2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

4body1soul bende çok merak ediyorum buraya yazmadım ama kaç gündür aklımda
İnşallah kötü birşey yoktur

Seninki geç döllenme bence kuzum yediklerinle alakalı olduğunu sanmıyorum bide benim eşim iri boyu falan uzun bende çok kısa değilim yapı olarak büyüktür belkide bebek. Sizinki normaldir
Senin bebişin boyu kaç canım

Canim doktorunun vermis olmasi gerekiyodu aslinda ben 2 3 haftadir kullaniyorum bi de hap seklinde var sen ondan mi kullaniyodun hic mi kullanmiyodun
hiç kullanmıyodum.. tsh için dahiliye doktoruna gittiğimde arada kramp giriyor dedim o verdi. suda eritilenden. valla benim doktor bi d vitamini bide multivitamin verdi,başka hiçbişey yok.

canım bu normal bir süreç değil,normalde olsa gitme derim ama şu şartlarda eşinde problem yapmıosa kesinlkle git ohh mis gibi.. sonrasında istesende gidemiceksin

Günaydın herkese, benim de dün akşam yine karnım tas gibi olunca acile gittik artık. Nobetci kadin dogum doktoru bakti ve kasilma yok dedi şükür ama stresten kendini kasmışsın dedi. Bir de kanda tsh 4 cikti. Daha 1 ay oncekinde 1.88 çıkmış. Bu aya kadar hep normaldi. Dahiliyeye git yakın zamanda dedi. Boyle sonradan tiroiti yukselen var mi neden olur ki acaba?

Gebelikte oluyor canım. Gebelik bitince geçer merak etme. İlaç verecek sana sabah aç karna.2.5 altında olmalı tsh.

Canim doktorunun vermis olmasi gerekiyodu aslinda ben 2 3 haftadir kullaniyorum bi de hap seklinde var sen ondan mi kullaniyodun hic mi kullanmiyodun
Magnezyum rutinde önerilmiyor. Doktorum sadece kasılma hissedersen al dedi bana.

Ohh mis. Yerinde olsam dakika beklemem giderim annemle.

Ben olsam giderdim canım. Çocuk olana kadar bütün fırsatları değerlendir. Çünkü çocuk olduktan sonra şimdiki kadar rahat olmuyor. Zaten çocuk olduktan eşin ne kadar göreve giderse gitsin yalnız kalıyorsun. O yüzden şimdiden alışmana gerek YÖK. Mecbur kalınca alışıyorsun zaten.

Git Canım
Zaten bebekten sonra zor olur
Şimdi ZAten hamilesin tek başına kalma
Evde daha kötü oluyorsun
Annelerde abla yigeninle zaman geçer
Annen gelir annenle gidersin
Eve döndüğünde de bebiş olur 6 aylık
Ama gitmeden kuzuma bir isim bul öyle git

Günaydın kızlar

20. Haftalar da birden alınıyor. Hamile arkadaşlarımın hepsi öyle diyor. Ya da kan hacmi göğüs hacmi daha mı çok artıyor acaba? bilemedim. Ben de 50 idim. 1 hafta içinde 52 oldum.

170 cm ve 60 kg ile hamile kaldım ne kilo verdim ne almıstım 19. haftaya kadar bir anda 3 kilo aldım kızlar...ilk hamileliğim sok oldum ve bu hızla giderse eyvah diyorum

Canım bana doktorum hic omega 3 alma haftada 1-2 balık tüket mutlaka dedi..

Yarın yola çıkcaz. Kızım ateşlendi 39.4 olmuş ateşi. Yandık

Gecmis olsun canım nasıl simdi düsmüstür umarım..

Kesinlikle giderdim Anne yanında olmak gibi var mı ne güzell

Karnınız taş gibi olunca 15/20 saniye içinde geçmiyor mu
Daha çok mu sertleşip kalıyor

merhaba günaydın herkese rahim ağzı yumuşaması sebebiyle bir haftadır raporluydum ve işime döndüm. 27 sinde detaylı yapıldı herşey yolunda çok şükür. bi tek kalbin sağında kaçak var dedi doktor bebeklerin yüzde 60 ında oluyormuş. bir buçuk saate yakın sürdü pozisyonları uygun olmasına rağmen. döndü döndü herşeyine tekrar baktı özellikle kalp konusunda çok takıntılı bir doktor bin kere baktı dinledi. pahalı ama hakkını verdi doğrusu. büyüdükçe geçer ama yine de pediatri kardiyolojisine git dedi. bugün de idrar kültürü sonucum çıkmış bakteri üremiş ve abtibiyotiğe başlamam laım mış bu bakteri durumunu yaşayan oldu mu mühim bişey mi ve kalpte kaçak durumu ?

BANA CEVAP LÜTFEN

Merhaba canım
Eğer doktorun geçer normal dediyse çokta takma kafana ama pediatri kardiyolojisine git mutlaka
İçin rahatlar
Doktorun ZAten 1 buçuk saat detaylı ultrason yapmadı mı genelde detaylı yapılınca kalp sorunları görünüyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…