Ben de 4 kiloyla yola devam ediyorum. Ama ilkinde sebze, et ağırlıklı bealenirken bunda sabah öğle akşam hamur işi yiyorum. Bir iki haftaya pilatese başlıyorum nasipse. Belki biraz durulur. 52 kiloyum şuan.
benim demir ilacım da beni cır cır yapıyor.
acaba bu ilaçların yan etkileri kişiden kişiye mi değişiyor?
ben ilacı gece içiyorum sabahları tuvalete zor yetişiyorum.
benim demir ilacım da beni cır cır yapıyor.
acaba bu ilaçların yan etkileri kişiden kişiye mi değişiyor?
ben ilacı gece içiyorum sabahları tuvalete zor yetişiyorum.
1.58 boyum 48 ile hamile kaldım. 52 kiloyum maalesef Eşimin izne çıkması iyi olmadı. Almamam gereken 2 kiloyu onun sayesinde aldım. Kendisi de 4 kilo alarak geri gitti :)
EElifellam
ben gecen gebelikte elevit kullanmistim sadece. Bunda decavit, natures suprema prenatal dha ve osteocare kullanıyorum. Bazen natures supremanin probiyotigini iciyorum. Ancak en duzenli kullandigim decavit diyebilirim. Digerleri cok geliyor. Mesela omega 3 sabah aksam alamiyorum gunde 2 icilmeli ama onu icince istahim acayip artiyor. Aksam icmeye calisiyorum ben de. Demir duzeyime baktiracagim oligofer var elimde baska bir kadin dogumcu yazmisti. Ama cok az destek olsun diye ictim. 7 kez falan icmisimdir. Kendi doktorum sadece decavit ve osteocare onerdi istersen omega 3 kullan dedi.
Canım bende senin msjı sabah okuyunca kalktım sirke surdum tadı kötü geldi şimdiye kadar emmedi meme pis olmuş diyo gece uyanınca ne vercem şimdi onu dusunuyorum nasıl geri uyıcak
Canım bende senin msjı sabah okuyunca kalktım sirke surdum tadı kötü geldi şimdiye kadar emmedi meme pis olmuş diyo gece uyanınca ne vercem şimdi onu dusunuyorum nasıl geri uyıcak