2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah detaydan sonra bende rahatlarım ve ağrılarımda moral bulunca belki bu kadar çok dinlemem kendimi

İnşallah detaydan sonra bende rahatlarım ve ağrılarımda moral bulunca belki bu kadar çok dinlemem kendimi

her şey güzel olacak.
Allah ın izniyle zor olan kısmı atlattık.
bundan sonrası biz de bebişlerde Allah a emanetiz.
sen kalbini ferah tut.
Allah ın izniyle detaylı da güzel gelecek.
içime kötü bir şey doğmuyor.

Mobilya beşiğim kullanışlı ama park yatak kullanmak daha mantıklı. Biraz daha büyüyünce kenarı korumalı yatak almak daha iyi.

6 Aydan sonra karyola tarzı beşik şart. O yüzden alabilirsin. Oda yapmayı düşünüyorsan. Doğduktan bir kaç ay sonra al tam takım al derim. Ben oda yapamayacağım için almıştım beşiği. Hatta süslemiştim bir güzel. Sana da fikir olsun. 2. Ye de aynı beşiği kullanıp su yeşili cibinlik falan düşünüyorum. Ama ilk kızım ne tepk verecek bu duruma bilmiyorum. Yeni beşik alsam mı acaba bilmiyorum imkanın varsa oda yap derim.yerin de müsaitse. Yoksa tek beşik de gayet iyi oluyor.foto koydum fikir olsun.
Diye.

Eklentiler

• CFE5710A-EB0C-490A-A8FF-2A5AA0D0C3C9.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 57
Öyle çok abartılı almamışsın, takma fazla kafaya. Benim de ilki 22 kilo ama ilkinde bu haftada 10 kiloyu geçmiştim.
canım bir anda alınca tsh den mi dedim ama doktor hamilelikte 2.5 altı normal dedi.aynı almışız canım veriliyor kilolar ama agirlasmak kötü yani fazlası ..hayırlısı olur inşallah canım

canım inşallah kabızlık geçer su üç gün evdeydim içmedim ve kabızlık olmadı..ama doktor içmelisin diyor kanim sınırda..başka yolu var mi bilmem ilac değiştirir belki .

canım bir anda alınca tsh den mi dedim ama doktor hamilelikte 2.5 altı normal dedi.aynı almışız canım veriliyor kilolar ama agirlasmak kötü yani fazlası ..hayırlısı olur inşallah canım
Ben de 4 kiloyla yola devam ediyorum. Ama ilkinde sebze, et ağırlıklı bealenirken bunda sabah öğle akşam hamur işi yiyorum. Bir iki haftaya pilatese başlıyorum nasipse. Belki biraz durulur. 52 kiloyum şuan.

Ayy çok güzel yaaa
Allah nasip ederse odası yapılacak duvar
Dolap Model beğendik yapılacak 1 ay sonra gelecek inşallah
Babamda beşiği alacağım dedi beşikle aynı bide komıdın alırız dedik
Arkadaşım duvar kâğıtçı oda sağ olsun duvar kağıdı süs kısmı ile ilginecek
Ya şimdilik senin kız beşiğini vermez İstemezse

Ben de 4 kiloyla yola devam ediyorum. Ama ilkinde sebze, et ağırlıklı bealenirken bunda sabah öğle akşam hamur işi yiyorum. Bir iki haftaya pilatese başlıyorum nasipse. Belki biraz durulur. 52 kiloyum şuan.
canım maaşallah kilon çok iyi az kilo ile başlamak en güzeli ..ben canım ne isterse yedigim için hızlı gidiyor ama öyle kazınıyor ki midem anlamadım..60 oldum 56 ile başladım ben birden aldım ..

Komodini beşikle bitişik olanlardan alma bence ayrı alabilirsin. Daha kullanışlı oluyor. Yer değiştirebiliyorsun. Tabii ki bunlar benim fikrim. Yine de sana en uygun olanı sen bilirsin. Kızım beşiğinde hiç yatmıyor. Yine de sorun çıkaracak Emin’im ama bebek doğduktan sonraki sürece göre bir tane daha alıp almamaya karar vereceğim.

canım maaşallah kilon çok iyi az kilo ile başlamak en güzeli ..ben canım ne isterse yedigim için hızlı gidiyor ama öyle kazınıyor ki midem anlamadım..60 oldum 56 ile başladım ben birden aldım ..
20. Haftalar da birden alınıyor. Hamile arkadaşlarımın hepsi öyle diyor. Ya da kan hacmi göğüs hacmi daha mı çok artıyor acaba? bilemedim. Ben de 50 idim. 1 hafta içinde 52 oldum.

Bende ayrı olacağım beşiği ve komidini şimdi dolapı yaptırıyoruzya , beşikle komodini aynı model alalım dedik oda ki herşey ayrı telden Çalmasın diye
Belki kardeşi gelince sandığımız kadar sorun olmaz
Abla yüreği kıyamaz belkide

benim demir ilacım da beni cır cır yapıyor.
acaba bu ilaçların yan etkileri kişiden kişiye mi değişiyor?
ben ilacı gece içiyorum sabahları tuvalete zor yetişiyorum.

20. Haftalar da birden alınıyor. Hamile arkadaşlarımın hepsi öyle diyor. Ya da kan hacmi göğüs hacmi daha mı çok artıyor acaba? bilemedim. Ben de 50 idim. 1 hafta içinde 52 oldum.
canım ben 8.ay çok aldım ilkinde valla şimdiden böyle olması korkutuyor ..ben de hızlandım ve iştahım çok.evet göğüs fark etti o da etkiler dediğin gibi sağlık olsun da verilir ama dikkat tabii.senin kilo iyi canim maaşallah

canım inşallah kabızlık geçer su üç gün evdeydim içmedim ve kabızlık olmadı..ama doktor içmelisin diyor kanim sınırda..başka yolu var mi bilmem ilac değiştirir belki .
Bende de kansızlık var ilacı mutlaka kullanmam gerekiyor ama mümkün değil
Bu akşam bile ilaç aldım hala bulantılarım devam ediyor
Birkaç hafta daha bekleyip sonra kullanmaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…