2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yarım saatten fazla ayakta kalınca hemen ayaklarım arıyor çok ta kilo almadım göbiş baya büyüdü o ayrı ama
Böyle bu durumu yaşayan var mı
benim ayak değil de çok ayakta kalınca yürüyünce kasık ağrısı oluo canım hatta çok korkutuyor bu beni bide rahim ağzı yumuşaması dendi ya bana daha da panik bir insan oldum

benim kendi doktorum değildi perinologtu ondan oldu kesin kendi doktorumdan isticem bende önümüzdeki kontrolde o kadar para bayıldım o perinolağa insan tipini gösterir
aynen ya niye vermediki.. benimde kendi doktorum değildi bakan, ama kendi doktorumdan daha tatlı bi adam diyebilirim

Oyyyy maşallah maşallah canım .çok sevindim iyi geçmesine

Aynen canım zaten gitmeye karar verdim Annemle
Yalnız kaldıkça kafamda kuruyorum kafamda kurdukça da hem kendime hem bebeğime zarar vermiş oluyorum
Gidince en azından kafam dağılır
Yada evham yaparsam annem kafamı dağıtır 2 fırça azar yeter
Senin de başın epey kalabalıkmış
Bende bu kadın niye yazmaz oldu diyordum
Allah yardımcın olsun
Çok yormamaya çalış kendini

Kızlar aşımı oldum geldim
Şimdilik ağrı sızı bişey yok çok şükür
Bebeğin kalp atışınıda dinletti hemşire
Gerçi ben duymadım da tuhaf bi sesti yani
Tansiyon kilo takibi yapıldı
Bide ben değerlerim için test istedim
İdrar ve kan testi
Yarın aç gel dediler
Sabah ona gidicem işte
Bu arada benden de gelecek birazdan göbüş fotosu
Kızımla süslendik güne gidicez
Anası güne gitsin de yalnız kalında kötü senaryolar yazmasın

Allah askina biriniz bu yaziyi Turkce ye cevirin
F Ftszynp seviyorum seni
Ben onu ne zahmetlerle yazıyorum bir bilsen. Kıza teli kaptırmayayım diye geri dönüp okuyamıyorum bile :) ama sana yazarken çok dikkat edeceğim vallahi Bak şimdi okuldayım ne kadar rahat ve düzgün yazdım. Ben de seni

Maşallah miniğinize

Ama resimde isim soyisminz açıkça belli oluyor dilerseniz üstünü karalayıp paylaşın tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…