2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

vallahi tamamen bebişe bağlı çalışma durumum.
eğer uslu ve duran bir bebek olursa annem ve kayınvalidem bakacaklar.
ben işe dönmeyi istiyorum çünkü iki maaş bize büyük rahatlık olur.
ama dediğim gibi duruma göre bakacağım.
32.haftada zaten yasal izin başlıyor inşallah o zamana kadar da çalışabilirim.

Evet gönder ya özendir beni ne olur :)
Bakalım Asil beyin kıyafetlerine
Dolapı yapılmaya başlandı çocuk odasını yavaştan boşaltıp hazırlayacağız dolap gelince
O ara zaten kontrol zamanı gelir
Allah ın inziyle kontrolden sonra dolapın içini doldurmaya başlarım inşallah
Öyle çok hevesleniyorum ki

ailenle aynı şehirdeysen bakacak birileri varsa çalışman daha mantıklı bencede. bu devirde tek maaşla geçim çok zor

biz de bu ay sonu inşallah dolabıyla beşiği alacağız.
bende yıkayıp yavaştan yerleştiririm o zaman.
sende bu ay sonu başlarsın zaten o gazla birkaç güne tamamlarsın her şeyi.
aralığa çok bırakma konuştuk senle yeni yıl zammı konusunu.

ailenle aynı şehirdeysen bakacak birileri varsa çalışman daha mantıklı bencede. bu devirde tek maaşla geçim çok zor

geçiniriz Allah ın izniyle de.
bende çalışmaya devam edersem daha iyi standartlarda yaşarız.
sağlık olsun da her şey olur canım bakalım kısmet.

Bravo sana yaa.. ben de almayacağım derken giyim eşyaları neredeyse tamam oldu, arabasını aldık halbuki 3 günlük iş muhtemelen ama sabırsızlık ettik
Bende çok baskı altındayım kayınvalidem haftaya Cumartesi alışverişe gidelim dedi :))
Çok hevesliyim ama bilemedim yaa
Eşimde gidelim bir bakalım istersen diyor

Bende çok baskı altındayım kayınvalidem haftaya Cumartesi alışverişe gidelim dedi :))
Çok hevesliyim ama bilemedim yaa
Eşimde gidelim bir bakalım istersen diyor
İçinden nasıl geliyorsa nasıl huzurlu olacaksan öyle davran bakma ben alıyorum da aynı zamanda hep bir korku oluyor insanın içinde ama almakta çok keyifli insan dayanamıyor işte :)))

Kizlar selam
Il disindan kiz kardesim geldi haca guzeldi aldim onu cilginlar gibi alisverise
Neler aaldik neler
Ben pammik prensesime o da cocuklarina epwy bisey aldik.
Benim prensesin herseyi tamam gibi bi iki sey kaldi aklimda bide hijyenik urunleri banyo urunleri eksik.Ustumden buyuk bi yuk kalkti.Bu eksiklerde insanin ustunde baya yukmus

Çalışmak da guzel evde oturmak da ikisinin de guzel yanlari var. Ben kizimda 2.5 aylikken çalışmaya basladim. Ama cok rahatti 3 saat falan çalışıyordum. Ev is yerinin dibindeydi. Emecegi zaman getiriyorlardi. 11aya kadar bu sekilde calistim. Sonra 2 yas 4 ay bitene kadar evdeydim. Cok guzeldi gercekten o dönem. Bu sefer maalesef ücretsiz ihtimalim yok. Kayinvalidem bakacak. Arada annem gelir. O şekilde olacak. Ama o kokusunu duyunca sana bakışını görünce insanin işe gidesi gelmiyor. Çalışmak da su sekilde iyi geliyor. Bebek dışında yaşam. Bir seyler üretme hissi. Bunlar da guzel seyler.

Neler aldin kiz tecrubeli ana buraya hi liste yapsana ben de liste yapmaya usendigimden bi turlu alisveris islerine baslayamadm ole kafama gore de alip alip doldurmak istemiyorm

Aslında eşim de ben de benim bakıp büyütmemi istiyoruz.
sonuçta annelerin de yaşı var kimseyi mecbur bırakmak istemiyoruz.
herkesin bir hayatı var sonuçta.
ama çalışmak maddi olarak işimize geliyor.
eğer duran bir bebek olursa inşallah annem ve kayınvalidem paslaşarak bakacak rica edeceğiz.
ama ben de nasıl bırakır işe giderim hiç bilemiyorum.

ben küçük ajandaya liste yaptım aldıklarımın yanına tik atıyorum kızlar.
size de tavsiye ederim.

Ohh herkes alışveriş yapmış.. Ben de birkaç sipariş verdim netten. Gelsin de paylaşayım sizinle.. hamile fotoğrafçısıyla görüştüm. İnşallah şubatta çekim yaptıracağım. Cibinlik takı yastığı ve kapı süsüne karar verdim. Yavaştan siparişlerini veriyorum. Kendime pijama ve kızıma ilk tulumunu aldım. Onlar 1-2 güne gelecek inşallah. Çok fazla bir şey almayacağım. İlkinden de 3-4 hastane çıkışı ve battaniye var zaten. Birkaç tulum almak istiyorum. Bir de çok hediye gelir. Şampuan ve bebeyağı bile var :) alışveriş yaparken gelecek hediyeleri de düşünün kızlar. Sonra dolaplar dolup taşmasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…