2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar akşam en sevdiğim misafir olan babam ve abim gelecek yemeye
Kasabı aradım taze dana ciğeri sordum Arnavut ciğeri yapacaktım
Kasap dedi ki hamilelik ciğer tüketilmiyor
Ben şok oldum
vay bee kasap biliyomuymuş böyle şeyleri. bende duydum cnm çok fazla A vitaminimi ne bulunduğu için ciğer yasak kurbanımızın ciğerini bile yiyemedim ben oysaki ne severim şöyle ciğer şiş lavaş arasında off

Aynen Doğumda gider yaptırırdın işte
Bende 25 . Haftada inşallah ikinciyi olacağım

Bayadır Canım istiyordu ama olsun artık
Hayırlısı ile Doğumda yerim

Bayadır Canım istiyordu ama olsun artık
Hayırlısı ile Doğumda yerim
aynen yaa buraya hatay sofrası açılmış mezelerin içinde ne sağlıklı ne sağlıksız ne koyuyorlar emin olmadığıma gidemiyom doğumdan sonra ilk iş oraya gidip bütün menüyü yemek

Herşeyde A vitamini varmış
Ne yiyeceğiz o zaman

Eklentiler

• F6D3BDF3-3B87-46D8-8C91-D87D1631D334.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 41
Aynen Doğumda gider yaptırırdın işte
Bende 25 . Haftada inşallah ikinciyi olacağım
Ben Allah bilir 2.dozu je zaman olur7m..ay iğneden tırsıyorum artık.. Allah yardım etsn..bi de 2 yaşında oğlum var teyzesi ..siz hamileliğin keyfini çıkarın..gelip karnımı öpüyor bazen vuruyor...şimdi parka gideceğiz..söyle uzanıp bi dinlenemedim

Herkese slmm ben tetanoz aşımı oldum oglumdada 2 tane olmuştum bu 3. Oldu daha gerek yok dedi ebe yarında yine sağlık ocağında kam ve vitamin testi yaptıracam şimdilik boyle

Bugünki hastane maceramı tamamladımtetanoz aşısı, kan tahlili tamam. Fetal ekoda sorun çıkmadı çok şükür. Kendi doktoruma da muayene oldum şimdi herşey yolunda çok şükür idrar kültürü de verdim biraz akıntım var. Kan tahlili sonuçlarım yetişmedi perşembe günü gelip kan tahlili ve idrar kültürü sonuçlarımı göstericem. Ona göre ilaç yazacak doktorum. Muayeneye kızımı da götürdük her gün istisnasız karnındaki bebeği nasıl çıkartacaklar diye soruyor dedim doktor amcaya sor bakalım adam kahkaha attı sen nasıl çıktıysan öyle gelecek dedi kızım 3 ay sonra 3 yaşını dolduracak sizce nasıl anlatayım bebeği nasıl çıkaracaklarını? Sürekli soruyor sence nasıl çıkarsınlar diye sorduğumda ağzına baksınlar midenden çıkarsınlar diyo

Çok tatlı yaa ... midenden mi çıkarsınlar

Yalan değil şurda ne kaldı 7. Aya. 21+3 itibariyle 6. Aya girdik cicim. 25+bilmem kaçta da 7 ye gireceğiz hohhoyyt 7 aylığım tabii de sende geç
Hayırlısıyla bir 30 kusurlu haftaları bulsak
Bebişler sağlıkla olsun
Bende hep erken Doğum korkusu var
bu damardaki çentik sorunu yüzünden
O yüzden 36 bulsam bende mutlusu olmaz

gözun aydın cok sevindım saglıkla kucağına alırsın hepımiz işalalh

Ben kızıma anlattim vajinal yolla doğduğunu. Cok acımadı demi anne dedi. 5 yaşında kızım anlayacak yasta.

Hayırlısıyla bir 30 kusurlu haftaları bulsak
Bebişler sağlıkla olsun
Bende hep erken Doğum korkusu var
bu damardaki çentik sorunu yüzünden
O yüzden 36 bulsam bende mutlusu olmaz
O korku niyeyse bende var bende 32 yi bulma derdindeyim. Niyeyse hep sezaryen planlarken böyle daha erkeninde çıkacakmış gibi geliyor ama hayırlısı sağlıklı olsunda 32 olsun 40 olsun herşey kabulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…