Olur canım ben gecen asımda actım hem kan tahlillerimi de vermistim hatta.. ama uzun süre ac kalma kendin ve bebiş içinBirazdan aşı olmaya gidicem kızlar
Stresten bulantım arttı
Kahvaltı da yapamadım
Aç gidersem olur dimi
Canım bana da tuz tüket normalden fazla dedi doktor tansiyonum 8-5 ve bayılıyorum diye..bu tuz konusu hiç mi tüketilmemesi gerekiyor dendi size acaba kızlar ben hastanede çalışıyorum hiç tükenmemekte zararlı diyor doktorlar vucudun az da olsa tuza da ihtiyacı varmış tamamen kesme dediler hep bana
ben de öyle biliyorum canım ekstrası zararlı, bana dört ayrı dr tamamen kesmekte zararlı dedi. acaba hamileden hamileye değişen bir durum mu buCanım bana da tuz tüket normalden fazla dedi doktor tansiyonum 8-5 ve bayılıyorum diye..
Ama bana gore aslında peynir, zeytin, salça vb tüketiyoruz sonucta bunlardaki tuz miktarına baktıgımızda birgünde almamız gereken miktarı zaten tüketiyoruz.. Bence ekstrası zararlı..
Olabilir canım herkesin bünyesi yapısı farklıben de öyle biliyorum canım ekstrası zararlı, bana dört ayrı dr tamamen kesmekte zararlı dedi. acaba hamileden hamileye değişen bir durum mu bu
Bence biraz ye çünkü belki kalp atışlarını duymak isterlerBirazdan aşı olmaya gidicem kızlar
Stresten bulantım arttı
Kahvaltı da yapamadım
Aç gidersem olur dimi
Tamam canım atıştırayım birazBence biraz ye çünkü belki kalp atışlarını duymak isterler
Ama sağlık ocağında öyle demişlerdi
Biraz ye öyle gel
zerre acı hissetmiyosun merak etme :) sonrası biraz ağrılı oluyo ona da dayanıyosun..Tamam canım atıştırayım biraz
doğum günün kutlu olsun canım nice senelere :) kaç haftalıkk oldunGunaydin kizlar ve minikleri
Bugun ilk asimizi olduk ve suan agri, ates vs yok nazar degmesin. Ve ayrica bugun dogum gunu kiziyimminnak oglumun annesine bugunki hediyesi asi ve b12 ignesi oldu yer onu annesiii
Bende bugun ki resmimizi koymak istedim. 5 ayimiza veda ettik bu hafta itibariyle
Mutlu yaşlar , bebişinizle sağlıklı uzun ömürleriniz olsunGunaydin kizlar ve minikleri
Bugun ilk asimizi olduk ve suan agri, ates vs yok nazar degmesin. Ve ayrica bugun dogum gunu kiziyimminnak oglumun annesine bugunki hediyesi asi ve b12 ignesi oldu yer onu annesiii
Bende bugun ki resmimizi koymak istedim. 5 ayimiza veda ettik bu hafta itibariyle
Benim durum farklı Canım o yüzde kesmem gerekli ama zaten ekmek ay da ne bileyim salçadanben de öyle biliyorum canım ekstrası zararlı, bana dört ayrı dr tamamen kesmekte zararlı dedi. acaba hamileden hamileye değişen bir durum mu bu
Slm canım. çocuğa giden damarda çentikleşmeye tuz mu sebep oluyomuş şaşırdım ilk kez duyuyorum.benim geçen hafta tansiyonum 14 lerdeydi,doktorum yormuşssun kendini dinlen birde tuzu kes dedi.5 gün sonrasında tansiyonum normale döndü çok şükür.ilk hamileliğimde de 32 haftalarda tansiyon çıkmıştı,bebek o günden sonra kilo alamamıştı,35 te de doktor artık alalım bebek beslenemiyo demişti.demek herşeyin kaynağı tansiyon-tuz ilişkisi.ben de mümkün mertebe kullanmamaya çalışıyorum şimdi.Bende sıfıra geçtim bu gün itibariyle inşallah faydası olur
Canım işte misinKızlar boğazım şiş uyandım. Yutkunamıyorum bile. Ne yapacağım ben ya? Çok kötüyüm.
Oy oy maşalllah sizeGunaydin kizlar ve minikleri
Benim Haftam daha çok erken inşallah beslenmeye uzun bir süre daha devam ederizSlm canım. çocuğa giden damarda çentikleşmeye tuz mu sebep oluyomuş şaşırdım ilk kez duyuyorum.benim geçen hafta tansiyonum 14 lerdeydi,doktorum yormuşssun kendini dinlen birde tuzu kes dedi.5 gün sonrasında tansiyonum normale döndü çok şükür.ilk hamileliğimde de 32 haftalarda tansiyon çıkmıştı,bebek o günden sonra kilo alamamıştı,35 te de doktor artık alalım bebek beslenemiyo demişti.demek herşeyin kaynağı tansiyon-tuz ilişkisi.ben de mümkün mertebe kullanmamaya çalışıyorum şimdi.
Peek bi güzel doğum günü hamile annesi olmuşsunGunaydin kizlar ve minikleri
Sabah 9.30da ayrıntılım var..
korkuyorum yaaa..
herkese bi kulp takıolar..
yakın bi arkadaşımada bebeğin böbreklerinde büyüme var ama geçebilir demişler..
keşke geçecek olan şeyleri sölemeseler ne bilim..
of..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?