2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, umarım genel olarak hepinizin keyfi yerindedir ben bazı tahlilleri yaptirdim, ayrintiliya girmeden once doktorla vitamin depolari üzerinden de konuşalım diye. Vitaminler fazla fazla yerinde şükür sadece ferittin takviyesine dikkat etmem gerekiyir. Ayrıntılı için çok heyecanlıyım, bebeğimin durumunu merak ediyorum ve ben özlüyorum onu, benim gibi olan var mı şeker yüklemesi yaptırmayacağim, dahiliye doktorum dr.Aysegul çoruhlu da tavaiye etmedigi için kalbimin geçtiği gibi hareket edeceğim.
Bu arada akşamları yemek olayını biraz hafifletmem lazım sanırım, aksam olunca karnım çok geriliyor ve biraz, azcık kendimi tutsam yemesem aslında rahat olacağim ama, ohh keyifcim yemek istiyor diyorum şapidik şupuduk götürüyorum ne varsa

Slm kizlar hic yazamadm bugun uzerimde bi halsizlik vardi okuldan gelir gelmez yattim uyudm aksama yemek fln da yapamadm ilk aylarimda bile boyle uykulu olmamistim bide nefesim daraliyo kalbim cok hizli atiyo o anlarda ve karnimin bi kenarinda derim kuruyup dokuluyo gibi oldu haftaya kontrolum var acaba nefes darligi neden dolayi olabilir ki

Çok gecmis olsun, belki yorgunluk gelmistir üst üste? Ya da yedigin bisey alerji yapmis olabilir mi acaba doküntü diye söyleyince o aklima geldi. Nefes için genelde oluyor deniliyor, kalp pompalamasi arttigi için genelde carpinti ve halsizlik yapar deniliyor. Derin nefeslerle ayaklari yukari kaldirip hafif uzanir pozisyonda dinlenmek tavsiye ediliyor. Gun içerisinde çok yorma kendini

Kızlar....yarım saatte 4.defa wc ye gidiyorum..çok sıkışmış olarak idrara....oğluma doğum yapacağım gün böyle gitmiştim...sonra bi anda suyum gelmişti...daha 20 haftalığım bsi olmaz dimi...karnıma ağrı girdi...sürekli çişim geliyor delircem korkudan..öküz bey de bei olmaz deyip uyuyor

Aslında idrar sıkışması çok sık oluyor, panik cidden yapma,. Eğer şuan çok hareketli ve kendine yer arıyorsa baski yapıyor olabilir, ve tam mesaneyi boşaltamadığimiz icin daha yeni yapmisken tekrar geliyor gibi olabiliyir. Ama her knsan kendini en iyi sekilde biliyor bence, degisik ve huzursuz hissediyirsan kocan ne kadar da uyusa ne kadar da rahat olsa bosver ısrar et, insallah hemen kendini iyi hissedersin

Inş inş kuzum...ya oğlumda 8 aylıkken başlamıştı sık iftara gitmek...bu bebek de 4 aylıkken başladı.. bugün de cok çay içtim ondan olabilir mi bilmiyorum...Şimdi yine çıktım tuvaletten..hemen uyumaya calisacam korkudan...bebek de 1 haftadır bayağı bayağı hareketli şükür.. ne olur bana da dua edin...rabbim zamanında sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimize.. 7

Bak benim her gun öyle, hep tuvaletteyim neredeyse, cay vs de cok etki ediyor, sen gönlünü ferah tut, ilk hamilelikte geç başlamış bence. Ağzina tatli biseyler attiginda hareketliyse vs bence iyidir, güzel düşünelim ve çok iyiyiz diye rahatlayalim, dua eduyorum, heoimiz için, iyi uykularin olsun

Ayaklarini üşütmüsaündür canım

Canim cay guclu bir idrar sokturucudur. Onun da etkisi vardir, bebek mesaneye baski yapiyor da olabilir. Ben de cok sik idrara cikiyorum, bebisten diye dusunuyorum. Kotu dusunme hemen.

Kizlar subat annelerinde yazdim, burdan da yazayim, instagramda daha once alisveris yaptigim ve memnun kaldigim bir sayfa geldi aklima missmodish sayfanin adi, aksam baktim yine cok cici seyler var yenidogan icin. Tabi fiyat karsilastirmalarini bilmiyorum, isteyenler goz atip fiyatina gore degerlendirebilir. Ben yaz basinda arkadasimin bebegine hediye almistim ordan, resimdekiyle ayni, kaliteli urunler gelmisti.

Sagol canm cvbin icin alerji yapck sey ne biliym tek biyeri mi etkiler ki haftaya sorcm doktoruma insallah

S ssule07 canim cok sevindim hersey daha guzel olucak bak gor.Icinde dert edinmesin fetalini mutlaka yaptir kafandakileri sorr

geronimo_s gecmis olsun canim saglikli olduktan sonra geriden gelmesinin onemi yok bence
Ki zaten olcumler %100 degil sende biliyorsun.Kizima dogumdan bir saat once 3300 gr dedi aaa dedik sevindik kilolu dedik cunku oglum 2800 du bi saat sonra dogum yaptim 2700 dogdu kizim Buyudu mu buyudu saglikli mi cok sukur yeterrr

Günaydınlar... sabah 8 sen akım 4 e kadar dersim var. Şimdiden yoruldum valla... Evse olsam da akşama kadar sizle çene çalsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…