Senin bebişin boyu kaç canımSeninki geç döllenme bence kuzum yediklerinle alakalı olduğunu sanmıyorum bide benim eşim iri boyu falan uzun bende çok kısa değilim yapı olarak büyüktür belkide bebek. Sizinki normaldir
hiç kullanmıyodum.. tsh için dahiliye doktoruna gittiğimde arada kramp giriyor dedim o verdi. suda eritilenden. valla benim doktor bi d vitamini bide multivitamin verdi,başka hiçbişey yok.Canim doktorunun vermis olmasi gerekiyodu aslinda ben 2 3 haftadir kullaniyorum bi de hap seklinde var sen ondan mi kullaniyodun hic mi kullanmiyodun
canım bu normal bir süreç değil,normalde olsa gitme derim ama şu şartlarda eşinde problem yapmıosa kesinlkle git ohh mis gibi.. sonrasında istesende gidemiceksinKızlar size bir fikir danışacağım
Haftasonu annem gelecek inşallah
Bir süre kalacak yanımda
Dönerken seni de götüreyim dedi
Eşim göreve gittiğin de yalnız kalıyorum hem korkuyorum hemde çok sıkılıyorum
Annemle gidip 2 hafta falan kalmayı düşündüm
Ama sonra diyorum ki
Sonu yok eşimin işi bu
Böyle yaparsam bu duruma hiç alışamam
Bide eşimi bırakıp gitmek hiç içime sinmiyor
Ama kendisi gitmemi istiyor
Sana iyi gelir
Benim de aklım hep sende kalıyor falan diyor
Çok kararsızım siz olsaydınız ne yapardınız canlarım
Gebelikte oluyor canım. Gebelik bitince geçer merak etme. İlaç verecek sana sabah aç karna.2.5 altında olmalı tsh.Günaydın herkese, benim de dün akşam yine karnım tas gibi olunca acile gittik artık. Nobetci kadin dogum doktoru bakti ve kasilma yok dedi şükür ama stresten kendini kasmışsın dedi. Bir de kanda tsh 4 cikti. Daha 1 ay oncekinde 1.88 çıkmış. Bu aya kadar hep normaldi. Dahiliyeye git yakın zamanda dedi. Boyle sonradan tiroiti yukselen var mi neden olur ki acaba?
Günaydın kızlar
Benim doktorum sadece günde 1 damla Demir ilacı ve kan ilacı verdi
Kan ilacını kullanamıyorum malum
Başka da birşey yok
Bana yetersiz gibi geliyor
Magnezyum bile vermedi
Ben mi evham yapıyorum acaba yine
Magnezyum rutinde önerilmiyor. Doktorum sadece kasılma hissedersen al dedi bana.Canim doktorunun vermis olmasi gerekiyodu aslinda ben 2 3 haftadir kullaniyorum bi de hap seklinde var sen ondan mi kullaniyodun hic mi kullanmiyodun
Kızlar size bir fikir danışacağım
Bir süre kalacak yanımda
Ama sonra diyorum ki
Sonu yok eşimin işi bu
Sana iyi gelir
Maşalllah manken benim bacımbende 1.80 boyumla 62 kilo ile kaldım şu an 65 kiloyum
Ben olsam giderdim canım. Çocuk olana kadar bütün fırsatları değerlendir. Çünkü çocuk olduktan sonra şimdiki kadar rahat olmuyor. Zaten çocuk olduktan eşin ne kadar göreve giderse gitsin yalnız kalıyorsun. O yüzden şimdiden alışmana gerek YÖK. Mecbur kalınca alışıyorsun zaten.Kızlar size bir fikir danışacağım
Bir süre kalacak yanımda
Ama sonra diyorum ki
Sonu yok eşimin işi bu
Sana iyi gelir
Ah ah sorma yıkıldık benim aile biraz fazla fanatik hepsi çok üzgünNoooo :)) fenerbahçeliyim . Yokoluşumuzu seyrediyorum
Git CanımKızlar size bir fikir danışacağım
Bir süre kalacak yanımda
Ama sonra diyorum ki
Sonu yok eşimin işi bu
Sana iyi gelir
Geçmiş olsun şimdi nasılYarın yola çıkcaz. Kızım ateşlendi 39.4 olmuş ateşi. Yandık
20. Haftalar da birden alınıyor. Hamile arkadaşlarımın hepsi öyle diyor. Ya da kan hacmi göğüs hacmi daha mı çok artıyor acaba?bilemedim. Ben de 50 idim. 1 hafta içinde 52 oldum.
canım ben 8.ay çok aldım ilkinde valla şimdiden böyle olması korkutuyor ..ben de hızlandım ve iştahım çok.evet göğüs fark etti o da etkiler dediğin gibi sağlık olsun da verilir ama dikkat tabii.senin kilo iyi canim maaşallah
@Elifellam ben gecen gebelikte elevit kullanmistim sadece. Bunda decavit, natures suprema prenatal dha ve osteocare kullanıyorum. Bazen natures supremanin probiyotigini iciyorum. Ancak en duzenli kullandigim decavit diyebilirim. Digerleri cok geliyor. Mesela omega 3 sabah aksam alamiyorum gunde 2 icilmeli ama onu icince istahim acayip artiyor. Aksam icmeye calisiyorum ben de. Demir duzeyime baktiracagim oligofer var elimde baska bir kadin dogumcu yazmisti. Ama cok az destek olsun diye ictim. 7 kez falan icmisimdir. Kendi doktorum sadece decavit ve osteocare onerdi istersen omega 3 kullan dedi.
Yarın yola çıkcaz. Kızım ateşlendi 39.4 olmuş ateşi. Yandık
Kızlar size bir fikir danışacağım
Bir süre kalacak yanımda
Ama sonra diyorum ki
Sonu yok eşimin işi bu
Sana iyi gelir
Karnınız taş gibi olunca 15/20 saniye içinde geçmiyor muGünaydın herkese, benim de dün akşam yine karnım tas gibi olunca acile gittik artık. Nobetci kadin dogum doktoru bakti ve kasilma yok dedi şükür ama stresten kendini kasmışsın dedi. Bir de kanda tsh 4 cikti. Daha 1 ay oncekinde 1.88 çıkmış. Bu aya kadar hep normaldi. Dahiliyeye git yakın zamanda dedi. Boyle sonradan tiroiti yukselen var mi neden olur ki acaba?
Teşekkür ederim arkadaşım bilgi verdigin icin. Randevu aldim cumaya bakalim hayırlısı.Gebelikte oluyor canım. Gebelik bitince geçer merak etme. İlaç verecek sana sabah aç karna.2.5 altında olmalı tsh.
BANA CEVAP LÜTFENmerhaba günaydın herkese rahim ağzı yumuşaması sebebiyle bir haftadır raporluydum ve işime döndüm. 27 sinde detaylı yapıldı herşey yolunda çok şükür. bi tek kalbin sağında kaçak var dedi doktor bebeklerin yüzde 60 ında oluyormuş. bir buçuk saate yakın sürdü pozisyonları uygun olmasına rağmen. döndü döndü herşeyine tekrar baktı özellikle kalp konusunda çok takıntılı bir doktor bin kere baktı dinledi. pahalı ama hakkını verdi doğrusu. büyüdükçe geçer ama yine de pediatri kardiyolojisine git dedi. bugün de idrar kültürü sonucum çıkmış bakteri üremiş ve abtibiyotiğe başlamam laım mış bu bakteri durumunu yaşayan oldu mu mühim bişey mi ve kalpte kaçak durumu ?
Merhaba canımmerhaba günaydın herkese rahim ağzı yumuşaması sebebiyle bir haftadır raporluydum ve işime döndüm. 27 sinde detaylı yapıldı herşey yolunda çok şükür. bi tek kalbin sağında kaçak var dedi doktor bebeklerin yüzde 60 ında oluyormuş. bir buçuk saate yakın sürdü pozisyonları uygun olmasına rağmen. döndü döndü herşeyine tekrar baktı özellikle kalp konusunda çok takıntılı bir doktor bin kere baktı dinledi. pahalı ama hakkını verdi doğrusu. büyüdükçe geçer ama yine de pediatri kardiyolojisine git dedi. bugün de idrar kültürü sonucum çıkmış bakteri üremiş ve abtibiyotiğe başlamam laım mış bu bakteri durumunu yaşayan oldu mu mühim bişey mi ve kalpte kaçak durumu ?
Bu arada kalpte kaçak durumu bende de uzun yıllar var doktoruma göre normal bir durumBANA CEVAP LÜTFEN
günaydın canım gönlünü ferah tut büyük bir sorun söz konusu olsa doktorunuz tavrı böyle olmazdı.. Ama kardiyolojiye mutlaka git.BANA CEVAP LÜTFEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?