2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu tuz konusu hiç mi tüketilmemesi gerekiyor dendi size acaba kızlar ben hastanede çalışıyorum hiç tükenmemekte zararlı diyor doktorlar vucudun az da olsa tuza da ihtiyacı varmış tamamen kesme dediler hep bana

bu tuz konusu hiç mi tüketilmemesi gerekiyor dendi size acaba kızlar ben hastanede çalışıyorum hiç tükenmemekte zararlı diyor doktorlar vucudun az da olsa tuza da ihtiyacı varmış tamamen kesme dediler hep bana
Canım bana da tuz tüket normalden fazla dedi doktor tansiyonum 8-5 ve bayılıyorum diye..
Ama bana gore aslında peynir, zeytin, salça vb tüketiyoruz sonucta bunlardaki tuz miktarına baktıgımızda birgünde almamız gereken miktarı zaten tüketiyoruz.. Bence ekstrası zararlı..

ben de öyle biliyorum canım ekstrası zararlı, bana dört ayrı dr tamamen kesmekte zararlı dedi. acaba hamileden hamileye değişen bir durum mu bu

detaylıda yüzünü size renkli olarak gösterdiler mi bana bu ağzı bu burnu olarak gösterdiler ama yüzünü bütün bir şekilde göstermediler

Kızlar boğazım şiş uyandım. Yutkunamıyorum bile. Ne yapacağım ben ya? Çok kötüyüm.

Gunaydin kizlar ve minikleri

Bugun ilk asimizi olduk ve suan agri, ates vs yok nazar degmesin. Ve ayrica bugun dogum gunu kiziyim minnak oglumun annesine bugunki hediyesi asi ve b12 ignesi oldu yer onu annesiii

Bende bugun ki resmimizi koymak istedim. 5 ayimiza veda ettik bu hafta itibariyle

Eklentiler

• 20181101_103809.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 75
doğum günün kutlu olsun canım nice senelere :) kaç haftalıkk oldun

Mutlu yaşlar , bebişinizle sağlıklı uzun ömürleriniz olsun

Bende sıfıra geçtim bu gün itibariyle inşallah faydası olur
Slm canım. çocuğa giden damarda çentikleşmeye tuz mu sebep oluyomuş şaşırdım ilk kez duyuyorum.benim geçen hafta tansiyonum 14 lerdeydi,doktorum yormuşssun kendini dinlen birde tuzu kes dedi.5 gün sonrasında tansiyonum normale döndü çok şükür.ilk hamileliğimde de 32 haftalarda tansiyon çıkmıştı,bebek o günden sonra kilo alamamıştı,35 te de doktor artık alalım bebek beslenemiyo demişti.demek herşeyin kaynağı tansiyon-tuz ilişkisi.ben de mümkün mertebe kullanmamaya çalışıyorum şimdi.

Oy oy maşalllah size
Nice musmutlu yıllara

Benim Haftam daha çok erken inşallah beslenmeye uzun bir süre daha devam ederiz

Peek bi güzel doğum günü hamile annesi olmuşsun . Mutlu yıllar.

hayırlı haberlerle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…