2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kalsiyum eksikliginden kasar ye sut ic
Benimde agriyor onceki gebeliklerimdede topalladim taa icten kemikten sizliyor yururken
Malesef bulantidan yiyip icemiyorum sen ye bari
Sonuçlar ne oldu kuzu...inş güzel haber ver boze..moralmen çöktüm cici kizimizla cici şeyler duyur bize

Evet canım ilk gebeliğim inşallah yakın o zaman hissetmem
karın bölgen yağlıysa belki ondan geç hissedeceksindir.Gerçi benimkide yağlı ama ben 13. haftada hissetmiştim, dr sana öyle geliyor demişti.Halbuki şuan hissetiğimin güçsüz haliydi eminim artık bebek olduğuna

Ay tam size yazarken komsum geldi oturdu neyseki simdi gitti
Sabah 10.30 da hastaneye gittim valla 5 te cikabildim.Esim cocuklari git al gel yapti.
Ayrintiliya dogumhanede buyuk bi makinede girdim.Cok inceledi yuzunu goremedi yuru gel dedi ayagini goremedi cikolata ye gel yan donmus oteki kulagini goremedim tekrar yuru gel tek tek hicbir uzuv kemik bakilmadik bisey birakmadi.Fetal eko kadar kalbini inceledi.Sirf kalbine bakmasi yarim saat surdu.Beynini hic demiyorum bile.Dudaklarina yarik damak olup olmayisina bile bakti.Iki doktor beraber incelediler.Haliyle cik yuru gel ye gel ic gel 6 saatte tamamlandi ayrintili.
Ve en onemlisi organlarinda kalbinde sorun cikmadigi gibi beynindeki anormali duzelmis.Hicbir sorun yok dedi.Cok sasirdim ve inanilmaz mutlu oldum.Yerde degilim suan havalara ucuyorum.
Ekran bana donuk cevirdi herseyi kendi bakarken banada gosterdi.Bi ara oyle cok hareket ettiki hareketinden incelemedi.zaten gece uyuyamiyorum hareketlerinden o hareket ettikce uyaniyorum.
Hafta olarakta bir hafta onde gidiyor
Yani kizlar hersey normale donmus normal bi bebekten farki yokmus.
Dua eden herkese tskler hepinizden Allah razi olsun ins hepimiz saglikla aliriz kucagimiza

Canım çok sevindim.çok şükür..çarşamba da benim ayrıntılı var bakalım.Allahım sağlık sıhhat versin herkesin evladına..

Canım gözün aydın çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Rabbim dualarımızı geri çevirmedi çok şükür. İnşalalh bundan sonrası güzel olsun.

Merhaba kozlar çok bakamıyorum bu aralar bira buhranlı bir psikolojideyim nedense. Bugün 21. Haftayı bitiriyorum. Daha ayrıntılı için bile randevu almadım. Hiçbir şey yapasım yok nedense. D dimazeyd canım senin için de üzüldüm. Ama bana sorarsan ne yap et ayrıntılıyı yaptır. Bence önemli. İlahi genetik bir bozukluk için değil. Başka şeyler de görülüyor. Doğum anında her şey ona göre ayarlanıyor. Tabii ki dua ve tevekkül etmek gerek bunu çok iyi bilenlerdenim ama tedbir de almak gerek. 2 haftan daha var. Her doktor aynı değil tabi ki. Şam’a da bu denk gelmiş.
Bu arada gaz sıkışmasından öleceğim bazen karnım davul oluyor. Ayağımı sıcakta tutuyorum ama geçmiyor bir türlü. Bu aralar dişlerim de ağrıyor ilginçtir ki.

D dimazeyd canim cok uzuldum ama herseyde vardir bi hayir ins saglikla alirsin kucagina
Hep dedigim bi laf var insan olmayan vicdan sahibi olmayan ogretmende olmasin doktorda.Tekine canimizi tekine parcamizi emanet ediyoruz Allah iyi insanlarla karsilastirsin

Cok sevindim canim darısı bizim basimiza insallah

Tam sopalıksın yani aklımız sendeydi ne kadar sevindiğimi anlatamam, ohh gönül rahatlığıyla gebeliğin tadını çıkar artık çok çektin

Geçmiş olsun canım çok sevindim. Diğer ayrıntılıya giden arkadaşlardan da güzel haberler bekliyoruz.

Ohhh beee, ben rahatladim valla. Sabahtan beri acayip yogundum ama girdim girdim baktim surekli birsey yazdin mi ki diye. Aksam eve gelince baktim tekrar, eyvah dedim yazmamis hala, ama sukur ki haberler cok cok guzelmis, daim olsun insaallah hepimiz saglicakla kucagimiza alip buyutelim yavrularimizi. Rabb'im kimseyi evlatlariyla sinamasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…