2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar mide yanması başladı bende. Ne geçirir ya erken değil mi yanma için
Bendede başlamışti.Sabahlari ac karnina icmem icin lansor verdi doktor. Birde yediklerine dikkat et. Acıli baharatlı yağlı yeme. Beyaz ekmekte yanma yapiyormus tam bugday al. Bana ayrica pişmişte olsa sogan ve biberde dokunuyor. Haslanmis yumurtada. Neyin mideni yaktigini bulursan onlari yemeyince lansorada gerek kalmiyor.

Çavdar ekmeği yiyorum zaten doğru düzgün bir şey de yemedim bugün aslında ama bir kaç gündür yanıyor fena. Yarın doktora gideceğim bş sorayım

Saol cok tskler hocam
Sende cok dua aldin inaniyorum sende guzel haberler alicaksin

Hadi insaallah canim

Kızlar mide yanması başladı bende. Ne geçirir ya erken değil mi yanma için

Canim soguk sut, tahin iyi geliyor. Bir de 5-6 adet yesil mercimegi yikayip ilac gibi yutmak da iyi geliyormus, oyle demisti komsum, ama denemedim ben, mide asidini dengeliyormus.

Yazmis miydim hatirlamiyorum ama kardiyoloji doktorunun babasi vefat edince fetal ekoyu sali gunune ertelemislerdi onumuzdeki haftaya. Ben de yarin icin bu sefer de Buyuk Dogum'dan randevu aldim. Kadin dogum uzmanina. Cocuk kardiyolojiye yonlendirmesini rica edicem bakalim, insaallah hemen bakip fetal ekoya alirsa kardiyoloji uzmani ben de yarin iyi haberler getirmeyi umuyorum bakalim.

Gözünaydın canım çok şükür çok çok sevindim

Hayirli geceler ancak firsatim oldu kosturmadan. Almanyada yasadigimdan dolayi iki saat de fark var armizda, benim girdigimde herkes uyumus oluyor sabah ayrintiliya gittim cok sukur hersey yolunda sadece kalbini inceleyemedi minnakimin pozisyonundan dolayi. 20 dak gezdim ettim ama malesef dönmedi. 2 hafta sonra tekrar gitmem gerekiyor.

Minnak oğluşumla biz de girdik ayrıntılıya sakin durduğundan sağolsun hızlıca baktik her bir yerine, inanılmaz heyecanlıydı benim için yine 20. Haftamızın içindeyiz ( tam tarih bilmiyoruz 20+3_4_ olabilir) ) 381 gram olmuşuz, kafa boyumuz hafif büyük gibi ( sanırım o noktada bana çekmiş) suyu, beslenmesi normal dedi.
bazen zaman geçmiyor gibi oluyir bana, hızla zaman aksın istiyorum sonra bazen de bu anın keyfini çikar duyorum kendime
Kilomu hiç kontrol etmedim, aynı gibiyim diyorum ama kıyafetlerim bana aynisini soylemiyorsanki kalcalar bagimsizligini ilan etti gibi ama takıyor muyum kafama, hayırrrr asla
Keyifli bir güne uyanalım hepimiz

Cok güzel haberlerle dönersiniz eminim, minnaklarımız güzellikle büyüsün. Bebisin göstermemesi belki iyi olmis bu sayede 2. Kez gormus olacaksimiz
Almanya da ne sıklıkla gidiliyor bilmiyorum gerçi ama, ben her hafta görmek istiyorum:)))

Kızlarr, boynum tutuldu 10 haftalık hamileyim krem de kullanamıyorum, bir oneriniz var mı
Gecmis olsun. Havlu ısıtıp sarabilirsin. Sicak su torbasi yapabilirsin. Neden tutuldu yazmamissin ama ben yine de soyleyeyim saçlarını banyo sonrasi mutlaka kurut. Disaridayken bir şal ya da atki kullan. Cok gecmis olsun kremler senin de dedigin gibi bize yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…