- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Hmmm iyi taktik verdin dunur ben benim prensese soyleyim o oyle yapsin kayinvalidesine
Degil canim cilt kuruluguyla alakali.Pul pul dokuluyor toz gibi catlak farkli oluyor catlakta dokuntu olmuyorCatlamayla alakali degildr demi canm yaa cok korktum catliyo mym diye
Ben çok istedim kurutma makinesi benim evim küçük banyom çok küçükMinik minik cok zevkli oluyor ki utulemesi, bir sure sonra yoruyor tabi ama. Bu sefer kurutme makinam oldugu icin utum azalavak, gunluk kiyafetleri utulemeye gerek kalmicak o zaman, kirisan gezmelikleri utulerim sadece.
Kime anlattysam benmki de catlamadan once oyle pul pul dokuldu catliyosn fln dedi cok korktm az kaldi yag kuvetine gircm okdr korktm yani icimi rahatlattn canm bnm sagolDegil canim cilt kuruluguyla alakali.Pul pul dokuluyor toz gibi catlak farkli oluyor catlakta dokuntu olmuyor
Kolay gelsin canim cok cok mutlu oluyolar bende her sene elimden geldigince kutluyorym evi susluyorum ogluş en son goruyo surpriz olsun diye dogumgununu kutluyorum kizcenin nice saglikli guzel yaslari olsun insallah
ay kızlar ne ayrıntılıydı maşallah 8,5 da hastaneye girdim 12 de çıktım bizim oğlan pek bi inatçı çıktı uygun pozisyonu vermedi dr. a adam bakıyor yüzünü dönmesi lazım git meyvesuyu iç yürü gel diyor gidiyoz sonra 1 saat geçiyor içeriye tekrar alması aşırı yoğundu dr. sonra yine dönmedi yine git 2 çikolata bi meyvesuyu içtim beyefendi kıpır kıpır ama bize totosunu dönüyor zar zor biraz döndü de gözlerinede bakabildi çok şükür hiç bir problem yok acaip rahatladım. dünkü düşmeyide ona da söyledim birşey olmaz dedi şükürler olsun..[/QUOTE
gözün aydın canım. İnşallah sağlıkla doğsun.
ÇATLICAK OLSAK BİLE O SON HAFTALARDA OLMUO MU CANIM YA DAHA ÇOK ERKEN ONUN İÇİNKime anlattysam benmki de catlamadan once oyle pul pul dokuldu catliyosn fln dedi cok korktm az kaldi yag kuvetine gircm okdr korktm yani icimi rahatlattn canm bnm sagol
3.5 kilo aldım simdilikOy oy maşalllah
Benimki baya Önde gidiyor hiç karnım mı dar anlamadım
Kaç kilo aldın sen toplam
Iste bana da o yuzden cok mantiksiz geldi yani en azindan bi 10 12 haftam var nerden baksanÇATLICAK OLSAK BİLE O SON HAFTALARDA OLMUO MU CANIM YA DAHA ÇOK ERKEN ONUN İÇİN
Size neden vermedilerbende detaylıyı cenk gezerde yaptırdım memnun da kaldım çok uzun inceledi döndü döndü baktı ama bi renli foto cd bişey vermedi ona üzüldüm
Oy maşalllah bizede resimlerine atarsın artıkKızçem yarın 5 yaşını bitiriyor. Photoshopta pony (rainbow dash) konseptli dogumgunu hazirliklari yaptim çıktı aldim. Bu sefer cok aceleye geldi ama guzel oldu. Pastasini ve seker kaplamali kurabiyelerini yapacağız kizimla aksam. Hafta sonu bi daha dogumgunu
Bende 2 kilo 200 gram ama göbek maşalllah3.5 kilo aldım simdilik
Teşekkürler
Teşekkürler... Atarım buraya fotoları yarınOy maşalllah bizede resimlerine atarsın artık
Şimdiden musmutlu yıllara
CD VERMEDİ BOL MİKTARDA CIKTI RAPOR VERDİ ÇEKTİĞİ HERŞEYİ VERDİ. ORGANLARI GÖZÜ BURNU AĞZI O ŞEKİLDE ELİMDE BÜTÜN OLARAK BİR YÜZ YOK.Size neden vermediler
Ayrıntılı için bilgi almak için aradım bugün
Muayenesinin 45dk -1saat sürdüğünü
Cd ve çıktı verdiklerini söylediler
benimde an itibariyle mide yanmam başladı
kiloda 6 kilo oldu
Doğuma kadar 16 olur herhaldebenimde an itibariyle mide yanmam başladı
kiloda 6 kilo oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?