- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Ayy ne güzel dimi o eşyalara bakmak
Kısss sobee mağazası benim evin orada varmış ya :)))
Be güldüm kendime ya gidip almadımda netten sipariş verdim
Neyse daha bebekler gelene kadar olur indirim
Ara ara gider bakarım artık
Kızlar akşam en sevdiğim misafir olan babam ve abim gelecek yemeye
Kasabı aradım taze dana ciğeri sordum Arnavut ciğeri yapacaktım
Kasap dedi ki hamilelik ciğer tüketilmiyor
Ben şok oldum
Çok sevindim canım benim. Sağlıkla gelsin bebişin. Kızçen çok tatlı ya bu yaşta çok meraklı oluyorlar ama ne desen bilemedim. Benimde Çarşamba ayrıntılı ultrasonum. Çok stres yapıyorumBugünki hastane maceramı tamamladımtetanoz aşısı, kan tahlili tamam. Fetal ekoda sorun çıkmadı çok şükür. Kendi doktoruma da muayene oldum şimdi herşey yolunda çok şükür idrar kültürü de verdim biraz akıntım var. Kan tahlili sonuçlarım yetişmedi perşembe günü gelip kan tahlili ve idrar kültürü sonuçlarımı göstericem. Ona göre ilaç yazacak doktorum. Muayeneye kızımı da götürdük her gün istisnasız karnındaki bebeği nasıl çıkartacaklar diye soruyor dedim doktor amcaya sor bakalım adam kahkaha attı sen nasıl çıktıysan öyle gelecek dedi kızım 3 ay sonra 3 yaşını dolduracak sizce nasıl anlatayım bebeği nasıl çıkaracaklarını? Sürekli soruyor sence nasıl çıkarsınlar diye sorduğumda ağzına baksınlar midenden çıkarsınlar diyo
Yedin mi kıssssAhanda yeminle ciğer sandviç yiyeceğim :)
Araştırdım ilk 3 ayda yenilmese daha iyi ama sonrasında seyrek tüketilmesinde sakınca yok.
Demir bakımından zengin ama A vitamini içerdiği için az tüketilmeli ama hiç yenmemeli değil.
Bana afiyet olsun :)
Bu korkuyu nasıl atacağız üstümüzdenO korku niyeyse bende var bende 32 yi bulma derdindeyim. Niyeyse hep sezaryen planlarken böyle daha erkeninde çıkacakmış gibi geliyor ama hayırlısı sağlıklı olsunda 32 olsun 40 olsun herşey kabulum
Benim kargo yola çıkmış yarın evde olurmuş...vok heyecanlıyım darısı başına bebisimBu korkuyu nasıl atacağız üstümüzden
Ben devamlı hafta hesaplayan bir Manyak oldum
Hayırlısıyla diyorum yılbaşı geldiğinde 30 olacam gibi devamlı hesap yapıyorum
Sağlıkla ocAk ayına ışınlansak dimi
Ben Cumartesi gecesi verdim o zaman benim cuma filan anca gelirBenim kargo yola çıkmış yarın evde olurmuş...vok heyecanlıyım darısı başına bebisim
Sizin yazınızı görmesem bugün gitmeye karar verirdimCD VERMEDİ BOL MİKTARDA CIKTI RAPOR VERDİ ÇEKTİĞİ HERŞEYİ VERDİ. ORGANLARI GÖZÜ BURNU AĞZI O ŞEKİLDE ELİMDE BÜTÜN OLARAK BİR YÜZ YOK.
Yedin mi kıssss
Benimde çok Canım istedi ama yemedi
Bu Arada bir şey soracağım Asil kaç gramdı son gittiğinde
Kimse hamile oldugumu anlamiyo zaten arkadaslarim sen bebisi evde mi buyutuyosun diyolarama bana kalirsa baya cikti gobusum
Wuhuuuu sabahtan beri kurutma makineni öve ove bitiremedin gozumuze soktun resmen
Bizim yok diye iyice ezikledin bizi
Ben Onuda istedim aldığımız yerdeki adam hiç tavsiye etmiyorum dedi
canım bu kampanya internete özelmiş, 212 de soobe var birkere gittim resmen talan etmiş yağmalamışlardı mağazayı :) öyle oluncada ben hiç birşey seçemiyorum başım döndü çıktım geldim netten aldım birde çalışanlar sağolsun hiç yardımcı olmadıAyy ne güzel dimi o eşyalara bakmak
Karın ile mideyi birbirine karıştırıyor sanırımÇok tatlı yaa ... midenden mi çıkarsınlar
En doğrusunu yapmışsın canım ben de geçiştirmek için uyduruk şeyler söyleme taraftarı değilim. Karnımdan çıkacağını söylüyorum ama özellikle nasıl çıkacağını merak ediyor biraz daha büyüsün ben de anlatırım.Ben kızıma anlattim vajinal yolla doğduğunu. Cok acımadı demi anne dedi. 5 yaşında kızım anlayacak yasta.
Sağol canım amin inş hepsi sağlıkla doğsunlarÇok sevindim canım benim. Sağlıkla gelsin bebişin. Kızçen çok tatlı ya bu yaşta çok meraklı oluyorlar ama ne desen bilemedim. Benimde Çarşamba ayrıntılı ultrasonum. Çok stres yapıyorum
Magazada yok oyle indirim.soobe nin nette 5 tl lik zibin var magazada dun baktim bulamadim en ucuzu 19 tl idi.O yuzden iyi yapmissin netten almakla.O senin aldigin hastane cikisida yoktu magazada gerci indirimli hic bisey yoktu nete ozel indirimdi o.Ayy ne güzel dimi o eşyalara bakmak
O 5 tl lık zıbınlardan da aldım. 3/4 taneMagazada yok oyle indirim.soobe nin nette 5 tl lik zibin var magazada dun baktim bulamadim en ucuzu 19 tl idi.O yuzden iyi yapmissin netten almakla.O senin aldigin hastane cikisida yoktu magazada gerci indirimli hic bisey yoktu nete ozel indirimdi o.
Oy maşallah şimdi 480 olmuştur dimiyedim hem de neredeyse 2 sandviç yedim.
en son 24 ekimde 380 gr dı Asil.
20+4 idim o zaman.
Sobee nın internet sitesi çok kötü ya hiçcanım bu kampanya internete özelmiş, 212 de soobe var birkere gittim resmen talan etmiş yağmalamışlardı mağazayı :) öyle oluncada ben hiç birşey seçemiyorum başım döndü çıktım geldim netten aldım birde çalışanlar sağolsun hiç yardımcı olmadı
Oy maşallah şimdi 480 olmuştur dimi
Ne zaman kontrol
çok sağol canım.. benim şişliğim var die dr pastil vermişti metsil ismi.. hatta sordu yanman var mı diye bende yok demiştim. gerçi yemekten sonra oldu bi saat kdr ve geçti ama artarsa kötü olurMide yanması için doktora gidin bence ben bu sabah sağlık ocağına gittim reflü den kaynaklı dedi dün bir tablet almıştım dedim ben danışmadan bunu kullandım dayanamadım
Kullan sıkıntı yok dedi
Akşamları yatmadan 1 2 saat önceden yemeyi kes ılık şeyler için baharat yağlı herşeyi kes dedi bence kalk sağlık ocağına git benim geçmedi kaç gunlerdir....
inşallah yaaa. hedefim 15di.. 16da kurtarır beniDoğuma kadar 16 olur herhalde
Benim ilk 3 ay İnanılmaz midem yandı
canım valla çok hoş görünüosun maşallahEki Görüntüle 2203276 kizlar bu da benim göbüşüm
kötüsün sen yaaaaaMasallah Allah artirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?