Canım ayrıntılı yazın için teşekkür ederim.E Elifellam ben gecen gebelikte elevit kullanmistim sadece. Bunda decavit, natures suprema prenatal dha ve osteocare kullanıyorum. Bazen natures supremanin probiyotigini iciyorum. Ancak en duzenli kullandigim decavit diyebilirim. Digerleri cok geliyor. Mesela omega 3 sabah aksam alamiyorum gunde 2 icilmeli ama onu icince istahim acayip artiyor. Aksam icmeye calisiyorum ben de. Demir duzeyime baktiracagim oligofer var elimde baska bir kadin dogumcu yazmisti. Ama cok az destek olsun diye ictim. 7 kez falan icmisimdir. Kendi doktorum sadece decavit ve osteocare onerdi istersen omega 3 kullan dedi.
Ben yapmayacağımgüncel kilo paylaşımı yapim
boy 1.67 başlangıç 60
21.hafta 65
en fazla 75 olurum inşallah Amin
amaan boşversene,minyon olmak daha güzel benceBen yapmayacağım
Boyum Türkiye standları Altınta hiç gerek Yok yazmama
Sen boş ver onu, düşünme önemli olan Ultrason, yarın gittiğinde tüm sonuçlarını götür, bence enfeksiyon dışı bir şey çıkmaz.hem idrar verdim hem kan. idrarda enfeksiyon hafif dedi. kanda kanama çıkmış demek istedi herhalde kanamayı duyunca zaten bi şok olmuşum kendimden geçmişim
inşallah canım inşallahhSen boş ver onu, düşünme önemli olan Ultrason, yarın gittiğinde tüm sonuçlarını götür, bence enfeksiyon dışı bir şey çıkmaz.
ilk gebelik olunca insan korkuyor yarın sanki hiç olmayacak gibi geliyor insana. teşekkür ederim sağolunCanım yarın doktorun sana bilgi verecekdir
1 gün var arada zaten bence çok fazla aklını karıştırma
Yarın doktoruna sor için rahatlar
Eleviti domuz katkılı olduğundan bırakmıştım. Hem çinko hem de D vitamini düzeyim maalesef düşük o yüzden biraz fazla almanın sakıncası yok. Magnezyum da kalsiyum da fazla gelmez zaten ihtiyaç, hatta bazen ekstra magnezyum alıyorum. Aldığım omega 3 gebeler için özel. Maalesef ülkemizde mükemmel doktorluk birçok ülkede olduğu gibi özellerde az hasta bakarken bile mümkün değil. Keşke hepsini hesaplayıp verebilseler.Canım ayrıntılı yazın için teşekkür ederim.
Elevit ve decavit nerdeyse aynı zaten. Elevit yabancı firma, decavit Türk. ama ikisi de Türkiye'de üretiliyor.
Çok eksiğin yoksa ekstra demir almana gerek yok aslında oligofer falan. Decavit ve elevitte 60 mg varmış. Günlük ihtiyaç 27 mg demir zaten. Şu omegadan ayrıca almak istiyorum ben de. Senin aldığın omeganın yutması, tadı nasıl?
Osteocare içeriğine baktım da aslında elevitte olan 4 şey var. Kalsiyum, magnezyum, çinko, vitamin D3. Çinko ve vit d elevitteki yeterli iken. Kalsiyum ve magnezyum elevitte çok az.
Doktorlar günlük ihtiyaçlarımızı düşünerek bunları hesaplayıp vermeleri gerekiyor aslında. Ama çok dikkat etmiyorlar galiba.
Bilemiyorum biraz bu konuya taktım ben. Biraz ayrıntılı araştırıyorum. Bir yandan da ülkemizdeki multivitaminler çok katkılılar. Amerika'dan katkısız getirtenker var ama hem pahalı hem de getirtecek tanıdığım yok açıkçası.
Aynen durumdayız kuZumilk gebelik olunca insan korkuyor yarın sanki hiç olmayacak gibi geliyor insana. teşekkür ederim sağolun
Domuz mu? Jelatin varmış içinde ondan kaynaklı mı acaba? Kim verdi bu bilgiyi?Eleviti domuz katkılı olduğundan bırakmıştım. Hem çinko hem de D vitamini düzeyim maalesef düşük o yüzden biraz fazla almanın sakıncası yok. Magnezyum da kalsiyum da fazla gelmez zaten ihtiyaç, hatta bazen ekstra magnezyum alıyorum. Aldığım omega 3 gebeler için özel. Maalesef ülkemizde mükemmel doktorluk birçok ülkede olduğu gibi özellerde az hasta bakarken bile mümkün değil. Keşke hepsini hesaplayıp verebilseler.
Şimdi bu bir tesellimi yoksa , kısa boylu olduğum içim ezikliyor musun beniamaan boşversene,minyon olmak daha güzel bence
Aynen durumdayız kuZum
Benim biraz sorunlarım var ve yarın ayrıntılı ultrason var yarın sabah neler yaşayacağım
Nasıl olacak İnan ki stresten hasta olacağım
İlk gebelikten mi çok mu kuruntu yapıyoruz
Ben hala bir bebeğim olacağını bile hayal gibi geliyorum
Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
5 yıl önce kızımda kullanmıştım sonrasında bi furya oldu. Domuz içerikli (jelatini) diye millet ayağa kalktı. Eleviti üreten Bayer firması da kabul etmiş domuzdan elde edilen ürünleri kullandığını.Domuz mu? Jelatin varmış içinde ondan kaynaklı mı acaba? Kim verdi bu bilgiyi?
Ben de bi ilaç firmasında çalışıyorum. Türk bir firma. Jelatin için ne kaynaklı olduğunu gösteren belge istiyoruz. Sığır jelatini kullanılıyor bizim ürünlerde. Ama elevitte tabii bilemiyorum. Elevitteki jelatinden mi kaynaklı acaba domuz konusu?
Amin kuZum Allah ım güzel haberler nasip etsin bizeAmin inşallah canımm. sanırım ilk gebelikten benmde sorunlu oldu gebeliğim ameliyat olcakken çocuk olsun die, hamile olduğumu öğrendm ettm. hep korktm içim rahattı ama böyle olunca yine bi korku sandı. yarın haberleşelimm inşallah ikimizdede sorun çıkmazz
Seni çok iyi anlıyorum bulantı ve kusma bütün hayatımızı etkiliyorKizlar selam
Evet yazamadim bulantilarim geciyor ama sonrasinda kaldigi yerden tam gaz devam ediyor.3 gundur agzimdan burnumdan fiskiriyor yediklerim.Yazmaya size laf atmaya bile mecalim yok.Ben hicbir hamileligimden bi zevk alamadim millet it ayagi yemis gibi gezer ben yatalak gibi..
Geçen bir arkadaşımla konuştum benim hamilelikte yaşadığım sıkıntılardan 1 tanesini bile yaşamamış sen nasıl bir hamilelik yaşıyorsun dediKizlar selam
Evet yazamadim bulantilarim geciyor ama sonrasinda kaldigi yerden tam gaz devam ediyor.3 gundur agzimdan burnumdan fiskiriyor yediklerim.Yazmaya size laf atmaya bile mecalim yok.Ben hicbir hamileligimden bi zevk alamadim millet it ayagi yemis gibi gezer ben yatalak gibi..
evlenirken bir pembe bir de turkuaz renkli islemeli yorgan yaptirmisti annem bir de ona uygun carsaf ve yastigi var. Kizimda pembeyi yapmistik simdi turkuazi yapacagim kendi yatagimaKizlar dogumdan sonra odanizi nasl hazirlicaksniz kisim dogum yapicagimiz icin yeni nevresim takmi felan almayi dusunuyormusunuz lohusa yatagi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?