kalan sürede geçse kavuşsak bizde anlatsak bu güzel anılarımızıHic aci hissetmiyosunki sadece dogum oncesi agrin var ama dogum ani bebeginin bedeninden ayrilma ani muhtesem bisey.Zaten bebek cikar cikmaz damla agrin kalmiyo
Seninle tanışmak istiyorumOoo gecmis olsun canim
Topige pek girme bizede bulasmasin
Yok canım ya . Bana şimdi eşini alacağım dedi. Hiç anlamadım bile.bana bide hep şey dediler çocuk doğuyo eşinin çıkması daha ağrılı oluyor falan bi sancıda onun için çekiyorsun bebekten daha beter
Bu doğumdan sonra araştırmaya gidecem..psikiyatriye de gidecem..anam azdiruci mı alayım ne edeyim bilemedim...Ay bi de benim halamlar erken yaşta cinsellikten kesilmisler
Yaaaa ..şu diyet işine bakayım doğumdan sonra..ne gerekirse yapacam.. adama yazık valla
Kandida mantar çeşidi. Normalde florada bulunur ama bazı çeşitleri zararlı fazla olması da zararlı.bu arada candida ne mubarekler:)
Bu aşk pek sürmez ben diyeyimSaol tskler bacim o senin muhtesemliginden kaynakli
Ben de bunu istiyorum çok güzel olur dimiKızlar bugün netten bir tulum sordum. Nakışlı falan. Görmüşsünüzdür belki insta da. Fiyat sordum. Tulum 200 patik 40 şapkası 75 imiş. Allah aşkına. Sizce anormal değil mi. Vallahi boşuna çalışıyorum heralde diyorum.
Yuh artık. Çorap da 50 tl dirKızlar bugün netten bir tulum sordum. Nakışlı falan. Görmüşsünüzdür belki insta da. Fiyat sordum. Tulum 200 patik 40 şapkası 75 imiş. Allah aşkına. Sizce anormal değil mi. Vallahi boşuna çalışıyorum heralde diyorum.
izmirde de devletler daha çok sezeryan yapıyor iki saat bekliolar olmuo deyip sezaryen. özellerde görüştüğüm 24 saat bekliyoruz en az dedi bende normal olsun diye özeli seçtim izmirdeki devlet hastaneleri hep sezaryen.Belki de özel hastane az olduğu içindir. Burada sezeryan olmak isteyenlerin çoğu özel hastaneye gidiyor. Özel hastaneye gidip normal Doğum yapan sayısı çok az. Sanırım sezeryan planlı gün ve saat olduğu için.
Çok tatlıymış kuzumBen de bunu istiyorum çok güzel olur dimi
Bende pembe pijama alacağım
Canim ihlamur c vitamini portakal suyu mandalina ve kesinlikle tavuk suyuna corba icine bol limon sıkıp ic biseyin kalmaz insallah ben bunlarla 2 gunde atlattimkızlar günaydın.
salya sümük hastayım.
işe bile gidemeyeceğim sanırım.
bu grip beni mahvetti.
midem de bulanıyor bu gün aksi gibi.
Canim bende istanbulda yasiyorum burdada devlette genelde sezeryen yapiyolarlar sanki ya da benim cevreme oyle denk geldi zaten sanci falan beklerken odaya esini bile almiyolar diye biliyorumizmirde de devletler daha çok sezeryan yapıyor iki saat bekliolar olmuo deyip sezaryen. özellerde görüştüğüm 24 saat bekliyoruz en az dedi bende normal olsun diye özeli seçtim izmirdeki devlet hastaneleri hep sezaryen.
Ben izmirde ege üniversitesinde yaptım normal doğumuizmirde de devletler daha çok sezeryan yapıyor iki saat bekliolar olmuo deyip sezaryen. özellerde görüştüğüm 24 saat bekliyoruz en az dedi bende normal olsun diye özeli seçtim izmirdeki devlet hastaneleri hep sezaryen.
aynen öyle canım benim kuzenimin eşi yaptı devlette kızın açılma var herşey var sezaryene almışlar hla neden sezaryen olduğunu bilmiyor o şaşkınlık tecrübesizlilke bişey de diyemiyor ben kendimde devlet hastanesinde çalışıyorum. o kadar az ki normal yok desem yeri. bi suriyeliler yapıyor normal doğum onlarda en fazla bir saat içinde doğurdukları için.Canim bende istanbulda yasiyorum burdada devlette genelde sezeryen yapiyolarlar sanki ya da benim cevreme oyle denk geldi zaten sanci falan beklerken odaya esini bile almiyolar diye biliyorum
şuan medical parka gidiyorum ama gaziemirde devlet hastanesinde çalışıyorum.Ben izmirde ege üniversitesinde yaptım normal doğumu
Bu arada bebeğin eşi plesanta çıkışı ağrılı falan değil. Kötü şeyleri anlatıp duran insanlardan uzak dur aman. Hangi hastaneye gidiyorsun bu arada?
çok tatlı pembiş pembiş.Ben de bunu istiyorum çok güzel olur dimi
Bende pembe pijama alacağım
şuan medical parka gidiyorum ama gaziemirde devlet hastanesinde çalışıyorum.
Ara ara oluyor kuZum artık bu ağrılara alışmak lazımKızlar ya karnında şancı var gibi.daha salı çıktım hastaneden.bilemedim normal mi anormal mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?