İnşallah bende grip oldum bir ara evde yattığım halde zor atlattım. Benim üstlerim de rapor al diyor bana bende rapor mu alsam ne yapsam bilmiyorum ama ücretsiz izin kullanacağım bebekten sonra maaş da çok kesiliyor almakta istemiyorum. Sen çalışacak mısın bebişten sonra
Az önce aynısını söyledim eşimeİkimizde insan taşıyoruz olur bu kadar da napalım
Evet gönder ya özendir beni ne olur :)benim de kontrolüm 21 kasım da.
bundan sonra Allah ın izniyle bir şey olmaz kuzum.
içini ferah tut.
hem iyi düşünelim iyiyi çağıralım değil mi ama?
ben eve gideyim sana Asil'in kıyafet çekmecesini çekip atayım almaya başlarsın sende :)
ailenle aynı şehirdeysen bakacak birileri varsa çalışman daha mantıklı bencede. bu devirde tek maaşla geçim çok zorvallahi tamamen bebişe bağlı çalışma durumum.
eğer uslu ve duran bir bebek olursa annem ve kayınvalidem bakacaklar.
ben işe dönmeyi istiyorum çünkü iki maaş bize büyük rahatlık olur.
ama dediğim gibi duruma göre bakacağım.
32.haftada zaten yasal izin başlıyor inşallah o zamana kadar da çalışabilirim.
aynen öyle canım kolay mı insan var içimizde insaaaaaaanAz önce aynısını söyledim eşime
Markete gittik baya poşet çıktı tabi hepsini eşim taşıyor dedim ki hiç bakma bende karnımda Bebek taşıyorum 7/24
Cnm Ben sali oldum hala agriyor hareket ettirirkenKızlar Perşembe günü aşı oldum. Kolum çok ağrıyor. Diğerlerinde ağrımamıştı. Kaç gün sürer bu?
Evet gönder ya özendir beni ne olur :)
Bakalım Asil beyin kıyafetlerine
Dolapı yapılmaya başlandı çocuk odasını yavaştan boşaltıp hazırlayacağız dolap gelince
O ara zaten kontrol zamanı gelir
Allah ın inziyle kontrolden sonra dolapın içini doldurmaya başlarım inşallah
Öyle çok hevesleniyorum ki
ailenle aynı şehirdeysen bakacak birileri varsa çalışman daha mantıklı bencede. bu devirde tek maaşla geçim çok zor
Bende çok baskı altındayım kayınvalidem haftaya Cumartesi alışverişe gidelim dedi :))Bravo sana yaa.. ben de almayacağım derken giyim eşyaları neredeyse tamam oldu, arabasını aldıkhalbuki 3 günlük iş muhtemelen ama sabırsızlık ettik
İçinden nasıl geliyorsa nasıl huzurlu olacaksan öyle davran bakma ben alıyorum da aynı zamanda hep bir korku oluyor insanın içinde ama almakta çok keyifli insan dayanamıyor işte :)))Bende çok baskı altındayım kayınvalidem haftaya Cumartesi alışverişe gidelim dedi :))
Çok hevesliyim ama bilemedim yaa
Eşimde gidelim bir bakalım istersen diyor
Yaaa bayildim hepsine hele pembe kürk yok mu saglikla giysin hepsini insallahAmerikadan kayınvalidem geldi cicileri hoşgeldiii
Çalışmak da guzel evde oturmak da ikisinin de guzel yanlari var. Ben kizimda 2.5 aylikken çalışmaya basladim. Ama cok rahatti 3 saat falan çalışıyordum. Ev is yerinin dibindeydi. Emecegi zaman getiriyorlardi. 11aya kadar bu sekilde calistim. Sonra 2 yas 4 ay bitene kadar evdeydim. Cok guzeldi gercekten o dönem. Bu sefer maalesef ücretsiz ihtimalim yok. Kayinvalidem bakacak. Arada annem gelir. O şekilde olacak. Ama o kokusunu duyunca sana bakışını görünce insanin işe gidesi gelmiyor. Çalışmak da su sekilde iyi geliyor. Bebek dışında yaşam. Bir seyler üretme hissi. Bunlar da guzel seyler.vallahi tamamen bebişe bağlı çalışma durumum.
eğer uslu ve duran bir bebek olursa annem ve kayınvalidem bakacaklar.
ben işe dönmeyi istiyorum çünkü iki maaş bize büyük rahatlık olur.
ama dediğim gibi duruma göre bakacağım.
32.haftada zaten yasal izin başlıyor inşallah o zamana kadar da çalışabilirim.
aynen öyle canım hayırlısıyla bi doğsunlar dageçiniriz Allah ın izniyle de.
bende çalışmaya devam edersem daha iyi standartlarda yaşarız.
sağlık olsun da her şey olur canım bakalım kısmet.
Neler aldin kiz tecrubeli ana buraya hi liste yapsana ben de liste yapmaya usendigimden bi turlu alisveris islerine baslayamadm ole kafama gore de alip alip doldurmak istemiyormKizlar selam
Il disindan kiz kardesim geldi haca guzeldi aldim onu cilginlar gibi alisverise
Neler aaldik neler
Ben pammik prensesime o da cocuklarina epwy bisey aldik.
Benim prensesin herseyi tamam gibi bi iki sey kaldi aklimda bide hijyenik urunleri banyo urunleri eksik.Ustumden buyuk bi yuk kalkti.Bu eksiklerde insanin ustunde baya yukmus
Çalışmak da guzel evde oturmak da ikisinin de guzel yanlari var. Ben kizimda 2.5 aylikken çalışmaya basladim. Ama cok rahatti 3 saat falan çalışıyordum. Ev is yerinin dibindeydi. Emecegi zaman getiriyorlardi. 11aya kadar bu sekilde calistim. Sonra 2 yas 4 ay bitene kadar evdeydim. Cok guzeldi gercekten o dönem. Bu sefer maalesef ücretsiz ihtimalim yok. Kayinvalidem bakacak. Arada annem gelir. O şekilde olacak. Ama o kokusunu duyunca sana bakışını görünce insanin işe gidesi gelmiyor. Çalışmak da su sekilde iyi geliyor. Bebek dışında yaşam. Bir seyler üretme hissi. Bunlar da guzel seyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?