- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
İnşallah detaydan sonra bende rahatlarım ve ağrılarımda moral bulunca belki bu kadar çok dinlemem kendimibende detaylıdan önceki gece uyuyamamıştım hiç stresten.
ben fiziksel olarak çok şükür Allah a iyiyim ama ruhsal olarak çok gel-git yaşıyorum.
ufak bir şeye çok kırıldığım ve ağladığım şeyler oluyor.
bazen birine isyan edip avaz avaz ağlayasım geliyor.
İnşallah detaydan sonra bende rahatlarım ve ağrılarımda moral bulunca belki bu kadar çok dinlemem kendimi
Amin canım inşallahDoğru söylüyorsun Bacım
Ben gerildikçe yavrum daha çok kasılıyor
Çarşamba ikimizde hayırlı sonuçlarla gelelim inşallah
Mobilya beşiğim kullanışlı ama park yatak kullanmak daha mantıklı. Biraz daha büyüyünce kenarı korumalı yatak almak daha iyi.Kızlar haftasonu oda takımlarına baktık. 1 kasımda fiyatlar artacak dediler. Bizde alsak mı bilemedik. Birinin büyüyen karyolası sallanıyor diğerinin sallanmıyor sizce hangisi daha kullanışlı? Tecrübeli anneler bu konudaki fikriniz nedir
Canım kuzularım kasılmış.öyle dedi.birde incelme dedi ama anlamadımHerşey güzel olacak kuZumm İnan buna
KıZın babasıyla birlikte tabi ki ağlar ama babası yanında
Niye yatış yaptılar doktor ne diyor ki
Bebekler iyi dimi
Biz çok stres yapıyoruz ya acaba biz mi kasıyoruz onlarıCanım kuzularım kasılmış.öyle dedi.birde incelme dedi ama anlamadım
6 Aydan sonra karyola tarzı beşik şart. O yüzden alabilirsin. Oda yapmayı düşünüyorsan. Doğduktan bir kaç ay sonra al tam takım al derim. Ben oda yapamayacağım için almıştım beşiği. Hatta süslemiştim bir güzel. Sana da fikir olsun. 2. Ye de aynı beşiği kullanıp su yeşili cibinlik falan düşünüyorum. Ama ilk kızım ne tepk verecek bu duruma bilmiyorum. Yeni beşik alsam mı acaba bilmiyorumKüçük taşınabilir sepet beşiğimiz hazır
3-6 ay onda yatar diye düşünüyorum
Sonra da büyüyen beşikte devam eder diye düşünüyorum
Yani bide büyüyen bebiş alacağım
Tecrübeli anne sen ne dersin
canım bir anda alınca tsh den mi dedim ama doktor hamilelikte 2.5 altı normal dedi.aynı almışız canım veriliyor kilolar ama agirlasmak kötü yani fazlası ..hayırlısı olur inşallah canımÖyle çok abartılı almamışsın, takma fazla kafaya. Benim de ilki 22 kilo ama ilkinde bu haftada 10 kiloyu geçmiştim.
canım inşallah kabızlık geçer su üç gün evdeydim içmedim ve kabızlık olmadı..ama doktor içmelisin diyor kanim sınırda..başka yolu var mi bilmem ilac değiştirir belki .Zaten hiç bir güç bana o ilacı kullandıramaz:)
Çok kötü olmuştum kullandığım gün
Zaten hala bulantı kusma devam ediyor
Biraz toparlanmadan başlayamam
3 hafta sonra ayrıntılı var onda sorarım doktoruma
Kilolu sayılmam canım
İdeal kiloma göre
Kilolu hamile kaldım ama 4 kilo kadar verdim
Daha yeni yeni verdiğim kiloları alıyorum
Benim hala çok var bulantım maalesef ondan çok zorladı beni
Üstüne kabızlık
Ayy bende hissetsem hayırlısıyla:)
Benim ki daha 230 gr
Ondan mı acaba
Maşallah senin bebiş iyi canım
Bak ben senden ilerideyim
Ama kiloları aynı
Sanırım bebeğim zayıf
Acaba iyi beslenemiyor muyum?
Neden bebeğim zayıf
Bu hafta da olması gereken kilodan az
İnternetten baktım da
Ben de 4 kiloyla yola devam ediyorum. Ama ilkinde sebze, et ağırlıklı bealenirken bunda sabah öğle akşam hamur işi yiyorum. Bir iki haftaya pilatese başlıyorum nasipse. Belki biraz durulur. 52 kiloyum şuan.canım bir anda alınca tsh den mi dedim ama doktor hamilelikte 2.5 altı normal dedi.aynı almışız canım veriliyor kilolar ama agirlasmak kötü yani fazlası ..hayırlısı olur inşallah canım
Ayy çok güzel yaaa6 Aydan sonra karyola tarzı beşik şart. O yüzden alabilirsin. Oda yapmayı düşünüyorsan. Doğduktan bir kaç ay sonra al tam takım al derim. Ben oda yapamayacağım için almıştım beşiği. Hatta süslemiştim bir güzel. Sana da fikir olsun. 2. Ye de aynı beşiği kullanıp su yeşili cibinlik falan düşünüyorum. Ama ilk kızım ne tepk verecek bu duruma bilmiyorum. Yeni beşik alsam mı acaba bilmiyorumimkanın varsa oda yap derim.yerin de müsaitse. Yoksa tek beşik de gayet iyi oluyor.foto koydum fikir olsun.
Diye.
Kızlar çok korkuyorum
Sadece serum verdiler.proluton progestan o kadar.kızımı getirdi eşim ağlayarak gitti yavrum annemle ikimiz varız öyle yatacakmışım.karnımın ici yanıyor gibi.serumdan mı
canım korkma Allah yardımcın olsun sıkıntı olmayacak inşallah bebislerin Allaha emanet .
canım maaşallah kilon çok iyi az kilo ile başlamak en güzeli ..ben canım ne isterse yedigim için hızlı gidiyor ama öyle kazınıyor ki midem anlamadım..60 oldum 56 ile başladım ben birden aldım ..Ben de 4 kiloyla yola devam ediyorum. Ama ilkinde sebze, et ağırlıklı bealenirken bunda sabah öğle akşam hamur işi yiyorum. Bir iki haftaya pilatese başlıyorum nasipse. Belki biraz durulur. 52 kiloyum şuan.
Komodini beşikle bitişik olanlardan alma bence ayrı alabilirsin. Daha kullanışlı oluyor. Yer değiştirebiliyorsun. Tabii ki bunlar benim fikrim. Yine de sana en uygun olanı sen bilirsin. Kızım beşiğinde hiç yatmıyor. Yine de sorun çıkaracak Emin’im ama bebek doğduktan sonraki sürece göre bir tane daha alıp almamaya karar vereceğim.Ayy çok güzel yaaa
Allah nasip ederse odası yapılacak duvar
Dolap Model beğendik yapılacak 1 ay sonra gelecek inşallah
Babamda beşiği alacağım dedi beşikle aynı bide komıdın alırız dedik
Arkadaşım duvar kâğıtçı oda sağ olsun duvar kağıdı süs kısmı ile ilginecek
Ya şimdilik senin kız beşiğini vermez İstemezse
20. Haftalar da birden alınıyor. Hamile arkadaşlarımın hepsi öyle diyor. Ya da kan hacmi göğüs hacmi daha mı çok artıyor acaba?canım maaşallah kilon çok iyi az kilo ile başlamak en güzeli ..ben canım ne isterse yedigim için hızlı gidiyor ama öyle kazınıyor ki midem anlamadım..60 oldum 56 ile başladım ben birden aldım ..
Bende ayrı olacağım beşiği ve komidini şimdi dolapı yaptırıyoruzya , beşikle komodini aynı model alalım dedik oda ki herşey ayrı telden Çalmasın diyeKomodini beşikle bitişik olanlardan alma bence ayrı alabilirsin. Daha kullanışlı oluyor. Yer değiştirebiliyorsun. Tabii ki bunlar benim fikrim. Yine de sana en uygun olanı sen bilirsin. Kızım beşiğinde hiç yatmıyor. Yine de sorun çıkaracak Emin’im ama bebek doğduktan sonraki sürece göre bir tane daha alıp almamaya karar vereceğim.
canım ben 8.ay çok aldım ilkinde valla şimdiden böyle olması korkutuyor ..ben de hızlandım ve iştahım çok.evet göğüs fark etti o da etkiler dediğin gibi sağlık olsun da verilir ama dikkat tabii.senin kilo iyi canim maaşallah20. Haftalar da birden alınıyor. Hamile arkadaşlarımın hepsi öyle diyor. Ya da kan hacmi göğüs hacmi daha mı çok artıyor acaba?bilemedim. Ben de 50 idim. 1 hafta içinde 52 oldum.
Bende de kansızlık var ilacı mutlaka kullanmam gerekiyor ama mümkün değilcanım inşallah kabızlık geçer su üç gün evdeydim içmedim ve kabızlık olmadı..ama doktor içmelisin diyor kanim sınırda..başka yolu var mi bilmem ilac değiştirir belki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?