git o zaman ilkini 16. haftadn sonra yapıyorlar çünkü.Yok yok ben daha ilkini bile olmadım..sadece hamile oldgumu öğrenince çağırdılar o kadar..vitamin vermişti o zaman sadece
Çıkıveriyo bişey olmuyoBende sancıdan çok o Doğum anını düşünüyorum.. bebek nasıl çıkacak ordan diyorum:)
Her doğum farklı tabi ama, hastaneye yetişecek durum olur genelde çok ücra bir yerde yaşamıyorsanız.Bir de o var ya hastaneye yetişemezsem o anlarda ne yapacağımı bilememek çok şey var kafamda..
Bi hesaplayın, normal dönemde hamile olmanız gereken tarihlere denk geldiğini görürsünüz belki sizde. öyle olurmuş çünkü.. hamile kalmamış olsanız bugün yaklaşık olarak adetin ilk günleri falandı belkide..benim de bugun hafif sancı gibi bişey var nedense psikolojik de olabılır tabı su hafta bı geçse de ayrıntılıya gırsem bı an once stres yaptı bende sanırım
Büyüdüğü haliyle çok dar. Birlikte uzanınca kızımla yatağa zor sığıyoruz. Ayrıca büyüdüğünde ve kenar korumaları çıktığında içteki yaylı yatak kenardaki sert tahta kısımla aynı hizada oluyor. Yatağa oturunca her yerimize batıyor. Tercih meselesi tabi. Aynı dönemde doğum yapıp büyüyen yatak aldığımız 3 arkadaşım daha var aynı sebeplerle pişmanlarBüyüyen beşik için neden pişman oldun ki bende büyüyen beşik alacağım İnşallah
Çok da çiroz sayılmam aslında akşam gör sen bideBu da çirozazıcık yemek ye... çaktırma koıskanıyorum
Aynı kuzum ya mahvoluyorum rapor için konuşacağım doktorumla hafta içi izin alıp gitmeye çalışacağımCanımm nasılsın hala iş yükün aynı mı
İnşallah rapor filan alabilirsin
O DA NEDİR VE NASIL YAPILIRZKE3590 , Sen niye hamilelik takvimi yapmıyosun bakalım.
Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayınO DA NEDİR VE NASIL YAPILIR
OLDU MU Kİ TAHMİNİ DOĞUM TARİHİNİ EKLEDİMHamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
böyle yazıyor çoğumuzun yazısının altında.
Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın 'a tıkla. Orada yönlendiriyor.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.510711/
kaydete basmadın sanırım olmamış. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-detailsOLDU MU Kİ TAHMİNİ DOĞUM TARİHİNİ EKLEDİM
Benimde aklıma düştü şimdi bu konu Önemli benceBüyüdüğü haliyle çok dar. Birlikte uzanınca kızımla yatağa zor sığıyoruz. Ayrıca büyüdüğünde ve kenar korumaları çıktığında içteki yaylı yatak kenardaki sert tahta kısımla aynı hizada oluyor. Yatağa oturunca her yerimize batıyor. Tercih meselesi tabi. Aynı dönemde doğum yapıp büyüyen yatak aldığımız 3 arkadaşım daha var aynı sebeplerle pişmanlar
Hay allah ya ne diye aramadı ki uyuz oldum..inş vakti geçmez dimi...20 +4 gün olmuşum...pazartesi 21 olacam bi de önden gidiyor danaBence sen git mutlaka aşı için
Pazartesiye kaldı gideyim artık ne edimBence sen git mutlaka aşı için
OLMUŞ OLMASI LAZIM BENCEkaydete basmadın sanırım olmamış. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/personal-details
Hatta ben de girmişken değiştirdim takvimi.geç döllenmeydi çünkü benim.
Kasım ayının ortasında bende ikinci aşımı olacağımHay allah ya ne diye aramadı ki uyuz oldum..inş vakti geçmez dimi...20 +4 gün olmuşum...pazartesi 21 olacam bi de önden gidiyor dana
Benimde aklıma düştü şimdi bu konu Önemli bence
Eğer kullanışlı olmayacak büyüyen yatak almanın anlamı yok
cnm spet beşiği kaç aylığa kadar kullandın kullanışı nasıldı bende ondan düşünüyorum ilk 6 ay için sonrasında montessori yatağina geçirmeyi düşünüyorum park yatak çok kaba geliyor salon ve yatak odası arasında git gel yapmaya bu sepetler daha kullanışlı gibi ama çevremde kiler park yatak diyor kafam karışıkEki Görüntüle 2202454 Eki Görüntüle 2202455 Eki Görüntüle 2202456 Eki Görüntüle 2202457 Eski fotolara bakarken bunları buldum, kızım doğmadan bir kaç gün önce çektim bu fotoları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?