- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
- 133
4body1soul coook sevindm cokk sabahtan beri giriyorm bsy yazdn mi dye cok sukur darisi hepimize insallah guzel haberlerle cikarz bzde muayenelerimzden
Cok tskler kizlar ins ayrintili yaptiracaklarda guzel haber getirir cok stresliymis ustumden buyuk bi yuk kalkti ki anlatamam.Bugun oglumdan kizimdan kalma bebege giydirecegim kiyafetleri secicemmGunlerdir bu gunu bekledim.4body1soul cnn çok güzel haber allah hepimize böyle güzel haberler nasip etsin insallah
yazmistin canim ins bakar guzel haberlerle gel ins.Bu arada sana bisey dicem.Dun doktorum bakarken sag bobrekte buyume gordu ti ye bile almiyorum 7 mm ye kadar cok dogal es geciyorum dedi.Icin bu konuda rahat olsun sen kalbe odaklanYazmis miydim hatirlamiyorum ama kardiyoloji doktorunun babasi vefat edince fetal ekoyu sali gunune ertelemislerdi onumuzdeki haftaya. Ben de yarin icin bu sefer de Buyuk Dogum'dan randevu aldim. Kadin dogum uzmanina. Cocuk kardiyolojiye yonlendirmesini rica edicem bakalim, insaallah hemen bakip fetal ekoya alirsa kardiyoloji uzmani ben de yarin iyi haberler getirmeyi umuyorum bakalim.
Saol cok tsk ettim sende hep guzel haber al ins hersey guzel olsunGözünaydın canım çok şükür çok çok sevindim
Randevun mu var bugun hadi bakalim gor prensesiÇavdar ekmeği yiyorum zaten doğru düzgün bir şey de yemedim bugün aslında ama bir kaç gündür yanıyor fena. Yarın doktora gideceğim bş sorayım
İns canim burada herhangi bir problem olmadigi müddetce ayda bir kez kontrol var. İlk hamileligim baya zor gecmisti hastanelerde bir gunde 3 kez baktiklarini biliyorumCok güzel haberlerle dönersiniz eminim, minnaklarımız güzellikle büyüsün. Bebisin göstermemesi belki iyi olmis bu sayede 2. Kez gormus olacaksimiz
Almanya da ne sıklıkla gidiliyor bilmiyorum gerçi ama, ben her hafta görmek istiyorum:)))
Peki baska hastaneye gidilemiyo mu yani sistemde gozukup randevu mu vermiyorİns canim burada herhangi bir problem olmadigi müddetce ayda bir kez kontrol var. İlk hamileligim baya zor gecmisti hastanelerde bir gunde 3 kez baktiklarini biliyorum
Ama bu sefer cok sukur iyi gidiyor ama iste kontroller de ayda bir.
Günaydın canım. Ben bugün ayrıntılı için randevu alacağım. Son gittiğim dr bebek ve eşi çok aşağıda dinlenmen gerekli demişti. Yukarı çıkar mı bu? Hiç duymadım böyle bir şey? Kızım sürekli kucağımda onun etkisi var mı acaba? Sen bilirsin. Hadi bana bir fikir ver.Gunaydin kızlar. Nasılsınız? Bugun ayrıntılı ultrasonu olan var mi?
Ay sütü de hiç içemiyorum ama deneyeceğim canımHadi insaallah canim
Canim soguk sut, tahin iyi geliyor. Bir de 5-6 adet yesil mercimegi yikayip ilac gibi yutmak da iyi geliyormus, oyle demisti komsum, ama denemedim ben, mide asidini dengeliyormus.
Şu tiksinme ve bulantılar tamamen geçse aç kalmayacağım daUzun sure aç kalmaman lazım.
Evet prensesimi göreceğim için çok heyecanlıyımRandevun mu var bugun hadi bakalim gor prensesiGormuyoz icerde diye ne haltlar ediyolar icerde bi bak bakalim
Giz o cavdardan eccuk boldeesut85 veriver.Sokmuyolar restauran zincirine zaaarrrrr ac kaliyo beslenemiyo
Günaydın. Olabilir. Bende senin gibi hamur işi yemeye başladımGünaydın kızlar. Nasılsınız? Ayrıntılı ultrasonu iyi geçenlere çok sevindim. Darısı da bize olsun inşallah. Bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin inşallah. Benim mis yanmasının yanında inanılmaz midem ağrıyor özellikle geceleri. Mide ağrısına uyanıyorum. İlk gebeliğimde se çok midem ağrışımıştı dokunan şeyler yiyorum galiba.
Ah ah o hamur işi beni mahvetti. Yemeyeyim diyorum o zaman da sürekli acıkıyorum. Spor yapmaya başlamam lazım ama o kadar gücüm de yok. Telefonu bile elime zor alıyorum. Kızım sürekli bırak diye elimden çwkiyor. Oyun oynamak istiyor. Olan eforumu da ona harcıyorum.Günaydın. Olabilir. Bende senin gibi hamur işi yemeye başladımmidemi o bastırıyor. Bulantılarım geçmedi çünkü
Güzel haberlerle gel inşallah.Günaydın kızlar saat 9da ayrıntılım var dua edin herşey düzgün gitsin hepimiz güzel haberler alalım insallah
Ben aç kalmayı geçtim bir tek hamur işi midemi bulandırmıyor. Yemek yapacak gücü de bulamıyorum kendimde çoğu zamanAh ah o hamur işi beni mahvetti. Yemeyeyim diyorum o zaman da sürekli acıkıyorum. Spor yapmaya başlamam lazım ama o kadar gücüm de yok. Telefonu bile elime zor alıyorum. Kızım sürekli bırak diye elimden çwkiyor. Oyun oynamak istiyor. Olan eforumu da ona harcıyorum.
Ay tam size yazarken komsum geldi oturdu neyseki simdi gitti
Sabah 10.30 da hastaneye gittim valla 5 te cikabildim.Esim cocuklari git al gel yapti.
Ayrintiliya dogumhanede buyuk bi makinede girdim.Cok inceledi yuzunu goremedi yuru gel dedi ayagini goremedi cikolata ye gel yan donmus oteki kulagini goremedim tekrar yuru gel tek tek hicbir uzuv kemik bakilmadik bisey birakmadi.Fetal eko kadar kalbini inceledi.Sirf kalbine bakmasi yarim saat surdu.Beynini hic demiyorum bile.Dudaklarina yarik damak olup olmayisina bile bakti.Iki doktor beraber incelediler.Haliyle cik yuru gel ye gel ic gel 6 saatte tamamlandi ayrintili.
Ve en onemlisi organlarinda kalbinde sorun cikmadigi gibi beynindeki anormali duzelmis.Hicbir sorun yok dedi.Cok sasirdim ve inanilmaz mutlu oldum.Yerde degilim suan havalara ucuyorum.
Ekran bana donuk cevirdi herseyi kendi bakarken banada gosterdi.Bi ara oyle cok hareket ettiki hareketinden incelemedi.zaten gece uyuyamiyorum hareketlerinden o hareket ettikce uyaniyorum.
Hafta olarakta bir hafta onde gidiyor
Yani kizlar hersey normale donmus normal bi bebekten farki yokmus.
Dua eden herkese tskler hepinizden Allah razi olsun ins hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
biz burda meraktan 9 doğuralım sen komşiyle çay, kahve keyif yapAy tam size yazarken komsum geldi oturdu neyseki simdi gitti
Sabah 10.30 da hastaneye gittim valla 5 te cikabildim.Esim cocuklari git al gel yapti.
Ayrintiliya dogumhanede buyuk bi makinede girdim.Cok inceledi yuzunu goremedi yuru gel dedi ayagini goremedi cikolata ye gel yan donmus oteki kulagini goremedim tekrar yuru gel tek tek hicbir uzuv kemik bakilmadik bisey birakmadi.Fetal eko kadar kalbini inceledi.Sirf kalbine bakmasi yarim saat surdu.Beynini hic demiyorum bile.Dudaklarina yarik damak olup olmayisina bile bakti.Iki doktor beraber incelediler.Haliyle cik yuru gel ye gel ic gel 6 saatte tamamlandi ayrintili.
Ve en onemlisi organlarinda kalbinde sorun cikmadigi gibi beynindeki anormali duzelmis.Hicbir sorun yok dedi.Cok sasirdim ve inanilmaz mutlu oldum.Yerde degilim suan havalara ucuyorum.
Ekran bana donuk cevirdi herseyi kendi bakarken banada gosterdi.Bi ara oyle cok hareket ettiki hareketinden incelemedi.zaten gece uyuyamiyorum hareketlerinden o hareket ettikce uyaniyorum.
Hafta olarakta bir hafta onde gidiyor
Yani kizlar hersey normale donmus normal bi bebekten farki yokmus.
Dua eden herkese tskler hepinizden Allah razi olsun ins hepimiz saglikla aliriz kucagimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?