Slm kizlar hic yazamadm bugun uzerimde bi halsizlik vardi okuldan gelir gelmez yattim uyudm aksama yemek fln da yapamadm ilk aylarimda bile boyle uykulu olmamistim bide nefesim daraliyo kalbim cok hizli atiyo o anlarda ve karnimin bi kenarinda derim kuruyup dokuluyo gibi oldu haftaya kontrolum var acaba nefes darligi neden dolayi olabilir ki
Kızlar....yarım saatte 4.defa wc ye gidiyorum..çok sıkışmış olarak idrara....oğluma doğum yapacağım gün böyle gitmiştim...sonra bi anda suyum gelmişti...daha 20 haftalığım bsi olmaz dimi...karnıma ağrı girdi...sürekli çişim geliyor delircem korkudan..öküz bey de bei olmaz deyip uyuyor
Inş inş kuzum...ya oğlumda 8 aylıkken başlamıştı sık iftara gitmek...bu bebek de 4 aylıkken başladı.. bugün de cok çay içtim ondan olabilir mi bilmiyorum...Şimdi yine çıktım tuvaletten..hemen uyumaya calisacam korkudan...bebek de 1 haftadır bayağı bayağı hareketli şükür.. ne olur bana da dua edin...rabbim zamanında sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimize.. 7Aslında idrar sıkışması çok sık oluyor, panik cidden yapma,. Eğer şuan çok hareketli ve kendine yer arıyorsa baski yapıyor olabilir, ve tam mesaneyi boşaltamadığimiz icin daha yeni yapmisken tekrar geliyor gibi olabiliyir. Ama her knsan kendini en iyi sekilde biliyor bence, degisik ve huzursuz hissediyirsan kocan ne kadar da uyusa ne kadar da rahat olsa bosver ısrar et, insallah hemen kendini iyi hissedersin
Inş inş kuzum...ya oğlumda 8 aylıkken başlamıştı sık iftara gitmek...bu bebek de 4 aylıkken başladı.. bugün de cok çay içtim ondan olabilir mi bilmiyorum...Şimdi yine çıktım tuvaletten..hemen uyumaya calisacam korkudan...bebek de 1 haftadır bayağı bayağı hareketli şükür.. ne olur bana da dua edin...rabbim zamanında sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimize.. 7
Ayaklarini üşütmüsaündür canımKızlar....yarım saatte 4.defa wc ye gidiyorum..çok sıkışmış olarak idrara....oğluma doğum yapacağım gün böyle gitmiştim...sonra bi anda suyum gelmişti...daha 20 haftalığım bsi olmaz dimi...karnıma ağrı girdi...sürekli çişim geliyor delircem korkudan..öküz bey de bei olmaz deyip uyuyor
yaaaaaaaaaBizde seni ozledik mektup kusu
Inş inş kuzum...ya oğlumda 8 aylıkken başlamıştı sık iftara gitmek...bu bebek de 4 aylıkken başladı.. bugün de cok çay içtim ondan olabilir mi bilmiyorum...Şimdi yine çıktım tuvaletten..hemen uyumaya calisacam korkudan...bebek de 1 haftadır bayağı bayağı hareketli şükür.. ne olur bana da dua edin...rabbim zamanında sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimize.. 7
Sagol canm cvbin icin alerji yapck sey ne biliym tek biyeri mi etkiler ki haftaya sorcm doktoruma insallahÇok gecmis olsun, belki yorgunluk gelmistir üst üste? Ya da yedigin bisey alerji yapmis olabilir mi acaba doküntü diye söyleyince o aklima geldi. Nefes için genelde oluyor deniliyor, kalp pompalamasi arttigi için genelde carpinti ve halsizlik yapar deniliyor. Derin nefeslerle ayaklari yukari kaldirip hafif uzanir pozisyonda dinlenmek tavsiye ediliyor. Gun içerisinde çok yorma kendini
Yaa bide yerden yere vurursun beni
yaaaaaaaaabir tek sen özlemişsin görünüşe göre
Ne zaman yerden yere vurdum seniYaa bide yerden yere vurursun beni
Ne varsa yine bende var
Yok kız aşk olsun biz de özledik
yaaaaaaaaabir tek sen özlemişsin görünüşe göre
Tişikkirlir canımYok kız aşk olsun biz de özledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?