2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok üzgünüm ağlamaktan için cıktı
Canim benimde basimdan bisey gecti hala netlesmedi bebegimin durumu sana tavsiyem sakin ol ve mutlaka baska doktora git.Beklemek zor sabir diliyorum.Ama saglikla alman icinde dua ediyorum doktor dedi diye kesin bisey var degil.Onlar seni bilgilendirmekle yükümlü

Kontrolden ciktim eve gidemedik. Esimi bekledim falan. Yoldayiz. Cok sukur iyi dedi. Ama cok da bakmadi. Hizliydi. Kiloma kizdi. Gecem gelişime gore 2 kilo fark oldu 1 ayda. Bana gore evde 1 kilo. Neyse protein arttir tuzu azalt dedi. 1 hafta kadar geriden geliyor. Ayrintiliyi yarina almistim randevuyu maalesef 10 gun daha bekle 15 kasimda falan git dedi. 355 gram olmuş. Onu da zorla soylettim doktora sizden kiskandim. Ama bu zamandaki kilo falan onemli degil. Bas cevresi femur uzunlugu ve karin cevresi haftayla uyumlu çiksin yeter dedi. Ayrintili icin gunlerdir bekliyorum. 10 gun daha bekleyecegim.

Bu arada ilk ogrendigimden beri hep 1 hafta gec geliyordu 14. Haftada yakaladi dedik. Ama yine geri kaldi. Sat 5 haziran ama onu 12 haziran gibi kabul edebiliriz dedi. Dogum icin de 5 mart ile 19 mart arasinda olur dedi.

Canan Karatay şeker yuklemeye karsi çıkması sebebiyle ceza aldi. Ben yaptıracağım testi igrenc biraz tadi ama napalim...

Sadece sekeri kes demiyorlar bazi durumlarda insulin başlanıyor.

Ohhh oğluşunda keyfi yerinde ozaman :)) ne güzel

mahidevran61 bence her sey guzel olacak. Bence anlik gorememistir.
Bılmıyorımki süreklı bebeğin su yutmasi gerekiyor mu yada ne kdr zaman aralıkta çişini yapıp su içiyor mesela bunlari hiç bilmiyorum ama geri hersey normal dedi hatta 1 haft ileride 250 gram uzun gayet iyi dedi ama sadece bu olmadi yani 4:15 4:30 4:40 ta falan bakti cok azdi

Ben bugun fetal eko icin gittim devlet hastanesinde kadin doguma, kalbindeki parlama icin cok kucuk kaybolacak gibi gorunuyor, ama her ihtimale karsi fetal eko yapilmaainda fayda var tabi dedi. Sonra bebegin bobregini olctu, 1 hafta once 5.6mm olan buyume su an 3.5 mm olmus. Gerilemis yani. Cok sukur, icime su serpildi ve cok rahatladim. Fetal ekoyu yaoacak kardiyolog da sehirdisindaymis, haftaya sali gunune randevu verdiler. Hayirlisiyla ordan da guzel haber alirim insaallah. Biraz olsun rahatladim tabi. Ama 4 gundur aksamlari ne yersem cikariyorum, cok kotu oluyorum.

Bu da güzel haber inşallah fetal eko da iyi gelir içiniz rahatlar . Yaa allah size sabır versin gerçekten bu haftalarda hala bulantı yaşıyorsunuz hem de birkaç kişi birden çok zor

Başka bir sorun olmasın da 1 hafta geriden gelmesi mühim değil. Hep güzel haberler alaşım inşallah..

Bu da güzel haber inşallah fetal eko da iyi gelir içiniz rahatlar . Yaa allah size sabır versin gerçekten bu haftalarda hala bulantı yaşıyorsunuz hem de birkaç kişi birden çok zor

Ayyy sorma, ilk kizimda 14.haftada bicak gibi kesilmisti ve hic devami olmamisti. Bu degisik bir versiyon cikti. Hayirlisi bakalim buna da sukur. Allah beterinden saklasin.

Sevindim senin için canım. İnanıyorum ki her şey yolunda gidecek. Dualarım seninle.

Çok ama çok sevindim
Kendi sonuçlarım iyi çıkmış gibi içime ferahlık geldi
Gözün aydın daha da iyi sonuçlar olacak inşallah

KuZumm bende öyle olduya bende ayrıntılı için gittim doktorum 15 gün sonra gel dedi
Benimde 1 mart olan günüm 6 mart çıktı
Artık Doğum tarihine takılmayacağım

geronimo_s kuzu bende şimdi sen diyince baktım benim kızı kilosu 483gr. çıkmış. doktor tam ideal zaman olmuş dedi. hala 1 hafya önden gidiyoruz..
S ssule07 canım geçmiş olsun.. bu tür sorunlar hep sonradan düzeliyor zaten,içini ferah tut

Sevindim senin için canım. İnanıyorum ki her şey yolunda gidecek. Dualarım seninle.

Çok ama çok sevindim
Kendi sonuçlarım iyi çıkmış gibi içime ferahlık geldi
Gözün aydın daha da iyi sonuçlar olacak inşallah

Hepinize cccoookkkk tesekkur ederim kizlar.. Hepimiz guzel haberler alalim insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…