- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
cnm kasılma denilen şey o mu bende de bebek bazen göbeğin bi tarafına geçiyor sert hissediyorum sonra gidiyor kasılma o mu oluyorDoktoruma yarın tekrar soracağım
Ayrıntılı ultrason yapılacak kasılma içinde iyice Bilgi alacağım inşallah
KuZum bir yere toplanıyor 15-20 saniye kalıyor sonra düzeliyor
Sağol canım. Evet yabancı firmaların ürünleri daha kaliteli mAddelerden yapılıyor ama işte bu tarz şeylere oek dikkat etmiyorlar. Bizim firma buna dikkat ediyor mesela. Diğer müslüman ülkeler de hep bizden alkol, domuz içerikleri konusunda belge talep ediyor.5 yıl önce kızımda kullanmıştım sonrasında bi furya oldu. Domuz içerikli (jelatini) diye millet ayağa kalktı. Eleviti üreten Bayer firması da kabul etmiş domuzdan elde edilen ürünleri kullandığını.
http://www.ensonhaber.com/unlu-ilac-firmasina-domuz-jelatini-davasi-2015-01-23.html
:) hemen yazdırdık duramadık biz.Sevda_S Canım 1 ci sayfa da bebe isimlerinde sadece senin ve benim çocukların ismi var
@Cemre Yaman sende yazdırsana Asil diye ismini
Eyvah 20. Haftada hala bulantı mı var? Ben 13. Haftadayım geçiyor sanıyorum sonra tekrar başa sarıyor. 20. Haftada hala varsa gözüm korktu vallaSeni çok iyi anlıyorum bulantı ve kusma bütün hayatımızı etkiliyor
Sanırım gebelikte en zoruda bu
Bende hiç iyi değilim geçmiyor bir türlü
Sonunda sonundaKızım tekme attı
Benim kuzeniminde 5 aylık başladı kasılmaları. Başlarda kasılma olduğunu kendi de anlamadı. Doktor da çok önemsemedi. Birlikte hamileydik. Benden 1.5 ay sonra Doğum yapacaktı. Sonra tesadüfen birlikte dr a gittik o gün 30. Haftada nstye bağladılar ki bebek geliyor.. rahimde açılma vardı. Önce ciğer geliştirici iğne yaptılar. Sabahına da doğdu zaten bebek. Şükür ki biraz küvezde kaldı. Şimdi sağlıklı benim kızımdan büyük oldu:) ama prematüre doğduğu için her ay kontrolleri var. Hatta belli bir yaşa kadar sürekli kontrol.Burada birisi konu açmış 5 buçuk aylık hamile iken
Kasılmaları varmış doktoruda okuduğum kadar pek önemsememiş ve erken Doğumla bebeğini kaybetmiş
Benim psikolojim nasıl düzelsinki denk gelip okuduğum şeye bak
Benim psikolojim yerlerde bu gün kuZumcnm kasılma denilen şey o mu bende de bebek bazen göbeğin bi tarafına geçiyor sert hissediyorum sonra gidiyor kasılma o mu oluyorbende seviyorum bebişim toplandı buraya diye anaam sorun sa bende pazartesi gidecem sorayım bari
Hemen eşimi aradım çok güzel bir duyguymuşSonunda sonunda
Artık bütün gün tekme atsın beklersin
Atmayınca panikleme hemen bazen gün içersinde çok aktif olmuyorlar
İnşallah bizler zamanında Doğum yaparızBenim kuzeniminde 5 aylık başladı kasılmaları. Başlarda kasılma olduğunu kendi de anlamadı. Doktor da çok önemsemedi. Birlikte hamileydik. Benden 1.5 ay sonra Doğum yapacaktı. Sonra tesadüfen birlikte dr a gittik o gün 30. Haftada nstye bağladılar ki bebek geliyor.. rahimde açılma vardı. Önce ciğer geliştirici iğne yaptılar. Sabahına da doğdu zaten bebek. Şükür ki biraz küvezde kaldı. Şimdi sağlıklı benim kızımdan büyük oldu:) ama prematüre doğduğu için her ay kontrolleri var. Hatta belli bir yaşa kadar sürekli kontrol.
Benim de evlenirken Fransız dantelinden aldığım bir sürü pike takımım var. O zaman bekarlık işte bunların günlük kullanılamayacağını anlamadım. İlkinde bir tanesini kullanmıştım. Gurbetteysen pek kimse gelmiyor çok önemsememiştim. Ama burda gelen giden çok olur. Anam yine de el emeği göz nuru su yeşili bir pike yaptırmış. İllaki onu kullan diyor. Kırmak da istemiyorum. O yüzden kızımın beşiğini de su yeşili tonlarında süsleyeceğim. Uyumlu olsun diye. Hastane odası süsleniyorlar falan. Vallahi o stresle omlarla uğraşanları tebrik ediyorum.Kizlar dogumdan sonra odanizi nasl hazirlicaksniz kisim dogum yapicagimiz icin yeni nevresim takmi felan almayi dusunuyormusunuz lohusa yatagi icin
O zaman bu kasılmalar erken Doğum habercisi yanıBenim kuzeniminde 5 aylık başladı kasılmaları. Başlarda kasılma olduğunu kendi de anlamadı. Doktor da çok önemsemedi. Birlikte hamileydik. Benden 1.5 ay sonra Doğum yapacaktı. Sonra tesadüfen birlikte dr a gittik o gün 30. Haftada nstye bağladılar ki bebek geliyor.. rahimde açılma vardı. Önce ciğer geliştirici iğne yaptılar. Sabahına da doğdu zaten bebek. Şükür ki biraz küvezde kaldı. Şimdi sağlıklı benim kızımdan büyük oldu:) ama prematüre doğduğu için her ay kontrolleri var. Hatta belli bir yaşa kadar sürekli kontrol.
Her bünye bir değil canım. Abimin eşi hamile olduğunu gümde 2 ekmek yemeye başlayınca anladı. İltahı açıldı sadece. Bulantı,kusma, Ağrı, hiçbir şeyi olamamıştı maşallah.Geçen bir arkadaşımla konuştum benim hamilelikte yaşadığım sıkıntılardan 1 tanesini bile yaşamamış sen nasıl bir hamilelik yaşıyorsun dedi
Sanki sorun bendeymiş gibi hissettim
1 gün dışarı çıkıyorum 1 hafta hasta gibi geziyorum
Nazara mı geliyoruz anlamadım ki
Yaaa Allah aşkına sen bi sakin olsanaBenim psikolojim yerlerde bu gün kuZum
Bana bakma sen Belkide normal dır seninde keyfin kaçmasın
Hele burada bir yazı okudum bu kasılma yüzünden 5 buçuk aylık bebek erken Doğumla kaybedilmiş
Kafayı yiyecek gibi oldum
Allah ım sen koru bebeklerimizi
Bide benim aklıma sahip çık delireceğim galiba bu kuruntulardan
İllaki hepsi erken Doğum olacak diye bir şey yok tabii ki ama zaten devam ederse 4-5 hafta sonra dr seni nst ye bağlar. Her ihtimale karşı.O zaman bu kasılmalar erken Doğum habercisi yanı
Benim Haftam daha çok küçük bebeğin yaşama şansı Yok nerdeyse
İlla erken gelecekse Allah ım hayırlısı ile 3 ay daha beklesin ne diyeyim şansımız olsun
Valla ağlayacağım moral bozukluğundan
Kasılmalar ritmik değilse ve belli sürenin üzerinde sürmüyorsa olağan kabul ediliyormuş. O yüzden sıkma canını. Okuduğumuz yazıları insanlar anlatılanları nasıl ne kadar anladıysa ya da nasıl yorumladıysa öyle yazıyorlar. Herzaman içerik doğru ve net olmuyor. Evet çoğu insan deneyimlerini paylaşıyor bazen çokta yol gösterici oluyor ama herzaman göründüğü gibi olmayabiliyor ya da milyonda bir olabilecek şeyler oluyor. Okuyup okuyup darlama kendini bebeğe en büyük zararı stres verir çünkü. Yarın dr una sorarsın herşeyi. Herşey güzel olacak merak etmeBenim psikolojim yerlerde bu gün kuZum
Bana bakma sen Belkide normal dır seninde keyfin kaçmasın
Hele burada bir yazı okudum bu kasılma yüzünden 5 buçuk aylık bebek erken Doğumla kaybedilmiş
Kafayı yiyecek gibi oldum
Allah ım sen koru bebeklerimizi
Bide benim aklıma sahip çık delireceğim galiba bu kuruntulardan
Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Doktorlar daha tedbirli ayrıca bi kaç hafta sonra şikayetleriniz artarsa drlar dikkate alıyorlar. Benim ilk hamileleliğimde doğuracağım güne kadar nst de hiç sancım çıkmadı. Bunda nasıl olacak merak ediyorum.İnşallah bizler zamanında Doğum yaparız
Bende çok korkuyorum erken doğumdan
İnşallah Canım benim inşallahYaaa Allah aşkına sen bi sakin olsana
Ne oluyor sana kızıyorum ama bak
Niye kötü senaryolar kuruyorsun
Yarın ki ayrıntılı ultrasonun verdiği gerginlikten
Hep kötü düşünüyorsun
Sen kötü hissedince bu bebeğine de geçiyor
Huysuz huzursuz çocuk olur sonra
Pozitif ol yaa
İyi düşün iyi olsun
Herşey yolunda gidecek ve sağlıkla gelecek kuzular inşallah tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?