2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah göbüşler artık iyice kendini göstermeye başlamış. Benim de dışarıdan hala çok belli değil, evde dar giyindiğimde belli sadece. Şeker yüklemesi doktor demediği sürece yaptırmayı düşünmüyorum. Sonucunda şekeri bırak deniliyormuş sadece bi tedavi uygulanmıyormuş diye okumuştum. Şeker çok kullanmıyorum zaten, benim problemim tuzla..

merhaba,
bence kafana takma beslenmene dikkat et sabahları ac karna ceviz pekmez atıştır ve düzenli beslen ozaman göreceksin herşey istediğin gibi olacak sakın stres yapma bu daha cok olumsuz etkiler seni

Ben kesinlikle yaptıracağım canım

Ablam insülin iğnesi kullanmak zorunda kalmıştı gebeliğinde şekeri yüksek çıktığı için

İlk hamileliğimde yaptırmadım açlık tokluk şekeri kontrol ettirmiştim zaten çok kilo almadım toolamda 11 kilo almıştım şeker belirtisi de yaşamadım. Bebeğin suyunda artış vs oluyor o zaman. Ailede şeker öyküsü var mı gibi sorular soruluyor doktorum riskli görmedi ben de yaptırmadım. Şimdi de doktorum risk var demediği sürece yaptırmayı düşünmüyorum.

ben yaptıracağım, şekeri bilmemek daha kötü çünkü.
normalde hamur işi olsun tatlı olsun severim bi de eğer gebelik şekerim varsa yemem sonuçta..
doktorum yaptırmam gerektiğini söyledi. hatta eşime de hamileliklerinde yaptırdım kafana takılan bir şey olmasın dedi.

Kizlar uzun zamandir yazamiyorum.inyernetim yoktu.21 haftalik oldum bugun ayrintili yaptirdim hersey normal cok şükür.çok hareketli kizim doktor zorlandi bakarken.ben dün gece cok kasilma yaşadim resmen dogum sancisiydi.bugun igne vuruldum düsük riskine karsi.cok.stresli bir dönemdeyim esimle sorunlarim var.bu yüzden düsük yapmaktan cok.korktum

Yaptırmayı düşünüyorum. Öncesinde aşırı şeker tüketmişliğim var artık azaltsamda. Kontrol ettirmek istiyorum açıkcası. Doktor ile henüz bu konuyu görüşmedik ama onun yorumunu da önemsiyorum.

F Ftszynp süslü nasıl hiç bilemedim bak şimdi
mesela tek renk azıcık danteli falan olabilir. hatta kızına güpürlü bir tulum alabilirsin yani ben öyle yapardım. ilk gün foto falan çekilince de hoş çıkar. Bir de normal Doğum düşünüyorsan gecelik mutlaka olmalı. Kendim ve kızım için böyle şeyler bakıyorum. Ama su yeşili bulursam daha iyi olur. İlk günler foto çekilince çok hoş çıkıyor bence böyle takımlar. Pijamaların Vizonu, kremi de olabilir.

Eklentiler

• E8B46A63-E634-4BEB-B4CF-9B187B64D4A4.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 56
Allah yardımcın olsun. Dikkat canım kendine. İnşalalh sorunlarınızı da halledersiniz.

kızlar cevap verenlere çok teşekkür ederim.
çok incesiniz hepiniz.
şöyle bir baktım da sanırım çoğunluk yaptırmaktan yana.
bende akşam eşimle konuşup ortak bir karara varacağım.
bebeğin suyu ve benim kilo artışım çok normal çok şükür.
ama hamilelikten önce çok düşkündüm tatlıya.
bir de hafif görünümlü pcos olunca sanırım şeker testi yaptırmamam gerek.

Kızlar bugün doktora gittim bebegın midesi görünmüyodu biraz bekleyelım su yutsun dedi bekledk cok az yutmustu sonra biraz daha bekledik degısme yoktu yarin gel bidaja bakalım dedi int de de yemek borusu olusmamiştir fln yazıyor böle bısey basına gelen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…