Allah iyiliğini versinBende Sepeti doldurdum o kadar uğraştım
Yavaş site sinir ola ola
En sonunda her zman yaptığım gibi almadan çıktım
:))
Galiba Aralık’ta başlayacağım alışverişe Allah nasip ederse
Kuzum soo be den...burdan bi arkadaş indirim var dedi...hemen girdim..sadece tulum bile 40 lira..bu 8 parca bule olması iyi oldu inş mali da iyidirNerden canım bu? Çok güzelmiş güzel gümlerde giysin
Ay bende yırtık vardı 4 yıl önce operasyon geçirdim.. ama şimdi yine var bsiler elime geliyor...sezeryan sonrası 1 hafta da işkence çekiyorum o dönem kabızlık sorunu oluyor morfinden mı başka bsiden mı bilmiyorum.. yani hep dikkat etmek lazm işte de bazen edemiyoruz...duohalac bende de var...ama öncelik suya içmeye verecem dediğin gibiBende de makatta yırtık varmış en son kanamadan hastanelik olunca öğrendim
Maalesef bizim işimiz daha bi zor
Çok dikkat etmeliyiz
Bana da ders oldu
Hamileyken ıkınmak çok yanlış birşeymiş
Geçmiş olsun canım
Dikkat et bol bol su iç hemen göreceksin faydasını
Şu mide bulantısından sıvı tüketmiyorum ama ağırlık verecemÇok şükür rahat geçmişti canım. Doktora güven önemli. Doktorun yönlendirmesi ve son anda koşullar nasıl gelişirse öyle olacak. İnş hepimiz rahat atlatırız
Ahh canım hemoroid de varmış kesinlikle ıkınmaman gerek. Kayısı, hoşaf tarzı şeyler bol su içmek kabızlığa iyi gelir ama eğer devam ediyorsa duphalac çok iyi bu konuda. Hamilelikte ve emzirme döneminde kullandım ben çok rahatlatıyor. Geçenlerde birkaç gün ben de yaşadım doktorumdan yazmasını istedim kullandım hem de evde bulunsun istedim zor kaldığjm durumlarda içerim
Teşekkürler canım. Bende bakayım bir. çok güzelmiş :)Kuzum soo be den...burdan bi arkadaş indirim var dedi...hemen girdim..sadece tulum bile 40 lira..bu 8 parca bule olması iyi oldu inş mali da iyidir
Hangi siteden aldın canım çok güzelmiş :))Eki Görüntüle 2202620 bu da vardı almak isteyen baksın.. bu da 40 tl..ben sadeliği sevdiğimden oburunu aldım..
Soo be den kuzumHangi siteden aldın canım çok güzelmiş :))
Vallahi zor anam..ama bence de normal doğum gibidir..ben diyorum ya öyle ikindim ki kesin iki kafa birden çıkardı ordan:)...amma ve lakin ilk bebe sezeryan bu da sezeryan olacak
Çok acıktım kalkmaya üşeniyorum gel kahvaltı edekGünaydın kızlar
Her gün aynı her gün evde dört duvar arasında zaman geçirmece
Bu gün dışarı çıkmak isteceğim gene herkez ayaklanacak
Nurbal27 kuzum gözün aydın doya doya hasret gider annecinle bol bol öp sarıl
Gözünü korkutmak istemem ama bende de artırıyor bulantıyıGünaydın canım. Bir dahaki kontrolde bana da başlatacak Demir ve kan ilacını. Bulantıyı arttırıyormuş. Nasıl kullanacağım bilmiyorum. Bulantılarım geçmedi diye 20. Haftada başlayalım dedi. 20. Haftaya geldik bile. Gözün aydın kuzum iyi gelir annen sana :))
Aynen canım bol su içAy bende yırtık vardı 4 yıl önce operasyon geçirdim.. ama şimdi yine var bsiler elime geliyor...sezeryan sonrası 1 hafta da işkence çekiyorum o dönem kabızlık sorunu oluyor morfinden mı başka bsiden mı bilmiyorum.. yani hep dikkat etmek lazm işte de bazen edemiyoruz...duohalac bende de var...ama öncelik suya içmeye verecem dediğin gibi
Teşekkür ederim canım benimGünaydın kızlar
Her gün aynı her gün evde dört duvar arasında zaman geçirmece
Bu gün dışarı çıkmak isteceğim gene herkez ayaklanacak
Nurbal27 kuzum gözün aydın doya doya hasret gider annecinle bol bol öp sarıl
Gel kuzum beraber yapalımÇok acıktım kalkmaya üşeniyorum gel kahvaltı edek
Çok hafifledi ama geçmedi. Eskisi kadar kusmuyorum. Ama ilaca başlamaktan korkuyorum yaGözünü korkutmak istemem ama bende de artırıyor bulantıyı
Hatta sabah aldım ilacı hala fenayım
Ama mecbur kullanacağız canım
Senin de geçmedi demek bulantın
Bizim de bitseydi artık
Aynen canım bol su iç
Nasıl Doğum yapıcaz bilmiyorum
Daha da azdırırmış normal Doğum
Teşekkür ederim canım benim
Uzat ayaklarını tv izle boşver sende
Yarın eşinle çıkarsın
Bende de öyle canım kalkmaya bile üşeniyorumGel kuzum beraber yapalım
Kalabalık olunca daha da artıyor iştah en azından bende öyle yani :)
Önceden soobe den aldığım ürünlerden memnun kaldım hep. Bence kalitelidir.Kuzum soo be den...burdan bi arkadaş indirim var dedi...hemen girdim..sadece tulum bile 40 lira..bu 8 parca bule olması iyi oldu inş mali da iyidir
Arada hala kullanıyorum ilaçÇok hafifledi ama geçmedi. Eskisi kadar kusmuyorum. Ama ilaca başlamaktan korkuyorum ya
Bizimki tamamen geçmeyecek herhalde canım. Daha dayanılır en azından şuanda. Kilo durumun nasıl göbüş at da görelimArada hala kullanıyorum ilaç
Hergün de kusuyorum mutlaka
Her yemekten sonra da midem ağzım da
Geçti gibi düşünemiyorum
Çok yıprandım şu bulantıdan yaa
20+2 günlük oldum ama hala bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?