ahaha çok güldüm..günahını vermez lafına :))))ya cnaım yeni doğum yapan bir arkadaşımda bana bu kruvaze içliklerden alma hiç kullanamadım toplanıyor dedi, çıtçıtlı zıbın önerdi oda :) hatta çok hevesliysen benim kullanmadıkalrımı vereyim dedi günahını vermez normalde öyle diyince,gerçekten lazım olmadığına inandım
Sabah saat 9 da birinin ayrintilisi vardi hatirlayamadim kimdi
Kusura bakmasin unuttum kimdi
Ins iyi gecmistir hala yazan olmadi ayrintilidan ciktim diye
ay kızlar ne ayrıntılıydı maşallah 8,5 da hastaneye girdim 12 de çıktım bizim oğlan pek bi inatçı çıktı uygun pozisyonu vermedi dr. a adam bakıyor yüzünü dönmesi lazım git meyvesuyu iç yürü gel diyor gidiyoz sonra 1 saat geçiyor içeriye tekrar alması aşırı yoğundu dr. sonra yine dönmedi yine git 2 çikolata bi meyvesuyu içtim beyefendi kıpır kıpır ama bize totosunu dönüyor zar zor biraz döndü de gözlerinede bakabildi çok şükür hiç bir problem yok acaip rahatladım. dünkü düşmeyide ona da söyledim birşey olmaz dedi şükürler olsun..Sevda'ydi. Bekliyoruz bakalim guzel haberlerini.
ay kızlar ne ayrıntılıydı maşallah 8,5 da hastaneye girdim 12 de çıktım bizim oğlan pek bi inatçı çıktı uygun pozisyonu vermedi dr. a adam bakıyor yüzünü dönmesi lazım git meyvesuyu iç yürü gel diyor gidiyoz sonra 1 saat geçiyor içeriye tekrar alması aşırı yoğundu dr. sonra yine dönmedi yine git 2 çikolata bi meyvesuyu içtim beyefendi kıpır kıpır ama bize totosunu dönüyor zar zor biraz döndü de gözlerinede bakabildi çok şükür hiç bir problem yok acaip rahatladım. dünkü düşmeyide ona da söyledim birşey olmaz dedi şükürler olsun..
Fazla almak en güzeli bence :))Evet bunun ustunede kiyafet giydircen.Kullanimina bagli.Ben yeni dogdugunda 3-4 aylik olana kadar hergun tum kiyafetlerini degistiriyorum.Cunku annem ust degistirince banyo yapmis gibi olur bebek der.
Az alir surekli yikar utulerim diyebilirsin.Cok alir aman ikide birde yikamam toplu yikarim diyebilirsin sana bagli yani.
Maşallah canım çok şükür sevindim herşeyin iyi olmasınaay kızlar ne ayrıntılıydı maşallah 8,5 da hastaneye girdim 12 de çıktım bizim oğlan pek bi inatçı çıktı uygun pozisyonu vermedi dr. a adam bakıyor yüzünü dönmesi lazım git meyvesuyu iç yürü gel diyor gidiyoz sonra 1 saat geçiyor içeriye tekrar alması aşırı yoğundu dr. sonra yine dönmedi yine git 2 çikolata bi meyvesuyu içtim beyefendi kıpır kıpır ama bize totosunu dönüyor zar zor biraz döndü de gözlerinede bakabildi çok şükür hiç bir problem yok acaip rahatladım. dünkü düşmeyide ona da söyledim birşey olmaz dedi şükürler olsun..
Hadi insSevda'ydi. Bekliyoruz bakalim guzel haberlerini.
Yazmış kuZum sevda herşey güzelmiş maşalllahHadi ins
Alirsin sen sana ne var pirlantaci garisi :))Fazla almak en güzeli bence :))
Zaten bebiş gelince ütü masası 24 saat mesai yapacak gibi tabi yanında çamaşır makineside
Kayınvalidem yapacam alışverişini o yüzden herşeyi rahat rahat alırım inşallahAlirsin sen sana ne var pirlantaci garisi :))
Fazla almak en güzeli bence :))
Zaten bebiş gelince ütü masası 24 saat mesai yapacak gibi tabi yanında çamaşır makineside
Catlamayla alakali degildr demi canm yaa cok korktum catliyo mym diyeCanim ben ilk hamileligimde kullandim sorun yasamadim.Kizimda bepantol kullandim yine sorun yasamadim bunda yine bepantol kullaniyorum ama dedigin gibi benimde cildim dokulmeye basladi biraktim.Daha once sorun yasamadigim krem simdi dokuntu yapti.Tamamen yani senin cildinle alakali.Bence baska krem dene
ya cnaım yeni doğum yapan bir arkadaşımda bana bu kruvaze içliklerden alma hiç kullanamadım toplanıyor dedi, çıtçıtlı zıbın önerdi oda :) hatta çok hevesliysen benim kullanmadıkalrımı vereyim dedi günahını vermez normalde öyle diyince,gerçekten lazım olmadığına inandım
Ben de sevmemiştim onları kullanmayı, sadece göbek düşene kadar iyi oluyor bence de.Sahsen ben ilk ay kesin kullandim diye hatirliyorum, devamini hatirlamiyorum ama. Bebis minik ve kis ayi olunca, ben de zaten kat kat kalin giydirmeyi sevmiyorum, o yuzden giydiriyordum icine bunlari. Gobegi de dusmedigi icin ilk hafta cok kullanisli oluyor, yumusacik incecik.
Kolay gelsin canim cok cok mutlu oluyolar bende her sene elimden geldigince kutluyorym evi susluyorum ogluş en son goruyo surpriz olsun diye dogumgununu kutluyorum kizcenin nice saglikli guzel yaslari olsun insallahKızçem yarın 5 yaşını bitiriyor. Photoshopta pony (rainbow dash) konseptli dogumgunu hazirliklari yaptim çıktı aldim. Bu sefer cok aceleye geldi ama guzel oldu. Pastasini ve seker kaplamali kurabiyelerini yapacağız kizimla aksam. Hafta sonu bi daha dogumgunu
Canim gozunaydin cok sevindim darisi benim gibi bekleyenlerin basinaay kızlar ne ayrıntılıydı maşallah 8,5 da hastaneye girdim 12 de çıktım bizim oğlan pek bi inatçı çıktı uygun pozisyonu vermedi dr. a adam bakıyor yüzünü dönmesi lazım git meyvesuyu iç yürü gel diyor gidiyoz sonra 1 saat geçiyor içeriye tekrar alması aşırı yoğundu dr. sonra yine dönmedi yine git 2 çikolata bi meyvesuyu içtim beyefendi kıpır kıpır ama bize totosunu dönüyor zar zor biraz döndü de gözlerinede bakabildi çok şükür hiç bir problem yok acaip rahatladım. dünkü düşmeyide ona da söyledim birşey olmaz dedi şükürler olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?