- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
- 133
Akşam zaten 9 aylık oluyorum
merhaba,Canım benim ya
İnşallah rapor alırsın
Bu kadar yorulman da iyi değil
Bi konuş bakalım ne diyecekler
Maşallah canım
Seninle haftamız aynı ama benim bebeğim oldukça zayıf
Ben iyice kafaya takmaya başladım bu durumu
Haftasına göre zayıf bebeğim galiba
Zaten evham yapıp duruyordum bide bu çıktı
Bugün hiç iyi değilim kafam da kurup duruyorum
Allah yardımcım olsun
Beben olunca o delikte o anahtar kalmayacak biliyon demi
Pijama uzmanindan taktiklerKız az süslü bir şey alsana. Bunu her zaman giyersin.
Ben kesinlikle yaptıracağım canımkızlar şu canan karatay var ya tam bir kafa karışıklığı sebebi.
izlediğim videolarda çoğu doktor şeker yüklemesini öneriyor.
ama onun yüzünden kafam bulanıyor emin olamıyorum.
kim yaptıracak şeker yüklemesi kim yaptırmayacak bizden?
bende çoğunluğa göre hareket edeyim bari.
o yüzden herkes cevaplarsa süper olur.
Ablam insülin iğnesi kullanmak zorunda kalmıştı gebeliğinde şekeri yüksek çıktığı içinMaşallah göbüşler artık iyice kendini göstermeye başlamış. Benim de dışarıdan hala çok belli değil, evde dar giyindiğimde belli sadece. Şeker yüklemesi doktor demediği sürece yaptırmayı düşünmüyorum. Sonucunda şekeri bırak deniliyormuş sadece bi tedavi uygulanmıyormuş diye okumuştum. Şeker çok kullanmıyorum zaten, benim problemim tuzla..
İlk hamileliğimde yaptırmadım açlık tokluk şekeri kontrol ettirmiştim zaten çok kilo almadım toolamda 11 kilo almıştım şeker belirtisi de yaşamadım. Bebeğin suyunda artış vs oluyor o zaman. Ailede şeker öyküsü var mı gibi sorular soruluyor doktorum riskli görmedi ben de yaptırmadım. Şimdi de doktorum risk var demediği sürece yaptırmayı düşünmüyorum.kızlar şu canan karatay var ya tam bir kafa karışıklığı sebebi.
kızlar şu canan karatay var ya tam bir kafa karışıklığı sebebi.
kızlar şu canan karatay var ya tam bir kafa karışıklığı sebebi.
mesela tek renk azıcık danteli falan olabilir. hatta kızına güpürlü bir tulum alabilirsin yani ben öyle yapardım. ilk gün foto falan çekilince de hoş çıkar. Bir de normal Doğum düşünüyorsan gecelik mutlaka olmalı. Kendim ve kızım için böyle şeyler bakıyorum. Ama su yeşili bulursam daha iyi olur. İlk günler foto çekilince çok hoş çıkıyor bence böyle takımlar. Pijamaların Vizonu, kremi de olabilir.
Allah yardımcın olsun. Dikkat canım kendine. İnşalalh sorunlarınızı da halledersiniz.Kizlar uzun zamandir yazamiyorum.inyernetim yoktu.21 haftalik oldum bugun ayrintili yaptirdim hersey normal cok şükür.çok hareketli kizim doktor zorlandi bakarken.ben dün gece cok kasilma yaşadim resmen dogum sancisiydi.bugun igne vuruldum düsük riskine karsi.cok.stresli bir dönemdeyim esimle sorunlarim var.bu yüzden düsük yapmaktan cok.korktum
Gaz sancisi oldugunda karnim agrir.bu farkliydi.belli araliklarla birden giriyordu.kaskati oluyordu bebegin oldugu taraf ve ikinma geliyordu tuvalete gidiyordum bisey yok.ins.birdha olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?