2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı haberlerle gel inşallah
Güzel haberlere çok ihtiyacım var şu ara

Geçmiş olsun canım. Huzursuz bacak sendromu mu? O yaşlarda da oluyor mu? Ben olsam büyüme ağrılarından şüphe ederdim.

Günaydın herkese.. bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelinninşallah.@esut85 canım telaş yapma duayla git. Allah’ın izniyle güzel haberler le çık. Bu gebelikte şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum. Doğru mu düşünüyorum bilmiyorum 4body1soul sen nasıl oldun canım?

Bende kızıyorum kendime ama elimde de değil
Eşim izin verse bi bahaneyle doktora giderim o dereceyim
Sanırım duyduğum olumsuz şeylerden kaynaklandı son günlerde epey şey duydum çünkü
Haklısın zaman zaman stres yapıyoruz hepimiz. Ama bebekte ya da annede görülebilecek masum binlerce patoloji var zamanla düzelecek. E haliyle bukadar kalabalık forum ortamında üçümüzde beşimizde birşeyler çıkıyor. Önemli olan çok büyük ğroblemlerin olmaması. O yüzden ayrıntılıyı çok kafana takma bebeğin ve seninle ilgili büyük bir sorun çıkmadıktan sonra hepsi çözülür.

Ben kan vermek için sağlık ocağına gittiğimde kalp atışlarınıda dinlediler ve eski demode fetoskoplar yerine el doppleri ile rahatça dinledi. Onunla kalp sesini 14. Haftadan itibaren yakalayabiliyorsun. Git bir sor sağlık ocağında orada da varsa dinlersin kalp atışını rahat edersin :)

Emin ol ayniyiz cogumuz benim ayrintili ya son 3 gun cok tirrssssiyorumm

Canım hamilelikte bu vesveseler insanın içini bırakmıyor haklısın. Ama güzel yönlerinden bak. Allığın izniyle güel şeyler duyacaksın. Hemen hemen her gebelikte ufak tefek sorunlar çıkıyor. Ama büyük bir sorun olacaksa da Allah verecekse veriyor İnan ki. Yani gelen her şey Allahtan önümüzden dua etmekten başka bir şeyimiz yok ki. Bira Zlatan’ı dağıtmaya çalışan iyi olur. Yalnız kaldıkça daha çok vesvese yapacaksın.

ben de aynıyım cnm ayrıntılıya 1 hafta var o gun gelene kadar her gece kotu bır rüya kotu bır dusunce ama böyle de yasanmıyo maalesef amannn olacağına varır deyıp sakınlesıyorum bıraz

canım senin kilo alımın iyi boyda maaşallah ama hızlı olunca insanı korkutuyor geçen hafta bir kilo almışım inan abartılı yemiyorum normal bilemedim valla..sağlık olsun da çok alınca kilo ne olur bilmiyorum ..

Günaydın.. huzursuz bacak çok saçma ve rahatsız edici biir durum küçücük çocuk nasıl karşılıyordur kimbilir inşallah yorgunluğa falan bağlı birkereye mahsus birşey olmuştur
Bazı geceler oluyordu, ben yorgunluğa falan bağladım hep. Aklıma bile gelmedi huzursuz bacak. Ama dünkü kesinlikle huzursuz bacaktı. Hiç et yemiyor. Ara ara demir takviyesi yapardım, epeydir vermiyorum yüksek çıktı diye. Demir başlayacağım bugün hemen. En sık nedeni demir eksikliği anemisiymiş zaten.
Kuzum benim koyamamam ya hemen doktora götür canım

Bana da erken gibi geldi ama vardır doktorunun bir bildiği takma kafana canım

Günaydın. Kıyamam ya. Daha önce olmadıysa bir defalık geçici bir şeydir umarım. Geçmiş olsun
Teşekkürler canım. İnşallah bi daha olmaz.
Teşekkürler. Gitti okula bugün zaten. Bi ara kan testi yaptırmalıyım muhakkak uygun zamanda. Çok korkuyor iğneden, doktordan.
Geçmiş olsun canım. Huzursuz bacak sendromu mu? O yaşlarda da oluyor mu? Ben olsam büyüme ağrılarından şüphe ederdim.
Görsen sen de huzursuz bacak derdin. Kitap gibi. Büyüme ağrıları bazen oluyor ama bu çok farklıydı.

Canım tekme olayını kafana takma
İlk başlarda heran anlayamıyorsun
Sonraları daha düZenli hissettiyorsun
Kilo içinde herkesin bebişi tombul olacak diye bir şey Yok
Yeter ki organları gelişiyor olsun önemli olan o
Yoksa Pera diğer bebeklere göre bana göre zayıf
15 günde 100 gram almış çok az
Ayrıntılı içinde bunu diyeceğim gerçekten insan stres yapıyor
Aldığım sonucu biliyorsun ben çok detaylı yazmadım
Sonuçları çok ağır olabiliyormuş
Ama İnan ki bu defa geçecek bir ayı ne kendime nede bebeye zehir etmeyeceğim
Allah’ıma emanet Peram
Sende bana dediğini yap ve üzme kızımım kankasını

Nurbal27 dün esut85 hamileler için olumlama paylaşmıştı. Onlardan dinle. Zihnimizi biraz temizlemek gerekiyor. Hepimizin aklına geliyor böyle şeyler. Aklına gelen her düşüncenin gerçek olmadığını bil lütfen. Ayrıca hareketleri ilk hissetmeye başladığımızda 2-3 hafta böyle geçiyor. Bugün niye tekme atmadı, niye hissetmiyorum diye. Bunlar da normal. 1 haftadır falan her gün hissediyorum bebeğin hareketlerini düzenli olarak. Öncesinde 1 gün hiç oynamadığı oluyordu.

Çok geçmiş olsun Canım umarım tekrarlanmaz bir daha

Burda dinleyebilir miyim bilmiyorum
Bu sağlık ocağı çok yetersiz geldi bana
Antep’te ki gibi değil
Ama gidince sorarım
Teşekkür ederim canım
Haklısın burda çok kalabalığız ve herkesin gebeliği farklı ilerliyor
Birimizde olan şey diğerlerinde de olacak diye bişey yok
Ama ister istemez etkileniyor işte insan

Günaydın kızlar hayırlı günler olsun insallah

Arkadasimla konustum az once o da 14 haftalik hamile ogrendigi gibi isten cikarmislar kizi cok uzgundu

canım kesinlikle sikayet etsin güzel bir tazminat alır onlara da ders olur.. Hangi sebep gösterilirmisse gösterilsin arkadasın hamile oldugumu soyledim ve cıkarıldım diye ifade versin yeterli olur.. Hadlerini bilsin bu tarz işverenlere cok lafım var ya....

Bende sıfıra geçtim bu gün itibariyle inşallah faydası olur

Normalde hic tuz tüketmezdim su tansiyon dusuklugu bayılmalar yuzunden doktor tüket dedi... tükettigim hafta
kilo aldım direkt ve hamileliğimin ilk kilo alımı oldu.. tuzun faydası falan yok kesinlikle hayatımızdan cıkarmamız gereken birsey...

Cok guzel yazmıssın canım, acık sutler cok guvenilir kendi hayvanınızın sütü bile olsa arkadaslar kaynama sıcaklıgı atmosfer basıncında 100 ün üzerine gectigi icin faydalı seyleri alamıyoruz zaten.. fayda icin iciyorsanız lutfen bunu unutmayın.. en iyisi pastorize süt... İnanın işletmeler bu konuda cok guvenilir.. Sütaş, Pınar, Mis Süt, Dimes vb birçok fabrikada denetim yaptım emin olun guvenilirler...

Hadi hayırlı sonuclarla gel canım dualarımız seninle

ben de aynıyım cnm ayrıntılıya 1 hafta var o gun gelene kadar her gece kotu bır rüya kotu bır dusunce ama böyle de yasanmıyo maalesef amannn olacağına varır deyıp sakınlesıyorum bıraz

Haklısınız kızlar biraz daha rahatladım yazdıklarınızla yalnız kalmak bana hiç iyi gelmiyor onu anladım
Neyse ki Annem gelecek
Hayırlısıyla ayrıntılı ultrason da iyi geçer de daha da rahatlarım inşallah
İyi ki varsınız

Birazdan aşı olmaya gidicem kızlar
Stresten bulantım arttı
Kahvaltı da yapamadım
Aç gidersem olur dimi

Evet canım bir anda olunca korkuttu beni de... Ne bileyim canım cok alınca vermesi daha zor olur diye korkuyorum gerci kız kardesim 20 kg aldı 6 ayda döndü eski kilosuna ama bilmiyorum bizim nasıl olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…