2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

4body1soul coook sevindm cokk sabahtan beri giriyorm bsy yazdn mi dye cok sukur darisi hepimize insallah guzel haberlerle cikarz bzde muayenelerimzden

4body1soul cnn çok güzel haber allah hepimize böyle güzel haberler nasip etsin insallah
Cok tskler kizlar ins ayrintili yaptiracaklarda guzel haber getirir cok stresliymis ustumden buyuk bi yuk kalkti ki anlatamam.Bugun oglumdan kizimdan kalma bebege giydirecegim kiyafetleri secicemmGunlerdir bu gunu bekledim.
Sakin bu gun beni ceneye takmayin isim yogun satasmayin laf atmayin minnak kiyafetlerle ugrasicam
yazmistin canim ins bakar guzel haberlerle gel ins.Bu arada sana bisey dicem.Dun doktorum bakarken sag bobrekte buyume gordu ti ye bile almiyorum 7 mm ye kadar cok dogal es geciyorum dedi.Icin bu konuda rahat olsun sen kalbe odaklan
Gözünaydın canım çok şükür çok çok sevindim
Saol cok tsk ettim sende hep guzel haber al ins hersey guzel olsun

Çavdar ekmeği yiyorum zaten doğru düzgün bir şey de yemedim bugün aslında ama bir kaç gündür yanıyor fena. Yarın doktora gideceğim bş sorayım
Randevun mu var bugun hadi bakalim gor prensesi Gormuyoz icerde diye ne haltlar ediyolar icerde bi bak bakalim
Giz o cavdardan eccuk bolde esut85 veriver.Sokmuyolar restauran zincirine zaaarrrrr ac kaliyo beslenemiyo

İns canim burada herhangi bir problem olmadigi müddetce ayda bir kez kontrol var. İlk hamileligim baya zor gecmisti hastanelerde bir gunde 3 kez baktiklarini biliyorum
Ama bu sefer cok sukur iyi gidiyor ama iste kontroller de ayda bir.

İns canim burada herhangi bir problem olmadigi müddetce ayda bir kez kontrol var. İlk hamileligim baya zor gecmisti hastanelerde bir gunde 3 kez baktiklarini biliyorum
Ama bu sefer cok sukur iyi gidiyor ama iste kontroller de ayda bir.
Peki baska hastaneye gidilemiyo mu yani sistemde gozukup randevu mu vermiyor
Ay bizim bura iyi istersen hergun git kimse niye geldin demiyo

Gunaydin kızlar. Nasılsınız? Bugun ayrıntılı ultrasonu olan var mi?
Günaydın canım. Ben bugün ayrıntılı için randevu alacağım. Son gittiğim dr bebek ve eşi çok aşağıda dinlenmen gerekli demişti. Yukarı çıkar mı bu? Hiç duymadım böyle bir şey? Kızım sürekli kucağımda onun etkisi var mı acaba? Sen bilirsin. Hadi bana bir fikir ver.

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Ayrıntılı ultrasonu iyi geçenlere çok sevindim. Darısı da bize olsun inşallah. Bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin inşallah. Benim mis yanmasının yanında inanılmaz midem ağrıyor özellikle geceleri. Mide ağrısına uyanıyorum. İlk gebeliğimde se çok midem ağrışımıştı dokunan şeyler yiyorum galiba.

Hadi insaallah canim

Canim soguk sut, tahin iyi geliyor. Bir de 5-6 adet yesil mercimegi yikayip ilac gibi yutmak da iyi geliyormus, oyle demisti komsum, ama denemedim ben, mide asidini dengeliyormus.
Ay sütü de hiç içemiyorum ama deneyeceğim canım

Randevun mu var bugun hadi bakalim gor prensesi Gormuyoz icerde diye ne haltlar ediyolar icerde bi bak bakalim
Giz o cavdardan eccuk bolde esut85 veriver.Sokmuyolar restauran zincirine zaaarrrrr ac kaliyo beslenemiyo
Evet prensesimi göreceğim için çok heyecanlıyım dün hareketlerini de net olarak hissettim. Kımıl kımıl içerde

Günaydın. Olabilir. Bende senin gibi hamur işi yemeye başladım midemi o bastırıyor. Bulantılarım geçmedi çünkü

Günaydın kızlar... Ayrıntısı iyi geçenlere çok sevindim bundan sonrası hamileliğin tadını çıkarmak artık...Bizimde bugün kontrolümüz var tokluk kan şekerine bakılacak bakalım kızçe büyümüş mü

Günaydın. Olabilir. Bende senin gibi hamur işi yemeye başladım midemi o bastırıyor. Bulantılarım geçmedi çünkü
Ah ah o hamur işi beni mahvetti. Yemeyeyim diyorum o zaman da sürekli acıkıyorum. Spor yapmaya başlamam lazım ama o kadar gücüm de yok. Telefonu bile elime zor alıyorum. Kızım sürekli bırak diye elimden çwkiyor. Oyun oynamak istiyor. Olan eforumu da ona harcıyorum.

Kızlar günaydın.sabaha kadar uyumadım.Benim 12haftada perinotılog ayrıntılı ultrason yapmıştı.çok bastırmıştı.5 dakika sonra kanamam olmuştu.şimdi kafama takıldı.bebeklerine o bastırmadan dolayı birşey olmuş mudur.sabaha kadar uyumadım.kendine çok kızıyorum.herşey kader diyorum.ama maalesef tam tevekkül edemiyorum.

Ben aç kalmayı geçtim bir tek hamur işi midemi bulandırmıyor. Yemek yapacak gücü de bulamıyorum kendimde çoğu zaman hamileliği yarıladık ama valla ben pek bir şey anlamadım. Senin kız küçük bide tam oyun zamanı işin iki kat zor

çok sevindim gerçekten. benimde beyinde kist görünmüştü ayrıntılı da düzelmişti. çok şükür çok dua etmiştim hepimiz için..

biz burda meraktan 9 doğuralım sen komşiyle çay, kahve keyif yap

çok sevindim, herşey yoluna girmiş ne güzel

Ayrintilisi guzel gecen arkadaslara cok sevindim artik hep boyle guzel seyler konusulsun artik burda hic kotu haber almayalim benimde yarin cok cok heyecanliyim stresliyim darisi benim gibi bekleyenlerin basina bundan sonra hep bebis kiyafetleri ustu basi arabasi onlari konusalim yaaa cok hevesliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…