Indirimi bekle kara cumada 25 bine bile alırsın. Devir tasarruf devriKızlar bu arabayı almayı düşünüyorum. 28 bin olsa alamazdım ama
O parayi bana ver bebegin kendi yuruyene kadar ben senin bebek araban olurum :))Kızlar bu arabayı almayı düşünüyorum. 28 bin olsa alamazdım ama
İndirim mi oda ne ki? 23 kasımı bekleyecek halim yok herhaldeIndirimi bekle kara cumada 25 bine bile alırsın. Devir tasarruf devri
Bu paraya çok aday çıkar benceO parayi bana ver bebegin kendi yuruyene kadar ben senin bebek araban olurum :))
Bendede başlamışti.Sabahlari ac karnina icmem icin lansor verdi doktor. Birde yediklerine dikkat et. Acıli baharatlı yağlı yeme. Beyaz ekmekte yanma yapiyormus tam bugday al. Bana ayrica pişmişte olsa sogan ve biberde dokunuyor. Haslanmis yumurtada. Neyin mideni yaktigini bulursan onlari yemeyince lansorada gerek kalmiyor.Kızlar mide yanması başladı bende. Ne geçirir yaerken değil mi yanma için
Çavdar ekmeği yiyorum zaten doğru düzgün bir şey de yemedim bugün aslında ama bir kaç gündür yanıyor fena. Yarın doktora gideceğim bş sorayımBendede başlamışti.Sabahlari ac karnina icmem icin lansor verdi doktor. Birde yediklerine dikkat et. Acıli baharatlı yağlı yeme. Beyaz ekmekte yanma yapiyormus tam bugday al. Bana ayrica pişmişte olsa sogan ve biberde dokunuyor. Haslanmis yumurtada. Neyin mideni yaktigini bulursan onlari yemeyince lansorada gerek kalmiyor.
Saol cok tskler hocam
Sende cok dua aldin inaniyorum sende guzel haberler alicaksin
Kızlar mide yanması başladı bende. Ne geçirir yaerken değil mi yanma için
Gözünaydın canım çok şükür çok çok sevindimAy tam size yazarken komsum geldi oturdu neyseki simdi gitti
Sabah 10.30 da hastaneye gittim valla 5 te cikabildim.Esim cocuklari git al gel yapti.
Ayrintiliya dogumhanede buyuk bi makinede girdim.Cok inceledi yuzunu goremedi yuru gel dedi ayagini goremedi cikolata ye gel yan donmus oteki kulagini goremedim tekrar yuru gel tek tek hicbir uzuv kemik bakilmadik bisey birakmadi.Fetal eko kadar kalbini inceledi.Sirf kalbine bakmasi yarim saat surdu.Beynini hic demiyorum bile.Dudaklarina yarik damak olup olmayisina bile bakti.Iki doktor beraber incelediler.Haliyle cik yuru gel ye gel ic gel 6 saatte tamamlandi ayrintili.
Ve en onemlisi organlarinda kalbinde sorun cikmadigi gibi beynindeki anormali duzelmis.Hicbir sorun yok dedi.Cok sasirdim ve inanilmaz mutlu oldum.Yerde degilim suan havalara ucuyorum.
Ekran bana donuk cevirdi herseyi kendi bakarken banada gosterdi.Bi ara oyle cok hareket ettiki hareketinden incelemedi.zaten gece uyuyamiyorum hareketlerinden o hareket ettikce uyaniyorum.
Hafta olarakta bir hafta onde gidiyor
Yani kizlar hersey normale donmus normal bi bebekten farki yokmus.
Dua eden herkese tskler hepinizden Allah razi olsun ins hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
Hayirli geceler ancak firsatim oldu kosturmadan. Almanyada yasadigimdan dolayi iki saat de fark var armizda, benim girdigimde herkes uyumus oluyor sabah ayrintiliya gittim cok sukur hersey yolunda sadece kalbini inceleyemedi minnakimin pozisyonundan dolayi. 20 dak gezdim ettim ama malesef dönmedi. 2 hafta sonra tekrar gitmem gerekiyor.
Uzun sure aç kalmaman lazım.Çavdar ekmeği yiyorum zaten doğru düzgün bir şey de yemedim bugün aslında ama bir kaç gündür yanıyor fena. Yarın doktora gideceğim bş sorayım
Gecmis olsun. Havlu ısıtıp sarabilirsin. Sicak su torbasi yapabilirsin. Neden tutuldu yazmamissin ama ben yine de soyleyeyim saçlarını banyo sonrasi mutlaka kurut. Disaridayken bir şal ya da atki kullan. Cok gecmis olsun kremler senin de dedigin gibi bize yasak.Kızlarr, boynum tutuldu 10 haftalık hamileyim krem de kullanamıyorum, bir oneriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?