2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de 4 kiloyla yola devam ediyorum. Ama ilkinde sebze, et ağırlıklı bealenirken bunda sabah öğle akşam hamur işi yiyorum. Bir iki haftaya pilatese başlıyorum nasipse. Belki biraz durulur. 52 kiloyum şuan.
Kilo almış halin 52 demek. Bravo valla

Hepiniz iyisiniz kızlar maşallah ideal kilo almışsınız hepiniz :)

E Elifellam ben gecen gebelikte elevit kullanmistim sadece. Bunda decavit, natures suprema prenatal dha ve osteocare kullanıyorum. Bazen natures supremanin probiyotigini iciyorum. Ancak en duzenli kullandigim decavit diyebilirim. Digerleri cok geliyor. Mesela omega 3 sabah aksam alamiyorum gunde 2 icilmeli ama onu icince istahim acayip artiyor. Aksam icmeye calisiyorum ben de. Demir duzeyime baktiracagim oligofer var elimde baska bir kadin dogumcu yazmisti. Ama cok az destek olsun diye ictim. 7 kez falan icmisimdir. Kendi doktorum sadece decavit ve osteocare onerdi istersen omega 3 kullan dedi.

Ben sirke sürdüm göğsüme bir daha almadı. Tek seferde bıraktı. Dene istersen.
Canım bende senin msjı sabah okuyunca kalktım sirke surdum tadı kötü geldi şimdiye kadar emmedi meme pis olmuş diyo gece uyanınca ne vercem şimdi onu dusunuyorum nasıl geri uyıcak

Canım bende senin msjı sabah okuyunca kalktım sirke surdum tadı kötü geldi şimdiye kadar emmedi meme pis olmuş diyo gece uyanınca ne vercem şimdi onu dusunuyorum nasıl geri uyıcak
Biberon ver uyumadan ya da muhallebi tarzı bir şey yedirip uyut. Yani karnı tok olsun.

İyi geceler kızlar sizlerle bi denk gelemiyorum :))
Ben müsait olunca sizler aktif değilsiniz. Siz aktif olunca ben müsait olmuyorum sanırım.

Kızlar e bebekte litetrax 3 travel sistem ile baby&plus canyon travel sistem bebek arabası arasında kaldım bir fikri olan var mı?

Foto da yükledim

Eklentiler

• IMG_5914.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_5915.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…