- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
Canim cok guzel gule gule giysinde bu uzun kollu badileri giyip cikarmasi biraz mesele.Ben kolsuz aldim bide ic takim aldim iclik tarzi alt-ust.Bide ins 6-9 ay almamissindir cunku o donem yaza gelecek bunlari giydiremezsin cunku illaki bunlarin uzerinede bisey giyecek bu sefer isilik olur cocukKızlar ben alışverişe açılmış durumdayım trendyoldan
Da bunları aldım
Git git al artik Masallah sen hepimiz den ondesin az kaldi 3. Trimestere girmeye çok sukurKayınvalidem haftaya Cumartesi Eminönü gidelim diyor
Eşimde gelin ben sizi götüreceğim yeri biliyorum dedi
Eşim o taraflarda çalışıyor
Bilemedim ki ne yapsam :)
0-3 aylık AldımCanim cok guzel gule gule giysinde bu uzun kollu badileri giyip cikarmasi biraz mesele.Ben kolsuz aldim bide ic takim aldim iclik tarzi alt-ust.Bide ins 6-9 ay almamissindir cunku o donem yaza gelecek bunlari giydiremezsin cunku illaki bunlarin uzerinede bisey giyecek bu sefer isilik olur cocuk
Günaydın canım bende sabahları erkenden kalkıyorumGunaydin. Hafta sonu bile olsa en gec 7bucukta uyanıyorum. Sabah kalkıp çalışmak işe gitmek ruhuma işlemiş.
Hadi sen calisiyosum benim derdim ne anlamadim yaa en gec 7 dahada uyuyamiyorumGunaydin. Hafta sonu bile olsa en gec 7bucukta uyanıyorum. Sabah kalkıp çalışmak işe gitmek ruhuma işlemiş.
Bende öyle erkenden kalkıyorum sonra bütün gün evde uykulu geziyorum öğlen de uyuma alışkanlığım YokHadi sen calisiyosum benim derdim ne anlamadim yaa en gec 7 dahada uyuyamiyorum
Aynen bende hayatta öglen uyuyamam vucut dogum sonrasina hazirliyo bence kendini bu arada aldiklarin cok tatli bende su ayrintiliyi atlatiyim insallah bende baslicam almaya icim gidiyo zaten esimde oglumda alalim diye tutturuyolar onlarda cok hevesli cuma zaten az kaldiBende öyle erkenden kalkıyorum sonra bütün gün evde uykulu geziyorum öğlen de uyuma alışkanlığım Yok
Bu gün pazar eşim 12 den önce kalmaz
Gule gule giyin insOhh herkes alışveriş yapmış.. Ben de birkaç sipariş verdim netten. Gelsin de paylaşayım sizinle.. hamile fotoğrafçısıyla görüştüm. İnşallah şubatta çekim yaptıracağım. Cibinlik takı yastığı ve kapı süsüne karar verdim. Yavaştan siparişlerini veriyorum. Kendime pijama ve kızıma ilk tulumunu aldım. Onlar 1-2 güne gelecek inşallah. Çok fazla bir şey almayacağım. İlkinden de 3-4 hastane çıkışı ve battaniye var zaten. Birkaç tulum almak istiyorum. Bir de çok hediye gelir. Şampuan ve bebeyağı bile var :) alışveriş yaparken gelecek hediyeleri de düşünün kızlar. Sonra dolaplar dolup taşmasın:)
Kiz kardesimi eve koydum oglumu okula getirdim eve gecince foto atarim.0-3 aylık Aldım
6 aylık olsalar ne güzel şeylar var
Kollu - kolsuz badileri Eminönü’nden paketli satılıyormuş 5 li paket filan oradan alalım dediler
O zaman daha kollu Almam kolsuz alırım iyi oldu söyledin
İç takım nasıl oluyor zıbınlık gibi mi
Benim esim carsambaya kadar gorevdeBende öyle erkenden kalkıyorum sonra bütün gün evde uykulu geziyorum öğlen de uyuma alışkanlığım Yok
Bu gün pazar eşim 12 den önce kalmaz
Hayırlı güzel haberlerle geleceksinAynen bende hayatta öglen uyuyamam vucut dogum sonrasina hazirliyo bence kendini bu arada aldiklarin cok tatli bende su ayrintiliyi atlatiyim insallah bende baslicam almaya icim gidiyo zaten esimde oglumda alalim diye tutturuyolar onlarda cok hevesli cuma zaten az kaldi
Tamam Canım tecrübelisiniz anam bize de yol göstereceksinizKiz kardesimi eve koydum oglumu okula getirdim eve gecince foto atarim.
Allah ın izni ile herşey yoluna girecekBenim esim carsambaya kadar gorevde
Carsamba ilk ayrintilim var beraber gidicez ins
Bi sonraki haftada tekrar ayrintilim var
Cok korkuyorum ins bisey cikmaz
Günaydın kuzumGünaydın kızlar
SEPTEMBER LOVE hayırlı olsun ciciler
Güle güle kullanın canım
4body1soul inşallah herşey yolunda gidecek canım stres yapma
Ben daha hiç birşey almadım
Ocak’tan önce de almam diye düşünüyorum
Başından beri öyle konuştuk eşimle ve annemle öyle olur herhalde
Ama acayip hevesliyim
Bıraksalar koşup herşeyi alıp gelirim :)
Midem fena uyandım yine
Bende geç kalkamıyorum sizler gibi
Günaydın Cancan keşke sen uyuyabilsenGünaydınlar. Bende karga mokunu yapmadan 7de uyandımdün midem çok kötüydü bir şey yiyemedim açlıktan uyuyamadım resmen
Canım sana kimse alma demiyor ki bende ki gibiGünaydın kuzum
Benim de bekleyecektim kasım bitsin diye ama bi kaç şey almış oldum
Hala devamını aralık ta yapayım diye de aklımda
O zaman da hepsi birden çok fazla yüklenecek üstümüze
Bilmıyorum ki ya
Aynı senin gibi hem içim gidiyor almaya
Hemde erken diyorum bekle kendime
İnşalalh çıkmayacak canım. Allahız izniyle.Benim esim carsambaya kadar gorevde
Carsamba ilk ayrintilim var beraber gidicez ins
Bi sonraki haftada tekrar ayrintilim var
Cok korkuyorum ins bisey cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?