Hafta sonu halletsen rapor olayini milletin ask mektuplari gecikecek
Yatak sahaneymis. Halilar bana biraz abartili geldi ama yine de 2. Daha cok begendim.yatakta Allah nasip ederse bundan olacak inşallah
Ben ikinciyi begendigimi belirtmistim ama bi konuya aciklik getireyim ben hoslanmiyorum bu halilardan.kızlar halı bunlardan alcam inşallah ama hangisi daha güzel bilemedimm
Evet canım. Kesimleri ve kumaşları iyi.Cahilliğime ver bunlar marka mı kuZum
Hiç değilsin canım :) boyun tipin çok ideal maşallah:)Çok da çiroz sayılmam aslında akşam gör sen bideyiyorum kız ben artık almaya başladım
:İcra trafik cezası duruşma günü götürüyorum ben daha çok Pek hoşlanmıyorlardır bizden
Güle güle kullansın bebişah kız anneleriçok şanslısınız benim oğlum için bulabildiğim en süslü tulum buydu :) birde battaniyesini aldım mavi tomurcuklu isim yazacağım :)
bende öyle duydum epidural ıkınmayı engelliyormuş alt kısmı uyuştırıyormuş diye bende istemiyorum epidural.
Ben ilk doğumumu epidural normal yaptım rahatlığını anlatamam. Sancıların çok sıklaştığı zaman açılma 5 cm olmuş deyip götürdüler epidural iğnesini vurdular anında ağrı sancı hiçbişey kalmadıeğer herşey normal seyrediyorsa bende epidural istemem, o ana kadar gelip bebeğimin çıkışını hissetmemek istemem açıkçası
Kesinlikle haklısın.. Kesinlikle haklısın sığmıyor. Gelmeksizin çocuklarının ki hiç sığmıyor. Çocuğun odası olunca çabuk alışıp adapte oluyor. Ben kızımı6. ayda ayırdım. Hiç zorlanmadı beni. Hatta bak eğer oda alacaksan gardırobunu bir tık büyük alabilirsin ilerisi için.geronimo_s çok tatlıymışşş... tam da benim oda gerekli mi araştırmalarımın üzerine denk geldi. Hatırlarsınız belki oda yapacaktık biz hatta çalışma odasını boşalttık bile. Bir arkadaşımız (kendisinin 3 çocuğu olunca güvenilir diye düşünüyoruz ) odayı daha yapmayın alın bir park yatak yeter dedi. Çocuk büyüyünce tek kişilik yatağıyla falan beğenilen bir oda alırsınız diyor. Bana da hiç mantıklı gelmedi. 6. Ayda ayırmayı planlıyordum yanımdan kaldı ki bebek eşyası çok olur heralde onlar öyle bir şifonyere falan sığacak şeyler mi bilemedim. Ne dersiniz
Eğer bebeğinin doğduğunda tetanoza bağısık olmasını istiyorsan tüm dozları tamamlamış olsan da yaptırmalısın. Bence saglık ocagını kendin araKızlar internette şunu okudum..diyor ki hamile kadın önceden tetenoz aşısı vurmuş ve üzerinden 10 yıl geçmemişse bir daha vurdurmasina gerek yok diyor...acep ondan mı beni aramiyor sağlık ocağı...yine de pazartesi soracam
Yok canım benim 2.hamileliğim bu. Onda 3 yıl önce olmuştum tetanoz 2 doz. Bunda da 2 doz olacaksın dedi ebe. İlkini 19 haftalıkken oldum. 2.si için de tam 1 ay sonra çağırdı ptesi olucam aşıyıKızlar internette şunu okudum..diyor ki hamile kadın önceden tetenoz aşısı vurmuş ve üzerinden 10 yıl geçmemişse bir daha vurdurmasina gerek yok diyor...acep ondan mı beni aramiyor sağlık ocağı...yine de pazartesi soracam
Bu aşı 5 dozmuş ama 5 doz vurulduktan sonra 10 yıldır. Ben ilk hamileliğimde 2 doz yapıldım. Bu 3. Oldu. Bir daha 1 sene sonra vurulacakmışım.Kızlar internette şunu okudum..diyor ki hamile kadın önceden tetenoz aşısı vurmuş ve üzerinden 10 yıl geçmemişse bir daha vurdurmasina gerek yok diyor...acep ondan mı beni aramiyor sağlık ocağı...yine de pazartesi soracam
kızlar soobede büyük inditim var 5 tl zıbınlar, altlar ihtiyacı olan bi baksın bence
Güle güle kullansın bebişben de böyle bişey aldım
Eki Görüntüle 2202581
Seninkide çok hoş canım, zorla erkek bebişleri kokoş yapıcaz:)
Çok teşekkürler canımHiç değilsin canım :) boyun tipin çok ideal maşallah:)
güle güle giysinler.ben çoğu şeyi tamamlamıştım ama ben bile dayanamıyorum alsammı bikaç şey diyorum, indirimleri gördükçe paylaşıyorum en azından faydalanır birilerisoobe nin indirime efsane. Çoook uzun süredir bu kadar ucuz ürün görmedim. İki çocuğuma da bir sürü şey aldım
3.90 dan başlıyor bazı tişörtler. Geçende soobe den 15 tl ye aldığım zıbın 7.90 olmuşgüle güle giysinler.ben çoğu şeyi tamamlamıştım ama ben bile dayanamıyorum alsammı bikaç şey diyorum, indirimleri gördükçe paylaşıyorum en azından faydalanır birileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?