2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar. Bende karga mokunu yapmadan 7de uyandım dün midem çok kötüydü bir şey yiyemedim açlıktan uyuyamadım resmen
Günaydın canım
Artık kendini zorlamalısın canım
Bende yiyemiyorum İnan
Bulantı bastırmasa bazen açlık aklıma bile gelmiyor
Ama zorlamaya başladım kendimi
Bebeğim zayıf olur korkusu var bende
Annem de tembihleyip duruyor bişeyler yememi
Gece 11 de pekmez yoğurt yedirdi bana :)

Tekine cok onceden randevu almistim ayrintiliya digeride bebegimde anormali cikinca gataya gittim orasi ben yapicam diyince esimde bosver yapsin icimiz rahat eder dedi bende sesimi cikarmadim
Cok iyi kalplisiniz var ya hepiniz geronimo_s bile satasmadanda duramiyom
inanin bnde hepinize dua ediyorum
Allah bide daha evlenip cocuk cocuga karisacaklara yardim etsin cok zor bu hamilelik isi

Bilinç altına işliyor bazı düşündüklerimiz yada konuştuklarımız
Ben neler görüyorum rüyam da bi anlatsam deli dersin
Mesela bu gece adile naşit ile Allah rahmet eylesin
Ceza evinde bir koğuşa temizlik yapmaya gittik
Karnıma bakıyorum yerinde mi diye falan

Aman onlar surekli sokak sokak gezmiyo arada ask mektubu ayiriyolar
Giz -Piraye ac oku en cok mektup yollayani ne yazmis cok merak ettim

Günaydın herkese. Pazar sabahı kısmen 6 da uyandı. Kahvaltı yaptı. Bıcı bıcı yaptı. Şimdi de ben kahvaltı yapıyorum. TV de de canım kardeşim var :)

-Piraye sen böyle hareketli olursan Doğuma kadar
Aslıhan doğan gibi gidersin Doğuma
O ne fizikti ya 9 aylıkken bile

Günaydın herkese. Pazar sabahı kısmen 6 da uyandı. Kahvaltı yaptı. Bıcı bıcı yaptı. Şimdi de ben kahvaltı yapıyorum. TV de de canım kardeşim var :)
Afiyet olsun canım
Ben çok ağlıyorum onu izleyince yaa

Karnima bakiyorum dedinde senin ilk dogumun olucakya dogum sonrasi bi bosluk oluyo varya surekli karnina bakiyosun bir anda inmis oluyor.
Oglumu dogum yaptigim gece uyumusum.Gece bi uyandim elim karnimdz anam noldu bebegim nerde dedim bi bagirdim annemde sus kiz hemsireler bisey var sanacak bebe uyuyo yat uyu dedi tabi uyku gelir mi bidaaaa

Bunlar bilmez canim kardesimi halbuki biz tum bolumleri ezberledik.Caillou pepe simdilerde winx ve ben ten

Ya kizlae sabah sabah basima neler geldi anneme kahvaltiya gidiyorum sokakta karsimdan buldof yavrusu kopek koşa koşa bana geliyor ben bi bagirdim kovalamaya calistim kacarken bi dusmemmi dizlerimin ve elimin ustune karnim degmedi ama butun moralim bozuldu insallah birsey olmamistir esimde yok yarin zaten dr a gidecektim ay hala soktayim napsam ben

İnsan görüp denk gelince almak istiyor
Hani böyle özellikle onun için alışverişe gitmek değilde
Gezerken gördün beğenip alınmalı diye düşünüyorum
8 aydan ağırlaşıp yerimizden kalkabilir miyiz acaba
Senle benim göbek maşalllah önden gidiyor

Çok geçmiş olsun kuZum
Allah koruyor Bebişleri
Allah ın izni ile bir şey olmamıştır zaten karnına düşmemişsin şükür

Sakin ol canım. Çok korkmuşsun. Ben sen olsam korkudan ölürdüm. Bebeğe bir şey olmamıştır. Ondan endişe etme bence. Kendin iyi misin?

Gecmis olsun canim olmamistir merak etme
Eger bebeginin hareketlerini dahaonceden hissettiysen yat bi dinlen hareket etmesini bekle yok hareket etmezse git bence hastaneye cunku hastane insani daha bi yoruyo

Bakıyorum da sahalara dönüş yapıyorsun
Özlemiştik seni
Başka Türlü hayal edemiyorum seni ZAten
Benim ilk hamileliğim ama cidden çok zorluklardan geçtim
İnşallah bu beslenme sorunu ile karşı karşıya gelmem
Çünkü daha bu sorunu şimdilerde yaşayan bir tanıdığım var ve çok zor Şükür ki onlar 32 haftada çıktı meydana
Bende daha 23 haftada çıktı meydana
Allah yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…