Yataga bayildim montesori yatagi galiba halilarda renk olarak cok guzel ama ustune basilcak birseye bebisimin adini yazmayi tercih etmem ben ama renk ve uyum olarak cok guzelkızlar halı bunlardan alcam inşallah ama hangisi daha güzel bilemedimm
birde epey güzel penyeleri desenleri, arkadaşım bebiş haberini ilk aldığımızda unisex 3 tane badi almıştı çok beğenmiştim normalde soobeyi pek tercih etmem daha doğrusu gözüme çarpmazdı.ama artık sık sık giriyorum siteye :)3.90 dan başlıyor bazı tişörtler. Geçende soobe den 15 tl ye aldığım zıbın 7.90 olmuş
Ayyy şakın ıkınma deli misinVe gerizekalı ben ne yaptım biliyor musunuz...kabızdım.. dehşet bi şekilde ikindim wc de...o ikinmaya ikiz bebek birden gelirdi yeminlen..ve ben bunu düşünemedim.. 3 saattir bel kaşık ağrısı çekiyorum...inş bei olmaz...annem de ağzına geleni saydı..O an düşünemedim yaaa...kabızlığa çözüm var mı
Bende başlayayım içmeye i zaman....deli değil salağım resmen..sezeryan dikişlerim ağrıyor şuan...zaten hemeroit var di..makatimda agridiAyyy şakın ıkınma deli misin
Bende yaptım o hatayı kaç kez kanamam oldu
Şakın ıkınma canım sakın
Ben çözümü sadece çok su içmekte buldum
Başka çaresi olmadı
Kayısı,kuru incir,ilaç şu bu hepsi tırt
En büyük çözüm midem aşırı bulansa da 2,5 3 lt su içmek oldu
Ben 2015te 3 aşimida oldum ona ragmen 2 aşiyida olacaksin dediler hem doktorum hem saglik ocagi ayni seyi soyledi.Kızlar internette şunu okudum..diyor ki hamile kadın önceden tetenoz aşısı vurmuş ve üzerinden 10 yıl geçmemişse bir daha vurdurmasina gerek yok diyor...acep ondan mı beni aramiyor sağlık ocağı...yine de pazartesi soracam
Cok guzelmis. Hem de tulumu bile var. Gule gule giydin yavrucukEki Görüntüle 2202618 kızlar kimdi indirim olduğunu söyleyen Allah razı olsun.. bunu aldım hemen inş pişman olmam 56 cm mis..bizim kız uzun olacak dedi doktor ..1 ay da giyse kâfi bana ..beğendiniz mi...100 tl den 50 ye düşmüş.. 8 parca
Sagolasin kuzummmmm...hepimizin ki inş.. Ay kızım olacak yaa delircem..annesinin tavşanıCok guzelmis. Hem de tulumu bile var. Gule gule giydin yavrucuk
Kimse hamile olduğunu bile anlamaz ki
Bu arada lohusa sepetinden pijama bakıyorum
Aklıma soktun azıcık dantelli birşey alacağım
Şubat annelerinde alan olmuş çok beğendim
Gecmis olsn cnm bisey olmaz insallah ama yapma oyle seyler kabizliga kuru incir kayisi zeytinyagi iyi geliyorVe gerizekalı ben ne yaptım biliyor musunuz...kabızdım.. dehşet bi şekilde ikindim wc de...o ikinmaya ikiz bebek birden gelirdi yeminlen..ve ben bunu düşünemedim.. 3 saattir bel kaşık ağrısı çekiyorum...inş bei olmaz...annem de ağzına geleni saydı..O an düşünemedim yaaa...kabızlığa çözüm var mı
Cok gaklsiin canim..suan karnimin ici yaniyor kasiklarim ..bi de sezeryan dikisi gakiba ..yani salak gibj nasil ikindim..ikinmaya izin olsa normal doguma izin veririd doktor zafen ..cok dusuncesiz hareket ettimGecmis olsn cnm bisey olmaz insallah ama yapma oyle seyler kabizliga kuru incir kayisi zeytinyagi iyi geliyor
Alanlar varmış Canım ürünler güzelde gelmişcnm lohusa sepetine bende baktim ama o site guvenlir miki bende pijama takmi begendim orda ama guvenilir degildir diye alamadim da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?