Foto da yükledim
Kızlar size bir fikir danışacağım
Haftasonu annem gelecek inşallah
Bir süre kalacak yanımda
Dönerken seni de götüreyim dedi
Eşim göreve gittiğin de yalnız kalıyorum hem korkuyorum hemde çok sıkılıyorum
Annemle gidip 2 hafta falan kalmayı düşündüm
Ama sonra diyorum ki
Sonu yok eşimin işi bu
Böyle yaparsam bu duruma hiç alışamam
Bide eşimi bırakıp gitmek hiç içime sinmiyor
Ama kendisi gitmemi istiyor
Sana iyi gelir
Benim de aklım hep sende kalıyor falan diyor
Çok kararsızım siz olsaydınız ne yapardınız canlarım
Kizlar dogumdan sonra odanizi nasl hazirlicaksniz kisim dogum yapicagimiz icin yeni nevresim takmi felan almayi dusunuyormusunuz lohusa yatagi icin
Burada birisi konu açmış 5 buçuk aylık hamile iken
Kasılmaları varmış doktoruda okuduğum kadar pek önemsememiş ve erken Doğumla bebeğini kaybetmiş
Benim psikolojim nasıl düzelsinki denk gelip okuduğum şeye bak
Kızlar hepinizden Allah razı olsun.yeni eve geldim.başım boynum çok ağrıyor.doktor 11 de çıkabilirsin.ilaçlarına devam dedi.stres evham yapmışsın.kendini kasmışsın dedi .sonra peronitolaga da gidiyorum ya ben onuda aradı.birde o baksın dedi.oraya gittim.o da herşey iyi dedi.1 kız 1 erkek sağlı sollu dedi.iyi böyle olmasi dedi.ilaçlara devam dedi.protestan günde 2 ye çıktı.katılma gözükmüyor şuan .dikisinde iyi dedi.idrar kültüründe üreme çıkmaması iyi dedi.2 hafta sonra bir test veririz dedi .zaten benim kanda vermem lazım .biraz dinleneyim artık bir ara veririm.artık o su giBi gelen kremsi akıntıya da normal dedi.12 kasımda ayrıntılı var.hayırlısı artık....
sizlerin mide yanmaları başladımı hanımlar beni gece uykumdan uyandıracak derecede başladı,süt içtim geçti ama en az bulantılar kadar feci resmen yanıyor yemek borum
yok ben özel hastaneye gidiyorum ama gebeliğimin 11.haftasında falan bi aradılar tahlil istediler. ben daha önce yaptırdığım için mail attım gitmedim. sonra tekrar arıcaz dediler aşı için.arayan soran yok merak ettim bende.Size aşı için bir tarih vermiş olması gerekiyor son gidişinizde. Randevunuza bir iki gün kala arıyorlar.
Evet canım. Tek çocuk yeter diyordum hep. 2. Yi düşğnmüyordum. Herkese de 1 tane yeter diyip duruyordum. rabbimin gücüne gitti heralde. Şimdi Allah bilir 3. Yü de verirse yapacak bir şey yok diyorumMaşallah bak bak bitmez
Senin ki süpriz bebek mi oldu
Anlamadım canım
Daha kızın da küçük senin
Kesin büyük konuşmuşsundur ondan olmuştur
Çok geçmiş olsun canım. Hastaneye gidip serum alda eşin en azından o daha kolay atlatır. Bir de ateşine çok dikkat et mutlaka. Bir dr.a görün bence.Selam kızlar Antep’e evimize geldik şükür.
çok fena hastayım. Ateşim 37.6 olmuş. Öyle halsizimki anlatamaaaam. Dua edin iyileşeyim bi an önce. Çünkü 1,5 yaşında kızım var. Onunla ilgilenmen lazım. Yemek yapmam lazım. Kızım da eşim de grip ailecek hastayız
yok ben özel hastaneye gidiyorum ama gebeliğimin 11.haftasında falan bi aradılar tahlil istediler. ben daha önce yaptırdığım için mail attım gitmedim. sonra tekrar arıcaz dediler aşı için.arayan soran yok merak ettim bende.
haklısınız ben gideyim en iyisi. teşekkür ederimBende takibimi özelde yapıyorum ama doktorum sağlık ocağınada git arada tahlil için çağırıyorlar iyi olur demişti. Ben baştan hemen kaydımı yaptırdım şimdi 9 kasım gibi gideceğim ilk doz için
Hamilelik takvimine bakınca aramızda fazla fark yok gibi dilerseniz haftaya sağlık ocağına danışın, tarihi netleştirin
Gözün aydın Canım darısı yarın bana inşallah iyi haberlerBugün ayrıntılıya girdim. Ama benimkini doktor kendi ultrasonuyla normal ultrasonaa girer gibi yaptı. Daha uzun sürdü tabi ama öyle renkli falan değildi, beynine, kalbine baktı ölçümler yaptı. Her şey iyi dedi. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Rabbim sağlık versin bebeklerimize.
Oluyor kuZum bu gün gündüz de oldukızlar gece karnınız aşırı gerılıp rahatsız edıyormu yaa benımkı gecelerı baya gergın ama sabah bısey yok
Gözün aydın canım.Bugün ayrıntılıya girdim. Ama benimkini doktor kendi ultrasonuyla normal ultrasonaa girer gibi yaptı. Daha uzun sürdü tabi ama öyle renkli falan değildi, beynine, kalbine baktı ölçümler yaptı. Her şey iyi dedi. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Rabbim sağlık versin bebeklerimize.
Gittim canım. Teşekkür ederim sorduğun içinNe yaptın Canım gidebildin mi
Ben bakiyorum gece gece.Gece uyanınca burayı benim gibi okuyan var mı acaba
Gittim canım. Teşekkür ederim sorduğun içinGeç kalınca sonraki hastanın saati gelmiş. Onun çıkmasını bekledik. Birazda iyi oldu aslında. Son hasta olmuş olduk ve doktor uzun uzun baktı çok şükür bir sorun çıkmadı. Darısı yarın senin başına ve ayrıntılı bekleyen herkese. Ben eşime benzettim, eşim de bana benzetti bakalım sağlıkla doğsun da bebişimiz hangimize benzerse benzesin
18 VEYA 19. HAFTA CANIM İLK DOZ AMA BENİM SAĞLIK OCAĞI 16 YI GEÇTİ Mİ VURUYORUZ DEMİŞTİ.kızlar sağlık ocağı ne zaman arıyor aşı için?
Benim oglumda benim kopyam oglumuzu bilmeyenler esime soruyolarmis bu kimin cocugu diye yani o kadar benzemiyo babayaBen bakiyorum gece gece.
5 yaşındaki kizim babasinin kopyası. Biraz benim kucuklugume benziyor ama simdiki halimle alakasi yok. Bi de saclar cok onemli eşim de kızım da acik kumral. Sarışın denemez tam ama. Ben koyu kumral. Oglumuz kime benzeyecek acaba diyorum. Bana benzesin diye dusunuyorum sonra vazgeciyorum. Babasina benzerse ablasina da benziyor demek. Neyse saglikla dogsun da. 9 ay karnimda taşıyıp aaaaa bu aynii babasiiiii lafindan icim sismisti gercekten.
Akşam saatlerinde hamurişi, kavrulmuş kuruyemiş, mandalina yersem benim de çatlayacak kadar şişiyor. Normal akşamlar daha insani şişiyor ama sabah ve akşam arasında çok fark var gerçektenkızlar gece karnınız aşırı gerılıp rahatsız edıyormu yaa benımkı gecelerı baya gergın ama sabah bısey yok
Maşalllah Canım gözün aydınGece uyanınca burayı benim gibi okuyan var mı acaba
Gittim canım. Teşekkür ederim sorduğun içinGeç kalınca sonraki hastanın saati gelmiş. Onun çıkmasını bekledik. Birazda iyi oldu aslında. Son hasta olmuş olduk ve doktor uzun uzun baktı çok şükür bir sorun çıkmadı. Darısı yarın senin başına ve ayrıntılı bekleyen herkese. Ben eşime benzettim, eşim de bana benzetti bakalım sağlıkla doğsun da bebişimiz hangimize benzerse benzesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?