2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahaha çok güldüm..günahını vermez lafına :))))

Bende ümraniye eğitim araştırma hastanesi perinatologa randevu aldım.. ayrıntılı için.. Inşallah biz yapmiyoruz yada su tarihte falan g3l demez 22 haftanın içinde olacam vakit az...yabasiri korkuyorum yapmazlar diye..dua edin sorunsuz yapsınlar kizceler...Inşallah Allah hepimizin gönlüne gire verir...bunu cok içten istiyorum ..tanıdığım tanımadığım her birimizin gönlüne gore inşallah

Sevda'ydi. Bekliyoruz bakalim guzel haberlerini.
ay kızlar ne ayrıntılıydı maşallah 8,5 da hastaneye girdim 12 de çıktım bizim oğlan pek bi inatçı çıktı uygun pozisyonu vermedi dr. a adam bakıyor yüzünü dönmesi lazım git meyvesuyu iç yürü gel diyor gidiyoz sonra 1 saat geçiyor içeriye tekrar alması aşırı yoğundu dr. sonra yine dönmedi yine git 2 çikolata bi meyvesuyu içtim beyefendi kıpır kıpır ama bize totosunu dönüyor zar zor biraz döndü de gözlerinede bakabildi çok şükür hiç bir problem yok acaip rahatladım. dünkü düşmeyide ona da söyledim birşey olmaz dedi şükürler olsun..

veee bu haftasonu oğluşumun odasını boyama hazırlıklarına başlıyoruzz Allahım isteyen herkese nasip etsin negüzel duygular bunlar onu orda öyle kıpır kıpır görünce bi an önce kucağıma alıp sevmek istiyorum.

Hadi gozun aydin cok sevindim sorunsuz gecirmissin masaallah

Fazla almak en güzeli bence :))
Zaten bebiş gelince ütü masası 24 saat mesai yapacak gibi tabi yanında çamaşır makineside

Maşallah canım çok şükür sevindim herşeyin iyi olmasına

Fazla almak en güzeli bence :))
Zaten bebiş gelince ütü masası 24 saat mesai yapacak gibi tabi yanında çamaşır makineside

Minik minik cok zevkli oluyor ki utulemesi, bir sure sonra yoruyor tabi ama. Bu sefer kurutme makinam oldugu icin utum azalavak, gunluk kiyafetleri utulemeye gerek kalmicak o zaman, kirisan gezmelikleri utulerim sadece.

Catlamayla alakali degildr demi canm yaa cok korktum catliyo mym diye

Ben de sevmemiştim onları kullanmayı, sadece göbek düşene kadar iyi oluyor bence de.

Kolay gelsin canim cok cok mutlu oluyolar bende her sene elimden geldigince kutluyorym evi susluyorum ogluş en son goruyo surpriz olsun diye dogumgununu kutluyorum kizcenin nice saglikli guzel yaslari olsun insallah

Canim gozunaydin cok sevindim darisi benim gibi bekleyenlerin basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…