Bendim canım ailenizin indirim habercisi :) güle güle kullansın çok güzel,Eki Görüntüle 2202618 kızlar kimdi indirim olduğunu söyleyen Allah razı olsun.. bunu aldım hemen inş pişman olmam 56 cm mis..bizim kız uzun olacak dedi doktor ..1 ay da giyse kâfi bana ..beğendiniz mi...100 tl den 50 ye düşmüş.. 8 parca
Tamam canm sagolbugday ruseymi 25 ml ydi, diğerleri 50 ml, hepsini aktardan aldım.
ya cnaım yeni doğum yapan bir arkadaşımda bana bu kruvaze içliklerden alma hiç kullanamadım toplanıyor dedi, çıtçıtlı zıbın önerdi oda :) hatta çok hevesliysen benim kullanmadıkalrımı vereyim dedi günahını vermez normalde öyle diyince,gerçekten lazım olmadığına inandımHe işte ben bunda aradım göremedim
İçlik diye bakacağım bunlardan bol mu alalım Peki
Bunları giydirip üstüne öyle kıyafet giydireceğiz dimi
Aldığın eczaneye git kuZum mutlaka sana özelden yazığımı yapZeytinyagi da kullaniyorum ama cildimi o kadar kurutmus ki kendine gelemedi cildim moralim cok bozuldu okdr aldim kremi
ya cnaım yeni doğum yapan bir arkadaşımda bana bu kruvaze içliklerden alma hiç kullanamadım toplanıyor dedi, çıtçıtlı zıbın önerdi oda :) hatta çok hevesliysen benim kullanmadıkalrımı vereyim dedi günahını vermez normalde öyle diyince,gerçekten lazım olmadığına inandım
Bence ara ara yaşanması normal geliyor çünkü yavaş yavaş daha çok büyüyor Bebek ve rahimde genişleyipkızlar birde hafta sonu vajinamda tuhaf bir ağrı hissettim kasılmamı oluyor bu, hani çok yol yürürsün bacak kasların ağrır ya kıpırdayamazsın onun benzeri ağrıyı vajinamda hissediyorum.varmı bunu yaşayan
sen der demez baktım zalımlar herşeyi bitirmiş :)Kızlar melisbebe diye bir sayfa var orda herşey %50 indirim girmiş geç öğrendim nerdeyse herşey bitmiş bende 11 parça ürün sipariş ettim 120 tl tuttu bakalım nasıllar gelince görücem bakalım. Birde kasım 11 de trendyol ve n11 çok iyi indirimler olucak onları bekliyorum
demekki herkesin bebekle ilgili deneyimi farklı, biz 2 tane alalım kullanırsak aldırırz yine eşlere.Sahsen ben ilk ay kesin kullandim diye hatirliyorum, devamini hatirlamiyorum ama. Bebis minik ve kis ayi olunca, ben de zaten kat kat kalin giydirmeyi sevmiyorum, o yuzden giydiriyordum icine bunlari. Gobegi de dusmedigi icin ilk hafta cok kullanisli oluyor, yumusacik incecik.
son aylar napıcaz biz, yatakta eşime döndürtüyorum kendimiBence ara ara yaşanması normal geliyor çünkü yavaş yavaş daha çok büyüyor Bebek ve rahimde genişleyip
Vajinaya baskı yapıyor
Bende sepete atabildiklerimi attım zaten çoğunu alamadan sepetten çıktı ne hemde en beğendiklerimsen der demez baktım zalımlar herşeyi bitirmiş :)
Bende çok kullanıyorum adamı çok sen yan dön ben senden destek alayımson aylar napıcaz biz, yatakta eşime döndürtüyorum kendimi
benimki dün annenmi gelip kalsa biraz dedi bile :)Bende çok kullanıyorum adamı çok sen yan dön ben senden destek alayım
Adamı resmen Kumanlı yaptım oynuyorum
Onlara da yazık
Acaba 7 Aydan sonra be yapacağız
benimki dün annenmi gelip kalsa biraz dedi bile :)
Merhaba,
Aynı sorunu bende yaşıyorum onun net bi çözümü yok az az yemek ye yaglı ve kızartma türünden uzak dur.Ara ögünlerde mutalak ceviz badem fındık kayısı yersen faydasını göreceksın yanma azalıyor
o değil hatta siz rahat edersiniz bende yukarda annemlerde yatarım diyor :) dedim anneminde kendi düzeni var bozamaz abimin çocukları okula gidiyor yengem küçük bebeği bırakıyor filan,bana sen bakıcan
Hemen trip atsaydın ne oldu benle 2 ilgilenmek zor mu geldi ne oluyor ben senin çoçuğunu taşıyorum
Filan filan deseydin sonra arkasındaki
Adam delirseydi
Canim ben ilk hamileligimde kullandim sorun yasamadim.Kizimda bepantol kullandim yine sorun yasamadim bunda yine bepantol kullaniyorum ama dedigin gibi benimde cildim dokulmeye basladi biraktim.Daha once sorun yasamadigim krem simdi dokuntu yapti.Tamamen yani senin cildinle alakali.Bence baska krem deneEvet canm o krem.. cildimi asiri kuruttu ben anlamadm neden boyle oldu acaba bana mi iyi gelmedi ki
Aslında benim de tercihim Ncr kalp doktorum orada. Erkek doktor istiyorum ben :/ defa life a Arif Deniz diye bir doktor geçmiş medical parktan duydun mu hiç adını. Bi an önce randevu alıp gitmek istiyorum. Öksürmekten doğuracam neredeyseHastane olarak
Ben kesinlikle Ncr yi öneririm
Yeni bir hastane olduğu için daha ilgili, donanımlı ve temiz
Ama o hastanede erkek kadın Doğum uzmanı yok
2 tane kadın doğum uzmanı var ikiside bayan
Dilara Basat ve Yurdanur Açılmış
Yurdanur Açıkmış aile doktorumuz diyebilirim
Çok tercih edilen bir doktor
Medical parkı bilmiyorum pek
Çünkü sadece Ncr ye gidiyorum ben Antep’te
Evet bunun ustunede kiyafet giydircen.Kullanimina bagli.Ben yeni dogdugunda 3-4 aylik olana kadar hergun tum kiyafetlerini degistiriyorum.Cunku annem ust degistirince banyo yapmis gibi olur bebek der.He işte ben bunda aradım göremedim
İçlik diye bakacağım bunlardan bol mu alalım Peki
Bunları giydirip üstüne öyle kıyafet giydireceğiz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?