nasıl güzel bir haber nasıl mutlu oldumAy tam size yazarken komsum geldi oturdu neyseki simdi gitti
Sabah 10.30 da hastaneye gittim valla 5 te cikabildim.Esim cocuklari git al gel yapti.
Ayrintiliya dogumhanede buyuk bi makinede girdim.Cok inceledi yuzunu goremedi yuru gel dedi ayagini goremedi cikolata ye gel yan donmus oteki kulagini goremedim tekrar yuru gel tek tek hicbir uzuv kemik bakilmadik bisey birakmadi.Fetal eko kadar kalbini inceledi.Sirf kalbine bakmasi yarim saat surdu.Beynini hic demiyorum bile.Dudaklarina yarik damak olup olmayisina bile bakti.Iki doktor beraber incelediler.Haliyle cik yuru gel ye gel ic gel 6 saatte tamamlandi ayrintili.
Ve en onemlisi organlarinda kalbinde sorun cikmadigi gibi beynindeki anormali duzelmis.Hicbir sorun yok dedi.Cok sasirdim ve inanilmaz mutlu oldum.Yerde degilim suan havalara ucuyorum.
Ekran bana donuk cevirdi herseyi kendi bakarken banada gosterdi.Bi ara oyle cok hareket ettiki hareketinden incelemedi.zaten gece uyuyamiyorum hareketlerinden o hareket ettikce uyaniyorum.
Hafta olarakta bir hafta onde gidiyor
Yani kizlar hersey normale donmus normal bi bebekten farki yokmus.
Dua eden herkese tskler hepinizden Allah razi olsun ins hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
Bilgilerinizi mesaj olarak atar mısınızElif Hanım beni de ekler misiniz?
Sali günü canım rahim agzimda daralma vardi devam ederse dikis atacaz dediler ondanda stresliyimIns canim senin ne zaman
@esramtirak sen ne yaptin canim nasil gecti
Haydarinna senin nasildi canim yazdiysaniz farkedemedim kusura bakmayin ins iyi haberlerle gelmissinizdir
Bebegin hareketleri kaçıncı haftada hissedilmeye başlıyorCanim ilk gebeligin mi ben oglumda 21 22 haftalarda hissetmistim hersey yolundaysa kafana takma cok yakinda hissedersin
Kimmmmm ben miii
Kızlar eminönüne gittim bu gün. Ayaklarıma kara sular indi. Şunu söyleyeyim hiçbir fark yok fiyat konusunda dışarıyla. Aldım tabi bazı şeyler ama almak için de oraya gitmeye gerek yokmuş.
Hayirdir sen niye seviniyon dunur bilem degülük ne varsa gittin kiza hamile kaldinnasıl güzel bir haber nasıl mutlu oldum
rabbime şükürler m
gözün aydın
Daralma varsa niye dikisle dahada daraltiyolar kiSali günü canım rahim agzimda daralma vardi devam ederse dikis atacaz dediler ondanda stresliyim
Rahim agzinda daralma olunca rahim aciliyomus canim hunilesiyomis rahim hic kalkmadan yatiyorumDaralma varsa niye dikisle dahada daraltiyolar ki
Cok iyi anliyorum seni insanin icine kurt dustumu ne deseler kolay kolaygitmiyo.Ama sevindim yok demeleri bile guzel bisey moral oluyo ne kadar aklimizin bi kenari acaba desedeCanım benim bir önceki gebeliğimde ayrıntılı ultrasonda iki taraflı çentik vardı. Ve geçmedi 31 haftada sezeryanla aldılar.
Doğumdan 3 ay sonra korunurken hamile kaldım.
Ayrıntılıda çok şükür sorun çıkmadı çentik vs gibi fakat perinatoloji 26 haftada tekrar görmek istediğini söyledi.
Çok şükür ama doğurana kadar içim rahat etmeyecek.
Çentik olmadığı için gelişim geriliği çok düşük bir ihtimal dedi herşey yolunda görünüyor dedi.
Çok sevindim anlatamam şimdi 26 haftayı bekliyorum hayırlısıyla.
Seninde herşey yolunda gitmiş inşallah hepimiz sağlıklı ve vakitli Doğumlar yaparız
Saol cok tskler hocamOhhh beee, ben rahatladim valla. Sabahtan beri acayip yogundum ama girdim girdim baktim surekli birsey yazdin mi ki diye. Aksam eve gelince baktim tekrar, eyvah dedim yazmamis hala, ama sukur ki haberler cok cok guzelmis, daim olsun insaallah hepimiz saglicakla kucagimiza alip buyutelim yavrularimizi. Rabb'im kimseyi evlatlariyla sinamasin..
Ay canim gecmis olsun ins hersey yolunda giderRahim agzinda daralma olunca rahim aciliyomus canim hunilesiyomis rahim hic kalkmadan yatiyorum
Cok iyi anliyorum seni insanin icine kurt dustumu ne deseler kolay kolaygitmiyo.Ama sevindim yok demeleri bile guzel bisey moral oluyo ne kadar aklimizin bi kenari acaba desede
AslaaaaaaKimmmmm ben miii
Hic oyle seyler yapar miyim ask olsun
Gozun aydin cnm. Benim bebiste habire gezdirdi beni o gun :)Ay tam size yazarken komsum geldi oturdu neyseki simdi gitti
Sabah 10.30 da hastaneye gittim valla 5 te cikabildim.Esim cocuklari git al gel yapti.
Ayrintiliya dogumhanede buyuk bi makinede girdim.Cok inceledi yuzunu goremedi yuru gel dedi ayagini goremedi cikolata ye gel yan donmus oteki kulagini goremedim tekrar yuru gel tek tek hicbir uzuv kemik bakilmadik bisey birakmadi.Fetal eko kadar kalbini inceledi.Sirf kalbine bakmasi yarim saat surdu.Beynini hic demiyorum bile.Dudaklarina yarik damak olup olmayisina bile bakti.Iki doktor beraber incelediler.Haliyle cik yuru gel ye gel ic gel 6 saatte tamamlandi ayrintili.
Ve en onemlisi organlarinda kalbinde sorun cikmadigi gibi beynindeki anormali duzelmis.Hicbir sorun yok dedi.Cok sasirdim ve inanilmaz mutlu oldum.Yerde degilim suan havalara ucuyorum.
Ekran bana donuk cevirdi herseyi kendi bakarken banada gosterdi.Bi ara oyle cok hareket ettiki hareketinden incelemedi.zaten gece uyuyamiyorum hareketlerinden o hareket ettikce uyaniyorum.
Hafta olarakta bir hafta onde gidiyor
Yani kizlar hersey normale donmus normal bi bebekten farki yokmus.
Dua eden herkese tskler hepinizden Allah razi olsun ins hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
Hayirdir sen niye seviniyon dunur bilem degülük ne varsa gittin kiza hamile kaldin
gokceyener canim bunada verme oglunu restorant zincirim var diyo evde kahvalti yapiyo
Gidim garsonlar gunde kac tabak kiriyolar diye sayim demiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?