2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Burada birisi konu açmış 5 buçuk aylık hamile iken
Kasılmaları varmış doktoruda okuduğum kadar pek önemsememiş ve erken Doğumla bebeğini kaybetmiş
Benim psikolojim nasıl düzelsinki denk gelip okuduğum şeye bak

Doktoruma yarın tekrar soracağım
Ayrıntılı ultrason yapılacak kasılma içinde iyice Bilgi alacağım inşallah
KuZum bir yere toplanıyor 15-20 saniye kalıyor sonra düzeliyor
cnm kasılma denilen şey o mu bende de bebek bazen göbeğin bi tarafına geçiyor sert hissediyorum sonra gidiyor kasılma o mu oluyor bende seviyorum bebişim toplandı buraya diye anaam sorun sa bende pazartesi gidecem sorayım bari

Sağol canım. Evet yabancı firmaların ürünleri daha kaliteli mAddelerden yapılıyor ama işte bu tarz şeylere oek dikkat etmiyorlar. Bizim firma buna dikkat ediyor mesela. Diğer müslüman ülkeler de hep bizden alkol, domuz içerikleri konusunda belge talep ediyor.
Bilgi içln çok sağol canım.

Seni çok iyi anlıyorum bulantı ve kusma bütün hayatımızı etkiliyor
Sanırım gebelikte en zoruda bu
Bende hiç iyi değilim geçmiyor bir türlü
Eyvah 20. Haftada hala bulantı mı var? Ben 13. Haftadayım geçiyor sanıyorum sonra tekrar başa sarıyor. 20. Haftada hala varsa gözüm korktu valla

Benim kuzeniminde 5 aylık başladı kasılmaları. Başlarda kasılma olduğunu kendi de anlamadı. Doktor da çok önemsemedi. Birlikte hamileydik. Benden 1.5 ay sonra Doğum yapacaktı. Sonra tesadüfen birlikte dr a gittik o gün 30. Haftada nstye bağladılar ki bebek geliyor.. rahimde açılma vardı. Önce ciğer geliştirici iğne yaptılar. Sabahına da doğdu zaten bebek. Şükür ki biraz küvezde kaldı. Şimdi sağlıklı benim kızımdan büyük oldu:) ama prematüre doğduğu için her ay kontrolleri var. Hatta belli bir yaşa kadar sürekli kontrol.

Benim psikolojim yerlerde bu gün kuZum
Bana bakma sen Belkide normal dır seninde keyfin kaçmasın
Hele burada bir yazı okudum bu kasılma yüzünden 5 buçuk aylık bebek erken Doğumla kaybedilmiş
Kafayı yiyecek gibi oldum
Allah ım sen koru bebeklerimizi
Bide benim aklıma sahip çık delireceğim galiba bu kuruntulardan

Sonunda sonunda
Artık bütün gün tekme atsın beklersin
Atmayınca panikleme hemen bazen gün içersinde çok aktif olmuyorlar
Hemen eşimi aradım çok güzel bir duyguymuş
Göbek deliğinin biraz altında sağ tarafta 2 tane tekme hissettim
Valla mutluluktan çığlık attım
Şimdi de bu dediğine takmam umarım

İnşallah bizler zamanında Doğum yaparız
Bende çok korkuyorum erken doğumdan

Kizlar dogumdan sonra odanizi nasl hazirlicaksniz kisim dogum yapicagimiz icin yeni nevresim takmi felan almayi dusunuyormusunuz lohusa yatagi icin
Benim de evlenirken Fransız dantelinden aldığım bir sürü pike takımım var. O zaman bekarlık işte bunların günlük kullanılamayacağını anlamadım. İlkinde bir tanesini kullanmıştım. Gurbetteysen pek kimse gelmiyor çok önemsememiştim. Ama burda gelen giden çok olur. Anam yine de el emeği göz nuru su yeşili bir pike yaptırmış. İllaki onu kullan diyor. Kırmak da istemiyorum. O yüzden kızımın beşiğini de su yeşili tonlarında süsleyeceğim. Uyumlu olsun diye. Hastane odası süsleniyorlar falan. Vallahi o stresle omlarla uğraşanları tebrik ediyorum.

O zaman bu kasılmalar erken Doğum habercisi yanı
Benim Haftam daha çok küçük bebeğin yaşama şansı Yok nerdeyse
İlla erken gelecekse Allah ım hayırlısı ile 3 ay daha beklesin ne diyeyim şansımız olsun
Valla ağlayacağım moral bozukluğundan

Her bünye bir değil canım. Abimin eşi hamile olduğunu gümde 2 ekmek yemeye başlayınca anladı. İltahı açıldı sadece. Bulantı,kusma, Ağrı, hiçbir şeyi olamamıştı maşallah.

Yaaa Allah aşkına sen bi sakin olsana
Ne oluyor sana kızıyorum ama bak
Niye kötü senaryolar kuruyorsun
Yarın ki ayrıntılı ultrasonun verdiği gerginlikten
Hep kötü düşünüyorsun
Sen kötü hissedince bu bebeğine de geçiyor
Huysuz huzursuz çocuk olur sonra
Pozitif ol yaa
İyi düşün iyi olsun
Herşey yolunda gidecek ve sağlıkla gelecek kuzular inşallah tamam mı

Kızlar hepinizden Allah razı olsun.yeni eve geldim.başım boynum çok ağrıyor.doktor 11 de çıkabilirsin.ilaçlarına devam dedi.stres evham yapmışsın.kendini kasmışsın dedi .sonra peronitolaga da gidiyorum ya ben onuda aradı.birde o baksın dedi.oraya gittim.o da herşey iyi dedi.1 kız 1 erkek sağlı sollu dedi.iyi böyle olmasi dedi.ilaçlara devam dedi.protestan günde 2 ye çıktı.katılma gözükmüyor şuan .dikisinde iyi dedi.idrar kültüründe üreme çıkmaması iyi dedi.2 hafta sonra bir test veririz dedi .zaten benim kanda vermem lazım .biraz dinleneyim artık bir ara veririm.artık o su giBi gelen kremsi akıntıya da normal dedi.12 kasımda ayrıntılı var.hayırlısı artık....

İllaki hepsi erken Doğum olacak diye bir şey yok tabii ki ama zaten devam ederse 4-5 hafta sonra dr seni nst ye bağlar. Her ihtimale karşı.

Kasılmalar ritmik değilse ve belli sürenin üzerinde sürmüyorsa olağan kabul ediliyormuş. O yüzden sıkma canını. Okuduğumuz yazıları insanlar anlatılanları nasıl ne kadar anladıysa ya da nasıl yorumladıysa öyle yazıyorlar. Herzaman içerik doğru ve net olmuyor. Evet çoğu insan deneyimlerini paylaşıyor bazen çokta yol gösterici oluyor ama herzaman göründüğü gibi olmayabiliyor ya da milyonda bir olabilecek şeyler oluyor. Okuyup okuyup darlama kendini bebeğe en büyük zararı stres verir çünkü. Yarın dr una sorarsın herşeyi. Herşey güzel olacak merak etme

İnşallah bizler zamanında Doğum yaparız
Bende çok korkuyorum erken doğumdan
Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Doktorlar daha tedbirli ayrıca bi kaç hafta sonra şikayetleriniz artarsa drlar dikkate alıyorlar. Benim ilk hamileleliğimde doğuracağım güne kadar nst de hiç sancım çıkmadı. Bunda nasıl olacak merak ediyorum.

İnşallah Canım benim inşallah
Doğru söylüyorsun yarın ki doktor beni gerdi
Bende gerildikçe erken Doğuma kadar kafamda durdum
Ezan okunuyor burda
Allah ım ezanlar hürmetine sen bebeklerimizi koru
Sağlıkla gelmelerini nasip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…