Annenin aldığı kilo ile bebeğin kilosu doğru orantılı değilki. En önemlisi doğduktan sonra güzel emsin. Güzel emmezse kilo alamaz.ya zaten 8 ayda değiliz ki bebek zayıf ya da kilolu diye düşünelim.
bebeğin kilosunu annenin kilosu belirlese herhalde 30 kilo alan hamilelerin bebeği 10 kilo doğardı.
ben bilinçsiz hamile olmaya karşıyım.
internet çağındayız birine böyle söylemeden bakıp öğrenip emin olmak gerekir.
her doğuran profesör gibi akıl veriyor o yüzden hamilelerin de aklı bulanmış sanırım.
Annenin aldığı kilo ile bebeğin kilosu doğru orantılı değilki. En önemlisi doğduktan sonra güzel emsin. Güzel emmezse kilo alamaz.
Progesteron yüzünden bütün vücut su tutuyor. Beyin de dahil. Yani hepimizde bir beyin ödemi hali var masumane tabii. Ama demek ki kimimizin ki daha fazla. Hatta gebelerin IQ larının gebelik öncesi döneme göre düştüğü ıspatlanmış birşey. E yurdum insanı ortalama IQ 70 civarı olunca yüzde 10 bile kayıp telafi edilemez oluyor takma o yüzdenya zaten 8 ayda değiliz ki bebek zayıf ya da kilolu diye düşünelim.
bebeğin kilosunu annenin kilosu belirlese herhalde 30 kilo alan hamilelerin bebeği 10 kilo doğardı.
ben bilinçsiz hamile olmaya karşıyım.
internet çağındayız birine böyle söylemeden bakıp öğrenip emin olmak gerekir.
her doğuran profesör gibi akıl veriyor o yüzden hamilelerin de aklı bulanmış sanırım.
Progesteron yüzünden bütün vücut su tutuyor. Beyin de dahil. Yani hepimizde bir beyin ödemi hali var masumane tabii. Ama demek ki kimimizin ki daha fazla. Hatta gebelerin IQ larının gebelik öncesi döneme göre düştüğü ıspatlanmış birşey. E yurdum insanı ortalama IQ 70 civarı olunca yüzde 10 bile kayıp telafi edilemez oluyor takma o yüzden
Ben artık insan kalabalığının olmadığı saatlerde İstanbulda dışarı çıkıyorum kalabalıklaşmaya başladı mı hopp dönüyorum eve. Huzur doğada karışan yok görüşen yok missbuna ikna olduğum kesin artık.
az insanla muhabbet kurup sinir hastası olmamayı umuyorum bundan sonra.
Karşındaki insan anlamıyorsa zaten ne desen boş :/hayır insanlara açıklama yapmak da zorunda değiliz ki.
ne yapayım yok benim çocuğum kilolu diye iknaya mı başlayayım insanları bilmiyorum.
Ben artık insan kalabalığının olmadığı saatlerde İstanbulda dışarı çıkıyorum kalabalıklaşmaya başladı mı hopp dönüyorum eve. Huzur doğada karışan yok görüşen yok miss
Karşındaki insan anlamıyorsa zaten ne desen boş :/
En çokta bebek doğduktan sonra işitiyorsun bu lafları maalesef hemde sen gibi annelerden.
4 ay öncesine kadar benimde öyleydi. Ben dalga geçmeyi tercih ediyorum ya da o kadar enerji harcamak istemezsem gereksiz nezaketi bir kenara bırakıp lafımı söylüyorum kafam rahat ben rahat. Hani karikatür var ya hav diyeydim iyiydi diye, pek yaşamıyorum artık onu :)))ben çalışıyorum ya o yüzden etrafımda çok insan var.
ama şöyle yapmayı düşünüyorum; biri fikir söyleyip çok bilmişlik yapacağı an önünü kırmadan keseceğim.
Bende kullanıyorum o kremi. Kremin kendisi kuruyup dökülüyor. Duzenli surmedigim icin surmedigim gunler birsey yok. Birde surduysem ertesi gun surdugum yeri temizleyip sonra kremi suruyorum o kurular gitsin diye. Sen kremin kurusunu cildin zannediyor olabilirmisin acaba?Kizlar icinizde su meshur l... catlak kremini kullanan varsa bu sorum onlara lutfen yardimci olur msnz. L... kullanmaya basladgmdan beri sadece l... surdgm bolgeler kupkuru oluyor ve derim bildiginiz dokuluyor. Bu kremi kullanip da benm gibi seyler yasayan oldu mu?? Catlak degil ama tekrar belirtiyorum kremi surdgm yerlerdeki cildim kuruyup dokuluyor bole kepek kepek gibi
4 ay öncesine kadar benimde öyleydi. Ben dalga geçmeyi tercih ediyorum ya da o kadar enerji harcamak istemezsem gereksiz nezaketi bir kenara bırakıp lafımı söylüyorum kafam rahat ben rahat. Hani karikatür var ya hav diyeydim iyiydi diye, pek yaşamıyorum artık onu :)))
Ahahahha süper... canım rımelin akmış kalemin dağılmış falan de onlar kaçsınhani ev hanımları işine gelmeyince ocakta yemeğim var derler ve tüyerler ya bende öyle bir klişe bulmalıyım :)
Ahahahha süper... canım rımelin akmış kalemin dağılmış falan de onlar kaçsın
Yesss kesin kaçarlar ikide yalandınmıya da 'sen benim zayıf olduğuma bakma, ben recep ivedik gibi açsam baldırları tavuk gibi görüyorum' diyeyim canını seven kaçar zaten
Yesss kesin kaçarlar ikide yalandınmı
Armut dibine düşermiş o konuda problem yaşayacağımız kesintamam ya hallettik :)
Allah tan bebekler duymuyor kötü örnek olmuyoruz :)
Sanirim dogru tespit. Ama kremin kuruyup dokuldgnden kimse bahsetmedi.cildim koyu renk degildir hele soyulan dokuntu gibi olan sey koyu renk yani o jelin rengi gibi.. peki nasil soyuyosun ku yani maske gibi soyulmuyo bildigin dokuntu oluyoBende kullanıyorum o kremi. Kremin kendisi kuruyup dökülüyor. Duzenli surmedigim icin surmedigim gunler birsey yok. Birde surduysem ertesi gun surdugum yeri temizleyip sonra kremi suruyorum o kurular gitsin diye. Sen kremin kurusunu cildin zannediyor olabilirmisin acaba?
Surerken cildime bayaa yediyorum iyice cildim emene kadar. Kalanlar kuruyup elime gelmeye basliyor 2-3 dk sonra. Sabaha cok az kısmı kaliyor onuda duş alabilirsem duşta gidiyor zaten alamazsam islak mendille siliyorum.Sanirim dogru tespit. Ama kremin kuruyup dokuldgnden kimse bahsetmedi.cildim koyu renk degildir hele soyulan dokuntu gibi olan sey koyu renk yani o jelin rengi gibi.. peki nasil soyuyosun ku yani maske gibi soyulmuyo bildigin dokuntu oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?