2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ah kız anneleri çok şanslısınız benim oğlum için bulabildiğim en süslü tulum buydu :) birde battaniyesini aldım mavi tomurcuklu isim yazacağım :)
Güle güle kullansın bebişben de böyle bişey aldım

bende öyle duydum epidural ıkınmayı engelliyormuş alt kısmı uyuştırıyormuş diye bende istemiyorum epidural.

eğer herşey normal seyrediyorsa bende epidural istemem, o ana kadar gelip bebeğimin çıkışını hissetmemek istemem açıkçası
Ben ilk doğumumu epidural normal yaptım rahatlığını anlatamam. Sancıların çok sıklaştığı zaman açılma 5 cm olmuş deyip götürdüler epidural iğnesini vurdular anında ağrı sancı hiçbişey kalmadıo sancıların devamını ve doğum anını düşünemiyorum zaten tam da acaba sezeryan mı olsa diye sancılardan tükendiğim anda iğne yapıldı öyle bi rahatlama ki tarifi yok Sonrasında 1 saat yatakta uzandım nstde sancılar tavan bende hiçbir his yok müthişti az daha uyuyacaktım ebe geldi baktı 10 cm olmuş doğuma gidiyoruz dedi. O 1 saat öyle iyi geldiki sancı insanı yoruyor bi güzel dinlenmişim doğum da çok rahattı 3 ıkınma ile doğdu bebeğim sonrası plesantanın çıkarılması ve dikiş anında doktorla sohbet ettik. Şartlar elverirse bunda da aynı şekilde doğum istiyorum hayırlısı olsun hakkımızda

Kesinlikle haklısın.. Kesinlikle haklısın sığmıyor. Gelmeksizin çocuklarının ki hiç sığmıyor. Çocuğun odası olunca çabuk alışıp adapte oluyor. Ben kızımı6. ayda ayırdım. Hiç zorlanmadı beni. Hatta bak eğer oda alacaksan gardırobunu bir tık büyük alabilirsin ilerisi için.

Kızlar internette şunu okudum..diyor ki hamile kadın önceden tetenoz aşısı vurmuş ve üzerinden 10 yıl geçmemişse bir daha vurdurmasina gerek yok diyor...acep ondan mı beni aramiyor sağlık ocağı...yine de pazartesi soracam

Eğer bebeğinin doğduğunda tetanoza bağısık olmasını istiyorsan tüm dozları tamamlamış olsan da yaptırmalısın. Bence saglık ocagını kendin ara

Yok canım benim 2.hamileliğim bu. Onda 3 yıl önce olmuştum tetanoz 2 doz. Bunda da 2 doz olacaksın dedi ebe. İlkini 19 haftalıkken oldum. 2.si için de tam 1 ay sonra çağırdı ptesi olucam aşıyı

ES-ER ne güzel bir doğum hikayen var maşallah prenses doğum yapmışsın resmen Darısı isteyen herkesin başına..
Ben aksine doğumdna korkmuyorum nedense çok rahatım o konuda.. doktorum nasıl yönlendirirse öyle yapıcam epidural vs. inşallah şu ameliyathaneden yürüyerek kucağında bebeğiyle çıkan anne videoları görüyorum instgramda,nasıl özeniyorum yaa..

Bu aşı 5 dozmuş ama 5 doz vurulduktan sonra 10 yıldır. Ben ilk hamileliğimde 2 doz yapıldım. Bu 3. Oldu. Bir daha 1 sene sonra vurulacakmışım.

soobe nin indirime efsane. Çoook uzun süredir bu kadar ucuz ürün görmedim. İki çocuğuma da bir sürü şey aldım
güle güle giysinler.ben çoğu şeyi tamamlamıştım ama ben bile dayanamıyorum alsammı bikaç şey diyorum, indirimleri gördükçe paylaşıyorum en azından faydalanır birileri

güle güle giysinler.ben çoğu şeyi tamamlamıştım ama ben bile dayanamıyorum alsammı bikaç şey diyorum, indirimleri gördükçe paylaşıyorum en azından faydalanır birileri
3.90 dan başlıyor bazı tişörtler. Geçende soobe den 15 tl ye aldığım zıbın 7.90 olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…