2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

3.90 dan başlıyor bazı tişörtler. Geçende soobe den 15 tl ye aldığım zıbın 7.90 olmuş
birde epey güzel penyeleri desenleri, arkadaşım bebiş haberini ilk aldığımızda unisex 3 tane badi almıştı çok beğenmiştim normalde soobeyi pek tercih etmem daha doğrusu gözüme çarpmazdı.ama artık sık sık giriyorum siteye :)

Ve gerizekalı ben ne yaptım biliyor musunuz...kabızdım.. dehşet bi şekilde ikindim wc de...o ikinmaya ikiz bebek birden gelirdi yeminlen..ve ben bunu düşünemedim.. 3 saattir bel kaşık ağrısı çekiyorum...inş bei olmaz...annem de ağzına geleni saydı..O an düşünemedim yaaa...kabızlığa çözüm var mı

Ayyy şakın ıkınma deli misin
Bende yaptım o hatayı kaç kez kanamam oldu
Şakın ıkınma canım sakın
Ben çözümü sadece çok su içmekte buldum
Başka çaresi olmadı
Kayısı,kuru incir,ilaç şu bu hepsi tırt
En büyük çözüm midem aşırı bulansa da 2,5 3 lt su içmek oldu

Bende başlayayım içmeye i zaman....deli değil salağım resmen..sezeryan dikişlerim ağrıyor şuan...zaten hemeroit var di..makatimda agridi

Ben 2015te 3 aşimida oldum ona ragmen 2 aşiyida olacaksin dediler hem doktorum hem saglik ocagi ayni seyi soyledi.

Bu arada doğum konusu geçmiş ben de epidural normal doguranlardanim ama kesinlikle bünyeden bünyeye değiştiğini düşünüyorum bana göre çok rahattı ama başka biri epidural beni mahvetti diyo beb allah kısmet ederse yine epidural dusunuyorum ben her şeyi hissettim tamamen uyusmadim sadece sancim kesildi ama bu seferde rahim sancısı gibi alt tarafa hafif bi sanci vurdu bebek de orda olunca ikinma durtusu geliyo ister istemez epiduralden 3 saat sonra da dogurdum korkmayın içerde kalan olmamis

Cok guzelmis. Hem de tulumu bile var. Gule gule giydin yavrucuk

Bende şu kasılma olaylarına kafayı takmış durumdayım.. midemde kasılma oluyor ya,doktorada söledim,düzenli değil di mi ? dedi. yoo dedim zaten baya yukarda iki göğsümün hemen altı metsil tablet verdi çiğnemek için.. bgnde karnım ağrıyınca pimpiriklendim,meğer cırcır olmuşum gazlar dolanıyor bir o yana bir bu yana..

Kimse hamile olduğunu bile anlamaz ki
Bu arada lohusa sepetinden pijama bakıyorum
Aklıma soktun azıcık dantelli birşey alacağım
Şubat annelerinde alan olmuş çok beğendim

cnm lohusa sepetine bende baktim ama o site guvenlir miki bende pijama takmi begendim orda ama guvenilir degildir diye alamadim da

Gecmis olsn cnm bisey olmaz insallah ama yapma oyle seyler kabizliga kuru incir kayisi zeytinyagi iyi geliyor

Gecmis olsn cnm bisey olmaz insallah ama yapma oyle seyler kabizliga kuru incir kayisi zeytinyagi iyi geliyor
Cok gaklsiin canim..suan karnimin ici yaniyor kasiklarim ..bi de sezeryan dikisi gakiba ..yani salak gibj nasil ikindim..ikinmaya izin olsa normal doguma izin veririd doktor zafen ..cok dusuncesiz hareket ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…