Canım 1 su bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı toz zencefil ve 1 tatlı kaşığı bal köy karıştır..10 dk dinlensin sonra iç...öksürüğe bire bir.. ben geçen ay öksuruktenn ağlıyordum...bunu yaptım sabah akşam 3 günde kesildi..inş sama da şifa olur..boğazı yakıyor ama zor da olsa iç ..istersen aynı ölçüyü çay bardağında yap zencefili yarim çay kaşığı koyarsın ..baki da 1 çay kaşığıKızlar merhaba,
aynı sorunu bende yaşıyorum 2 haftadır öksürük ve balgam beni çok yordu .her öksürük olduğunda bende idrar kaçırma oldu.Şu an baya azaldı ama öksürük geçmedi .ıhlamur kuşburnu bal içmekten midem berbat oldu sizce ne yapmalıyım.
Canım benim acil şifalar bebişler iyi mi amaBol bol dua oku içinden, hastanede olman iyi şu an.
Benim de öyle her gün oluyor kasılmalar kimi zaman az kimi zaman çokCanim iyi olursun inşallah benim de her gun kasilmalarim oluyor anlıyorum kaşık ardından hemen magnezyum alıyorum gun boyu rahatim.özellikle akşamları.
Doktora gitmekle iyi etmişsin.gözetim altında olmak iyi.
Canım arkadaşın ikiz bebekleri var ve serklaj yapıldı. Zor şeyler yaşadı şuan hastanede en güvenilir yerde Allah yardımcısı olsun inş sağlıkla hastaneden çıkarlar.az sabır dileyelim bari kuzum, daha acil bisey olsaydi bence doktor baska islemler yapmak isteyebilirdi, kasil malar icin rahatlatici etki yapar bu, sen gönlünü ferah tut, ne kadar rahat olursan o derece bebege iyilik, o kuçuk melek tüm çabasıyla sana tutunuyor.
Nisan anneleri bile maşalllah bizim kadar sorunları yok
Ağrı
Kusma
Kasılma
Herşey bu mart analarında toplanmış gibiyiz
Ruh halim iyice kötü oldu bu ağrılar şimdiden başlayan kasılmalar Allah’ım yardımcımız olsun
M mel33 habersiz bırakma bizi[/QUO
Canımın içi yatıyorum işte.ne bileyim kizcem evde ağlar o çok içimi burkuyur.dua edin kuzum be .illa olsun demiyorum.Rabbim hayırlısını versin
Herşey güzel olacak kuZumm İnan bunaCanımın içi yatıyorum
Bende hem psikolojik hemde ağrılarım varbenim de psikolojim çok iyi değil.
ya herkese çok çabuk kırılıyorum.
ya da her şeyi dert edinir oldum.
her şey çok kolay gücüme gidiyor.
zaten her şeye ağlama konusunu hiç açmıyorum bile.
umarım geçicidir bu ayın getirdiği bir şeydir.
Sen stres yapma. Dua et bol bol. Sen stres yapınca bebek de gerilir.Bende hem psikolojik hemde ağrılarım var
Dün gece uyuyamadım sersem gibiyim
Bu gece inşallah uyurumda kendime gelirim
Yarın bütün gün stresli geçer
Çarşamba ayrıntılı ultrason girecem ya
Bende hem psikolojik hemde ağrılarım var
Dün gece uyuyamadım sersem gibiyim
Bu gece inşallah uyurumda kendime gelirim
Yarın bütün gün stresli geçer
Çarşamba ayrıntılı ultrason girecem ya
Canım ben bunun karşılaşıl sallanır olanınalmıştım kızıma. 1 yaşına kadar yattı. Şöyle bir şey var. Benim kızım çok döndüğü için bir türlü sığamadı buna. Şimdi benek kullanacak. Kızımda çift kişilik yatakta yatıyor. Sallanıyor olmasının bir avantajını görmedim. Çünkü memede uyuyordu. Yerine koyuyordum. İlk 6 ay daha küçük beşik kullandım. Hamak tarzı her yere taşınabilir bir şeydi. Ondan da çok memnundum. O da biraz eskidi ama duruyor. Onu ilk aylar çok kullandım. Fotosunu koydum.Kızlar haftasonu oda takımlarına baktık. 1 kasımda fiyatlar artacak dediler. Bizde alsak mı bilemedik. Birinin büyüyen karyolası sallanıyor diğerinin sallanmıyor sizce hangisi daha kullanışlı? Tecrübeli anneler bu konudaki fikriniz nedir
Bizim ve bebeklerimizin sağlığı olsun. Bunlar düzelecek kızlar Allah’ın izniyle. Ben belki de yalnız olduğum için böyle şeyler hissetmedim hiç. Sadece korkuyorum. Bana bir şey olursa çocuklarım ne olur diye. Yani aslında anne olduktan sonraKorkular,hüzünler, kırılganlıklar farklı yönlere kayıyor.bende detaylıdan önceki gece uyuyamamıştım hiç stresten.
ben fiziksel olarak çok şükür Allah a iyiyim ama ruhsal olarak çok gel-git yaşıyorum.
ufak bir şeye çok kırıldığım ve ağladığım şeyler oluyor.
bazen birine isyan edip avaz avaz ağlayasım geliyor.
Bizim ve bebeklerimizin sağlığı olsun. Bunlar düzelecek kızlar Allah’ın izniyle. Ben belki de yalnız olduğum için böyle şeyler hissetmedim hiç. Sadece korkuyorum. Bana bir şey olursa çocuklarım ne olur diye. Yani aslında anne olduktan sonraKorkular,hüzünler, kırılganlıklar farklı yönlere kayıyor.
Doğru söylüyorsun BacımSen stres yapma. Dua et bol bol. Sen stres yapınca bebek de gerilir.
Ben meme bitti diye diye bıraktırdım. Önce gündüz bıraktı sonra gece. Kızım 1,5 yaşında. Doktorum 20.haftaya kadar emzirebilirsin demişti. Daha sonra oksitosin hormonu artıyormuş.Kızlar aranızda emziren varmı ben emziriyorum hala bir ay sonra iki yaşına gircek oglum bıraktırcam ama nasıl bıraktırcam bilmiyorum
Bende öksürüyorumİdrar kaçırma normal mi? Bende iki defa hapşırırken kaçırdım. Ama sıkışmıştım biraz. Ondan mı acaba
Küçük taşınabilir sepet beşiğimiz hazırEki Görüntüle 2201559
Canım ben bunun karşılaşıl sallanır olanınalmıştım kızıma. 1 yaşına kadar yattı. Şöyle bir şey var. Benim kızım çok döndüğü için bir türlü sığamadı buna. Şimdi benek kullanacak. Kızımda çift kişilik yatakta yatıyor. Sallanıyor olmasının bir avantajını görmedim. Çünkü memede uyuyordu. Yerine koyuyordum. İlk 6 ay daha küçük beşik kullandım. Hamak tarzı her yere taşınabilir bir şeydi. Ondan da çok memnundum. O da biraz eskidi ama duruyor. Onu ilk aylar çok kullandım. Fotosunu koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?