Yok canım özel hastanede de normal Doğum daha çok. Ama gidip dersen ben sezaryen yapmak istiyorum yapıyor doktor. Tabi ben Bitlis için konuşuyorum. Ya birde maşallah çatır çatır doğuyorlar. Benle yaşıt kadının 8 tane çocuğu filan olabiliyorBelki de özel hastane az olduğu içindir. Burada sezeryan olmak isteyenlerin çoğu özel hastaneye gidiyor. Özel hastaneye gidip normal Doğum yapan sayısı çok az. Sanırım sezeryan planlı gün ve saat olduğu için.
sen böyle anlatınca tüylerim diken diken oldu valla canım.Kimseye inanma bacim bosver beni dinle iki bebe dogurdu ne uyusma yapildi ne agri kesici..Zor olsa ben 3.yu yapmazdim.Hic korkulacak bisey yok sen suan ani yasamaya bak hamileliginin tadini cikar.Dogum anihayatin boyunca unutamayacagin tek an.Inssnlar o ani yasamak icin neler yapmazkiO an oyle aci falan hissetmiyosun.Her aniyla bebegini hissediyosun yok boyle bi guzellik
Ben o saatte sağlık ocağın da tahlil veriyordum
Bence hemen oda yapma. Kimisi gerekli görüyor ben gibi. Kimisi gereksiz görüyor. Ben oda yaptım ve herşeyini kendi odasına koydum. Bebeği odasına yatırmaya gelince diş dönemi öyle sık uyanıyorlarkiii belki 10 kezgeronimo_s çok tatlıymışşş... tam da benim oda gerekli mi araştırmalarımın üzerine denk geldi. Hatırlarsınız belki oda yapacaktık biz hatta çalışma odasını boşalttık bile. Bir arkadaşımız (kendisinin 3 çocuğu olunca güvenilir diye düşünüyoruz ) odayı daha yapmayın alın bir park yatak yeter dedi. Çocuk büyüyünce tek kişilik yatağıyla falan beğenilen bir oda alırsınız diyor. Bana da hiç mantıklı gelmedi. 6. Ayda ayırmayı planlıyordum yanımdan kaldı ki bebek eşyası çok olur heralde onlar öyle bir şifonyere falan sığacak şeyler mi bilemedim. Ne dersiniz
Yeter bence sifonyer. Ben daha once de dedim ya pisman oldum buyuyen yatak aldigim icin. Simdi oda filan yok kardesine bi besik tamam o da ablasindangeronimo_s çok tatlıymışşş... tam da benim oda gerekli mi araştırmalarımın üzerine denk geldi. Hatırlarsınız belki oda yapacaktık biz hatta çalışma odasını boşalttık bile. Bir arkadaşımız (kendisinin 3 çocuğu olunca güvenilir diye düşünüyoruz ) odayı daha yapmayın alın bir park yatak yeter dedi. Çocuk büyüyünce tek kişilik yatağıyla falan beğenilen bir oda alırsınız diyor. Bana da hiç mantıklı gelmedi. 6. Ayda ayırmayı planlıyordum yanımdan kaldı ki bebek eşyası çok olur heralde onlar öyle bir şifonyere falan sığacak şeyler mi bilemedim. Ne dersiniz
Bende sancıdan çok o Doğum anını düşünüyorum.. bebek nasıl çıkacak ordan diyorum:)Doğumdan korkmak çok yaygın. Ama normal doğuran biri olarak söylüyorum her şey doğal işliyor. Bu muymuş doğum ya demiştim. Sancılar zor biraz sadece. Benim esas korktuğum doğum anıydı mesela hiç de öyle korktuğum gibi olmadı
Haklısın aslında bilmediğim bir şey olunca insan korkuyor.vesvese veriliyor canım, aslında düşünsek nasıl muhteşem birşeyi yaşayacağız tüm günahlardan arınacağız doğumla birlikte
Bir de o var ya hastaneye yetişemezsem o anlarda ne yapacağımı bilememek çok şey var kafamda..Canim dogum sancisi adet sancisinin kuvvetlisi gibi dusun dogum ani zaten 5 dak bile surmuyo sen istesende tutamiyosun bebek kendiliginde icinden cikiyo sanki ben odada sanci cekerken beni alip zor yetistirdiler dogumhaneye nerdeyse odada doguruyodum
benim 21. hafta canım ikinci doz için 12 kasıma gün verdi ikinci dozsa daha normal aramamaları.20 haftalık oldum hala sağlık ocağı aramadı aşı ic8n..acaba ben mı gideyim ..sadece bi kere çağırmışlardı o kadar
KuZumm artık o sancılara alıştık ara ara girip çıkıyorGünaydın herkes iyidir insallah benim de ara ara sancim.oluyor iki gündür ayağıma kramp giriyor magnezyum kullaniyorum ama suan topallatiyor beni acisinda öyle haftaya .renkli ultrason cekilcem
Bu oda hala Böyle mi PekiEki Görüntüle 2202454 Eki Görüntüle 2202455 Eki Görüntüle 2202456 Eki Görüntüle 2202457 Eski fotolara bakarken bunları buldum, kızım doğmadan bir kaç gün önce çektim bu fotoları.
Yok yok ben daha ilkini bile olmadım..sadece hamile oldgumu öğrenince çağırdılar o kadar..vitamin vermişti o zaman sadecebenim 21. hafta canım ikinci doz için 12 kasıma gün verdi ikinci dozsa daha normal aramamaları.
Gaz ağrısı olabilir çünkü hareket edemediğinden gaz da çıkaramıyorsun onunda etkisi vardır mutlakaCanım gaz gibi sanki gur gur ediyor.belimde ağrıyor.yatıyorum ondan mi bilemedim.magnezyum içiyorum.
Büyüyen beşik için neden pişman oldun ki bende büyüyen beşik alacağım İnşallahYeter bence sifonyer. Ben daha once de dedim ya pisman oldum buyuyen yatak aldigim icin. Simdi oda filan yok kardesine bi besik tamam o da ablasindan
Beğendin miCok guzell yaaa
Bence sen git mutlaka aşı için20 haftalık oldum hala sağlık ocağı aramadı aşı ic8n..acaba ben mı gideyim ..sadece bi kere çağırmışlardı o kadar
Halısını değiştirdim, beyaz çok kirleniyordu bi de yatağını büyüttük. Ama geri kalan her şey aynı. Şimdiki evimizden bebek doğmadan taşınacağız inşallah. Şimdiki evimde hem oturma odası hem salon var. Yeni eve geçerken koltuk takımlarımı anneme vereceğim. Yani 2 çocuk odası olacak. Kızımın odası aynı götürürüm. Oğlumun odasına da park yatak vardı onu koyarım, küçük bi şifonyer tamam...Bu oda hala Böyle mi Peki
Kızçen odasını kardeşine verecek mi
Nasıl yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?