2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende sancıdan çok o Doğum anını düşünüyorum.. bebek nasıl çıkacak ordan diyorum:)
Çıkıveriyo bişey olmuyo
Bir de o var ya hastaneye yetişemezsem o anlarda ne yapacağımı bilememek çok şey var kafamda..
Her doğum farklı tabi ama, hastaneye yetişecek durum olur genelde çok ücra bir yerde yaşamıyorsanız.

benim de bugun hafif sancı gibi bişey var nedense psikolojik de olabılır tabı su hafta bı geçse de ayrıntılıya gırsem bı an once stres yaptı bende sanırım
Bi hesaplayın, normal dönemde hamile olmanız gereken tarihlere denk geldiğini görürsünüz belki sizde. öyle olurmuş çünkü.. hamile kalmamış olsanız bugün yaklaşık olarak adetin ilk günleri falandı belkide..

Büyüyen beşik için neden pişman oldun ki bende büyüyen beşik alacağım İnşallah
Büyüdüğü haliyle çok dar. Birlikte uzanınca kızımla yatağa zor sığıyoruz. Ayrıca büyüdüğünde ve kenar korumaları çıktığında içteki yaylı yatak kenardaki sert tahta kısımla aynı hizada oluyor. Yatağa oturunca her yerimize batıyor. Tercih meselesi tabi. Aynı dönemde doğum yapıp büyüyen yatak aldığımız 3 arkadaşım daha var aynı sebeplerle pişmanlar

Benimde aklıma düştü şimdi bu konu Önemli bence
Eğer kullanışlı olmayacak büyüyen yatak almanın anlamı yok

Eki Görüntüle 2202454 Eki Görüntüle 2202455 Eki Görüntüle 2202456 Eki Görüntüle 2202457 Eski fotolara bakarken bunları buldum, kızım doğmadan bir kaç gün önce çektim bu fotoları.
cnm spet beşiği kaç aylığa kadar kullandın kullanışı nasıldı bende ondan düşünüyorum ilk 6 ay için sonrasında montessori yatağina geçirmeyi düşünüyorum park yatak çok kaba geliyor salon ve yatak odası arasında git gel yapmaya bu sepetler daha kullanışlı gibi ama çevremde kiler park yatak diyor kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…