2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl güzel bir haber nasıl mutlu oldum
rabbime şükürler olsun
gözün aydın

Kızlar eminönüne gittim bu gün. Ayaklarıma kara sular indi. Şunu söyleyeyim hiçbir fark yok fiyat konusunda dışarıyla. Aldım tabi bazı şeyler ama almak için de oraya gitmeye gerek yokmuş.

@esramtirak sen ne yaptin canim nasil gecti
Haydarinna senin nasildi canim yazdiysaniz farkedemedim kusura bakmayin ins iyi haberlerle gelmissinizdir

Canım benim bir önceki gebeliğimde ayrıntılı ultrasonda iki taraflı çentik vardı. Ve geçmedi 31 haftada sezeryanla aldılar.
Doğumdan 3 ay sonra korunurken hamile kaldım.
Ayrıntılıda çok şükür sorun çıkmadı çentik vs gibi fakat perinatoloji 26 haftada tekrar görmek istediğini söyledi.
Çok şükür ama doğurana kadar içim rahat etmeyecek.
Çentik olmadığı için gelişim geriliği çok düşük bir ihtimal dedi herşey yolunda görünüyor dedi.
Çok sevindim anlatamam şimdi 26 haftayı bekliyorum hayırlısıyla.
Seninde herşey yolunda gitmiş inşallah hepimiz sağlıklı ve vakitli Doğumlar yaparız

nasıl güzel bir haber nasıl mutlu oldum
rabbime şükürler m
gözün aydın
Hayirdir sen niye seviniyon dunur bilem degülük ne varsa gittin kiza hamile kaldin
gokceyener canim bunada verme oglunu restorant zincirim var diyo evde kahvalti yapiyo
Gidim garsonlar gunde kac tabak kiriyolar diye sayim demiyo

Cok iyi anliyorum seni insanin icine kurt dustumu ne deseler kolay kolaygitmiyo.Ama sevindim yok demeleri bile guzel bisey moral oluyo ne kadar aklimizin bi kenari acaba desede

Saol cok tskler hocam
Sende cok dua aldin inaniyorum sende guzel haberler alicaksin

Rahim agzinda daralma olunca rahim aciliyomus canim hunilesiyomis rahim hic kalkmadan yatiyorum
Ay canim gecmis olsun ins hersey yolunda gider
M mel33 dikis atildi o da surekli yatiyo Allah yardimciniz olsun.
Bugun doktor banada yat surekli oturma bile dedi surekli uzan dedi agrilarim oldugu icin
Napak dogurunca bebemizle gezeriz artik

Cok iyi anliyorum seni insanin icine kurt dustumu ne deseler kolay kolaygitmiyo.Ama sevindim yok demeleri bile guzel bisey moral oluyo ne kadar aklimizin bi kenari acaba desede

Gerçekten haklısın moral oluyor ama insan hamileliğinin tadına varamıyor en güzel günlerin korku ve endişeyle geçiyor. Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Gozun aydin cnm. Benim bebiste habire gezdirdi beni o gun :)

Hayirdir sen niye seviniyon dunur bilem degülük ne varsa gittin kiza hamile kaldin
gokceyener canim bunada verme oglunu restorant zincirim var diyo evde kahvalti yapiyo
Gidim garsonlar gunde kac tabak kiriyolar diye sayim demiyo
ay çok güldüm ilahi.. eşim yanımda noluo dedi onada okuttum valla
sende bi oğlan var cepte benim aklımda değerlendircem mrk etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…