Bende çok ekmek tüketiyorum ne oluyor ki iştah açılınca onu anlayamadımHer bünye bir değil canım. Abimin eşi hamile olduğunu gümde 2 ekmek yemeye başlayınca anladı. İltahı açıldı sadece. Bulantı,kusma, Ağrı, hiçbir şeyi olamamıştı maşallah.
Kızlar bu kasılma nasıl bisey oluyor ben anlamadım arada benım kramp gibi bişey oluyor ama önemsemedim fazlaBenim psikolojim yerlerde bu gün kuZum
Bana bakma sen Belkide normal dır seninde keyfin kaçmasın
Hele burada bir yazı okudum bu kasılma yüzünden 5 buçuk aylık bebek erken Doğumla kaybedilmiş
Kafayı yiyecek gibi oldum
Allah ım sen koru bebeklerimizi
Bide benim aklıma sahip çık delireceğim galiba bu kuruntulardan
Haydi gözünaydınHemen eşimi aradım çok güzel bir duyguymuş
Göbek deliğinin biraz altında sağ tarafta 2 tane tekme hissettim
Valla mutluluktan çığlık attım
Şimdi de bu dediğine takmam umarım
Senin yakin takibini severm ben oyyYakın takipimdesin boş gününü bile biliyorum
Hava güzel camları aç evi havalandır biraz
Ben inanıyorum yarın ki muayenen de iyi geçecek herşey yolunda gidecek inşallahİnşallah Canım benim inşallah
Doğru söylüyorsun yarın ki doktor beni gerdi
Bende gerildikçe erken Doğuma kadar kafamda durdum
Ezan okunuyor burda
Allah ım ezanlar hürmetine sen bebeklerimizi koru
Sağlıkla gelmelerini nasip et
1,62 benim boyum ailenin en kısasıyım
14 yaşında ki kız kardeşim bile şimdiden 1,70
Benim de yengelerim Ablam da hiç olmadı böyle şeylerAllah’ın izniyle bir şey olmaz. Doktorlar daha tedbirli ayrıca bi kaç hafta sonra şikayetleriniz artarsa drlar dikkate alıyorlar. Benim ilk hamileleliğimde doğuracağım güne kadar nst de hiç sancım çıkmadı. Bunda nasıl olacak merak ediyorum.
@Sevda_S Canım 1 ci sayfa da bebe isimlerinde sadece senin ve benim çocukların ismi var
BirAsilAnnesi sende yazdırsana Asil diye ismini
Kasılmalar ritmik değilse ve belli sürenin üzerinde sürmüyorsa olağan kabul ediliyormuş. O yüzden sıkma canını. Okuduğumuz yazıları insanlar anlatılanları nasıl ne kadar anladıysa ya da nasıl yorumladıysa öyle yazıyorlar. Herzaman içerik doğru ve net olmuyor. Evet çoğu insan deneyimlerini paylaşıyor bazen çokta yol gösterici oluyor ama herzaman göründüğü gibi olmayabiliyor ya da milyonda bir olabilecek şeyler oluyor. Okuyup okuyup darlama kendini bebeğe en büyük zararı stres verir çünkü. Yarın dr una sorarsın herşeyi. Herşey güzel olacak merak etme
Sizin ailenin kısası 1,80 iseBende bizim ailenin kısasıyım canım.
şimdiki nesile hiç bakma zaten onlar hem uzun hem iriler.
Sizin ailenin kısası 1,80 ise
Bildiğin dev ailesiniz maşallah manken falan var mı ailede :)
Canım geçmiş olsun. Sesin çıkmayınca kötü bir şey olduk sandık. Neyse ki iyiymişsin.Kizlar selam
Evet yazamadim bulantilarim geciyor ama sonrasinda kaldigi yerden tam gaz devam ediyor.3 gundur agzimdan burnumdan fiskiriyor yediklerim.Yazmaya size laf atmaya bile mecalim yok.Ben hicbir hamileligimden bi zevk alamadim millet it ayagi yemis gibi gezer ben yatalak gibi..
Bebişlerin iyi olmasına sevindim geçmiş olsun kuZumKızlar hepinizden Allah razı olsun.yeni eve geldim.başım boynum çok ağrıyor.doktor 11 de çıkabilirsin.ilaçlarına devam dedi.stres evham yapmışsın.kendini kasmışsın dedi .sonra peronitolaga da gidiyorum ya ben onuda aradı.birde o baksın dedi.oraya gittim.o da herşey iyi dedi.1 kız 1 erkek sağlı sollu dedi.iyi böyle olmasi dedi.ilaçlara devam dedi.protestan günde 2 ye çıktı.katılma gözükmüyor şuan .dikisinde iyi dedi.idrar kültüründe üreme çıkmaması iyi dedi.2 hafta sonra bir test veririz dedi .zaten benim kanda vermem lazım .biraz dinleneyim artık bir ara veririm.artık o su giBi gelen kremsi akıntıya da normal dedi.12 kasımda ayrıntılı var.hayırlısı artık....
Yanintek hamilelik belirtti iştahının açık olmasaydı. Bir şey olmuyor. Biraz etli butlu oluyorsunBende çok ekmek tüketiyorum ne oluyor ki iştah açılınca onu anlayamadım
Niye beni de çağırmıyorsunSenin yakin takibini severm ben oyyMisafirim gelck canm sabahtan beri evin icknde at kosturuyorum
Eğer yazmaZsa benim selamımı söyle yardımcı olurözelden msj attım şimdi.
yazar herhalde listeye kuzum.
Ooo kisirim var kurabiyelerim boregim pastam haydin kosun gelinNiye beni de çağırmıyorsun
Kısır yaptın mı kısss ne zamandır Canım istıyor zaten
Nurbal27 pasta yapmış haydi toplanıp yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?