2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim de bugun hafif sancı gibi bişey var nedense psikolojik de olabılır tabı su hafta bı geçse de ayrıntılıya gırsem bı an once stres yaptı bende sanırım

Yok canım özel hastanede de normal Doğum daha çok. Ama gidip dersen ben sezaryen yapmak istiyorum yapıyor doktor. Tabi ben Bitlis için konuşuyorum. Ya birde maşallah çatır çatır doğuyorlar. Benle yaşıt kadının 8 tane çocuğu filan olabiliyor

sen böyle anlatınca tüylerim diken diken oldu valla canım.

Bence hemen oda yapma. Kimisi gerekli görüyor ben gibi. Kimisi gereksiz görüyor. Ben oda yaptım ve herşeyini kendi odasına koydum. Bebeği odasına yatırmaya gelince diş dönemi öyle sık uyanıyorlarkiii belki 10 kez bi güzel yanına yatırıyorsun sonra hayaller hayatlar oluyor. Park yatak konusuna katılıyorum. Şimdilik park yatak daha sonra korumalı tek kişik yatak alabilirsin. Genç odası yaparsın :)))

Yeter bence sifonyer. Ben daha once de dedim ya pisman oldum buyuyen yatak aldigim icin. Simdi oda filan yok kardesine bi besik tamam o da ablasindan

20 haftalık oldum hala sağlık ocağı aramadı aşı ic8n..acaba ben mı gideyim ..sadece bi kere çağırmışlardı o kadar

Bende sancıdan çok o Doğum anını düşünüyorum.. bebek nasıl çıkacak ordan diyorum:)

Canim dogum sancisi adet sancisinin kuvvetlisi gibi dusun dogum ani zaten 5 dak bile surmuyo sen istesende tutamiyosun bebek kendiliginde icinden cikiyo sanki ben odada sanci cekerken beni alip zor yetistirdiler dogumhaneye nerdeyse odada doguruyodum
Bir de o var ya hastaneye yetişemezsem o anlarda ne yapacağımı bilememek çok şey var kafamda..

Bu oda hala Böyle mi Peki
Kızçen odasını kardeşine verecek mi
Nasıl yapacaksınız
Halısını değiştirdim, beyaz çok kirleniyordu bi de yatağını büyüttük. Ama geri kalan her şey aynı. Şimdiki evimizden bebek doğmadan taşınacağız inşallah. Şimdiki evimde hem oturma odası hem salon var. Yeni eve geçerken koltuk takımlarımı anneme vereceğim. Yani 2 çocuk odası olacak. Kızımın odası aynı götürürüm. Oğlumun odasına da park yatak vardı onu koyarım, küçük bi şifonyer tamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…