2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım aynı şeyi bende yaşadım. rutin kontrolde tsh 4.66 çıkınca dahiliyecinin yolunu tuttum. değerlerimi direk verdim eline,bi sorun yok ama gebeliğe bağlımı yoksa altta yatan tiroid sorunumu var bakmak lazım diyerek ultrason çektik. çok şükür temiz çıktı,yani gebelikte bazı vucutta olurmuş tiroid tembelliği.. 50mg sakıncasız bir ilaç verdi.. 10gündür kullanıyorum sabah aç karnına.. biyan etkisi vs yok çok şükür.. ayın 19unda yeniden kan testi vericem,inşallah düşmüş olur ki düşer dedi doktor.. ama galiba hamilelğin sonuna kdr kullanıcam ilacı.. belki dozu düşürür..

Ben 125 lik kullanıyorum. 50 bişey değil

canım bu normal bir süreç değil,normalde olsa gitme derim ama şu şartlarda eşinde problem yapmıosa kesinlkle git ohh mis gibi.. sonrasında istesende gidemiceksin

Magnezyum rutinde önerilmiyor. Doktorum sadece kasılma hissedersen al dedi bana.

Ohh mis. Yerinde olsam dakika beklemem giderim annemle.

Canlarım benim teşekkür ederim
Rahatladım yaa düşünüp duruyordum
O zaman anacığım gelince bende gideyim onunla

hiç kullanmıyodum.. tsh için dahiliye doktoruna gittiğimde arada kramp giriyor dedim o verdi. suda eritilenden. valla benim doktor bi d vitamini bide multivitamin verdi,başka hiçbişey yok.
Kramplara kasilmalara karin sertlesmelerine cok iyi geliyo magnezyum hic aksatmadan her gun ic dedi benim doktorum muzda da magnezyum var bu arada onuda yiyebilirsin canim

BEBEKLERİN YÜZDE 60 INDA OLUYORMUŞ. BEN ÇOK BAKTIM BU KADAR BAKMASAM BENDE GÖRMEZDİM DEDİ.

Kalp için en iyi görüntüleme 24 25 haftada diye biliyorum. O haftalarda gidebilirsin. Bakteri de ben dahil bir kaç arakadaşta var. Antibiyotik kullandım. Bu hafta tekrar idrar kültürü yaptıracağım.
SANKİ BİRŞEYLERİ KURCALADIKÇA BİRŞEYLER ÇIKP DURUYOR OLURUNA MI BIRAKSAM NAPSAM VALLA.

geronimo_s banada doktorum hic aksatmadan hergun al dedi ilk gebeligimde de hep kullanmistim hic kasilma kramp yasamamistim
Ben ilk gebelikte kasılma olunca 7-14 haftaları arasında ve 27. haftadan sonra düzenli kullanmıştım. Gerçekten kasılmaları önlüyormuş ki 38. haftanın sonunda ilacı bıraktım 1 gün sonra doğum sancılarım başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…