2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkes iyidir insallah benim de ara ara sancim.oluyor iki gündür ayağıma kramp giriyor magnezyum kullaniyorum ama suan topallatiyor beni acisinda öyle haftaya .renkli ultrason cekilcem

bana bide hep şey dediler çocuk doğuyo eşinin çıkması daha ağrılı oluyor falan bi sancıda onun için çekiyorsun bebekten daha beter
Ben iki dogumdada esi cikana kadar agri hissetmedim.Bebek cikinca agrim bitmisti ikisindede hatta ilkinde oglum dogdu ilk oldugundan bilmedigimden kalkmaya calistim doktor yat yat daha esi dusecek dikisaticaz dediler.Dikis atilirkende hissetmiyosun bebegini tartiyolar asi yapiyolar o agliyo onlari seyrediyosun.O sirada senin isin bitiyo haydeeeeee odaya

Günaydın herkes iyidir insallah benim de ara ara sancim.oluyor iki gündür ayağıma kramp giriyor magnezyum kullaniyorum ama suan topallatiyor beni acisinda öyle haftaya .renkli ultrason cekilcem
Dün gece tam uyuyacakken bir kramp girdi bacağıma, gözümden yaş geldi. Sabah kalktığımda hala ağrıyordu baldırım.

Kimseye inanma bacim bosver beni dinle iki bebe dogurdu ne uyusma yapildi ne agri kesici..Zor olsa ben 3.yu yapmazdim.Hic korkulacak bisey yok sen suan ani yasamaya bak hamileliginin tadini cikar.Dogum anihayatin boyunca unutamayacagin tek an.Inssnlar o ani yasamak icin neler yapmazkiO an oyle aci falan hissetmiyosun.Her aniyla bebegini hissediyosun yok boyle bi guzellik

Merhabalar, pul gibi döküntü bendede olmuştu az seviyede. Ben hamileliğin başından beri bebe yağı sürüyorum sadece, o pul gibi dökülen yerede sürdüm( Göbek altım çamaşırın lastiğinin olduğu yer) Şükür şuanda öyle bir sorun yok. Akşamları çok geriliyor karnım özllikle yemek sonrası hemen yağlıyorum karnımı, çok ferahlatıyor

azıcık nakış bilsek dime :) vallahi pikocular nakışçılar götürüyor parayı.

Ya aksam saat 5 ten sonra yuruyemez oluyorum bende bacak agrimdan
Oglumda son iki ay olmustu doktor kasar ye demisti yiyince azalmisti bunda ne kasar ne muz fayda etmiuo valla

geronimo_s çok tatlıymışşş... tam da benim oda gerekli mi araştırmalarımın üzerine denk geldi. Hatırlarsınız belki oda yapacaktık biz hatta çalışma odasını boşalttık bile. Bir arkadaşımız (kendisinin 3 çocuğu olunca güvenilir diye düşünüyoruz ) odayı daha yapmayın alın bir park yatak yeter dedi. Çocuk büyüyünce tek kişilik yatağıyla falan beğenilen bir oda alırsınız diyor. Bana da hiç mantıklı gelmedi. 6. Ayda ayırmayı planlıyordum yanımdan kaldı ki bebek eşyası çok olur heralde onlar öyle bir şifonyere falan sığacak şeyler mi bilemedim. Ne dersiniz

Dinleme vucudunu bak millet dantelli basma don bakiyo netten sen karar verdin mi ne alican hangi renk
Maalesef ben 7.ay dolana kadar ve mendil bile almayacam.ocak sonunda yani.hayal kurmak istemiyorum.sonra birşey olursa toparlayamam.ilk bebeğim 25 haftalıkken erken doğumdan öldü..psikolojik tedavi gördüm.6 ay eşime yaklaşmadım.1 buçuk Sene bebek bile düşünmedim korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…