2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzular çok şükür çıktım ayrıntılıdan..
Herşey pek yolunda..
Doktorumla sizlerden duyduğum sorunlar hakkında da konuştum..
o dediklerinin kötü bitme olasılığı hep %1-2 ihtimal dedi.. insanları bu ihtimaller için üzmeye gerek olmadığını düşünüyorum dedi..
çok şükür..

minik Eylül’den herkese selamlar

Eklentiler

• 2BCEE3A2-7166-45C6-BE9F-7BEDC6F05B8B.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 82
Maşalllah Canım yaaa
Sonunda güzel haberler duyduk
Buna ihtiyacımız vardı
Gözün aydın kuZum
Eylül yüzünü göstermiş ne güzel

Bunlara bayıldım kızlar ama biz hala alışveriş konusunda kararsız bekliyoruz daha erken diye
İnstagram da bir sayfada gördüm çok hoşuma gitti

Eklentiler

• 6F4E0A84-D1F2-4EC0-A646-A5A10ED7C3B2.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 79
  • 36103788-F27D-43C9-9C2C-75D48C26E624.webp
    35 KB · Görüntüleme: 80
  • E50FF6BF-8CE4-47E9-AED3-F65C65DC40F1.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 84
  • 56F6639B-1F9D-4E00-B0B9-29E5C5BF1A19.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 80
maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah. bana neden bu usg fotosundan vermediler ya

Tam sana yazayım diye girdim siteye. Maşallah her şey güzelmiş. Darısı hepimizin başına. Kızın da pek bir güzelmiş. Artık iyice yeni doğan bebek gibi oldular. Bu arada senin ismini de öğrenmiş olduk Esra hanım

Evet canım bir anda olunca korkuttu beni de... Ne bileyim canım cok alınca vermesi daha zor olur diye korkuyorum gerci kız kardesim 20 kg aldı 6 ayda döndü eski kilosuna ama bilmiyorum bizim nasıl olur...
canım ilk oğlumda ben de 20 kilo aldım bir yılı buldu gitmesi kiloların ..13 14 cidden ideal çünkü doğumda 6 7 kilo gidiyor ve lohusalık bitene kadar da gidiyor kilo ama çok alınca vermek uzun sürüyor..sağlık olsun canım ...

canım doğum günün kutlu oldun evladınla sevdiklerinle mutlu huzurlu nice yılların olsun inşallah .geçmiş olsun aşıya var daha ağrılı oluyor sonrasında inşallah olmaz hiçbirimiz de..

Saol tsk ederim iki gundur iyiyim ama bitmiyo sonra geri basliyo malesef
Seker yuklemesi bende dusunmuyorum yanliz degilsin yani

Kilo konusunda kural yok. Ben 22.5 kilo aldım ilkinde, 20 kiloyu 5 ayda verdim. Kızımı sütten kesince birden 5 kilo aldım kızım neredeyse 2.5 yaşındaydı. Başka rahatsızlıklar da geçirdim onlardan kilo aldım.

Bir arkadaşım 7 kiloyla hamileliği tamamladı. Sonrasında hemen verdi ama sonra 10 kilo aldı, doğurduğu kiloyu geçmişti.

Bende kızıyorum kendime ama elimde de değil
Eşim izin verse bi bahaneyle doktora giderim o dereceyim
Sanırım duyduğum olumsuz şeylerden kaynaklandı son günlerde epey şey duydum çünkü
Hep bunlar yanliz olmandan kaynakli.Annenle git bence biraz kal.Orda bu kadar dusunmezsin bence.Hicbiseye kafani takma canim.Benim gibi bebeginde sorun olsa napardin kimbilir.Tum olumsuzluklara ragmen yinede kafaya takacak vakit bulamiyorum inan.
Cocuklarin okullari bi taraftan annemle babamlarin isleri bi taraftan onlara kosturuyorum ev temizlik yemek bi taraftan yetmez gibi arkadasimin kayinpederi hasta covugunu bana yikti .Aksam olunca kosusmadan bacak agrilarimdan yuruyemiyorum.Esim aksama kadar bizim icin calisiyo bi bardak cayini onune koyamaz hale geliyorum.Bi yerde bu kadar kosusturma iyi sanirim kagamda senaryo kuracak vakit olmuyo sende git annene az kafa dagit

Allah askina biriniz bu yaziyi Turkce ye cevirin
F Ftszynp seviyorum seni

haklisin canım herkesin yapısı farklı kilo az alır kimi fazla ama hızlı almak endişe veriyor biraz..alınan kilolar gider Allahın izniyle bebisler sağlıkla gelsinler de mühim olan o.sen iyi vermişsin kısa sürede maaşallah.

Kızlar yarım saatten fazla ayakta kalınca hemen ayaklarım arıyor çok ta kilo almadım göbiş baya büyüdü o ayrı ama
Böyle bu durumu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…