- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Pijamayı görünce gözlerim açıldı kıssEki Görüntüle 2202239 Eki Görüntüle 2202240
mesela tek renk azıcık danteli falan olabilir. hatta kızına güpürlü bir tulum alabilirsin yani ben öyle yapardım. ilk gün foto falan çekilince de hoş çıkar. Bir de normal Doğum düşünüyorsan gecelik mutlaka olmalı. Kendim ve kızım için böyle şeyler bakıyorum. Ama su yeşili bulursam daha iyi olur. İlk günler foto çekilince çok hoş çıkıyor bence böyle takımlar. Pijamaların Vizonu, kremi de olabilir.
Allah bütün bebeklerimizi korusunGaz sancisi oldugunda karnim agrir.bu farkliydi.belli araliklarla birden giriyordu.kaskati oluyordu bebegin oldugu taraf ve ikinma geliyordu tuvalete gidiyordum bisey yok.ins.birdha olmaz
KuZum Allah korusun öyle bi şey olsa doktor ayrıntılıda görür söylerdiKızlar bugün doktora gittim bebegın midesi görünmüyodu biraz bekleyelım su yutsun dedi bekledk cok az yutmustu sonra biraz daha bekledik degısme yoktu yarin gel bidaja bakalım dedi int de de yemek borusu olusmamiştir fln yazıyor böle bısey basına gelen var mi
Ayrintiliya daha girmedimkiKuZum Allah korusun öyle bi şey olsa doktor ayrıntılıda görür söylerdi
Bu netten bakıyoruz ya herşeyin en kötüsü yazıyor
Yarın iyi haberlerle gel inşallah
Az su yutmuş Allah korusun kötu bişey olsa hiç yutamaz ama dimiAyrintiliya daha girmedimki
Col tatlii hanhi aayfada cnm bende bakim erkek icin varmiBunlara bayıldım kızlar ama biz hala alışveriş konusunda kararsız bekliyoruz daha erken diye
İnstagram da bir sayfada gördüm çok hoşuma gitti
Benim topuklarim agriyor cnm yaa ama ben kiloya bagliyorum 8 kilo aldim daKızlar yarım saatten fazla ayakta kalınca hemen ayaklarım arıyor çok ta kilo almadım göbiş baya büyüdü o ayrı ama
Böyle bu durumu yaşayan var mı
canım ben ilkinde yaptırdım tekrar yaptıracağım vakti gelince anne baba da şeker var benim hem zararı olsa bütün doktorlar yapılsın demez bence canan karatay diyor diye risk alamam Allah korusun ya gebelik sekerim varsa bunu başka türlü net olarak bilemem..sen bilirsin ama yaptırmak doğru.kızlar şu canan karatay var ya tam bir kafa karışıklığı sebebi.
izlediğim videolarda çoğu doktor şeker yüklemesini öneriyor.
ama onun yüzünden kafam bulanıyor emin olamıyorum.
kim yaptıracak şeker yüklemesi kim yaptırmayacak bizden?
bende çoğunluğa göre hareket edeyim bari.
o yüzden herkes cevaplarsa süper olur.
Ayrıntılıda daha net cevap alırsın bunaltma şimdiden kendini. Belki kullanılan makina çok iyi değildir falan filan birsürü şey olabilir.Ayrintiliya daha girmedimki
Benim bütün ayak ve topuklarımda ağrıyorBenim topuklarim agriyor cnm yaa ama ben kiloya bagliyorum 8 kilo aldim da
Col tatlii hanhi aayfada cnm bende bakim erkek icin varmi
Col tatlii hanhi aayfada cnm bende bakim erkek icin varmi
Cok üzgünüm ağlamaktan için cıktıAyrıntılıda daha net cevap alırsın bunaltma şimdiden kendini. Belki kullanılan makina çok iyi değildir falan filan birsürü şey olabilir.
Bak burda hepimiz birşeylere takıldık üzüldük ama çözemedik biliyorsun ki. Biraz rahatlamaya çalış eşinle de konuş bir de başka bir merkezden fikir alın beklemek zor çünkü. Bebeğin pozisyon bile vermemiş olabilir belki bilemiyorum şimdi ama hemen en kötüsünü düşünme. Doktorun sana olabilecek en kötüyü de söylemekle yükümlü çünkü bu demek değil ki o olacak ihtimallerden biridir sadeceCok üzgünüm ağlamaktan için cıktı
Ya doktor cok takma bu zamana kdr görmüşümdür zaten mideyi dedi ama ne biliyim 3 kere bakıpta görmemesiBak burda hepimiz birşeylere takıldık üzüldük ama çözemedik biliyorsun ki. Biraz rahatlamaya çalış eşinle de konuş bir de başka bir merkezden fikir alın beklemek zor çünkü. Bebeğin pozisyon bile vermemiş olabilir belki bilemiyorum şimdi ama hemen en kötüsünü düşünme. Doktorun sana olabilecek en kötüyü de söylemekle yükümlü çünkü bu demek değil ki o olacak ihtimallerden biridir sadece
Anlık birşey demek ki bak kendin söylüyorsun :)Ya doktor cok takma bu zamana kdr görmüşümdür zaten mideyi dedi ama ne biliyim 3 kere bakıpta görmemesi
Wuhuuuu nirde looo bu turkce ogretmenleriCol tatlii hanhi aayfada cnm bende bakim erkek icin varmi
Günaydın. Kizim rahatsizdi gece. Sanırım huzursuz bacak sendromu. Tam 2 saat bacaklarini tekme atar gibi yapti. Ne derdin var dedigimde anla anne iste deyip durdu. Kiyafetini kontrol ettim icinde bir sey kalmış mi diye. Hatta pijamasini degistirdim. Acilen demir duzeylerine baktirmam lazim. Daha gecen konustuk demir eksikliği yoktu diye oooff. Uyuyamadim hic gece
Günaydın kızlar
Bana ne oldu bilmiyorum
Çok rahattım bir süredir ama dünden beri bir vesvese aldı ki hayırdır inşallah
Bebeğim iy midir
Bir sıkıntı var mı acaba şu mu bu mu?diye diye
Geceyi zehir ettim kendime
Ayrıntılıdan korkuyorum sanırım
Herkese birşey diyorlar
Bide bi defa tekme attı bi daha hareket olmadı hiç üzerine kilosunu kafaya ciddi anlamda takıyorum falan filan offf şiştim yaa
kızlar şu canan karatay var ya tam bir kafa karışıklığı sebebi.
izlediğim videolarda çoğu doktor şeker yüklemesini öneriyor.
ama onun yüzünden kafam bulanıyor emin olamıyorum.
kim yaptıracak şeker yüklemesi kim yaptırmayacak bizden?
bende çoğunluğa göre hareket edeyim bari.
o yüzden herkes cevaplarsa süper olur.
Kizlar uzun zamandir yazamiyorum.inyernetim yoktu.21 haftalik oldum bugun ayrintili yaptirdim hersey normal cok şükür.çok hareketli kizim doktor zorlandi bakarken.ben dün gece cok kasilma yaşadim resmen dogum sancisiydi.bugun igne vuruldum düsük riskine karsi.cok.stresli bir dönemdeyim esimle sorunlarim var.bu yüzden düsük yapmaktan cok.korktum
Bizde seni ozledik mektup kusuNaber kızlar nasılsınız? Herşey yolundadır umarım. Geçmişi okuyamadım pek. Sizleri özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?