Karın ile mideyi birbirine karıştırıyor sanırımyine de güzel mantık kurdu kendince. Video çektim ileride açıp izleticem
En doğrusunu yapmışsın canım ben de geçiştirmek için uyduruk şeyler söyleme taraftarı değilim. Karnımdan çıkacağını söylüyorum ama özellikle nasıl çıkacağını merak ediyor biraz daha büyüsün ben de anlatırım.
Sağol canım amin inş hepsi sağlıkla doğsunlarsorma canım çok meraklı bi de çok konuşuyor bilmediği şey yok. Bugün hastanede güvenlik görevlisinden sekretere doktora kimse kalmadı biri laf atmasa bile kolay gelsin filan diyor muhabbet kuruyor senin kız olacak ya bak görürsün kızlar nasıl bıcır bıcır oluyorlar inş senin de güzel geçer canım güzel haberlerini bekliyorum
bilmiyorum ki olmuştur herhalde.
kontrole çok var ya 21 kasımda
şimdiden özledim.
inşallah keyfi yerindedir.
dün bir kız geldi bizim şirketin mağazasının birinde çalışıyor.
kızı tanıyamadım dal gibi kızdı hem kilo çok almış hem karnı kocaman.
bana siz kilo almamışsınız sizin bebek kilolu doğmaz dedi.
önce bir derin nefes aldım sonra sadece o iş annenin kilosuna göre olmuyor dedim bebeğin kilosuna göre hesaplanıyor dedim.
hadi normal insanın cahilliğini patavatsızlığını anlıyorum da sen hamilesin aç araştır değil mi?
19 haftalıkmış o da.
Ailecek hastayız hemde. Allah beterinden korusun mahvolduk. Allah tüm hastalara şifa versin. Antep’te hava soğudu baya. Kombiyi açtık.Gecmis olsun kac gundur hastasiniz havalarda iyi gidiyo ama
Dikkat edin yaa
kızlar yaa şu katlanan zımbırtı sizce nasıl, alıp koyasım var kenara?
Dur bakalim canim uzme kendini baska yerden randevu bulursun insallah guzel haberlerle donersinMoralim cok bozuldu kizlar, yarin fetal ekom vardi, stresle bekliyorum zaten, bugun cocuk kardiyoloji uzmaninin sekreteri aradi, doktorun babasi vefag etmis, bu hafta izinli olcakmis, haftaya kalmis randevu. 24.hafta da en ideal haftaymis fetal eko icin. Haftaya 25.hafta olcam. Baska bir hastanenin kadin dogumuna randevu aldim cocuk kardiyolojisi olan persembe gunu icin. Bakalim ayni gun olursa fetal eko sansimi deneyecegim.
Baska odalarda kullanmak icinmi dusundun canim sen yoksa bencede cok kullanamazsin gibikızlar yaa şu katlanan zımbırtı sizce nasıl, alıp koyasım var kenara?
Bende bayıldım bunlara.. ama park yatak alınca yazlığa falan o taşınacak nasılsa diye vazgeçtim. Günübirlik yerlerde de arabası olacak nasılsa ama çok sevimlilerkızlar yaa şu katlanan zımbırtı sizce nasıl, alıp koyasım var kenara?
Burun aspiratörü çok kullandım. Şu an da kullanıyorum. Burnu tıkalı olduğu için sf yapıp çekiyoruz. Alt açma minderi bence de gereksiz ben almıştım. Ama bakım örtüsü bitince onu kullanmışlığım var bi kaç kezOttomania liste guzel olmus canim benim alipta kullanmadigim burun aspiratoru alt acma minderi alt acma olarak hazir molfixin falan birkac kullanimlik var onlardan kullaniyodum cunku digerinin temizligi sıkınti olabilir atesolcer olarakta bence kulaktan hemen olcenler var onlardan alabilirsiniz gogus pedide alip hic kullanmadiklarimdan
Babynest yerine alınabilir. İlk bebekte abartmamak kaydıyla istenen şeyler alınmalı bence. Evet gereksiz şeyler çok alınıyor ama o heyecan ikinci de olmuyor :)))kızlar yaa şu katlanan zımbırtı sizce nasıl, alıp koyasım var kenara?
Yani eger yatili olarak sikca bi yerlere gidiyorsaniz kullanisli olabilir belki. Onun disjnda cok da ihtiyac degil bence, bilemedim o yuzden.
Baska odalarda kullanmak icinmi dusundun canim sen yoksa bencede cok kullanamazsin gibi
ben hem biyerlere giderken yanıma almak için hemfe gece yanımda fln uyursa bunla yatırırım die düşünüodum ama bilemedm şmdiBende bayıldım bunlara.. ama park yatak alınca yazlığa falan o taşınacak nasılsa diye vazgeçtim. Günübirlik yerlerde de arabası olacak nasılsa ama çok sevimliler
Gogusten sut akmasi gogus ucunun yapisiyla ilgiliymis zaten benim hic akmadi burun aspiratorununde ben asla kullanmam ogluş oyle seylere hic gelemiyo cunkuBurun aspiratörü çok kullandım. Şu an da kullanıyorum. Burnu tıkalı olduğu için sf yapıp çekiyoruz. Alt açma minderi bence de gereksiz ben almıştım. Ama bakım örtüsü bitince onu kullanmışlığım var bi kaç kezşöyle almak mantıklı olabilir bakım örtüleri malum çokta ucuz değil. Onlara para vermek istemeyen alt açma minderi alabilir. Ateş ölçer kesinlikle Braun kulaktan ölçer eeeen iyisi. Göğüs pedi ilk aylar kullandım sütüm sızarken. Sütü çoook bol olanlara gerekli bişi aslında ihtiyaç olduğunda alabilirler:)))
Burun aspiratörü çok kullandım. Şu an da kullanıyorum. Burnu tıkalı olduğu için sf yapıp çekiyoruz. Alt açma minderi bence de gereksiz ben almıştım. Ama bakım örtüsü bitince onu kullanmışlığım var bi kaç kezşöyle almak mantıklı olabilir bakım örtüleri malum çokta ucuz değil. Onlara para vermek istemeyen alt açma minderi alabilir. Ateş ölçer kesinlikle Braun kulaktan ölçer eeeen iyisi. Göğüs pedi ilk aylar kullandım sütüm sızarken. Sütü çoook bol olanlara gerekli bişi aslında ihtiyaç olduğunda alabilirler:)))
Evet ilk vakitlerde yatağına alanlar babynest le falan huzurlu uyuyorlarmış ezme tehlikesi olmayınca aslında o açıdan kullanışlı babynest in biraz daha alengirlisi gibiben hem biyerlere giderken yanıma almak için hemfe gece yanımda fln uyursa bunla yatırırım die düşünüodum ama bilemedm şmdi
Reflu yatagi nasil acaba kizlar hic kullanan ya da arastiran oldumu gerekli mi bu arada emzirme yastiginida merak ediyorum ben kullanmamistim ama cok rahat oluyomus
Reflü yatağı kullandım memnun kaldım ben canım. Sık sık emdikleri için iyi oluyor. Bence özellikle çok kusan bebek anneleri almalı. Benim kızım çok emmediği için çok farklı gelmedi. Hala duruyor reflü yatağı bu bebeğime de kullancam. Tavsiyem ayak desteği kaymaya engel olan modellerden alın.Reflu yatagi nasil acaba kizlar hic kullanan ya da arastiran oldumu gerekli mi bu arada emzirme yastiginida merak ediyorum ben kullanmamistim ama cok rahat oluyomus
Benim kizim da soruyor, ben de doktor cikarcak diyorum, nasil cikarcagini sormuyor hic Allah'tan. Ama kizima hamileyken de yegenime doktor kesip karnimdan cikarcak deme gafletinde bulunmustum, aradan biraz zaman gecti, baktik bir telas icinde birseyler ariyor, ne ariyorsun dedik, bicak ariyorum, karnini kesip bebegi cikarcam demistiaman ha dikkat
Ayy o ne ya, kiskanmis seni bahane uydurmus resmen, bosver sen takilma boylelerinin laflarina. Hem kilolu olmasa bebek ne olur ki, saglikli olsun, cabucak kilo alip buyuyorlar zaten. Benim kizim 2620gr dogdu ama cok hizli kilo aldi dogumdan sonra, arkadasimin bebegi 4 kusur dogmustu, o da cok yavas kilo aliyordu, benim kiz onu ikiye katladi nerdeyse sonradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?