2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim hamileliğimin başından beri kokusuz beyaz akıntım var. 20 . Haftadan beri daha fazla artık. Östrojen hormonu yüzünden bu akıntılar. Koku, kaşıntı, yanma renk değişikliği yoksa merak etme.
Beyaz akıntı olması normal.Yanma kaşıntı yok ama bugün jelimsi sarı akıntı gelince korktum açıkcası

Benim hamileliğimin başından beri kokusuz beyaz akıntım var. 20 . Haftadan beri daha fazla artık. Östrojen hormonu yüzünden bu akıntılar. Koku, kaşıntı, yanma renk değişikliği yoksa merak etme.
aynen bendede var o beyaz akıntı. hatta dr fitil verdi banamısın demedi devam ediyor. başka hiçbir belirtim olmadığı için dert etmiyorum.

Kizlar balik yagi kullananiniz var mi doktoruma sorucam kullanmali miyim diye

Benim doktorum hamileliğimin başından beri alg yağı kullandırıyor, hala devam ediyorum.

****Alg yağı, alglerden (su yosunu) gelen tek doğal omega-3 çeşididir. Tamamen bitkisel ve vejetaryen olup, balık yağı tüketmek istemeyenler için iyi bir seçenektir.

manken adayları var ama olan yok :)
eşimin abisi var 2 metre :)
eşim 1.97
erkek kardeşim 1.95
eşimin diğer iki kardeşi 1.90
annemle kayınvalidem de uzun :)
Maşallah bak bak bitmez

Bu cümleler aynı benim cümlelerim. Hiç 2. çocuk düşünmedim çok dikkat et bundan sonra:)
Senin ki süpriz bebek mi oldu
Anlamadım canım
Daha kızın da küçük senin
Kesin büyük konuşmuşsundur ondan olmuştur

Iyi akşamlar kızlar. Gecen hafta vitaminlerimi ve demir ilacımi kullanamıyorum diye saglık ocaginda kan testi yaptırmistim. Sonuclarim bugun çikti ve demirim ust limitin ustunde cikti. Hemen doktorumu aradım. Kullanma sakın demir ilacını dedi. Zaten kullanmıyorum dedim. Test yaptirmadan kafalarina gore yaziyorlar ilaçları. Sizde kontrol ettirin arada. Demirin fazlasi cok zararliymiş. Hic vitamin kullanmamama ragmen herseyim tam çikti.

Hepimiz ayniyiz cnm bende bugun tetanoz vuruldum kan ve idrar verdim bir suru degerlerde yukseklik dusukluk cikmis poff sabah olsa da sorsam nedir bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…