2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bazı ürünler sadece internete özel olabiliyor canım benim o yüzden sen mağazasına da git tabi ama neti de takip et. Evet çok güzel ona dolap dizmesi ya :)

Kızlar akşam en sevdiğim misafir olan babam ve abim gelecek yemeye
Kasabı aradım taze dana ciğeri sordum Arnavut ciğeri yapacaktım
Kasap dedi ki hamilelik ciğer tüketilmiyor
Ben şok oldum

Ahanda yeminle ciğer sandviç yiyeceğim :)
Araştırdım ilk 3 ayda yenilmese daha iyi ama sonrasında seyrek tüketilmesinde sakınca yok.
Demir bakımından zengin ama A vitamini içerdiği için az tüketilmeli ama hiç yenmemeli değil.
Bana afiyet olsun :)

Çok sevindim canım benim. Sağlıkla gelsin bebişin. Kızçen çok tatlı ya bu yaşta çok meraklı oluyorlar ama ne desen bilemedim. Benimde Çarşamba ayrıntılı ultrasonum. Çok stres yapıyorum

Yedin mi kıssss
Benimde çok Canım istedi ama yemedi
Bu Arada bir şey soracağım Asil kaç gramdı son gittiğinde

O korku niyeyse bende var bende 32 yi bulma derdindeyim. Niyeyse hep sezaryen planlarken böyle daha erkeninde çıkacakmış gibi geliyor ama hayırlısı sağlıklı olsunda 32 olsun 40 olsun herşey kabulum
Bu korkuyu nasıl atacağız üstümüzden
Ben devamlı hafta hesaplayan bir Manyak oldum
Hayırlısıyla diyorum yılbaşı geldiğinde 30 olacam gibi devamlı hesap yapıyorum
Sağlıkla ocAk ayına ışınlansak dimi

Benim kargo yola çıkmış yarın evde olurmuş...vok heyecanlıyım darısı başına bebisim

CD VERMEDİ BOL MİKTARDA CIKTI RAPOR VERDİ ÇEKTİĞİ HERŞEYİ VERDİ. ORGANLARI GÖZÜ BURNU AĞZI O ŞEKİLDE ELİMDE BÜTÜN OLARAK BİR YÜZ YOK.
Sizin yazınızı görmesem bugün gitmeye karar verirdim
Başka bir ilden gidicem çünkü muayenesine az bir meblada değil sonuçta aldıkları para
Bilgi alırken özellikle sordum üstelik cd çıktı veriyomusunuz doktoruma göstercem diye

Kimse hamile oldugumu anlamiyo zaten arkadaslarim sen bebisi evde mi buyutuyosun diyolar ama bana kalirsa baya cikti gobusum

Ben senden 4 hafta ilerdeyim bu 10 gun icinde daha belirgin oldu diyebilirim.

Wuhuuuu sabahtan beri kurutma makineni öve ove bitiremedin gozumuze soktun resmen
Bizim yok diye iyice ezikledin bizi

Napim kiz ben de yeni tanistim sayilir, belki dusunen olursa fikir edinmis olur dedim.

Ben Onuda istedim aldığımız yerdeki adam hiç tavsiye etmiyorum dedi

Valla ben cok arastirdim alirken yaz basindan beri de kullaniyorum, cok cok asiri memnunum. Ama evlenirken bana da tavsiye etmemislerdi ikisi bir arada olani. Kilosu dusuk oldugu icin sanirim 8 kilo yikiyo mesela 5 kilo kurutuyo ya, camasirin bi kismini cikarman gerekiyomus falan. Benim aldigim 10 kilo yikama 7 kilo kurutma kapasiteli, normal doldurdugumu gayet guzel kurutuyo, cok asiri dolmuyo zaten makine. 3 bucuk saatte falan hem yikama hem kurutma yapiyo normal programda, tabi hizlisi falan da var.

kızlar soobede bebek kot pantalonlarıda epey uygun ya alsammı 6-9 ay
9-12 ay 4 tane sepete attım 18 tlye geliyor tanesi :) uygun bulmuşken köşede dursun diyorum

canım bu kampanya internete özelmiş, 212 de soobe var birkere gittim resmen talan etmiş yağmalamışlardı mağazayı :) öyle oluncada ben hiç birşey seçemiyorum başım döndü çıktım geldim netten aldım birde çalışanlar sağolsun hiç yardımcı olmadı

Çok tatlı yaa ... midenden mi çıkarsınlar
Karın ile mideyi birbirine karıştırıyor sanırım yine de güzel mantık kurdu kendince. Video çektim ileride açıp izleticem
Ben kızıma anlattim vajinal yolla doğduğunu. Cok acımadı demi anne dedi. 5 yaşında kızım anlayacak yasta.
En doğrusunu yapmışsın canım ben de geçiştirmek için uyduruk şeyler söyleme taraftarı değilim. Karnımdan çıkacağını söylüyorum ama özellikle nasıl çıkacağını merak ediyor biraz daha büyüsün ben de anlatırım.
Çok sevindim canım benim. Sağlıkla gelsin bebişin. Kızçen çok tatlı ya bu yaşta çok meraklı oluyorlar ama ne desen bilemedim. Benimde Çarşamba ayrıntılı ultrasonum. Çok stres yapıyorum
Sağol canım amin inş hepsi sağlıkla doğsunlar sorma canım çok meraklı bi de çok konuşuyor bilmediği şey yok. Bugün hastanede güvenlik görevlisinden sekretere doktora kimse kalmadı biri laf atmasa bile kolay gelsin filan diyor muhabbet kuruyor senin kız olacak ya bak görürsün kızlar nasıl bıcır bıcır oluyorlar inş senin de güzel geçer canım güzel haberlerini bekliyorum

Magazada yok oyle indirim.soobe nin nette 5 tl lik zibin var magazada dun baktim bulamadim en ucuzu 19 tl idi.O yuzden iyi yapmissin netten almakla.O senin aldigin hastane cikisida yoktu magazada gerci indirimli hic bisey yoktu nete ozel indirimdi o.

Magazada yok oyle indirim.soobe nin nette 5 tl lik zibin var magazada dun baktim bulamadim en ucuzu 19 tl idi.O yuzden iyi yapmissin netten almakla.O senin aldigin hastane cikisida yoktu magazada gerci indirimli hic bisey yoktu nete ozel indirimdi o.
O 5 tl lık zıbınlardan da aldım. 3/4 tane
Bakalım gelsinler
Nasıl olsa gene kampanya olur beğenirsek fazla alırız

Sobee nın internet sitesi çok kötü ya hiç
Bir şey doğru dürüst bulunmuyor
Yeni doğan kısmı zor açılıyor

Oy maşallah şimdi 480 olmuştur dimi
Ne zaman kontrol

bilmiyorum ki olmuştur herhalde.
kontrole çok var ya 21 kasımda
şimdiden özledim.
inşallah keyfi yerindedir.
dün bir kız geldi bizim şirketin mağazasının birinde çalışıyor.
kızı tanıyamadım dal gibi kızdı hem kilo çok almış hem karnı kocaman.
bana siz kilo almamışsınız sizin bebek kilolu doğmaz dedi.
önce bir derin nefes aldım sonra sadece o iş annenin kilosuna göre olmuyor dedim bebeğin kilosuna göre hesaplanıyor dedim.
hadi normal insanın cahilliğini patavatsızlığını anlıyorum da sen hamilesin aç araştır değil mi?
19 haftalıkmış o da.

çok sağol canım.. benim şişliğim var die dr pastil vermişti metsil ismi.. hatta sordu yanman var mı diye bende yok demiştim. gerçi yemekten sonra oldu bi saat kdr ve geçti ama artarsa kötü olur

Doğuma kadar 16 olur herhalde
Benim ilk 3 ay İnanılmaz midem yandı
inşallah yaaa. hedefim 15di.. 16da kurtarır beni

canım valla çok hoş görünüosun maşallah

Masallah Allah artirsin
kötüsün sen yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…