2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bende yırtık vardı 4 yıl önce operasyon geçirdim.. ama şimdi yine var bsiler elime geliyor...sezeryan sonrası 1 hafta da işkence çekiyorum o dönem kabızlık sorunu oluyor morfinden mı başka bsiden mı bilmiyorum.. yani hep dikkat etmek lazm işte de bazen edemiyoruz...duohalac bende de var...ama öncelik suya içmeye verecem dediğin gibi

Şu mide bulantısından sıvı tüketmiyorum ama ağırlık verecem

Günaydın kuzular
D dimazeyd ciddi bir hemoroidi olan,doğum yapmış arkadaşım şey demişti. hemoroidin varsa normal doğumdan korkma,hemen hemen aynı acı ama onunki baya ciddiydi,baygınlık geçirme derecesine geliyordu kız wcye çıkarken
bendede var ama hortlamadı bu aralar Allahtan

Vallahi zor anam..ama bence de normal doğum gibidir..ben diyorum ya öyle ikindim ki kesin iki kafa birden çıkardı ordan:)...amma ve lakin ilk bebe sezeryan bu da sezeryan olacak

Günaydın kızlar
Her gün aynı her gün evde dört duvar arasında zaman geçirmece
Bu gün dışarı çıkmak isteceğim gene herkez ayaklanacak
Nurbal27 kuzum gözün aydın doya doya hasret gider annecinle bol bol öp sarıl

Gözünü korkutmak istemem ama bende de artırıyor bulantıyı
Hatta sabah aldım ilacı hala fenayım
Ama mecbur kullanacağız canım
Senin de geçmedi demek bulantın
Bizim de bitseydi artık

Aynen canım bol su iç
Nasıl Doğum yapıcaz bilmiyorum
Daha da azdırırmış normal Doğum

Teşekkür ederim canım benim
Uzat ayaklarını tv izle boşver sende
Yarın eşinle çıkarsın

Çok hafifledi ama geçmedi. Eskisi kadar kusmuyorum. Ama ilaca başlamaktan korkuyorum ya

Bugün temizlik var, kaç gündür katlanmayan çamaşırlar, mutfak dağınıklığı beni bekliyor. Onları toparlayayım, gerisini temizliğe gelen abla yapıyor. Ondan sonra da kurabiye ve pasta işine gireyim, kurabiye salıya bayatlamaz da keki pişirip buzdolabına koyarım salı günü kızımın doğum günü. Kayınvalidemde kutlayacağız. Hafta sonu da annemlerin yanına köye gittiğimizde kutlayacağız. Hafta sonu ayrıca zeytin toplayacağız, inşallah keyifli geçer hepsi. Benim planlar bunlar, sizinkileri de duyalım.

Çok hafifledi ama geçmedi. Eskisi kadar kusmuyorum. Ama ilaca başlamaktan korkuyorum ya
Arada hala kullanıyorum ilaç
Hergün de kusuyorum mutlaka
Her yemekten sonra da midem ağzım da
Geçti gibi düşünemiyorum
Çok yıprandım şu bulantıdan yaa
20+2 günlük oldum ama hala bitmedi

Arada hala kullanıyorum ilaç
Hergün de kusuyorum mutlaka
Her yemekten sonra da midem ağzım da
Geçti gibi düşünemiyorum
Çok yıprandım şu bulantıdan yaa
20+2 günlük oldum ama hala bitmedi
Bizimki tamamen geçmeyecek herhalde canım. Daha dayanılır en azından şuanda. Kilo durumun nasıl göbüş at da görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…