- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Ben Onuda istedim aldığımız yerdeki adam hiç tavsiye etmiyorum dediCanim benim yikama kurutma tek makina.
Ben resim atınca doğru söyle ne diyorsun arkamdanKimse hamile oldugumu anlamiyo zaten arkadaslarim sen bebisi evde mi buyutuyosun diyolarama bana kalirsa baya cikti gobusum
vay bee kasap biliyomuymuş böyle şeyleri. bende duydum cnm çok fazla A vitaminimi ne bulunduğu için ciğer yasak kurbanımızın ciğerini bile yiyemedim ben oysaki ne severim şöyle ciğer şiş lavaş arasında offKızlar akşam en sevdiğim misafir olan babam ve abim gelecek yemeye
Kasabı aradım taze dana ciğeri sordum Arnavut ciğeri yapacaktım
Kasap dedi ki hamilelik ciğer tüketilmiyor
Ben şok oldum
Aynen Doğumda gider yaptırırdın işteBenim aldikalrimda daha gelmedi...bu arada teteniz olmamıştm hemşireyi aradım.. Bende sizi arayacakt8m gelin diye dedi..bi ac gel kan testi de isteyelim dedi...zahmet olmuş aşı için doğumdan sonrayı bekleseydi keşke.. 21 haftalık oldum ilk dozu yeni olacam
Bayadır Canım istiyordu ama olsun artıkvay bee kasap biliyomuymuş böyle şeyleri. bende duydum cnm çok fazla A vitaminimi ne bulunduğu için ciğer yasak kurbanımızın ciğerini bile yiyemedim ben oysaki ne severim şöyle ciğer şiş lavaş arasında off
aynen yaa buraya hatay sofrası açılmış mezelerin içinde ne sağlıklı ne sağlıksız ne koyuyorlar emin olmadığıma gidemiyom doğumdan sonra ilk iş oraya gidip bütün menüyü yemekBayadır Canım istiyordu ama olsun artık
Hayırlısı ile Doğumda yerim
Herşeyde A vitamini varmışvay bee kasap biliyomuymuş böyle şeyleri. bende duydum cnm çok fazla A vitaminimi ne bulunduğu için ciğer yasak kurbanımızın ciğerini bile yiyemedim ben oysaki ne severim şöyle ciğer şiş lavaş arasında off
Kuzum ciksin zaten bence hevesleniyorumBen resim atınca doğru söyle ne diyorsun arkamdan
Kendine baya göbeğim çıktı diyen bana ne diyor acaba söyle çabuk
ciğerde çok varmış cnm bide derin deniz balıklarındaydı galibaHerşeyde A vitamini varmış
Ne yiyeceğiz o zaman
Bende mutluyum devamlı karnımı seviyorumKuzum ciksin zaten bence hevesleniyorum
Ben Allah bilir 2.dozu je zaman olur7m..ay iğneden tırsıyorum artık.. Allah yardım etsn..bi de 2 yaşında oğlum var teyzesi ..siz hamileliğin keyfini çıkarın..gelip karnımı öpüyor bazen vuruyor...şimdi parka gideceğiz..söyle uzanıp bi dinlenemedimAynen Doğumda gider yaptırırdın işte
Bende 25 . Haftada inşallah ikinciyi olacağım
Yalan değil şurda ne kaldı 7. Aya. 21+3 itibariyle 6. Aya girdik cicim. 25+bilmem kaçta da 7 ye gireceğizBende mutluyum devamlı karnımı seviyorum
Bazıları 7 aylık gibisin diyor ama aldırmıyorum
Çok tatlı yaa ... midenden mi çıkarsınlarBugünki hastane maceramı tamamladımtetanoz aşısı, kan tahlili tamam. Fetal ekoda sorun çıkmadı çok şükür. Kendi doktoruma da muayene oldum şimdi herşey yolunda çok şükür idrar kültürü de verdim biraz akıntım var. Kan tahlili sonuçlarım yetişmedi perşembe günü gelip kan tahlili ve idrar kültürü sonuçlarımı göstericem. Ona göre ilaç yazacak doktorum. Muayeneye kızımı da götürdük her gün istisnasız karnındaki bebeği nasıl çıkartacaklar diye soruyor dedim doktor amcaya sor bakalım adam kahkaha attı sen nasıl çıktıysan öyle gelecek dedi kızım 3 ay sonra 3 yaşını dolduracak sizce nasıl anlatayım bebeği nasıl çıkaracaklarını? Sürekli soruyor sence nasıl çıkarsınlar diye sorduğumda ağzına baksınlar midenden çıkarsınlar diyo
Hayırlısıyla bir 30 kusurlu haftaları bulsakYalan değil şurda ne kaldı 7. Aya. 21+3 itibariyle 6. Aya girdik cicim. 25+bilmem kaçta da 7 ye gireceğizhohhoyyt 7 aylığım tabii de sende geç
gözun aydın cok sevindım saglıkla kucağına alırsın hepımiz işalalhay kızlar ne ayrıntılıydı maşallah 8,5 da hastaneye girdim 12 de çıktım bizim oğlan pek bi inatçı çıktı uygun pozisyonu vermedi dr. a adam bakıyor yüzünü dönmesi lazım git meyvesuyu iç yürü gel diyor gidiyoz sonra 1 saat geçiyor içeriye tekrar alması aşırı yoğundu dr. sonra yine dönmedi yine git 2 çikolata bi meyvesuyu içtim beyefendi kıpır kıpır ama bize totosunu dönüyor zar zor biraz döndü de gözlerinede bakabildi çok şükür hiç bir problem yok acaip rahatladım. dünkü düşmeyide ona da söyledim birşey olmaz dedi şükürler olsun..
Ben kızıma anlattim vajinal yolla doğduğunu. Cok acımadı demi anne dedi. 5 yaşında kızım anlayacak yasta.Bugünki hastane maceramı tamamladımtetanoz aşısı, kan tahlili tamam. Fetal ekoda sorun çıkmadı çok şükür. Kendi doktoruma da muayene oldum şimdi herşey yolunda çok şükür idrar kültürü de verdim biraz akıntım var. Kan tahlili sonuçlarım yetişmedi perşembe günü gelip kan tahlili ve idrar kültürü sonuçlarımı göstericem. Ona göre ilaç yazacak doktorum. Muayeneye kızımı da götürdük her gün istisnasız karnındaki bebeği nasıl çıkartacaklar diye soruyor dedim doktor amcaya sor bakalım adam kahkaha attı sen nasıl çıktıysan öyle gelecek dedi kızım 3 ay sonra 3 yaşını dolduracak sizce nasıl anlatayım bebeği nasıl çıkaracaklarını? Sürekli soruyor sence nasıl çıkarsınlar diye sorduğumda ağzına baksınlar midenden çıkarsınlar diyo
O korku niyeyse bende var bende 32 yi bulma derdindeyim. Niyeyse hep sezaryen planlarken böyle daha erkeninde çıkacakmış gibi geliyor ama hayırlısı sağlıklı olsunda 32 olsun 40 olsun herşey kabulumHayırlısıyla bir 30 kusurlu haftaları bulsak
Bebişler sağlıkla olsun
Bende hep erken Doğum korkusu var
bu damardaki çentik sorunu yüzünden
O yüzden 36 bulsam bende mutlusu olmaz
O degilde senin salincaktaki fotona noldu
Salincagin ipi mi koptu yaggsamm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?