Gerçekten yoruldum .eşime söylemeye korkuyorum.su mübarek günde inşallah sağlıkla kucağınıza alırız bebeklerimizi.dayanacam.canıma tak edince gidicem hastaneye.Ara ara oluyor kuZum artık bu ağrılara alışmak lazım
Ahahahaha ne yapalım buna da şükür artık sürdüğü kadar kabulum
Çok mu yoruyor karnınGerçekten yoruldum .eşime söylemeye korkuyorum.su mübarek günde inşallah sağlıkla kucağınıza alırız bebeklerimizi.dayanacam.canıma tak edince gidicem hastaneye.
Kesinlikle haklısın çözmem lazlazm..Bence sana da yazık. Çöz bu işi.
Kandida mantar çeşidi. Normalde florada bulunur ama bazı çeşitleri zararlı fazla olması da zararlı.
Ben iki dogumdada esi cikana kadar agri hissetmedim.Bebek cikinca agrim bitmisti ikisindede hatta ilkinde oglum dogdu ilk oldugundan bilmedigimden kalkmaya calistim doktor yat yat daha esi dusecek dikisaticaz dediler.Dikis atilirkende hissetmiyosun bebegini tartiyolar asi yapiyolar o agliyo onlari seyrediyosun.O sirada senin isin bitiyo haydeeeeee odayabana bide hep şey dediler çocuk doğuyo eşinin çıkması daha ağrılı oluyor falan bi sancıda onun için çekiyorsun bebekten daha beter
Dün gece tam uyuyacakken bir kramp girdi bacağıma, gözümden yaş geldi. Sabah kalktığımda hala ağrıyordu baldırım.Günaydın herkes iyidir insallah benim de ara ara sancim.oluyor iki gündür ayağıma kramp giriyor magnezyum kullaniyorum ama suan topallatiyor beni acisinda öyle haftaya .renkli ultrason cekilcem
Kimseye inanma bacim bosver beni dinle iki bebe dogurdu ne uyusma yapildi ne agri kesici..Zor olsa ben 3.yu yapmazdim.Hic korkulacak bisey yok sen suan ani yasamaya bak hamileliginin tadini cikar.Dogum anihayatin boyunca unutamayacagin tek an.Inssnlar o ani yasamak icin neler yapmazkiO an oyle aci falan hissetmiyosun.Her aniyla bebegini hissediyosun yok boyle bi guzellikbende sancıdan değil doğum anından korkuyorum tecrübesizlikte işte canım da tatlı değildir üstelik. ama şu milletin ağzı deli edio insanı yok ebeler karnıma çıktı iktirdi çok acıdı falan neler neler anlatıyorlar
Bencede katiliyorumBenimde eşim bastırdı karnıma
Valla bence en zoru sancı
Zayifim ama bek cahilimBence sana da yazık. Çöz bu işi.
Kandida mantar çeşidi. Normalde florada bulunur ama bazı çeşitleri zararlı fazla olması da zararlı.
Hehe her şeye sahip olunmuyor demek ki.Zayifim ama bek cahilim
Bi mantar cesidini bilem bilemiyom
Cok guzell yaaaBen de bunu istiyorum çok güzel olur dimi
Bende pembe pijama alacağım
Dinleme vucudunu bak millet dantelli basma don bakiyo netten sen karar verdin mi ne alican hangi renkKızlar ya karnında şancı var gibi.daha salı çıktım hastaneden.bilemedim normal mi anormal mi.
Slm kizlar hic yazamadm bugun uzerimde bi halsizlik vardi okuldan gelir gelmez yattim uyudm aksama yemek fln da yapamadm ilk aylarimda bile boyle uykulu olmamistim bide nefesim daraliyo kalbim cok hizli atiyo o anlarda ve karnimin bi kenarinda derim kuruyup dokuluyo gibi oldu haftaya kontrolum var acaba nefes darligi neden dolayi olabilir ki
azıcık nakış bilsek dime :) vallahi pikocular nakışçılar götürüyor parayı.Kızlar bugün netten bir tulum sordum. Nakışlı falan. Görmüşsünüzdür belki insta da. Fiyat sordum. Tulum 200 patik 40 şapkası 75 imiş. Allah aşkına. Sizce anormal değil mi. Vallahi boşuna çalışıyorum heralde diyorum.
Ya aksam saat 5 ten sonra yuruyemez oluyorum bende bacak agrimdanGünaydın herkes iyidir insallah benim de ara ara sancim.oluyor iki gündür ayağıma kramp giriyor magnezyum kullaniyorum ama suan topallatiyor beni acisinda öyle haftaya .renkli ultrason cekilcem
Canım gaz gibi sanki gur gur ediyor.belimde ağrıyor.yatıyorum ondan mi bilemedim.magnezyum içiyorum.Çok mu yoruyor karnın
Maalesef ben 7.ay dolana kadar ve mendil bile almayacam.ocak sonunda yani.hayal kurmak istemiyorum.sonra birşey olursa toparlayamam.ilk bebeğim 25 haftalıkken erken doğumdan öldü..psikolojik tedavi gördüm.6 ay eşime yaklaşmadım.1 buçuk Sene bebek bile düşünmedim korkudanDinleme vucudunu bak millet dantelli basma don bakiyo netten sen karar verdin mi ne alican hangi renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?