Çok küçük değilse bırakabiliyorsun canım. Çünkü işe gidince dinlendiğini hissediyorsun özelikle 1.yaştan sonra. İlk 2 sene anne baksa iyi olur ama ben yapamamıştım. Tam 13 aylıktı işe başladım. Ama 3 gün çalışıyordum ben. Uzun süreli mesailer zor oluyor. Rabbim şimdiden yardımcınız olsun.Aslında eşim de ben de benim bakıp büyütmemi istiyoruz.
sonuçta annelerin de yaşı var kimseyi mecbur bırakmak istemiyoruz.
herkesin bir hayatı var sonuçta.
ama çalışmak maddi olarak işimize geliyor.
eğer duran bir bebek olursa inşallah annem ve kayınvalidem paslaşarak bakacak rica edeceğiz.
ama ben de nasıl bırakır işe giderim hiç bilemiyorum.
Güle güle saglikla kullasin kuzu insallah bende senin gibiyim sitelere bakip bakip cikiyorum henuz hicbir sey alamadim iyi yapmissin cok tatliymis amaKızlarr Sobe den kızçenin ilk kıyafetini aldım
Bende inanıyorum kayınvalidemim gazına geldim valla
Ohhh sağlıkla giysin minnoş çok yakışacak kesinKızlarr Sobe den kızçenin ilk kıyafetini aldım
Sağlıcakla giysin canımKızlarr Sobe den kızçenin ilk kıyafetini aldım
Güzel günlerde giysin inşallah..Kızlarr Sobe den kızçenin ilk kıyafetini aldım
Saglikla giysin insallah canim cok tatlilarrKızlarr Sobe den kızçenin ilk kıyafetini aldım
Ben ilk adımı attım vallaGüle güle saglikla kullasin kuzu insallah bende senin gibiyim sitelere bakip bakip cikiyorum henuz hicbir sey alamadim iyi yapmissin cok tatliymis ama
Aminn Canım benimGüzel günlerde giysin inşallah..
Bende fıtık başlangıcı vardı hamilelik ve normal Doğum ile iyice artmıştı. Tam antepte tedavi olacaktımki hamile kaldım. Az ayakta durayım inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum.Kizlar bende bel fitigi var ve en ufak biseyde belim agriyor aslnda bel agrilarim cok yoktu ama hamileliktne beri artti bide kilo aldim agirlastim ufacik biseyde belim baya agriyor bazen ayagmin ustune basamiyorum hic ama her zaman olmuyor bu duurmdayken doktor normal dogum edermii yoksa sezeryanmi der bana bende kararsiz kaliyorum sogum sekliyle ilgili ilk dogum korkuyorumda biraz
Evet ya bir tecrübeli anne bir liste yaparsaNeler aldin kiz tecrubeli ana buraya hi liste yapsana ben de liste yapmaya usendigimden bi turlu alisveris islerine baslayamadm ole kafama gore de alip alip doldurmak istemiyorm
Doğum sonrası inanılmaz üşüyorsun kan kaybından dolayı. Üşümekten dişlerim titriyordu. Ateşim de çıkmıştı. Muhakkak yanınızda kalın bişiler götürün Mart anneleri olacağız.Hastane odaları sıcak oluyor
Zaten üstüne sal veya sabahlık giyersin
Bence kalın bir şey almaya gerek Yok
Sonunda aldımmmOhhh sağlıkla giysin minnoş çok yakışacak kesin
Sağol amin kuZummSaglikla giysin insallah canim cok tatlilarr
Çantaya hırka koyarız benim Polar sabahlığım var o zaman koyayımDoğum sonrası inanılmaz üşüyorsun kan kaybından dolayı. Üşümekten dişlerim titriyordu. Ateşim de çıkmıştı. Muhakkak yanınızda kalın bişiler götürün Mart anneleri olacağız.
Kayınvalidem haftaya Cumartesi Eminönü gidelim diyorbiz de bu ay sonu inşallah dolabıyla beşiği alacağız.
bende yıkayıp yavaştan yerleştiririm o zaman.
sende bu ay sonu başlarsın zaten o gazla birkaç güne tamamlarsın her şeyi.
aralığa çok bırakma konuştuk senle yeni yıl zammı konusunu.
Verdiğin site isimlerini bizimle paylaş ben başladım alışverişe hazır gaza gelmişkenOhh herkes alışveriş yapmış.. Ben de birkaç sipariş verdim netten. Gelsin de paylaşayım sizinle.. hamile fotoğrafçısıyla görüştüm. İnşallah şubatta çekim yaptıracağım. Cibinlik takı yastığı ve kapı süsüne karar verdim. Yavaştan siparişlerini veriyorum. Kendime pijama ve kızıma ilk tulumunu aldım. Onlar 1-2 güne gelecek inşallah. Çok fazla bir şey almayacağım. İlkinden de 3-4 hastane çıkışı ve battaniye var zaten. Birkaç tulum almak istiyorum. Bir de çok hediye gelir. Şampuan ve bebeyağı bile var :) alışveriş yaparken gelecek hediyeleri de düşünün kızlar. Sonra dolaplar dolup taşmasın:)
Geçmiş olsun canım. Dinlenemiyorsun ya iyileşmekte zor oluyor. beslenmeni sağlam tut canım.Yazamayışımdan da anlamışsınızdır grip beni hala sallıyor fena şekilde.
direnmeye çalışıyorum inşallah yarın öbür gün geçmiş olur.
vallahi çok dikkat edin ilaç içemeyince çok zor hastalık atlatmak.
Bugün daha iyiydim, kusmadım. Geçici birşey gibi duruyor. Benim de kilo alımım fazla biraz. Doktorum kan sulandırıcı başlamak istedi. Ben de onun yerine randevudan çıkınca sağlıklı beslenmeye başladımYokmuş canım. Nasıl gidiyor hamilelik
Kızlarr Sobe den kızçenin ilk kıyafetini aldım
Güle güle giysin kuzun canım. Benimde kız kardeşim ziyaretime geldi 2 hafta önce. 8 aylık bebişi var. Baya bir kıyafet ve malzeme getirdi sağolsun. Büyük eşyalar için “black friday “ i bekliyoruz. Gerisini de yavaş yavaş almaya başlayacağız.Kızlar ben alışverişe açılmış durumdayım trendyoldan
Da bunları aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?