2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok küçük değilse bırakabiliyorsun canım. Çünkü işe gidince dinlendiğini hissediyorsun özelikle 1.yaştan sonra. İlk 2 sene anne baksa iyi olur ama ben yapamamıştım. Tam 13 aylıktı işe başladım. Ama 3 gün çalışıyordum ben. Uzun süreli mesailer zor oluyor. Rabbim şimdiden yardımcınız olsun.

Bende fıtık başlangıcı vardı hamilelik ve normal Doğum ile iyice artmıştı. Tam antepte tedavi olacaktımki hamile kaldım. Az ayakta durayım inanılmaz bel ağrısı yaşıyorum.

Hastane odaları sıcak oluyor
Zaten üstüne sal veya sabahlık giyersin
Bence kalın bir şey almaya gerek Yok
Doğum sonrası inanılmaz üşüyorsun kan kaybından dolayı. Üşümekten dişlerim titriyordu. Ateşim de çıkmıştı. Muhakkak yanınızda kalın bişiler götürün Mart anneleri olacağız.

Kayınvalidem haftaya Cumartesi Eminönü gidelim diyor
Eşimde gelin ben sizi götüreceğim yeri biliyorum dedi
Eşim o taraflarda çalışıyor
Bilemedim ki ne yapsam :)

Verdiğin site isimlerini bizimle paylaş ben başladım alışverişe hazır gaza gelmişken

Kızlar ben alışverişe açılmış durumdayım trendyoldan
Da bunları aldım

Eklentiler

• A04CD3EE-C354-4A9B-AEC2-494F02AE69D2.webp
    102,2 KB · Görüntüleme: 46
  • 12EC66B3-5879-4CB6-86EB-AC087BBBEA93.webp
    93,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 1DCD8B6E-023A-4B12-B55B-8178C5BE3AD8.webp
    94,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 3B75DD67-0551-4BD2-B450-398D8291D730.webp
    92,5 KB · Görüntüleme: 47
Geçmiş olsun canım. Dinlenemiyorsun ya iyileşmekte zor oluyor. beslenmeni sağlam tut canım.

Yokmuş canım. Nasıl gidiyor hamilelik
Bugün daha iyiydim, kusmadım. Geçici birşey gibi duruyor. Benim de kilo alımım fazla biraz. Doktorum kan sulandırıcı başlamak istedi. Ben de onun yerine randevudan çıkınca sağlıklı beslenmeye başladım1-2 haftadır elimde uyuşma başladı. Benim de kayınvalidem geldi bu hafta bizde kalacak. O yüzden biraz yoruluyorum. İnsan yalnızken kafasına göre yatıp kalkıyor. Evde biri varken zor oluyor. Daldan dala atladım ama bende durumlar bu canım

Kızlarr Sobe den kızçenin ilk kıyafetini aldım
Bende inanıyorum kayınvalidemim gazına geldim valla

Kızlar ben alışverişe açılmış durumdayım trendyoldan
Da bunları aldım
Güle güle giysin kuzun canım. Benimde kız kardeşim ziyaretime geldi 2 hafta önce. 8 aylık bebişi var. Baya bir kıyafet ve malzeme getirdi sağolsun. Büyük eşyalar için “black friday “ i bekliyoruz. Gerisini de yavaş yavaş almaya başlayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…