2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Annenin aldığı kilo ile bebeğin kilosu doğru orantılı değilki. En önemlisi doğduktan sonra güzel emsin. Güzel emmezse kilo alamaz.

Annenin aldığı kilo ile bebeğin kilosu doğru orantılı değilki. En önemlisi doğduktan sonra güzel emsin. Güzel emmezse kilo alamaz.

hayır insanlara açıklama yapmak da zorunda değiliz ki.
ne yapayım yok benim çocuğum kilolu diye iknaya mı başlayayım insanları bilmiyorum.

Kizlar bide bebek arabasi tartismasi yapalim mi n11de kuponlari biriktirdim 11.11 indiriminde bebek arabasi almayi dusunuyorum.. ama hala travel sistem mi yoksa baston puset mi alsam kararsiz kaldm acikcasi

Progesteron yüzünden bütün vücut su tutuyor. Beyin de dahil. Yani hepimizde bir beyin ödemi hali var masumane tabii. Ama demek ki kimimizin ki daha fazla. Hatta gebelerin IQ larının gebelik öncesi döneme göre düştüğü ıspatlanmış birşey. E yurdum insanı ortalama IQ 70 civarı olunca yüzde 10 bile kayıp telafi edilemez oluyor takma o yüzden

buna ikna olduğum kesin artık.
az insanla muhabbet kurup sinir hastası olmamayı umuyorum bundan sonra.

buna ikna olduğum kesin artık.
az insanla muhabbet kurup sinir hastası olmamayı umuyorum bundan sonra.
Ben artık insan kalabalığının olmadığı saatlerde İstanbulda dışarı çıkıyorum kalabalıklaşmaya başladı mı hopp dönüyorum eve. Huzur doğada karışan yok görüşen yok miss

hayır insanlara açıklama yapmak da zorunda değiliz ki.
ne yapayım yok benim çocuğum kilolu diye iknaya mı başlayayım insanları bilmiyorum.
Karşındaki insan anlamıyorsa zaten ne desen boş :/
En çokta bebek doğduktan sonra işitiyorsun bu lafları maalesef hemde sen gibi annelerden.

Ben artık insan kalabalığının olmadığı saatlerde İstanbulda dışarı çıkıyorum kalabalıklaşmaya başladı mı hopp dönüyorum eve. Huzur doğada karışan yok görüşen yok miss

ben çalışıyorum ya o yüzden etrafımda çok insan var.
ama şöyle yapmayı düşünüyorum; biri fikir söyleyip çok bilmişlik yapacağı an önünü kırmadan keseceğim.

Karşındaki insan anlamıyorsa zaten ne desen boş :/
En çokta bebek doğduktan sonra işitiyorsun bu lafları maalesef hemde sen gibi annelerden.

ben etrafımdakilere söylüyorum lohusa kafası delilik hali bana bir şey söylemeyin gözüme batmayın ve olacakların önünü de kesin diyorum.

ben çalışıyorum ya o yüzden etrafımda çok insan var.
ama şöyle yapmayı düşünüyorum; biri fikir söyleyip çok bilmişlik yapacağı an önünü kırmadan keseceğim.
4 ay öncesine kadar benimde öyleydi. Ben dalga geçmeyi tercih ediyorum ya da o kadar enerji harcamak istemezsem gereksiz nezaketi bir kenara bırakıp lafımı söylüyorum kafam rahat ben rahat. Hani karikatür var ya hav diyeydim iyiydi diye, pek yaşamıyorum artık onu :)))

Bende kullanıyorum o kremi. Kremin kendisi kuruyup dökülüyor. Duzenli surmedigim icin surmedigim gunler birsey yok. Birde surduysem ertesi gun surdugum yeri temizleyip sonra kremi suruyorum o kurular gitsin diye. Sen kremin kurusunu cildin zannediyor olabilirmisin acaba?

hani ev hanımları işine gelmeyince ocakta yemeğim var derler ve tüyerler ya bende öyle bir klişe bulmalıyım :)

Sanirim dogru tespit. Ama kremin kuruyup dokuldgnden kimse bahsetmedi.cildim koyu renk degildir hele soyulan dokuntu gibi olan sey koyu renk yani o jelin rengi gibi.. peki nasil soyuyosun ku yani maske gibi soyulmuyo bildigin dokuntu oluyo

Çatlak kreminde ben en çok sebamed ten memnun kaldım. Kaşıntıyı en iyi alan o oldu.

Sanirim dogru tespit. Ama kremin kuruyup dokuldgnden kimse bahsetmedi.cildim koyu renk degildir hele soyulan dokuntu gibi olan sey koyu renk yani o jelin rengi gibi.. peki nasil soyuyosun ku yani maske gibi soyulmuyo bildigin dokuntu oluyo
Surerken cildime bayaa yediyorum iyice cildim emene kadar. Kalanlar kuruyup elime gelmeye basliyor 2-3 dk sonra. Sabaha cok az kısmı kaliyor onuda duş alabilirsem duşta gidiyor zaten alamazsam islak mendille siliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…