Günaydın canımGünaydınlar. Bende karga mokunu yapmadan 7de uyandımdün midem çok kötüydü bir şey yiyemedim açlıktan uyuyamadım resmen
Tekine cok onceden randevu almistim ayrintiliya digeride bebegimde anormali cikinca gataya gittim orasi ben yapicam diyince esimde bosver yapsin icimiz rahat eder dedi bende sesimi cikarmadimAllah ın izni ile herşey yoluna girecek
Kızçenin ne kadar dua aldığını biliyorsun
Az kaldı Çarşamba ya o gün sırtından yük kalkmiş olacak
İki kere mi ayrtınlı yapılacak farklı doktorlardan
Bilinç altına işliyor bazı düşündüklerimiz yada konuştuklarımızGünaydın Cancan keşke sen uyuyabilsen
Zaten hafta içi yoruluyorsun
İnanır mısın rüyamda seni gördüm
İşte merdiven çıkıp yürüyorsun diye hep aklımdasın
Dün market gezdik eşimle öyle yoruldum ki ayaklarım ağrıdı
Dedim ki Piraye nasıl dayanıyor
Öyle düşündüm ya rüyamda seni gördüm :))
Nasıl oldu ben de anlamadım
Aman onlar surekli sokak sokak gezmiyo arada ask mektubu ayiriyolarGünaydın Cancan keşke sen uyuyabilsen
Zaten hafta içi yoruluyorsun
İnanır mısın rüyamda seni gördüm
İşte merdiven çıkıp yürüyorsun diye hep aklımdasın
Dün market gezdik eşimle öyle yoruldum ki ayaklarım ağrıdı
Dedim ki Piraye nasıl dayanıyor
Öyle düşündüm ya rüyamda seni gördüm :))
Nasıl oldu ben de anlamadım
Afiyet olsun canımGünaydın herkese. Pazar sabahı kısmen 6 da uyandı. Kahvaltı yaptı. Bıcı bıcı yaptı. Şimdi de ben kahvaltı yapıyorum. TV de de canım kardeşim var :)
Karnima bakiyorum dedinde senin ilk dogumun olucakya dogum sonrasi bi bosluk oluyo varya surekli karnina bakiyosun bir anda inmis oluyor.Bilinç altına işliyor bazı düşündüklerimiz yada konuştuklarımız
Ben neler görüyorum rüyam da bi anlatsam deli dersin
Mesela bu gece adile naşit ile Allah rahmet eylesin
Ceza evinde bir koğuşa temizlik yapmaya gittik
Karnıma bakıyorum yerinde mi diye falan
Çizgi film kız bu niye ağlıyorsun ki?Afiyet olsun canım
Ben çok ağlıyorum onu izleyince yaa
Bunlar bilmez canim kardesimi halbuki biz tum bolumleri ezberledik.Caillou pepe simdilerde winx ve ben tenGünaydın herkese. Pazar sabahı kısmen 6 da uyandı. Kahvaltı yaptı. Bıcı bıcı yaptı. Şimdi de ben kahvaltı yapıyorum. TV de de canım kardeşim var :)
Demistim sana bunlar bilmezler diyeÇizgi film kız bu niye ağlıyorsun ki?
İnsan görüp denk gelince almak istiyorCanım sana kimse alma demiyor ki bende ki gibi
Eşim yada annem alsaydı bende alırdım
Ee finansmanı onlar sağlayınca bende mecburen alamıyorum :)
Yoksa birkaç ufak tefek şeyler almak isterdim yani
Annem de eşimde tutturmuşlar
7.-8. Ayda alırız herşeyi
Kolay iş zaten diyorlar
Çok geçmiş olsun kuZumYa kizlae sabah sabah basima neler geldi anneme kahvaltiya gidiyorum sokakta karsimdan buldof yavrusu kopek koşa koşa bana geliyor ben bi bagirdim kovalamaya calistim kacarken bi dusmemmi dizlerimin ve elimin ustune karnim degmedi ama butun moralim bozuldu insallah birsey olmamistir esimde yok yarin zaten dr a gidecektim ay hala soktayim napsam ben
Sakin ol canım. Çok korkmuşsun. Ben sen olsam korkudan ölürdüm. Bebeğe bir şey olmamıştır. Ondan endişe etme bence. Kendin iyi misin?Ya kizlae sabah sabah basima neler geldi anneme kahvaltiya gidiyorum sokakta karsimdan buldof yavrusu kopek koşa koşa bana geliyor ben bi bagirdim kovalamaya calistim kacarken bi dusmemmi dizlerimin ve elimin ustune karnim degmedi ama butun moralim bozuldu insallah birsey olmamistir esimde yok yarin zaten dr a gidecektim ay hala soktayim napsam ben
Sen postacı olsan kimsenin özeli gizlisi kalmazdı vallaAman onlar surekli sokak sokak gezmiyo arada ask mektubu ayiriyolar
Giz-Piraye ac oku en cok mektup yollayani ne yazmis cok merak ettim
Gecmis olsun canim olmamistir merak etmeYa kizlae sabah sabah basima neler geldi anneme kahvaltiya gidiyorum sokakta karsimdan buldof yavrusu kopek koşa koşa bana geliyor ben bi bagirdim kovalamaya calistim kacarken bi dusmemmi dizlerimin ve elimin ustune karnim degmedi ama butun moralim bozuldu insallah birsey olmamistir esimde yok yarin zaten dr a gidecektim ay hala soktayim napsam ben
Bide telekom firmasinda calissam whatsap yazismalriSen postacı olsan kimsenin özeli gizlisi kalmazdı valla
Bakıyorum da sahalara dönüş yapıyorsunTekine cok onceden randevu almistim ayrintiliya digeride bebegimde anormali cikinca gataya gittim orasi ben yapicam diyince esimde bosver yapsin icimiz rahat eder dedi bende sesimi cikarmadim
Cok iyi kalplisiniz var ya hepinizgeronimo_s bile satasmadanda duramiyom
inanin bnde hepinize dua ediyorum
Allah bide daha evlenip cocuk cocuga karisacaklara yardim etsin cok zor bu hamilelik isi
Ben se 2 sene öncesine kadar hiç izlemezdim çizgi film.şimdi hepsini biliyorum. 10 sene daha çizgi film izlerim artık.Demistim sana bunlar bilmezler diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?