2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sizlerin mide yanmaları başladımı hanımlar beni gece uykumdan uyandıracak derecede başladı,süt içtim geçti ama en az bulantılar kadar feci resmen yanıyor yemek borum
Bazen oluyor. Ama ben gündüz 4-5 te yiyorum en son :) saat 9-10 gibi yatıyorum. Sindirmiş oluyorum yani.

ben bebiş için nerdey herşeyi tamamladım :) cumartesi annemle pikocuya gittik , battaniye sardırıyoruz mevlütte kullanmak için, kundak işletiyor annecim 2tane .Kesinlikle ilk 2 ay kundaklayacağım çünkü,bir de bebek nevresim takımı diktiriyor, normal kumaş günlük kullanmaya,inşallah hepsi istediğimizi gibi olur.Okadar güzel ki rabbim isteyen herkese yaşatsın.

bende hazir nevreism var 3 tane ama 3unude kullandigim 8cin renkleri az soldu yeni almayi dusunuyorum ama karar veremedimde duz renk olan nevresimlerde var desenlide var bilemedim nasl bisey alayim diye
Almışken nevresimler pikeli süslü takım al:) ben Fransız güpürlü battaniyeleri de çok beğeniyorum.

Benim rahat geçiyor ama bizim zaten ikinci gibi bir planımız olmadığından hiç oraları düşünmüyoruz. Sağlıkla bu bebiş gelsin bize hergün bayram
Bu cümleler aynı benim cümlelerim. Hiç 2. çocuk düşünmedim çok dikkat et bundan sonra:)

Hızlıymışsın sen... biz daha yeni ayağa kalkıyoruz :)

:) İzmir soğuk olmaz haklısın :) Kars’taki ne yapsın?

Hayırlısıyla bir taşının herşeyi gönlünce yaparsın. Ayrıntılıda güzel olur merak etme için rahat olsun. Benimde kuzenlerim Birkaç haftaya falan onların kızlardan kalan eşyaları getirecekler biraz da onları bekliyorum ne çıkacak içinden diye. Onlarınkilerde daha yeni büyüdüler. Odayı da boşalttık boyası olacak. Bana şimdi 3 günlük işmiş gibi geliyor ama bakalım ne kadar zaman alacak

ya benim öyle çok fazla birşeyler alabileceğim kuzen ,yeğen vs yok, daha doğrusu varda onlar teklif etmeden isteyemiyorum.olsa ne iyi olurdu bebekler eskitemeden büyüyor zaten, ama ben herşeyi inşallah ayırıcam sonrasında birilerine vermek için

Haklısın sahibi söylemeden insan isteyemiyor. Aklıma da gelmemişti istemek ama birkez giyilmiş çoğu kıyafet. Bizimkide birkez giyer sonra veririz geri kardeşime ya da diğer kuzenlere kalır

Merhabalar, biz de birazdan ayrıntılı için gideceğiz. Tabi kocam işten gelebilirse. Maalesef geç kaldık bile bakalım gidince ne olacak. Zaten heyecanlıydım bir de geç kalma stresi sardı.

Merhaba cici anneler
Hepinize iyi haftalar dilerim sorunsuz hamileliklerimiz olsun. Ayrintili ultrasonları bekleyenlerde hayırlı haberleri alırlar inşallah. Bende sabırsızlıkla 14 kasımı bekliyorum pozitif düşünelim pozitif olsunn

Son bir haftadır kuzumdan tekmeler hissediyorum. Hatta şarkıda seçiyoruz 2 buçuk tatil gününde uyudu oğlum hiç hareket etmedi annede rahat durmadı tabi. Dün gece aşırı kalktım ve huzursuzdum nedense istifra edecem sandım eksi bi tat geldi. yanlış mı yattım acaba

Kızlar bende evhamlık bir soru sorayım 12.haftada alttan muayene etmişti doktor yoğun akıntı olduğunu fitil vermek için haftamın küçük olduğunu söyledi. Ayakta çok kaldığım zamanlarda özellikle sarı akıntı geliyor kokusuz. kafama takmaya başladım. Enfeksiyondan suyu patlayanlar falan varmışvajinal enfeksiyon varsa nasıl anlayabilirim

Benim hamileliğimin başından beri kokusuz beyaz akıntım var. 20 . Haftadan beri daha fazla artık. Östrojen hormonu yüzünden bu akıntılar. Koku, kaşıntı, yanma renk değişikliği yoksa merak etme.

bende mi pike kullansam ne yapsam banada kayinvalidem pike diktirmisti 4 senedir evliyim bi kez olsun kullanmadim pikeyi belki bende yatgin ustune pike atarim ozaman

1 martda dogum gorunuyir cnm dv gercu sicaj olacaj ozaman ona gore pike ayarlarim bende

Netten baktiysan eger akinti nedeniyle ölmen gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…