sutumu sagip siringayla agzina siktim hep. Sonrasinda da sagip sagip buzluga sut deposu yaptim her ihtimale karsi. Bu surecte o kadar cok isime yaradi ki pompa anlatamam. Lansinohun elektrikli ve cift basli olanini kullandim ben, cok da memnun kaldim. Hastane tipi olanlar cok acitti benim gogsumu. Kendiminkini daha rahat kullandim. Iki baslikli olmasi hem zamandan tasarruf sagladi hem de iki gogsumu birden sagdigim icin ikiz bebek uyarisi veriyormus beyne ve sutu ona gore artiriyomus. Isim bitince benden baska 5 kisi daha kullandi, her defasinda makina kismi haric komple yenilendi. O yuzden parca fiyatlarina bakip eger arada ciddi fark varsa ikinci el alip motor kismi disindaki parcalari yenileyip kullanabilirsiniz diye dusunuyorum. Cunku parcalar plastik oldugu icin ne kadar steril edilse bile deformasyon oluyor ve vakumlamayi vs iyi yapmayabiliyor gevsemelerden dolayi.

Günaydın. Kızım yeni okulundan hemen kaptı hastalığı. Her hastalığında olduğu gibi bana yapışarak uyuyor 2 gecedir. Maasalah cok kotu degil yine de. Okuldaki ilk yılı olmadigindan bu sene hastaliklari hafif atlatacak umuyorum. 38 dereceye kadar cikti atesi, bayagi bi öksürüyor. Bu arada ateşi kolay kolay düşürmem. 40 olursa ancak ilac iciririm. 39 civari ılık dus yaptiririm. Daha cabuk iyilesiyor. Ailede febril konvulziyon öyküsü yoksa atesi mumkun oldugunca dusurmemek lazim. Bebeler doğunca aklinizda olsun.

Geçmiş olsun. Çabucak atlatsın inşallah. Sana geçmesin dikkat et.

Benim hala bulantım devam ediyor
Yapıştı kaldı sanki

Ihlamur, bir dilim elma, bir dilim ayva kaynat canim beraber, sabah aksam tazece yapip suzup icir. Oksurugu hemen kesiyor. Kabuklariyla beraber kaynaticaksin ama.

Günaydın canım
Benim pek keyfim yok
Tunceli şehitlerine çok üzülüyorum
Kendime gelemedim öğrendiğimden beri
Çok trajik çok üzücü

Ah ahhh ben de bu sabah ogrendim, yikildim resmen. Hele biri video cekmis onu gordum, kahroldum ya.. Allah ailelerine sabir ve dayanma gucu versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…