benim ayak değil de çok ayakta kalınca yürüyünce kasık ağrısı oluo canım hatta çok korkutuyor bu beni bide rahim ağzı yumuşaması dendi ya bana daha da panik bir insan oldumKızlar yarım saatten fazla ayakta kalınca hemen ayaklarım arıyor çok ta kilo almadım göbiş baya büyüdü o ayrı ama
Böyle bu durumu yaşayan var mı
aynen ya niye vermediki.. benimde kendi doktorum değildi bakan, ama kendi doktorumdan daha tatlı bi adam diyebilirimbenim kendi doktorum değildi perinologtu ondan oldu kesin kendi doktorumdan isticem bende önümüzdeki kontrolde o kadar para bayıldım o perinolağa insan tipini gösterir
şansımaa yaaaaynen ya niye vermediki.. benimde kendi doktorum değildi bakan, ama kendi doktorumdan daha tatlı bi adam diyebilirim
Oyyyy maşallah maşallah canım .çok sevindim iyi geçmesineKuzular çok şükür çıktım ayrıntılıdan..
Herşey pek yolunda..
Doktorumla sizlerden duyduğum sorunlar hakkında da konuştum..
o dediklerinin kötü bitme olasılığı hep %1-2 ihtimal dedi.. insanları bu ihtimaller için üzmeye gerek olmadığını düşünüyorum dedi..
çok şükür..
minik Eylül’den herkese selamlar
Aynen canım zaten gitmeye karar verdim AnnemleHep bunlar yanliz olmandan kaynakli.Annenle git bence biraz kal.Orda bu kadar dusunmezsin bence.Hicbiseye kafani takma canim.Benim gibi bebeginde sorun olsa napardin kimbilir.Tum olumsuzluklara ragmen yinede kafaya takacak vakit bulamiyorum inan.
Cocuklarin okullari bi taraftan annemle babamlarin isleri bi taraftan onlara kosturuyorum ev temizlik yemek bi taraftan yetmez gibi arkadasimin kayinpederi hasta covugunu bana yikti .Aksam olunca kosusmadan bacak agrilarimdan yuruyemiyorum.Esim aksama kadar bizim icin calisiyo bi bardak cayini onune koyamaz hale geliyorum.Bi yerde bu kadar kosusturma iyi sanirim kagamda senaryo kuracak vakit olmuyo sende git annene az kafa dagit
İyi bari yalnız olmamam.Saol tsk ederim iki gundur iyiyim ama bitmiyo sonra geri basliyo malesef
Seker yuklemesi bende dusunmuyorum yanliz degilsin yani
Oh oh maşallah..
YAAAA MAŞALLAH BEN DE İSTİYORUM GÖBÜŞ BENİM NEDEN ÇIKMIYOR
Benim de göbeğim çıkmadı henüz ayni dışardan kimse anlamıyor hamile olduğumu. Boşver nasılsa çıkacak :)YAAAA MAŞALLAH BEN DE İSTİYORUM GÖBÜŞ BENİM NEDEN ÇIKMIYOR
21. HAFTADAYIM BENİM KADAR OLANLARIN ÇIKTI HEP CANIM Bİ HAMİLE FOTOSU ÇEKİLEMİYORUM AĞIZ TADIYLABenim de göbeğim çıkmadı henüz ayni dışardan kimse anlamıyor hamile olduğumu. Boşver nasılsa çıkacak :)
7. 8. Ayda bol bol çekiliriz canım.21. HAFTADAYIM BENİM KADAR OLANLARIN ÇIKTI HEP CANIM Bİ HAMİLE FOTOSU ÇEKİLEMİYORUM AĞIZ TADIYLA
ben sizi yerim ya maşalllah benim canlarıma
Kuzular çok şükür çıktım ayrıntılıdan..
Herşey pek yolunda..
Doktorumla sizlerden duyduğum sorunlar hakkında da konuştum..
o dediklerinin kötü bitme olasılığı hep %1-2 ihtimal dedi.. insanları bu ihtimaller için üzmeye gerek olmadığını düşünüyorum dedi..
çok şükür..
minik Eylül’den herkese selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?