- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Zaten daha küçük bedeni Yok galibaEki Görüntüle 2202618 kızlar kimdi indirim olduğunu söyleyen Allah razı olsun.. bunu aldım hemen inş pişman olmam 56 cm mis..bizim kız uzun olacak dedi doktor ..1 ay da giyse kâfi bana ..beğendiniz mi...100 tl den 50 ye düşmüş.. 8 parca
Alanlar varmış Canım ürünler güzelde gelmiş
Bende oradan alacağım
Yok bitanem tek numara var ..zaten attigim 2 takım var ikisi de 56 cm di...ben büyük almaktan yanayım...oğluma 0-3 Ay bi tane almıştım onu da 1 hafta faln giymişti.. iri uzundu...3-6 6-9 bile almıştım...sanırım kız da dana gibi bsi olacak sağolsunZaten daha küçük bedeni Yok galiba
Site yoğunluktan zor açılıyor
Ben almistim 5 yil once bir sikinti yaşamadımcnm lohusa sepetine bende baktim ama o site guvenlir miki bende pijama takmi begendim orda ama guvenilir degildir diye alamadim da
Bende de var bel fıtığı. Beyin cerrahisine görün düzeyi neymiş. Hangi seviyedeymis. Sinir hasari var mi falan degerlendirir. Bel fitigi ile normal dogurdum. O zamandan daha kotu durumdayim şimdi hatta ekstrude herni diyorlar tamamen taşmış durumda biri benim. Hep kızımı ani hareketle kaldirmaktan buyudu malesef. Tekrar görüşeceğim doktorla ama bence normal doguma engel olmayacak bu durum da.Kizlar bende bel fitigi var ve en ufak biseyde belim agriyor aslnda bel agrilarim cok yoktu ama hamileliktne beri artti bide kilo aldim agirlastim ufacik biseyde belim baya agriyor bazen ayagmin ustune basamiyorum hic ama her zaman olmuyor bu duurmdayken doktor normal dogum edermii yoksa sezeryanmi der bana bende kararsiz kaliyorum sogum sekliyle ilgili ilk dogum korkuyorumda biraz
Ben almistim 5 yil once bir sikinti yaşamadım
Bende de var bel fıtığı. Beyin cerrahisine görün düzeyi neymiş. Hangi seviyedeymis. Sinir hasari var mi falan degerlendirir. Bel fitigi ile normal dogurdum. O zamandan daha kotu durumdayim şimdi hatta ekstrude herni diyorlar tamamen taşmış durumda biri benim. Hep kızımı ani hareketle kaldirmaktan buyudu malesef. Tekrar görüşeceğim doktorla ama bence normal doguma engel olmayacak bu durum da.
Bende Sepeti doldurdum o kadar uğraştımYok bitanem tek numara var ..zaten attigim 2 takım var ikisi de 56 cm di...ben büyük almaktan yanayım...oğluma 0-3 Ay bi tane almıştım onu da 1 hafta faln giymişti.. iri uzundu...3-6 6-9 bile almıştım...sanırım kız da dana gibi bsi olacak sağolsun
Hastane odaları sıcak oluyorbenim aamda yazin dogum etmisti bana pijama takmi verdi bi tane ama yazlik ince biraz ama hastne sicka olur diyor kalin pijama alsam miki yoksa yazlik yetermi bana bilemedim hic bi tane gecelikde alacam zaten
Hastane odaları sıcak oluyor
Zaten üstüne sal veya sabahlık giyersin
Bence kalın bir şey almaya gerek Yok
Eki Görüntüle 2202381 Mükemmel iş kıyafetlerim kızım ve ben
Bu da benim sabah karnım akşam bildiğiniz topaca bağlıyorum. O kadar geriliyor ki canım yanıyor
Ben normal Doğum istemiyorum sezeryanla olacağım
Bazı sebeplerden dolayı
İki tane pijama alsam yeter li olur mu
O zaman kendime pembe pijama almak istiyorum
Kızımada pembe süslü hastane çıkışı alayım
ağzın bal yesininşallah bende bu cümleleri kurmak istiyorum martta epiduralsız daha kolay oluyor diye yorumlar duyuyorum.. herşeyi doğal akışına bırakmak daha iyi sanırım di mi? ben korkmıyorum Allahın izniyle
bana bide hep şey dediler çocuk doğuyo eşinin çıkması daha ağrılı oluyor falan bi sancıda onun için çekiyorsun bebekten daha beter
Kızlar bugün netten bir tulum sordum. Nakışlı falan. Görmüşsünüzdür belki insta da. Fiyat sordum. Tulum 200 patik 40 şapkası 75 imiş. Allah aşkına. Sizce anormal değil mi. Vallahi boşuna çalışıyorum heralde diyorum.
geronimo_s çok tatlıymışşş... tam da benim oda gerekli mi araştırmalarımın üzerine denk geldi. Hatırlarsınız belki oda yapacaktık biz hatta çalışma odasını boşalttık bile. Bir arkadaşımız (kendisinin 3 çocuğu olunca güvenilir diye düşünüyoruz ) odayı daha yapmayın alın bir park yatak yeter dedi. Çocuk büyüyünce tek kişilik yatağıyla falan beğenilen bir oda alırsınız diyor. Bana da hiç mantıklı gelmedi. 6. Ayda ayırmayı planlıyordum yanımdan kaldı ki bebek eşyası çok olur heralde onlar öyle bir şifonyere falan sığacak şeyler mi bilemedim. Ne dersiniz
yatakta Allah nasip ederse bundan olacak inşallah
Nerden canım bu? Çok güzelmiş güzel gümlerde giysinEki Görüntüle 2202618 kızlar kimdi indirim olduğunu söyleyen Allah razı olsun.. bunu aldım hemen inş pişman olmam 56 cm mis..bizim kız uzun olacak dedi doktor ..1 ay da giyse kâfi bana ..beğendiniz mi...100 tl den 50 ye düşmüş.. 8 parca
CanıııımmmCok tatlisin bence
Sen de cok tatlis gorunuyosun
Bence ikisini de pembe alma, anne de ekru cok guzel dueuyor, melek gibi, ikiniz de ayni renk olursa resimlerde karisik durabilir.
Genelde doktorlar ilk dogumda dogumu uzattigi icin epidurali pek onermiyolar. Ama yaptirip kisa surede rahatca doguranlar da var tabi.
Canim ben plesentanin cikisini falan hic hissetmedim. Bebegin cikis ani da inanilmaz rahatlama hissi veren cok guzel bir duygu, o bebek ordan nasil cikti ben de anlamis degilim ama hic zor olmadi cidden.
Offf bu nedir arkadas, yakasina ceyrek altin mi ilistiriyorlarmis?
Ben 3 ayi dolunca kizimi odasina gecirmistim, yan odaydi zaten, ha yataktan kalkip besikten bebisi almissin, ha yan odadan almissin. Zaten asla kendi yanima yatirmayi dusunmemistim. Sonrasinda da acayip duzene girdi uykulari, ben azicik bebek ihlasin pihlasin uyaniyordum, esimle konusamiyorduk yatakta, oksuremiyorsun, hapsiramiyorsun, tedirgin oluyorduk hep, bizim de uykularimiz daha kaliteli hale gelmisti. Ayrica bebek de odasina daha cabuk ve daha kolay alisti, hic uyku problemi yasamadik, ufak tefrk buyume ataklari vs disinda. Dolap olarak da 4 kapili surgulu gardobu ve 4 lu ikeanin beyaz sifonyeri var kizimin ama yetmiyorYatak icin de yaptigim arastirmalarda park yatagin bebegin omurilik sagligi ve kemik kas gelisimi icin pek iui olmadigini okumustum, goruntu olarak da hosuma gitmiyor acikcasi, o yuzden ikeanin besigini almistim ben de. Simdi de kizimin bebelikte aldigimiz besigini dolabini ve sifonyerini bebege vericez ayri oda yapip, buyuk kizima da guzel bir oda takimi alacagiz.
Canim bu montessori yatagi degil ama, montessori yataginda mantik bebegin emekleme ve yurume doneminde ve sonrasinda yatagina kendi istedigi zaman cikabilmesi onebilmesidir, dolayisiyla montessori yataklari alcak olur.
Çok şükür rahat geçmişti canım. Doktora güven önemli. Doktorun yönlendirmesi ve son anda koşullar nasıl gelişirse öyle olacak. İnş hepimiz rahat atlatırızES-ER ne güzel bir doğum hikayen var maşallah prenses doğum yapmışsın resmen Darısı isteyen herkesin başına..
Ben aksine doğumdna korkmuyorum nedense çok rahatım o konuda.. doktorum nasıl yönlendirirse öyle yapıcam epidural vs. inşallah şu ameliyathaneden yürüyerek kucağında bebeğiyle çıkan anne videoları görüyorum instgramda,nasıl özeniyorum yaa..
Ahh canım hemoroid de varmış kesinlikle ıkınmaman gerek. Kayısı, hoşaf tarzı şeyler bol su içmek kabızlığa iyi gelir ama eğer devam ediyorsa duphalac çok iyi bu konuda. Hamilelikte ve emzirme döneminde kullandım ben çok rahatlatıyor. Geçenlerde birkaç gün ben de yaşadım doktorumdan yazmasını istedim kullandım hem de evde bulunsun istedim zor kaldığjm durumlarda içerimVe gerizekalı ben ne yaptım biliyor musunuz...kabızdım.. dehşet bi şekilde ikindim wc de...o ikinmaya ikiz bebek birden gelirdi yeminlen..ve ben bunu düşünemedim.. 3 saattir bel kaşık ağrısı çekiyorum...inş bei olmaz...annem de ağzına geleni saydı..O an düşünemedim yaaa...kabızlığa çözüm var mı
Alti cekmeceli olunca yukseliyor aslinda bende dusunuyorum cekmeceyi iptal ettirsemmi ettirmesemmi diyeCok tatlisin bence
Sen de cok tatlis gorunuyosun
Bence ikisini de pembe alma, anne de ekru cok guzel dueuyor, melek gibi, ikiniz de ayni renk olursa resimlerde karisik durabilir.
Genelde doktorlar ilk dogumda dogumu uzattigi icin epidurali pek onermiyolar. Ama yaptirip kisa surede rahatca doguranlar da var tabi.
Canim ben plesentanin cikisini falan hic hissetmedim. Bebegin cikis ani da inanilmaz rahatlama hissi veren cok guzel bir duygu, o bebek ordan nasil cikti ben de anlamis degilim ama hic zor olmadi cidden.
Offf bu nedir arkadas, yakasina ceyrek altin mi ilistiriyorlarmis?
Ben 3 ayi dolunca kizimi odasina gecirmistim, yan odaydi zaten, ha yataktan kalkip besikten bebisi almissin, ha yan odadan almissin. Zaten asla kendi yanima yatirmayi dusunmemistim. Sonrasinda da acayip duzene girdi uykulari, ben azicik bebek ihlasin pihlasin uyaniyordum, esimle konusamiyorduk yatakta, oksuremiyorsun, hapsiramiyorsun, tedirgin oluyorduk hep, bizim de uykularimiz daha kaliteli hale gelmisti. Ayrica bebek de odasina daha cabuk ve daha kolay alisti, hic uyku problemi yasamadik, ufak tefrk buyume ataklari vs disinda. Dolap olarak da 4 kapili surgulu gardobu ve 4 lu ikeanin beyaz sifonyeri var kizimin ama yetmiyorYatak icin de yaptigim arastirmalarda park yatagin bebegin omurilik sagligi ve kemik kas gelisimi icin pek iui olmadigini okumustum, goruntu olarak da hosuma gitmiyor acikcasi, o yuzden ikeanin besigini almistim ben de. Simdi de kizimin bebelikte aldigimiz besigini dolabini ve sifonyerini bebege vericez ayri oda yapip, buyuk kizima da guzel bir oda takimi alacagiz.
Canim bu montessori yatagi degil ama, montessori yataginda mantik bebegin emekleme ve yurume doneminde ve sonrasinda yatagina kendi istedigi zaman cikabilmesi onebilmesidir, dolayisiyla montessori yataklari alcak olur.
Bende de makatta yırtık varmış en son kanamadan hastanelik olunca öğrendimBende başlayayım içmeye i zaman....deli değil salağım resmen..sezeryan dikişlerim ağrıyor şuan...zaten hemeroit var di..makatimda agridi
Günaydın canım. Bir dahaki kontrolde bana da başlatacak Demir ve kan ilacını. Bulantıyı arttırıyormuş. Nasıl kullanacağım bilmiyorum. Bulantılarım geçmedi diye 20. Haftada başlayalım dedi. 20. Haftaya geldik bile. Gözün aydın kuzum iyi gelir annen sana :))Günaydın canlarım
Tukkanı ben açıyorum bu saatte
Siz mışıl mışıl uyurken ben yinebaşladım güne
Bitmeyecek bu bulantı
Kızlar kansızlık ve Demir eksikliğim varmış dün tahlil sonuçlarım çıktı
Kan ilacını kesinlikle kullanmam gerekiyormuş
Neyse birazda iyi haber vereyim
Annem geliyor bugünnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?