2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 1 su bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı toz zencefil ve 1 tatlı kaşığı bal köy karıştır..10 dk dinlensin sonra iç...öksürüğe bire bir.. ben geçen ay öksuruktenn ağlıyordum...bunu yaptım sabah akşam 3 günde kesildi..inş sama da şifa olur..boğazı yakıyor ama zor da olsa iç ..istersen aynı ölçüyü çay bardağında yap zencefili yarim çay kaşığı koyarsın ..baki da 1 çay kaşığı

Canim iyi olursun inşallah benim de her gun kasilmalarim oluyor anlıyorum kaşık ardından hemen magnezyum alıyorum gun boyu rahatim.özellikle akşamları.
Doktora gitmekle iyi etmişsin.gözetim altında olmak iyi.
Benim de öyle her gün oluyor kasılmalar kimi zaman az kimi zaman çok
Sabah akşam magnezyum içiyorum
Bide muz her gün

Canım arkadaşın ikiz bebekleri var ve serklaj yapıldı. Zor şeyler yaşadı şuan hastanede en güvenilir yerde Allah yardımcısı olsun inş sağlıkla hastaneden çıkarlar.

Nisan anneleri bile maşalllah bizim kadar sorunları yok
Ağrı
Kusma
Kasılma
Herşey bu mart analarında toplanmış gibiyiz
Ruh halim iyice kötü oldu bu ağrılar şimdiden başlayan kasılmalar Allah’ım yardımcımız olsun
M mel33 habersiz bırakma bizi

Canımın içi yatıyorum

benim de psikolojim çok iyi değil.
ya herkese çok çabuk kırılıyorum.
ya da her şeyi dert edinir oldum.
her şey çok kolay gücüme gidiyor.
zaten her şeye ağlama konusunu hiç açmıyorum bile.
umarım geçicidir bu ayın getirdiği bir şeydir.

Bende hem psikolojik hemde ağrılarım var
Dün gece uyuyamadım sersem gibiyim
Bu gece inşallah uyurumda kendime gelirim
Yarın bütün gün stresli geçer
Çarşamba ayrıntılı ultrason girecem ya

M mel33 canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın. İkiz gebelik zor. Allah yardımcın olsun inşallah. 4body1soul canım görmüyorum bir kaç gündür seni iyi misin? Hasta olan arkadaşlara şifa diliyorum. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.

Bende hem psikolojik hemde ağrılarım var
Dün gece uyuyamadım sersem gibiyim
Bu gece inşallah uyurumda kendime gelirim
Yarın bütün gün stresli geçer
Çarşamba ayrıntılı ultrason girecem ya

bende detaylıdan önceki gece uyuyamamıştım hiç stresten.
ben fiziksel olarak çok şükür Allah a iyiyim ama ruhsal olarak çok gel-git yaşıyorum.
ufak bir şeye çok kırıldığım ve ağladığım şeyler oluyor.
bazen birine isyan edip avaz avaz ağlayasım geliyor.

Canım ben bunun karşılaşıl sallanır olanınalmıştım kızıma. 1 yaşına kadar yattı. Şöyle bir şey var. Benim kızım çok döndüğü için bir türlü sığamadı buna. Şimdi benek kullanacak. Kızımda çift kişilik yatakta yatıyor. Sallanıyor olmasının bir avantajını görmedim. Çünkü memede uyuyordu. Yerine koyuyordum. İlk 6 ay daha küçük beşik kullandım. Hamak tarzı her yere taşınabilir bir şeydi. Ondan da çok memnundum. O da biraz eskidi ama duruyor. Onu ilk aylar çok kullandım. Fotosunu koydum.

Bizim ve bebeklerimizin sağlığı olsun. Bunlar düzelecek kızlar Allah’ın izniyle. Ben belki de yalnız olduğum için böyle şeyler hissetmedim hiç. Sadece korkuyorum. Bana bir şey olursa çocuklarım ne olur diye. Yani aslında anne olduktan sonraKorkular,hüzünler, kırılganlıklar farklı yönlere kayıyor.

evet benim de Asil'in de sağlığı iyi olsun da psikoloji bir şekilde idare edilir.
bizim ilk gebeliğimiz ya bir de o yüzden duygularda da bile acemilik var.
belki geriye dönüp baktığımızda bu günlere güleceğiz.

Kızlar aranızda emziren varmı ben emziriyorum hala bir ay sonra iki yaşına gircek oglum bıraktırcam ama nasıl bıraktırcam bilmiyorum
Ben meme bitti diye diye bıraktırdım. Önce gündüz bıraktı sonra gece. Kızım 1,5 yaşında. Doktorum 20.haftaya kadar emzirebilirsin demişti. Daha sonra oksitosin hormonu artıyormuş.

Küçük taşınabilir sepet beşiğimiz hazır
3-6 ay onda yatar diye düşünüyorum
Sonra da büyüyen beşikte devam eder diye düşünüyorum
Yani bide büyüyen bebiş alacağım
Tecrübeli anne sen ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…