Maşalllah Canım yaaaKuzular çok şükür çıktım ayrıntılıdan..
Herşey pek yolunda..
Doktorumla sizlerden duyduğum sorunlar hakkındada konuştum..
o dediklerinin kötü bitme olasalığı hep %1-2 ihtimal dedi.. insanları bu ihtimaller için üzmeye gerek olmadığını düşünüyorum dedi..
çok şükür..
minik Eylül’den herkese selamlar
maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah. bana neden bu usg fotosundan vermediler yaKuzular çok şükür çıktım ayrıntılıdan..
Herşey pek yolunda..
Doktorumla sizlerden duyduğum sorunlar hakkında da konuştum..
o dediklerinin kötü bitme olasalığı hep %1-2 ihtimal dedi.. insanları bu ihtimaller için üzmeye gerek olmadığını düşünüyorum dedi..
çok şükür..
ay çok güzel yaaa. bende daha hiç bişey almadım canım iki parça bişey annem bişeyler örmeye başladı yavaş yavaş erken diyor herkes.Bunlara bayıldım kızlar ama biz hala alışveriş konusunda kararsız bekliyoruz daha erken diye
İnstagram da bir sayfada gördüm çok hoşuma gitti
Canım işte misin
Ihlamur bal limon bol bol
Mandalina portakal
Limon da al mutlaka günde 2 bardağa kadar izin var Ihlamur içinÖğlenciyim evdeyim henüz.
İşe zor gideceğim.
Parça parça olmuş boğazım.
Ihlamur söyleyeyim işe gider gitmez o zaman.
Tam sana yazayım diye girdim siteye. Maşallah her şey güzelmiş. Darısı hepimizin başına. Kızın da pek bir güzelmiş. Artık iyice yeni doğan bebek gibi oldular. Bu arada senin ismini de öğrenmiş olduk Esra hanımKuzular çok şükür çıktım ayrıntılıdan..
Herşey pek yolunda..
Doktorumla sizlerden duyduğum sorunlar hakkında da konuştum..
o dediklerinin kötü bitme olasılığı hep %1-2 ihtimal dedi.. insanları bu ihtimaller için üzmeye gerek olmadığını düşünüyorum dedi..
çok şükür..
canım ilk oğlumda ben de 20 kilo aldım bir yılı buldu gitmesi kiloların ..13 14 cidden ideal çünkü doğumda 6 7 kilo gidiyor ve lohusalık bitene kadar da gidiyor kilo ama çok alınca vermek uzun sürüyor..sağlık olsun canım ...Evet canım bir anda olunca korkuttu beni de... Ne bileyim canım cok alınca vermesi daha zor olur diye korkuyorum gerci kız kardesim 20 kg aldı 6 ayda döndü eski kilosuna ama bilmiyorum bizim nasıl olur...
canım doğum günün kutlu oldun evladınla sevdiklerinle mutlu huzurlu nice yılların olsun inşallah .geçmiş olsun aşıya var daha ağrılı oluyor sonrasında inşallah olmaz hiçbirimiz de..Gunaydin kizlar ve minikleri
Bugun ilk asimizi olduk ve suan agri, ates vs yok nazar degmesin. Ve ayrica bugun dogum gunu kiziyimminnak oglumun annesine bugunki hediyesi asi ve b12 ignesi oldu yer onu annesiii
Bende bugun ki resmimizi koymak istedim. 5 ayimiza veda ettik bu hafta itibariyle
Saol tsk ederim iki gundur iyiyim ama bitmiyo sonra geri basliyo malesefGünaydın herkese.. bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelinninşallah.@esut85 canım telaş yapma duayla git. Allah’ın izniyle güzel haberler le çık. Bu gebelikte şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum. Doğru mu düşünüyorum bilmiyorum4body1soul sen nasıl oldun canım?
Kilo konusunda kural yok. Ben 22.5 kilo aldım ilkinde, 20 kiloyu 5 ayda verdim. Kızımı sütten kesince birden 5 kilo aldım kızım neredeyse 2.5 yaşındaydı. Başka rahatsızlıklar da geçirdim onlardan kilo aldım.canım ilk oğlumda ben de 20 kilo aldım bir yılı buldu gitmesi kiloların ..13 14 cidden ideal çünkü doğumda 6 7 kilo gidiyor ve lohusalık bitene kadar da gidiyor kilo ama çok alınca vermek uzun sürüyor..sağlık olsun canım ...
Hep bunlar yanliz olmandan kaynakli.Annenle git bence biraz kal.Orda bu kadar dusunmezsin bence.Hicbiseye kafani takma canim.Benim gibi bebeginde sorun olsa napardin kimbilir.Tum olumsuzluklara ragmen yinede kafaya takacak vakit bulamiyorum inan.Bende kızıyorum kendime ama elimde de değil
Eşim izin verse bi bahaneyle doktora giderim o dereceyim
Sanırım duyduğum olumsuz şeylerden kaynaklandı son günlerde epey şey duydum çünkü
Allah askina biriniz bu yaziyi Turkce ye cevirinCanım hamilelikte bu vesveseler insanın içini bırakmıyor haklısın. Ama güzel yönlerinden bak. Allığın izniyle güel şeyler duyacaksın. Hemen hemen her gebelikte ufak tefek sorunlar çıkıyor. Ama büyük bir sorun olacaksa da Allah verecekse veriyor İnan ki. Yani gelen her şey Allahtan önümüzden dua etmekten başka bir şeyimiz yok ki. Bira Zlatan’ı dağıtmaya çalışan iyi olur. Yalnız kaldıkça daha çok vesvese yapacaksın.
haklisin canım herkesin yapısı farklı kilo az alır kimi fazla ama hızlı almak endişe veriyor biraz..alınan kilolar gider Allahın izniyle bebisler sağlıkla gelsinler de mühim olan o.sen iyi vermişsin kısa sürede maaşallah.Kilo konusunda kural yok. Ben 22.5 kilo aldım ilkinde, 20 kiloyu 5 ayda verdim. Kızımı sütten kesince birden 5 kilo aldım kızım neredeyse 2.5 yaşındaydı. Başka rahatsızlıklar da geçirdim onlardan kilo aldım.
Bir arkadaşım 7 kiloyla hamileliği tamamladı. Sonrasında hemen verdi ama sonra 10 kilo aldı, doğurduğu kiloyu geçmişti.
benim kendi doktorum değildi perinologtu ondan oldu kesin kendi doktorumdan isticem bende önümüzdeki kontrolde o kadar para bayıldım o perinolağa insan tipini gösterirSEPTEMBER LOVE geronimo_s kızlar çok tşkler
ZKE3590 valla imrendirmek gibi olmasında 3 tane böle foto ve cd verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?