2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Minik minik cok zevkli oluyor ki utulemesi, bir sure sonra yoruyor tabi ama. Bu sefer kurutme makinam oldugu icin utum azalavak, gunluk kiyafetleri utulemeye gerek kalmicak o zaman, kirisan gezmelikleri utulerim sadece.
Ben çok istedim kurutma makinesi benim evim küçük banyom çok küçük
Çamaşır makinem bile mutfakta balkonum da Yok evde
O yüzden alamadık

Degil canim cilt kuruluguyla alakali.Pul pul dokuluyor toz gibi catlak farkli oluyor catlakta dokuntu olmuyor
Kime anlattysam benmki de catlamadan once oyle pul pul dokuldu catliyosn fln dedi cok korktm az kaldi yag kuvetine gircm okdr korktm yani icimi rahatlattn canm bnm sagol

Kolay gelsin canim cok cok mutlu oluyolar bende her sene elimden geldigince kutluyorym evi susluyorum ogluş en son goruyo surpriz olsun diye dogumgununu kutluyorum kizcenin nice saglikli guzel yaslari olsun insallah

Evet çok mutlu oluyorlar. Bu sabah gözünü açtı, ilk cümlesi anne yarın doğum günüm demiiii?

Bu arada aklıma gelmişken yazayım, gebelik fotosu çektirmeyi planlayan arkadaşlar, 34. haftadan önce öneriliyormuş, yüz ödemli oluyor ya, fotolar çirkin çıkıyormuş 34 sonrası çekim olursa.

bende detaylıyı cenk gezerde yaptırdım memnun da kaldım çok uzun inceledi döndü döndü baktı ama bi renli foto cd bişey vermedi ona üzüldüm
Size neden vermediler
Ayrıntılı için bilgi almak için aradım bugün
Muayenesinin 45dk -1saat sürdüğünü
Cd ve çıktı verdiklerini söylediler

Oy maşalllah bizede resimlerine atarsın artık
Şimdiden musmutlu yıllara

benimde an itibariyle mide yanmam başladı
kiloda 6 kilo oldu

Mide yanması için doktora gidin bence ben bu sabah sağlık ocağına gittim reflü den kaynaklı dedi dün bir tablet almıştım dedim ben danışmadan bunu kullandım dayanamadım

Kullan sıkıntı yok dedi
Akşamları yatmadan 1 2 saat önceden yemeyi kes ılık şeyler için baharat yağlı herşeyi kes dedi bence kalk sağlık ocağına git benim geçmedi kaç gunlerdir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…