2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten daha küçük bedeni Yok galiba
Site yoğunluktan zor açılıyor

Kizlar bende bel fitigi var ve en ufak biseyde belim agriyor aslnda bel agrilarim cok yoktu ama hamileliktne beri artti bide kilo aldim agirlastim ufacik biseyde belim baya agriyor bazen ayagmin ustune basamiyorum hic ama her zaman olmuyor bu duurmdayken doktor normal dogum edermii yoksa sezeryanmi der bana bende kararsiz kaliyorum sogum sekliyle ilgili ilk dogum korkuyorumda biraz

Zaten daha küçük bedeni Yok galiba
Site yoğunluktan zor açılıyor
Yok bitanem tek numara var ..zaten attigim 2 takım var ikisi de 56 cm di...ben büyük almaktan yanayım...oğluma 0-3 Ay bi tane almıştım onu da 1 hafta faln giymişti.. iri uzundu...3-6 6-9 bile almıştım...sanırım kız da dana gibi bsi olacak sağolsun

Bende de var bel fıtığı. Beyin cerrahisine görün düzeyi neymiş. Hangi seviyedeymis. Sinir hasari var mi falan degerlendirir. Bel fitigi ile normal dogurdum. O zamandan daha kotu durumdayim şimdi hatta ekstrude herni diyorlar tamamen taşmış durumda biri benim. Hep kızımı ani hareketle kaldirmaktan buyudu malesef. Tekrar görüşeceğim doktorla ama bence normal doguma engel olmayacak bu durum da.

bende doktoruma bel fitigi oldugunu soliyemedim bi turlu ama daha kotu durumda olanalr biel jormal dogurabiliyor muhtemelen engel olmicaktir kendi doktorum yonlendirirse beyin cerrahisine bi gorunurum iki jafta sonra kintrolum olacak doktorla gorusurum bi

Bende Sepeti doldurdum o kadar uğraştım
Yavaş site sinir ola ola
En sonunda her zman yaptığım gibi almadan çıktım
:))
Galiba Aralık’ta başlayacağım alışverişe Allah nasip ederse

benim aamda yazin dogum etmisti bana pijama takmi verdi bi tane ama yazlik ince biraz ama hastne sicka olur diyor kalin pijama alsam miki yoksa yazlik yetermi bana bilemedim hic bi tane gecelikde alacam zaten
Hastane odaları sıcak oluyor
Zaten üstüne sal veya sabahlık giyersin
Bence kalın bir şey almaya gerek Yok

Eki Görüntüle 2202381 Mükemmel iş kıyafetlerim kızım ve ben

Cok tatlisin bence

Bu da benim sabah karnım akşam bildiğiniz topaca bağlıyorum. O kadar geriliyor ki canım yanıyor

Sen de cok tatlis gorunuyosun

Ben normal Doğum istemiyorum sezeryanla olacağım
Bazı sebeplerden dolayı
İki tane pijama alsam yeter li olur mu
O zaman kendime pembe pijama almak istiyorum
Kızımada pembe süslü hastane çıkışı alayım

Bence ikisini de pembe alma, anne de ekru cok guzel dueuyor, melek gibi, ikiniz de ayni renk olursa resimlerde karisik durabilir.

Genelde doktorlar ilk dogumda dogumu uzattigi icin epidurali pek onermiyolar. Ama yaptirip kisa surede rahatca doguranlar da var tabi.

bana bide hep şey dediler çocuk doğuyo eşinin çıkması daha ağrılı oluyor falan bi sancıda onun için çekiyorsun bebekten daha beter

Canim ben plesentanin cikisini falan hic hissetmedim. Bebegin cikis ani da inanilmaz rahatlama hissi veren cok guzel bir duygu, o bebek ordan nasil cikti ben de anlamis degilim ama hic zor olmadi cidden.

Offf bu nedir arkadas, yakasina ceyrek altin mi ilistiriyorlarmis?

Ben 3 ayi dolunca kizimi odasina gecirmistim, yan odaydi zaten, ha yataktan kalkip besikten bebisi almissin, ha yan odadan almissin. Zaten asla kendi yanima yatirmayi dusunmemistim. Sonrasinda da acayip duzene girdi uykulari, ben azicik bebek ihlasin pihlasin uyaniyordum, esimle konusamiyorduk yatakta, oksuremiyorsun, hapsiramiyorsun, tedirgin oluyorduk hep, bizim de uykularimiz daha kaliteli hale gelmisti. Ayrica bebek de odasina daha cabuk ve daha kolay alisti, hic uyku problemi yasamadik, ufak tefrk buyume ataklari vs disinda. Dolap olarak da 4 kapili surgulu gardobu ve 4 lu ikeanin beyaz sifonyeri var kizimin ama yetmiyor Yatak icin de yaptigim arastirmalarda park yatagin bebegin omurilik sagligi ve kemik kas gelisimi icin pek iui olmadigini okumustum, goruntu olarak da hosuma gitmiyor acikcasi, o yuzden ikeanin besigini almistim ben de. Simdi de kizimin bebelikte aldigimiz besigini dolabini ve sifonyerini bebege vericez ayri oda yapip, buyuk kizima da guzel bir oda takimi alacagiz.

yatakta Allah nasip ederse bundan olacak inşallah

Canim bu montessori yatagi degil ama, montessori yataginda mantik bebegin emekleme ve yurume doneminde ve sonrasinda yatagina kendi istedigi zaman cikabilmesi onebilmesidir, dolayisiyla montessori yataklari alcak olur.

Canıııımmm

Çok şükür rahat geçmişti canım. Doktora güven önemli. Doktorun yönlendirmesi ve son anda koşullar nasıl gelişirse öyle olacak. İnş hepimiz rahat atlatırız

Ahh canım hemoroid de varmış kesinlikle ıkınmaman gerek. Kayısı, hoşaf tarzı şeyler bol su içmek kabızlığa iyi gelir ama eğer devam ediyorsa duphalac çok iyi bu konuda. Hamilelikte ve emzirme döneminde kullandım ben çok rahatlatıyor. Geçenlerde birkaç gün ben de yaşadım doktorumdan yazmasını istedim kullandım hem de evde bulunsun istedim zor kaldığjm durumlarda içerim

Alti cekmeceli olunca yukseliyor aslinda bende dusunuyorum cekmeceyi iptal ettirsemmi ettirmesemmi diye

Bende başlayayım içmeye i zaman....deli değil salağım resmen..sezeryan dikişlerim ağrıyor şuan...zaten hemeroit var di..makatimda agridi
Bende de makatta yırtık varmış en son kanamadan hastanelik olunca öğrendim
Maalesef bizim işimiz daha bi zor
Çok dikkat etmeliyiz
Bana da ders oldu
Hamileyken ıkınmak çok yanlış birşeymiş
Geçmiş olsun canım
Dikkat et bol bol su iç hemen göreceksin faydasını

Günaydın canlarım
Tukkanı ben açıyorum bu saatte
Siz mışıl mışıl uyurken ben yine başladım güne
Bitmeyecek bu bulantı
Kızlar kansızlık ve Demir eksikliğim varmış dün tahlil sonuçlarım çıktı
Kan ilacını kesinlikle kullanmam gerekiyormuş
Neyse birazda iyi haber vereyim
Annem geliyor bugünnnnnnn

Günaydın canım. Bir dahaki kontrolde bana da başlatacak Demir ve kan ilacını. Bulantıyı arttırıyormuş. Nasıl kullanacağım bilmiyorum. Bulantılarım geçmedi diye 20. Haftada başlayalım dedi. 20. Haftaya geldik bile. Gözün aydın kuzum iyi gelir annen sana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…