2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bendim canım ailenizin indirim habercisi :) güle güle kullansın çok güzel,
inan bana tekli bir şapkaya 9 tl demişlerdi havuzlu handa :) öyle düşününce epey uygun hemde tam takım

He işte ben bunda aradım göremedim
İçlik diye bakacağım bunlardan bol mu alalım Peki
Bunları giydirip üstüne öyle kıyafet giydireceğiz dimi
ya cnaım yeni doğum yapan bir arkadaşımda bana bu kruvaze içliklerden alma hiç kullanamadım toplanıyor dedi, çıtçıtlı zıbın önerdi oda :) hatta çok hevesliysen benim kullanmadıkalrımı vereyim dedi günahını vermez normalde öyle diyince,gerçekten lazım olmadığına inandım

Kızlar melisbebe diye bir sayfa var orda herşey %50 indirim girmiş geç öğrendim nerdeyse herşey bitmiş bende 11 parça ürün sipariş ettim 120 tl tuttu bakalım nasıllar gelince görücem bakalım. Birde kasım 11 de trendyol ve n11 çok iyi indirimler olucak onları bekliyorum

kızlar birde hafta sonu vajinamda tuhaf bir ağrı hissettim kasılmamı oluyor bu, hani çok yol yürürsün bacak kasların ağrır ya kıpırdayamazsın onun benzeri ağrıyı vajinamda hissediyorum.varmı bunu yaşayan

Sahsen ben ilk ay kesin kullandim diye hatirliyorum, devamini hatirlamiyorum ama. Bebis minik ve kis ayi olunca, ben de zaten kat kat kalin giydirmeyi sevmiyorum, o yuzden giydiriyordum icine bunlari. Gobegi de dusmedigi icin ilk hafta cok kullanisli oluyor, yumusacik incecik.

Bence ara ara yaşanması normal geliyor çünkü yavaş yavaş daha çok büyüyor Bebek ve rahimde genişleyip
Vajinaya baskı yapıyor

sen der demez baktım zalımlar herşeyi bitirmiş :)

demekki herkesin bebekle ilgili deneyimi farklı, biz 2 tane alalım kullanırsak aldırırz yine eşlere.

Hemen trip atsaydın ne oldu benle 2 ilgilenmek zor mu geldi ne oluyor ben senin çoçuğunu taşıyorum
Filan filan deseydin sonra arkasındaki
Adam delirseydi
o değil hatta siz rahat edersiniz bende yukarda annemlerde yatarım diyor :) dedim anneminde kendi düzeni var bozamaz abimin çocukları okula gidiyor yengem küçük bebeği bırakıyor filan,bana sen bakıcandoğumda belki gelir birkaç güncük diyorum

Evet canm o krem.. cildimi asiri kuruttu ben anlamadm neden boyle oldu acaba bana mi iyi gelmedi ki
Canim ben ilk hamileligimde kullandim sorun yasamadim.Kizimda bepantol kullandim yine sorun yasamadim bunda yine bepantol kullaniyorum ama dedigin gibi benimde cildim dokulmeye basladi biraktim.Daha once sorun yasamadigim krem simdi dokuntu yapti.Tamamen yani senin cildinle alakali.Bence baska krem dene

Aslında benim de tercihim Ncr kalp doktorum orada. Erkek doktor istiyorum ben :/ defa life a Arif Deniz diye bir doktor geçmiş medical parktan duydun mu hiç adını. Bi an önce randevu alıp gitmek istiyorum. Öksürmekten doğuracam neredeyse

He işte ben bunda aradım göremedim
İçlik diye bakacağım bunlardan bol mu alalım Peki
Bunları giydirip üstüne öyle kıyafet giydireceğiz dimi
Evet bunun ustunede kiyafet giydircen.Kullanimina bagli.Ben yeni dogdugunda 3-4 aylik olana kadar hergun tum kiyafetlerini degistiriyorum.Cunku annem ust degistirince banyo yapmis gibi olur bebek der.
Az alir surekli yikar utulerim diyebilirsin.Cok alir aman ikide birde yikamam toplu yikarim diyebilirsin sana bagli yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…