- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
canım aynı şeyi bende yaşadım. rutin kontrolde tsh 4.66 çıkınca dahiliyecinin yolunu tuttum. değerlerimi direk verdim eline,bi sorun yok ama gebeliğe bağlımı yoksa altta yatan tiroid sorunumu var bakmak lazım diyerek ultrason çektik. çok şükür temiz çıktı,yani gebelikte bazı vucutta olurmuş tiroid tembelliği.. 50mg sakıncasız bir ilaç verdi.. 10gündür kullanıyorum sabah aç karnına.. biyan etkisi vs yok çok şükür.. ayın 19unda yeniden kan testi vericem,inşallah düşmüş olur ki düşer dedi doktor.. ama galiba hamilelğin sonuna kdr kullanıcam ilacı.. belki dozu düşürür..Günaydın herkese, benim de dün akşam yine karnım tas gibi olunca acile gittik artık. Nobetci kadin dogum doktoru bakti ve kasilma yok dedi şükür ama stresten kendini kasmışsın dedi. Bir de kanda tsh 4 cikti. Daha 1 ay oncekinde 1.88 çıkmış. Bu aya kadar hep normaldi. Dahiliyeye git yakın zamanda dedi. Boyle sonradan tiroiti yukselen var mi neden olur ki acaba?
Bende merak ettimGünaydın kızlar.. @Ottomania canım geçmiş olsun.4body1soul canım hakikaten merak ettik. İnşallah her şey yolundadır?
Ben 125 lik kullanıyorum. 50 bişey değilcanım aynı şeyi bende yaşadım. rutin kontrolde tsh 4.66 çıkınca dahiliyecinin yolunu tuttum. değerlerimi direk verdim eline,bi sorun yok ama gebeliğe bağlımı yoksa altta yatan tiroid sorunumu var bakmak lazım diyerek ultrason çektik. çok şükür temiz çıktı,yani gebelikte bazı vucutta olurmuş tiroid tembelliği.. 50mg sakıncasız bir ilaç verdi.. 10gündür kullanıyorum sabah aç karnına.. biyan etkisi vs yok çok şükür.. ayın 19unda yeniden kan testi vericem,inşallah düşmüş olur ki düşer dedi doktor.. ama galiba hamilelğin sonuna kdr kullanıcam ilacı.. belki dozu düşürür..
Kalp için en iyi görüntüleme 24 25 haftada diye biliyorum. O haftalarda gidebilirsin. Bakteri de ben dahil bir kaç arakadaşta var. Antibiyotik kullandım. Bu hafta tekrar idrar kültürü yaptıracağım.BANA CEVAP LÜTFEN
Ya ben de baktım sabah girmiş böyle yapmaz aslında. inşallah her şey yolundadır.Eveet stalkladım. Sabah girmiş kk'ya. Ama bize hiç pas vermek yok
4body1soul
5 body 1 soul yolunda...
Kadın
Profil Sayfası Özel Mesaj İzle Göz Ardı Et
Ödül Puanları:48
4body1soul üyesinin en son etkinliği:
Bugün 06:38
canım bu normal bir süreç değil,normalde olsa gitme derim ama şu şartlarda eşinde problem yapmıosa kesinlkle git ohh mis gibi.. sonrasında istesende gidemiceksin
Magnezyum rutinde önerilmiyor. Doktorum sadece kasılma hissedersen al dedi bana.
Ohh mis. Yerinde olsam dakika beklemem giderim annemle.
Ben olsam giderdim canım. Çocuk olana kadar bütün fırsatları değerlendir. Çünkü çocuk olduktan sonra şimdiki kadar rahat olmuyor. Zaten çocuk olduktan eşin ne kadar göreve giderse gitsin yalnız kalıyorsun. O yüzden şimdiden alışmana gerek YÖK. Mecbur kalınca alışıyorsun zaten.
Git Canım
Zaten bebekten sonra zor olur
Şimdi ZAten hamilesin tek başına kalma
Evde daha kötü oluyorsun
Annelerde abla yigeninle zaman geçer
Annen gelir annenle gidersin
Eve döndüğünde de bebiş olur 6 aylık
Ama gitmeden kuzuma bir isim bul öyle git
Canlarım benim teşekkür ederimGünaydın kızlar
170 cm ve 60 kg ile hamile kaldım ne kilo verdim ne almıstım 19. haftaya kadar bir anda 3 kilo aldım kızlar...ilk hamileliğim sok oldum ve bu hızla giderse eyvah diyorum
Canım bana doktorum hic omega 3 alma haftada 1-2 balık tüket mutlaka dedi..
Gecmis olsun canım nasıl simdi düsmüstür umarım..
Kesinlikle giderdimAnne yanında olmak gibi var mı ne güzell
Kramplara kasilmalara karin sertlesmelerine cok iyi geliyo magnezyum hic aksatmadan her gun ic dedi benim doktorum muzda da magnezyum var bu arada onuda yiyebilirsin canimhiç kullanmıyodum.. tsh için dahiliye doktoruna gittiğimde arada kramp giriyor dedim o verdi. suda eritilenden. valla benim doktor bi d vitamini bide multivitamin verdi,başka hiçbişey yok.
BEBEKLERİN YÜZDE 60 INDA OLUYORMUŞ. BEN ÇOK BAKTIM BU KADAR BAKMASAM BENDE GÖRMEZDİM DEDİ.Merhaba canım
Eğer doktorun geçer normal dediyse çokta takma kafana ama pediatri kardiyolojisine git mutlaka
İçin rahatlar
Doktorun ZAten 1 buçuk saat detaylı ultrason yapmadı mı genelde detaylı yapılınca kalp sorunları görünüyor çünkü
Maşalllah manken benim bacım
SANKİ BİRŞEYLERİ KURCALADIKÇA BİRŞEYLER ÇIKP DURUYOR OLURUNA MI BIRAKSAM NAPSAM VALLA.Kalp için en iyi görüntüleme 24 25 haftada diye biliyorum. O haftalarda gidebilirsin. Bakteri de ben dahil bir kaç arakadaşta var. Antibiyotik kullandım. Bu hafta tekrar idrar kültürü yaptıracağım.
İsim bulmadan gitmeeeeeCanlarım benim teşekkür ederim
Rahatladım yaa düşünüp duruyordum
O zaman anacığım gelince bende gideyim onunla
İlk gebelik böyledir. Telaş etmeniz normal. Biz sakin ve sabırlı oldukça her şey daha iyi oluyor aslında.SANKİ BİRŞEYLERİ KURCALADIKÇA BİRŞEYLER ÇIKP DURUYOR OLURUNA MI BIRAKSAM NAPSAM VALLA.
Aynen bende hergün muz yiyorumKramplara kasilmalara karin sertlesmelerine cok iyi geliyo magnezyum hic aksatmadan her gun ic dedi benim doktorum muzda da magnezyum var bu arada onuda yiyebilirsin canim
Ben ilk gebelikte kasılma olunca 7-14 haftaları arasında ve 27. haftadan sonra düzenli kullanmıştım. Gerçekten kasılmaları önlüyormuş ki 38. haftanın sonunda ilacı bıraktım 1 gün sonra doğum sancılarım başladıgeronimo_s banada doktorum hic aksatmadan hergun al dedi ilk gebeligimde de hep kullanmistim hic kasilma kramp yasamamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?