Bazen oluyor. Ama ben gündüz 4-5 te yiyorum en son :) saat 9-10 gibi yatıyorum. Sindirmiş oluyorum yani.sizlerin mide yanmaları başladımı hanımlar beni gece uykumdan uyandıracak derecede başladı,süt içtim geçti ama en az bulantılar kadar feci resmen yanıyor yemek borum
ben bu ara suyu azalttım sanırım ondan, birde iştah açılınca yemeye abandm, dikkat edicem inşallah geçerBazen oluyor. Ama ben gündüz 4-5 te yiyorum en son :) saat 9-10 gibi yatıyorum. Sindirmiş oluyorum yani.
Almışken nevresimler pikeli süslü takım al:) ben Fransız güpürlü battaniyeleri de çok beğeniyorum.bende hazir nevreism var 3 tane ama 3unude kullandigim 8cin renkleri az soldu yeni almayi dusunuyorum ama karar veremedimde duz renk olan nevresimlerde var desenlide var bilemedim nasl bisey alayim diye
Bu cümleler aynı benim cümlelerim. Hiç 2. çocuk düşünmedimBenim rahat geçiyor ama bizim zaten ikinci gibi bir planımız olmadığından hiç oraları düşünmüyoruz. Sağlıkla bu bebiş gelsin bize hergün bayram
Hızlıymışsın sen... biz daha yeni ayağa kalkıyoruz :)ben bebiş için nerdey herşeyi tamamladım :) cumartesi annemle pikocuya gittik , battaniye sardırıyoruz mevlütte kullanmak için, kundak işletiyor annecim 2tane .Kesinlikle ilk 2 ay kundaklayacağım çünkü,bir de bebek nevresim takımı diktiriyor, normal kumaş günlük kullanmaya,inşallah hepsi istediğimizi gibi olur.Okadar güzel ki rabbim isteyen herkese yaşatsın.
:) İzmir soğuk olmaz haklısın :) Kars’taki ne yapsın?Eşimle hep ikiz olsa ne güzel olur diye konuşurduk, hamile kalınca iyi ki ikiz değilmiş dedim ben. Doğunca insan ettiği dualara dikkat etmeli diye konuştuk. Bekara karı boşamak kolay diye bi tabir var ya tam biz işte. İşin içine girmeyince anlamıyoruz.
Hoşuna giden bir pike takımı al bence, soğuk olmaz Mart ayı. Ben de yorganı göstermelik koyacağım. Anacığımın gönlü olsun. Gerçi ben de severim böyle şeyleri.
Hayırlısıyla bir taşının herşeyi gönlünce yaparsın. Ayrıntılıda güzel olur merak etme için rahat olsun. Benimde kuzenlerim Birkaç haftaya falan onların kızlardan kalan eşyaları getirecekler biraz da onları bekliyorum ne çıkacak içinden diye. Onlarınkilerde daha yeni büyüdüler. Odayı da boşalttık boyası olacak. Bana şimdi 3 günlük işmiş gibi geliyor ama bakalım ne kadar zaman alacakYaa heyecanlanıyorum siz böyle şeyler yazınca. Keşke biz de yeni evimize taşınabilsek. Orada hem kızıma hem oğluma ayrı oda olacak. Oğlumunkine kızımın eski park yatağını koyarım, bir de küçük bir dolap. Kızın oyuncak odası gibi olur orası büyük ihtimal. İlk 6 ay bizim odada sepet beşikte yatar zaten. Ayyy yazarken heyecanlandım.Tatlı yavrum benim
Şu ayrıntılı da güzel çıksın inşallahhhh.
son aylar ağır olurum diye şimdiden halledeim diyorum birde havalar soğuyacak, işten ayrılacağım maddi olarakta şuan rahatken hallediyorum açıkçasıHızlıymışsın sen... biz daha yeni ayağa kalkıyoruz :)
ya benim öyle çok fazla birşeyler alabileceğim kuzen ,yeğen vs yok, daha doğrusu varda onlar teklif etmeden isteyemiyorum.olsa ne iyi olurdu bebekler eskitemeden büyüyor zaten, ama ben herşeyi inşallah ayırıcam sonrasında birilerine vermek içinHayırlısıyla bir taşının herşeyi gönlünce yaparsın. Ayrıntılıda güzel olur merak etme için rahat olsun. Benimde kuzenlerim Birkaç haftaya falan onların kızlardan kalan eşyaları getirecekler biraz da onları bekliyorum ne çıkacak içinden diye. Onlarınkilerde daha yeni büyüdüler. Odayı da boşalttık boyası olacak. Bana şimdi 3 günlük işmiş gibi geliyor ama bakalım ne kadar zaman alacak
ya benim öyle çok fazla birşeyler alabileceğim kuzen ,yeğen vs yok, daha doğrusu varda onlar teklif etmeden isteyemiyoru.olsa ne iyi olurdu bebekler eskitemeden büyüyor zaten, ama ben herşeyi inşallah ayırıcam sonrasında birilerine vermek için
Benim hamileliğimin başından beri kokusuz beyaz akıntım var. 20 . Haftadan beri daha fazla artık. Östrojen hormonu yüzünden bu akıntılar. Koku, kaşıntı, yanma renk değişikliği yoksa merak etme.Kızlar bende evhamlık bir soru sorayım12.haftada alttan muayene etmişti doktor yoğun akıntı olduğunu fitil vermek için haftamın küçük olduğunu söyledi. Ayakta çok kaldığım zamanlarda özellikle sarı akıntı geliyor kokusuz. kafama takmaya başladım. Enfeksiyondan suyu patlayanlar falan varmış vajinal enfeksiyon varsa nasıl anlayabilirim
Mart anaları deyip geçme cefakar analar hep burdaAaa senin selamınla geleni geri çevirir miyimekledim sabırsız Mart anaları
Canım benim pike takımım var epey şık birşey, birde kayınvalidemin sardırdığı annemin sardırdığı nevresimler var onları kullanıcam, zaten yeni evliyim açılmamış nevresim takımlarımda vardı ,ama sanırım en güzeli pike takımını kullanmak olacak ev zaten bebişten dolayı sıcak olur.
Eşimle hep ikiz olsa ne güzel olur diye konuşurduk, hamile kalınca iyi ki ikiz değilmiş dedim ben. Doğunca insan ettiği dualara dikkat etmeli diye konuştuk. Bekara karı boşamak kolay diye bi tabir var ya tam biz işte. İşin içine girmeyince anlamıyoruz.
Hoşuna giden bir pike takımı al bence, soğuk olmaz Mart ayı. Ben de yorganı göstermelik koyacağım. Anacığımın gönlü olsun. Gerçi ben de severim böyle şeyleri.
Almışken nevresimler pikeli süslü takım al:) ben Fransız güpürlü battaniyeleri de çok beğeniyorum.
Netten baktiysan eger akinti nedeniyle ölmen gerekiyorKızlar bende evhamlık bir soru sorayım12.haftada alttan muayene etmişti doktor yoğun akıntı olduğunu fitil vermek için haftamın küçük olduğunu söyledi. Ayakta çok kaldığım zamanlarda özellikle sarı akıntı geliyor kokusuz. kafama takmaya başladım. Enfeksiyondan suyu patlayanlar falan varmış vajinal enfeksiyon varsa nasıl anlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?