2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pijamayı görünce gözlerim açıldı kıss
Benim çeyizimde bile dantelli pijama olmadı satenleri saymazsak
Dur ben bakayım Doğuma böyle bir pijama
Mickimide evde giymeye devam :)

Gaz sancisi oldugunda karnim agrir.bu farkliydi.belli araliklarla birden giriyordu.kaskati oluyordu bebegin oldugu taraf ve ikinma geliyordu tuvalete gidiyordum bisey yok.ins.birdha olmaz
Allah bütün bebeklerimizi korusun
İnşallah bi daha olmaz
Doktor ne dedi acaba çok mu yoruldunuz

KuZum Allah korusun öyle bi şey olsa doktor ayrıntılıda görür söylerdi
Bu netten bakıyoruz ya herşeyin en kötüsü yazıyor
Yarın iyi haberlerle gel inşallah

Kızlar yarım saatten fazla ayakta kalınca hemen ayaklarım arıyor çok ta kilo almadım göbiş baya büyüdü o ayrı ama
Böyle bu durumu yaşayan var mı
Benim topuklarim agriyor cnm yaa ama ben kiloya bagliyorum 8 kilo aldim da

canım ben ilkinde yaptırdım tekrar yaptıracağım vakti gelince anne baba da şeker var benim hem zararı olsa bütün doktorlar yapılsın demez bence canan karatay diyor diye risk alamam Allah korusun ya gebelik sekerim varsa bunu başka türlü net olarak bilemem..sen bilirsin ama yaptırmak doğru.

Kızlar bebeğin hareketini nasıl anlayacağım bir kaç gündür ara ara bir şeyler hissediyorum ama ne olduğunu ne anlayabiliyorum nede tanımlayabiliyorım

Cok üzgünüm ağlamaktan için cıktı
Bak burda hepimiz birşeylere takıldık üzüldük ama çözemedik biliyorsun ki. Biraz rahatlamaya çalış eşinle de konuş bir de başka bir merkezden fikir alın beklemek zor çünkü. Bebeğin pozisyon bile vermemiş olabilir belki bilemiyorum şimdi ama hemen en kötüsünü düşünme. Doktorun sana olabilecek en kötüyü de söylemekle yükümlü çünkü bu demek değil ki o olacak ihtimallerden biridir sadece

Ya doktor cok takma bu zamana kdr görmüşümdür zaten mideyi dedi ama ne biliyim 3 kere bakıpta görmemesi

Cok gecmis olsun. Insaallah demir rakviyesiyle rahatlar gecer, cunku zor olur oyle de yavruma.

Devaminda rahatlamissin ama ben de yazayim dedim. Evham yapinca illa ki birileriyle konus ya da burdan yaz, birileri bir sekilde seni rahatlatabilir, yoksa daha da buyutursun kendi icinde.

Ben kesinlikle yaptiricam. Subat annelerinde birinde cikmis, ondan once de 50 kiloda bir bayan muayene olmus, onda da cikmis seker, bunun alinan kiloyla, seker tuketmekle, genetikle pek alakasi yok, egilimi artiriyor olabilir ancak hersey normalken gebelik sekeri yuksek olabiliyor.

Canim oncelikle gecmis olsun, insaallah sikintisiz bir sekilde devam eder gebeligin. Allah yardimcin olsun, umarim esinle de sorunlarinizi cozersiniz en kisa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…