Eee bos gunun hakkini vermek gerek yatiyodm canm gunaydnn
Kasılıp gecme durumunu 2 gün önce yasadim ama bir daha tekrarlamadı. Dün tüm karnım bir anda tas gibi oldu ve uzun sure oyle kaldı. Ondan panikledim ama o kasılma değilmiş şükür ki.Karnınız taş gibi olunca 15/20 saniye içinde geçmiyor mu
Daha çok mu sertleşip kalıyor
Teşekkür ederim canim bilgilendirdigin icin. Evet ayni durumu yasiyoruz sanırım. Bende de asagi yukari boyle bir yol izlenecek galiba.canım aynı şeyi bende yaşadım. rutin kontrolde tsh 4.66 çıkınca dahiliyecinin yolunu tuttum. değerlerimi direk verdim eline,bi sorun yok ama gebeliğe bağlımı yoksa altta yatan tiroid sorunumu var bakmak lazım diyerek ultrason çektik. çok şükür temiz çıktı,yani gebelikte bazı vucutta olurmuş tiroid tembelliği.. 50mg sakıncasız bir ilaç verdi.. 10gündür kullanıyorum sabah aç karnına.. biyan etkisi vs yok çok şükür.. ayın 19unda yeniden kan testi vericem,inşallah düşmüş olur ki düşer dedi doktor.. ama galiba hamilelğin sonuna kdr kullanıcam ilacı.. belki dozu düşürür..
canım aynı şeyi bende yaşadım. rutin kontrolde tsh 4.66 çıkınca dahiliyecinin yolunu tuttum. değerlerimi direk verdim eline,bi sorun yok ama gebeliğe bağlımı yoksa altta yatan tiroid sorunumu var bakmak lazım diyerek ultrason çektik. çok şükür temiz çıktı,yani gebelikte bazı vucutta olurmuş tiroid tembelliği.. 50mg sakıncasız bir ilaç verdi.. 10gündür kullanıyorum sabah aç karnına.. biyan etkisi vs yok çok şükür.. ayın 19unda yeniden kan testi vericem,inşallah düşmüş olur ki düşer dedi doktor.. ama galiba hamilelğin sonuna kdr kullanıcam ilacı.. belki dozu düşürür..
Peki sence normal mı gün içerisinde 2/3-/4 kez olan saniyelik kasılmalarBen ilk gebelikte kasılma olunca 7-14 haftaları arasında ve 27. haftadan sonra düzenli kullanmıştım. Gerçekten kasılmaları önlüyormuş ki 38. haftanın sonunda ilacı bıraktım 1 gün sonra doğum sancılarım başladı
Neymiş Peki o sertleşme durumuKasılıp gecme durumunu 2 gün önce yasadim ama bir daha tekrarlamadı. Dün tüm karnım bir anda tas gibi oldu ve uzun sure oyle kaldı. Ondan panikledim ama o kasılma değilmiş şükür ki.
Yakın takipimdesin boş gününü bile biliyorumEee bos gunun hakkini vermek gerek yatiyodm canm gunaydnn
Insallah gecer gider canim. Icini ferah tut. Ki benim esiminde de doğuştan kalbinde kacak var. Her yil kontrole gidiyor ve yillardir hic ilerlemedi cok şükür. Aklina kotu şeyler getirme. Tabi doktora görün ama Allahin izniyle bir seycik olmaz. Bize de doktor detaylida bağırsaklarında hafif parlama var ama bu tek başına bir sey ifade etmez. Bir dahaki kontrolu bekleyin dedi. Tevekkül Allah bekliyoruz.BANA CEVAP LÜTFEN
Yine mi oluyo kiyamam yaa ben cok fenaydim magneyumdan once ve doktorda ultrasonla bakinca kasilmalarin baslamis dedi ve magnezyum verdi cok sukur rahatim simdi onceden bir poset bile tasisam kasilma oluyodu hemenAynen bende hergün muz yiyorum
Sabah akşam magnezyum içiyorum
Ama genede oluyor
Bana sen su an cok streslisin sen de kasıyorsun dedi. Bu sabah icin bir daha gel demisti gaz sorunun da var galiba dedi. Ama o kasılıp gevsemeler artarsa mutlaka gel dedi.Neymiş Peki o sertleşme durumu
idrar testine göre mi kanama dedi? Enfeksiyon kaynaklı olabilir yani bebeğin yanından değil de idrar yollarından geliyor olabilir. Yarın bakılacak zaten. Dikkat ettim de çoğu kişide idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor. Bol su içmeye, sıvı almaya dikkat edin kızlar.Merhaba arkadaşlar. sağlık ocağında tetenoz aşısı vuruldum cuma günü ayrıcan kan ve idrar testide yapıldı. sonuçlarım için hemşeri hanım aradı. idrar yolumda enfeksiyon olduğunu ve içerde bi kanama gözüktüğünü söyledi. bende dışardan bişi gelmiyor kan dedm. oda akıntın var mı dedi. var dedim. kasıkların ağrıyor mu dedi. çok değil normal dedm.çok korkma burda çıkıyor ama ultrasonda kanamam olmayabilir ama mutlaka doktora göster dedi. yarın ayrıntılı ultrasonum var ona gidicem sonuçta göstericem sağlık ocağından alcağımıda göstericem doktora. ama çok tedirgin oldumcuma kalp atışlarınıda duyduk oğlumun sorun yok gibi karnıma elimi koyduğumda hissediyrumda. bu durumu yaşayan var mııı
idrar testine göre mi kanama dedi? Enfeksiyon kaynaklı olabilir yani bebeğin yanından değil de idrar yollarından geliyor olabilir. Yarın bakılacak zaten. Dikkat ettim de çoğu kişide idrar yolu enfeksiyonu çıkıyor. Bol su içmeye, sıvı almaya dikkat edin kızlar.
1,62 benim boyum ailenin en kısasıyımbiz de hiç kısa yok kuzum biz kendimize dev ailesi diyoruz
Hergün aklımda İnanİsim bulmadan gitmeeeee
Doktoruma yarın tekrar soracağımYine mi oluyo kiyamam yaa ben cok fenaydim magneyumdan once ve doktorda ultrasonla bakinca kasilmalarin baslamis dedi ve magnezyum verdi cok sukur rahatim simdi onceden bir poset bile tasisam kasilma oluyodu hemen
Soyle canim mutlakaDoktoruma yarın tekrar soracağım
Ayrıntılı ultrason yapılacak kasılma içinde iyice Bilgi alacağım inşallah
KuZum bir yere toplanıyor 15-20 saniye kalıyor sonra düzeliyor
Canım yarın doktorun sana bilgi verecekdirMerhaba arkadaşlar. sağlık ocağında tetenoz aşısı vuruldum cuma günü ayrıcan kan ve idrar testide yapıldı. sonuçlarım için hemşeri hanım aradı. idrar yolumda enfeksiyon olduğunu ve içerde bi kanama gözüktüğünü söyledi. bende dışardan bişi gelmiyor kan dedm. oda akıntın var mı dedi. var dedim. kasıkların ağrıyor mu dedi. çok değil normal dedm.çok korkma burda çıkıyor ama ultrasonda kanamam olmayabilir ama mutlaka doktora göster dedi. yarın ayrıntılı ultrasonum var ona gidicem sonuçta göstericem sağlık ocağından alcağımıda göstericem doktora. ama çok tedirgin oldumcuma kalp atışlarınıda duyduk oğlumun sorun yok gibi karnıma elimi koyduğumda hissediyrumda. bu durumu yaşayan var mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?