2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yarın tekrar soracağım doktoruma
İnşallah olabilecek normal şeylerdir şükür çok fazla olmuyor gün içersinde 2/3 kere
Bazen hiç olmuyor

alışverişte kendimi kaybetme vaktim geldi de kendimi tutuyorum.
ama 30.haftamda hepsini tamamlayacağım inşallah.
o zamanlar birbirimizin kafasını şişiririz
23 kasımdan sonra kısmetse hız vereceğim
bende.

Buarada önceki evimde birkaç dolabımı yapan memnun kaldığım bir mobilyacım vardı. Ona birkaç bebek odası resmi gönderdim bir çalışma yapacak. İnşallah uygun bir şeyler çıkarır da böylelikle renk ve model istediğim gibi herşeyi değiştirebilirim diye düşündüm

benim evimde oda boşaltamadım.
o yüzden taşınana kadar beşiği bizim odamızda,
dolabı ve şifonyeri de giyinme odamızda olacak mecburen.
alışveriş konusunda yeni yıl zammına takılmamak gerekli.

evlenirken bir pembe bir de turkuaz renkli islemeli yorgan yaptirmisti annem bir de ona uygun carsaf ve yastigi var. Kizimda pembeyi yapmistik simdi turkuazi yapacagim kendi yatagima

bende hazir nevreism var 3 tane ama 3unude kullandigim 8cin renkleri az soldu yeni almayi dusunuyorum ama karar veremedimde duz renk olan nevresimlerde var desenlide var bilemedim nasl bisey alayim diye

banada kavinvalidem pike diktirmisti hic kullanmamistim ama kisin dogum edeceginiz icin pikede kullanilmaz diye dusundum nevresim almayi dusunmustum bende doum stresiyle hic hastane odasini dusunemem kendid erdime dusmus olacam o anda zaten sadece evdeki odam hazir olsa yeter

Kızlar merhaba, ayrıntılıdan geldim. 18. haftada beynin bir bölümünde kist görülmüştü kendi doktorum tarafından. 17.-18 haftalarda bu görülebilir 24. e kadar kendiliğinden kapanır .doğduktan sonra bir ameliyat falan zaten söz konusu değil demişti. sadece bazı genetik hastalıklarda bu durum daha çok görülebilir dedi downs. gibi. 2 taramada da sorun yoktu.
21+2 de bugün ayrıntılıya girdim. doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi çok şükür. demek ki kapanmış. böyle bir durumla karşılaşanlar vardır diye yazmak da istedim. hepiniz için de dua edicem ayrıntılılarınız için herkese iyi sonuçlar inşallah.

Ne mutlu ya çok sevindim
İnşallah yarın bende güzel sonuçlar alırım
Bütün ayrtınlı bekleyen arkadaşlarımıza hayırlı sonuçlar inşallah

İnşallah Canım sağlıkla geçer
30 haftaya gelsek hayırlısı ile hazırlar başlar o zaman da hızlıca geçer zaman dimi
Zaten biz de bu heyecan gerilim varken kesin çok hızlı geçer. Bakalım doğuma kadar kaç kez galiba doğuruyorum diye hastane kapılarını aşındıracağız

Zaten biz de bu heyecan gerilim varken kesin çok hızlı geçer. Bakalım doğuma kadar kaç kez galiba doğuruyorum diye hastane kapılarını aşındıracağız
Eşim hep kardeş mutlaka şart derdi
Adam şimdi diyor ki hayırlısıyla bir kucağımıza alalım yeter diyor
Hamilelik zor baksana ikinciyi nasıl olur diyor

Benim rahat geçiyor ama bizim zaten ikinci gibi bir planımız olmadığından hiç oraları düşünmüyoruz. Sağlıkla bu bebiş gelsin bize hergün bayram

bende hazir nevreism var 3 tane ama 3unude kullandigim 8cin renkleri az soldu yeni almayi dusunuyorum ama karar veremedimde duz renk olan nevresimlerde var desenlide var bilemedim nasl bisey alayim diye
Canım benim pike takımım var epey şık birşey, birde kayınvalidemin sardırdığı annemin sardırdığı nevresimler var onları kullanıcam, zaten yeni evliyim açılmamış nevresim takımlarımda vardı ,ama sanırım en güzeli pike takımını kullanmak olacak ev zaten bebişten dolayı sıcak olur.

sizlerin mide yanmaları başladımı hanımlar beni gece uykumdan uyandıracak derecede başladı,süt içtim geçti ama en az bulantılar kadar feci resmen yanıyor yemek borum

Eşimle hep ikiz olsa ne güzel olur diye konuşurduk, hamile kalınca iyi ki ikiz değilmiş dedim ben. Doğunca insan ettiği dualara dikkat etmeli diye konuştuk. Bekara karı boşamak kolay diye bi tabir var ya tam biz işte. İşin içine girmeyince anlamıyoruz.

Hoşuna giden bir pike takımı al bence, soğuk olmaz Mart ayı. Ben de yorganı göstermelik koyacağım. Anacığımın gönlü olsun. Gerçi ben de severim böyle şeyleri.

Evin sıcaklığına bağlı aslında canım pike olayı.. yani Merkezi sistem evler kışın yazdan daha sıcak oluyor:)

Biraz daha geçse de şöyle alışverişler falan kendimizi kaybetsek zaman da daha hızlı akar belki

Yaa heyecanlanıyorum siz böyle şeyler yazınca. Keşke biz de yeni evimize taşınabilsek. Orada hem kızıma hem oğluma ayrı oda olacak. Oğlumunkine kızımın eski park yatağını koyarım, bir de küçük bir dolap. Kızın oyuncak odası gibi olur orası büyük ihtimal. İlk 6 ay bizim odada sepet beşikte yatar zaten. Ayyy yazarken heyecanlandım. Tatlı yavrum benim.

Şu ayrıntılı da güzel çıksın inşallahhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…