2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Karnınız taş gibi olunca 15/20 saniye içinde geçmiyor mu
Daha çok mu sertleşip kalıyor
Kasılıp gecme durumunu 2 gün önce yasadim ama bir daha tekrarlamadı. Dün tüm karnım bir anda tas gibi oldu ve uzun sure oyle kaldı. Ondan panikledim ama o kasılma değilmiş şükür ki.

Teşekkür ederim canim bilgilendirdigin icin. Evet ayni durumu yasiyoruz sanırım. Bende de asagi yukari boyle bir yol izlenecek galiba.

Bu arada insallah seninki de düşer. Rahat rahat gecirirsin hamileligini arkadaşım.

Peki sence normal mı gün içerisinde 2/3-/4 kez olan saniyelik kasılmalar

BANA CEVAP LÜTFEN
Insallah gecer gider canim. Icini ferah tut. Ki benim esiminde de doğuştan kalbinde kacak var. Her yil kontrole gidiyor ve yillardir hic ilerlemedi cok şükür. Aklina kotu şeyler getirme. Tabi doktora görün ama Allahin izniyle bir seycik olmaz. Bize de doktor detaylida bağırsaklarında hafif parlama var ama bu tek başına bir sey ifade etmez. Bir dahaki kontrolu bekleyin dedi. Tevekkül Allah bekliyoruz.

Merhaba arkadaşlar. sağlık ocağında tetenoz aşısı vuruldum cuma günü ayrıcan kan ve idrar testide yapıldı. sonuçlarım için hemşeri hanım aradı. idrar yolumda enfeksiyon olduğunu ve içerde bi kanama gözüktüğünü söyledi. bende dışardan bişi gelmiyor kan dedm. oda akıntın var mı dedi. var dedim. kasıkların ağrıyor mu dedi. çok değil normal dedm.çok korkma burda çıkıyor ama ultrasonda kanamam olmayabilir ama mutlaka doktora göster dedi. yarın ayrıntılı ultrasonum var ona gidicem sonuçta göstericem sağlık ocağından alcağımıda göstericem doktora. ama çok tedirgin oldum cuma kalp atışlarınıda duyduk oğlumun sorun yok gibi karnıma elimi koyduğumda hissediyrumda. bu durumu yaşayan var mııı

idrar testine göre mi kanama dedi? Enfeksiyon kaynaklı olabilir yani bebeğin yanından değil de idrar yollarından geliyor olabilir. Yarın bakılacak zaten. Dikkat ettim de çoğu kişide idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor. Bol su içmeye, sıvı almaya dikkat edin kızlar.

hem idrar verdim hem kan. idrarda enfeksiyon hafif dedi. kanda kanama çıkmış demek istedi herhalde kanamayı duyunca zaten bi şok olmuşum kendimden geçmişim

Yine mi oluyo kiyamam yaa ben cok fenaydim magneyumdan once ve doktorda ultrasonla bakinca kasilmalarin baslamis dedi ve magnezyum verdi cok sukur rahatim simdi onceden bir poset bile tasisam kasilma oluyodu hemen
Doktoruma yarın tekrar soracağım
Ayrıntılı ultrason yapılacak kasılma içinde iyice Bilgi alacağım inşallah
KuZum bir yere toplanıyor 15-20 saniye kalıyor sonra düzeliyor

Canım yarın doktorun sana bilgi verecekdir
1 gün var arada zaten bence çok fazla aklını karıştırma
Yarın doktoruna sor için rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…