- 2 Nisan 2014
- 1.371
- 927
- 123
Yarim saat sonra bidaha bakti yoktu ama cok kucuk içmiş dedi sonra da ne inatci ya dediAnlık birşey demek ki bak kendin söylüyorsun :)
Canim benimde basimdan bisey gecti hala netlesmedi bebegimin durumu sana tavsiyem sakin ol ve mutlaka baska doktora git.Beklemek zor sabir diliyorum.Ama saglikla alman icinde dua ediyorum doktor dedi diye kesin bisey var degil.Onlar seni bilgilendirmekle yükümlüCok üzgünüm ağlamaktan için cıktı
Yok ya goturemedim onu. Geceyi hic hatirlamiyor. Tum gun keyfi yerindeydi. Simdi de erken uyudu arabadayiz. Insallah bu gece huzurla uyur.geronimo_s kızın nasıl kan alındı mı
Canan Karatay şeker yuklemeye karsi çıkması sebebiyle ceza aldi. Ben yaptıracağım testi igrenc biraz tadi ama napalim...kızlar şu canan karatay var ya tam bir kafa karışıklığı sebebi.
izlediğim videolarda çoğu doktor şeker yüklemesini öneriyor.
ama onun yüzünden kafam bulanıyor emin olamıyorum.
kim yaptıracak şeker yüklemesi kim yaptırmayacak bizden?
bende çoğunluğa göre hareket edeyim bari.
o yüzden herkes cevaplarsa süper olur.
Sadece sekeri kes demiyorlar bazi durumlarda insulin başlanıyor.Maşallah göbüşler artık iyice kendini göstermeye başlamış. Benim de dışarıdan hala çok belli değil, evde dar giyindiğimde belli sadece. Şeker yüklemesi doktor demediği sürece yaptırmayı düşünmüyorum. Sonucunda şekeri bırak deniliyormuş sadece bi tedavi uygulanmıyormuş diye okumuştum. Şeker çok kullanmıyorum zaten, benim problemim tuzla..
Ohhh oğluşunda keyfi yerinde ozaman :)) ne güzelKontrolden ciktim eve gidemedik. Esimi bekledim falan. Yoldayiz. Cok sukur iyi dedi. Ama cok da bakmadi. Hizliydi. Kiloma kizdi. Gecem gelişime gore 2 kilo fark oldu 1 ayda. Bana gore evde 1 kilo. Neyse protein arttir tuzu azalt dedi. 1 hafta kadar geriden geliyor. Ayrintiliyi yarina almistim randevuyu maalesef 10 gun daha bekle 15 kasimda falan git dedi. 355 gram olmuş. Onu da zorla soylettim doktora sizden kiskandim. Ama bu zamandaki kilo falan onemli degil. Bas cevresi femur uzunlugu ve karin cevresi haftayla uyumlu çiksin yeter dedi. Ayrintili icin gunlerdir bekliyorum. 10 gun daha bekleyecegim.
Bu arada ilk ogrendigimden beri hep 1 hafta gec geliyordu 14. Haftada yakaladi dedik. Ama yine geri kaldi. Sat 5 haziran ama onu 12 haziran gibi kabul edebiliriz dedi. Dogum icin de 5 mart ile 19 mart arasinda olur dedi.
Evet yavrum benim ya. Son gunlerde acil yetistirmem gereken seyler vardi ilgilenemedim canim oğlumla. Kendi kendine buyumeye çalışıyorOhhh oğluşunda keyfi yerinde ozaman :)) ne güzel
Bılmıyorımki süreklı bebeğin su yutmasi gerekiyor mu yada ne kdr zaman aralıkta çişini yapıp su içiyor mesela bunlari hiç bilmiyorum ama geri hersey normal dedi hatta 1 haft ileride 250 gram uzun gayet iyi dedi ama sadece bu olmadi yani 4:15 4:30 4:40 ta falan bakti cok azdimahidevran61 bence her sey guzel olacak. Bence anlik gorememistir.
Bu da güzel haber inşallah fetal eko da iyi gelir içiniz rahatlar . Yaa allah size sabır versin gerçekten bu haftalarda hala bulantı yaşıyorsunuz hem de birkaç kişi birden çok zorBen bugun fetal eko icin gittim devlet hastanesinde kadin doguma, kalbindeki parlama icin cok kucuk kaybolacak gibi gorunuyor, ama her ihtimale karsi fetal eko yapilmaainda fayda var tabi dedi. Sonra bebegin bobregini olctu, 1 hafta once 5.6mm olan buyume su an 3.5 mm olmus. Gerilemis yani. Cok sukur, icime su serpildi ve cok rahatladim. Fetal ekoyu yaoacak kardiyolog da sehirdisindaymis, haftaya sali gunune randevu verdiler. Hayirlisiyla ordan da guzel haber alirim insaallah. Biraz olsun rahatladim tabi. Ama 4 gundur aksamlari ne yersem cikariyorum, cok kotu oluyorum.
Başka bir sorun olmasın da 1 hafta geriden gelmesi mühim değil. Hep güzel haberler alaşım inşallah..Kontrolden ciktim eve gidemedik. Esimi bekledim falan. Yoldayiz. Cok sukur iyi dedi. Ama cok da bakmadi. Hizliydi. Kiloma kizdi. Gecem gelişime gore 2 kilo fark oldu 1 ayda. Bana gore evde 1 kilo. Neyse protein arttir tuzu azalt dedi. 1 hafta kadar geriden geliyor. Ayrintiliyi yarina almistim randevuyu maalesef 10 gun daha bekle 15 kasimda falan git dedi. 355 gram olmuş. Onu da zorla soylettim doktora sizden kiskandim. Ama bu zamandaki kilo falan onemli degil. Bas cevresi femur uzunlugu ve karin cevresi haftayla uyumlu çiksin yeter dedi. Ayrintili icin gunlerdir bekliyorum. 10 gun daha bekleyecegim.
Bu arada ilk ogrendigimden beri hep 1 hafta gec geliyordu 14. Haftada yakaladi dedik. Ama yine geri kaldi. Sat 5 haziran ama onu 12 haziran gibi kabul edebiliriz dedi. Dogum icin de 5 mart ile 19 mart arasinda olur dedi.
Bu da güzel haber inşallah fetal eko da iyi gelir içiniz rahatlar . Yaa allah size sabır versin gerçekten bu haftalarda hala bulantı yaşıyorsunuz hem de birkaç kişi birden çok zor
Sevindim senin için canım. İnanıyorum ki her şey yolunda gidecek. Dualarım seninle.Ben bugun fetal eko icin gittim devlet hastanesinde kadin doguma, kalbindeki parlama icin cok kucuk kaybolacak gibi gorunuyor, ama her ihtimale karsi fetal eko yapilmaainda fayda var tabi dedi. Sonra bebegin bobregini olctu, 1 hafta once 5.6mm olan buyume su an 3.5 mm olmus. Gerilemis yani. Cok sukur, icime su serpildi ve cok rahatladim. Fetal ekoyu yaoacak kardiyolog da sehirdisindaymis, haftaya sali gunune randevu verdiler. Hayirlisiyla ordan da guzel haber alirim insaallah. Biraz olsun rahatladim tabi. Ama 4 gundur aksamlari ne yersem cikariyorum, cok kotu oluyorum.
Çok ama çok sevindimBen bugun fetal eko icin gittim devlet hastanesinde kadin doguma, kalbindeki parlama icin cok kucuk kaybolacak gibi gorunuyor, ama her ihtimale karsi fetal eko yapilmaainda fayda var tabi dedi. Sonra bebegin bobregini olctu, 1 hafta once 5.6mm olan buyume su an 3.5 mm olmus. Gerilemis yani. Cok sukur, icime su serpildi ve cok rahatladim. Fetal ekoyu yaoacak kardiyolog da sehirdisindaymis, haftaya sali gunune randevu verdiler. Hayirlisiyla ordan da guzel haber alirim insaallah. Biraz olsun rahatladim tabi. Ama 4 gundur aksamlari ne yersem cikariyorum, cok kotu oluyorum.
KuZumm bende öyle olduya bende ayrıntılı için gittim doktorum 15 gün sonra gel dediKontrolden ciktim eve gidemedik. Esimi bekledim falan. Yoldayiz. Cok sukur iyi dedi. Ama cok da bakmadi. Hizliydi. Kiloma kizdi. Gecem gelişime gore 2 kilo fark oldu 1 ayda. Bana gore evde 1 kilo. Neyse protein arttir tuzu azalt dedi. 1 hafta kadar geriden geliyor. Ayrintiliyi yarina almistim randevuyu maalesef 10 gun daha bekle 15 kasimda falan git dedi. 355 gram olmuş. Onu da zorla soylettim doktora sizden kiskandim. Ama bu zamandaki kilo falan onemli degil. Bas cevresi femur uzunlugu ve karin cevresi haftayla uyumlu çiksin yeter dedi. Ayrintili icin gunlerdir bekliyorum. 10 gun daha bekleyecegim.
Sevindim senin için canım. İnanıyorum ki her şey yolunda gidecek. Dualarım seninle.
Çok ama çok sevindim
Kendi sonuçlarım iyi çıkmış gibi içime ferahlık geldi
Gözün aydın daha da iyi sonuçlar olacak inşallah
geronimo_s kuzu bende şimdi sen diyince baktım benim kızı kilosu 483gr. çıkmış. doktor tam ideal zaman olmuş dedi. hala 1 hafya önden gidiyoruz..
S ssule07 canım geçmiş olsun.. bu tür sorunlar hep sonradan düzeliyor zaten,içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?